To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Mechaniczna pomarańcza [film] - Filmy oczekiwane

NURS - 7 Maj 2011, 17:51

Romek P. napisał/a
Nawiasem mówiąc, Siewca helu bardzo by mi się podobał jako status ukaranego za przestępstwa w tematach religijno-polytycznych :mrgreen:

popieram :twisted: :bravo :bravo

Matrim - 7 Maj 2011, 20:09

Virgo C. napisał/a
Pierwszy długi zwiastun nowego Conana.
ilcattivo13 napisał/a
głupie brwi

I to wszystko podsumowuje. Nowy Conan będzie pewnie uwodzicielem, rzucającym na lewo i prawo błyskotliwe one-linery :roll:

A mogli zrobić adaptację Godziny Smoka, albo historii z Bêlit... :(

Dunadan - 7 Maj 2011, 22:42

I mnie trailer do nowego Conana przeraził :| będzie brakowało sztywności Arniego...
Virgo C. - 8 Maj 2011, 12:14

Zamiast tego będziesz miał walkę z dużą ilością skakania i tańcowania z mieczem ;P:
dziko - 8 Maj 2011, 22:11

No z Conanen to bieda, zrobią z tego wypudrowanych trzech muszkieterów, czy coś w tym stylu, zamiast Howardowskiej surowości. Cóż, takie zbójeckie prawo Hollywood.

Za to "Your Highness" wygląda świetnie, chętnie obejrzę coś takiego. Jakby ktoś jeszcze zrealizował fantasy w klimacie "Ciała i krwi" Verhoevena, to już by była pełnia szczęścia :lol:

hijo - 8 Maj 2011, 22:40

dziko, skoro wykrakałeś: za Trzech muszkieterów też się zabrali ponownie - tym razem wersja crash boom bang na granicy steam punk
dziko - 8 Maj 2011, 22:45

ło matko! :roll: :evil: :shock:
Dunadan - 8 Maj 2011, 22:52

To chyba jakieś żarty... :evil:

Nie kumam tylko - po co niszczyć legendy skoro jest cała masa współczesnych ikon których niszczyć nie trzeba :mrgreen: po co robić Trzech Muszkieterów skoro można nakręcić Assasins Creed, i zrobić go jeszcze bardziej efekciarskim... ehh...

Ozzborn - 8 Maj 2011, 22:59

bez jaj :shock:
Hubert - 8 Maj 2011, 23:31

Rany gościa, a gdzie w tej bajce smok? :|
Taselchof - 8 Maj 2011, 23:51

Robią w 3d więc wiążą z ta produkcją duże nadzieje :mrgreen:
Memento - 8 Maj 2011, 23:52

Dunadan, Ubisoft zakłada studio filmowe, więc A.C. ma szanse trafić do kin. Co do zwiastuna zaś... Jeżu nazareński. Dumas się pewnie w grobie przewraca.
Robią w czy dy, żeby frajernia zostawiła więcej szmalcu w kasach kin. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Chal-Chenet - 9 Maj 2011, 10:26

hijo napisał/a
za Trzech muszkieterów też się zabrali ponownie - tym razem wersja crash boom bang na granicy steam punk

Niech jeszcze któryś z nich będzie murzynem.

Iscariote - 9 Maj 2011, 11:57

Ale narzekacie na tych Trzech Muszkieterów. A ja mam kilka powodów do obejrzenia tego.
Milla Jovovich, Mads Mikkelsen, Waltz jako Richelieu. Do tego lubię klimaty szpadowe, steampunkowe itp. więc na stroje też mi się przyjemnie będzie patrzyło.

Chociaż uważam, że akurat tak ekipa i ten reżyser nadawaliby się bardziej do stworzenia ekranizacji Ligi Niezwykłych Dżentelmenów na jaką Liga zasługuje... ale z hollywoodzkich Trzech Muszkieterów nie będę narzekać.

Dunadan - 9 Maj 2011, 15:49

Iscariote napisał/a
Milla Jovovich

:shock: to idę do kina :mrgreen:

dalambert - 9 Maj 2011, 15:57

Iscariote napisał/a
Milla Jovovich

a Lilu to kogo tam gra?
Zapowiada się śmiesznie :wink:

ilcattivo13 - 9 Maj 2011, 18:22

Waltz jako Richelieu? Łaaa :D Oby wygrał :roll:

A jako, że równiez jestem miłośnikiem steam-punka, więc obejrzę na pewno :)

Fidel-F2 - 9 Maj 2011, 18:46

marudzicie, przecież to historia rozpieruchy, a że za Dumasa wyglądała inaczej, w latach siedemdziesiątych inaczej a dziś jeszcze inaczej to i cóż z tego?
joe_cool - 9 Maj 2011, 19:00

Iscariote napisał/a
Mads Mikkelsen

Oooo, a kogo gra?

ilcattivo13 - 9 Maj 2011, 19:08

joe_cool napisał/a
Iscariote napisał/a
Mads Mikkelsen

Oooo, a kogo gra?

chyba jakiś ser :wink:

Virgo C. - 9 Maj 2011, 19:33

joe_cool napisał/a
Oooo, a kogo gra?

Rocheforta ;)

hijo - 9 Maj 2011, 22:08

Chal-Chenet napisał/a
Niech jeszcze któryś z nich będzie murzynem

Nie murzynem a arfoamerykaninem ;P:

Iscariote - 10 Maj 2011, 00:31

hijo, z wielkiej pisze się Afroamerykanin ;P: Tak mi Firefox podpowiada.

I tak,
Waltz - Richelieu
Jovovich - Milady de Winter
Mikkelsen - Rochefort
.
.
.
niestety obsada ma tez sporego minusa w postaci Orlando Blooma w roli księcia Buckingham ;P:
A tutaj takie ciekawe info
:lol:

Ozzborn - 10 Maj 2011, 02:22

Taselchof napisał/a
Robią w 3d więc wiążą z ta produkcją duże nadzieje :mrgreen:

:mrgreen: :mrgreen:

Mila jak wskazuje imię zagra Mila-dy de Winter. Wiadomo wszystko pięknie, dobra rozpierdziucha nie jest zła i tak dalej, ale Milady ninją chyba nie była, a trailer to sugeruje ;)

Nina Wum - 10 Maj 2011, 03:03

Wybiorę się bezwzględnie. I zabiorę ze sobą wielką tytę popcornu. :lol:
Jeno to trzy-de mnie frasuje. Mam od niego migreny.

hrabek - 10 Maj 2011, 10:33

Nina Wum napisał/a
Jeno to trzy-de mnie frasuje. Mam od niego migreny.

Wszyscy mają. Poza producentami. Ale oni nie oglądają, bo zajęci są liczeniem dodatkowych wpływów z droższych biletów.

Memento - 10 Maj 2011, 10:46

Dziwni jesteście, mnie po Avatarze nic nie bolało ni nie strzykało. ;P:
Lowenna - 10 Maj 2011, 12:12

Powiem tylko, że mnie znudził 2 minutowy trailer Conana :roll:
Chal-Chenet - 11 Maj 2011, 09:15

http://film.wp.pl/id,1181...,wiadomosc.html

Van Damme dołączył do obsady "Niezniszczalnych 2". Nie lubię go, ale ikoną kina kopanego jest, dobrze, że trafił do tego projektu. Zapowiada się ciekawie.

hrabek - 11 Maj 2011, 09:46

Szkoda, że te filmy nie powstały 20 lat temu, a nie teraz, kiedy o tych wszystkich Lundgrenach, van Damme'ach, Robertsach i innych świat zapomniał, a im samym skóra się ze starości pomarszczyła.
Ale i tak Expendables dali radę i czekam z niecierpliwością na dwójkę. Tylko, że jak sobie człowiek pomyśli, że gdyby nieco mniej dumy i chciwości, to może podobny film powstałby 20 lat temu.

Partner forum