To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Blogowanie na ekranie - Polowanie na Wąpierza

ilcattivo13 - 4 Stycznia 2012, 18:23

Kasiek - wspomniałem o kwocie, bo jeśli byś się zdecydowała zakładać sprawę cywilną, to kwota musiałby być tego warta. I jeszcze trzeba by się było liczyć z ew. przegraną i opłaceniem kosztów procesowych.
May - 4 Stycznia 2012, 21:49

Kasiek napisał/a

Mam dylemat czy kupić maszynę do szycia czy nie. W tesco, jedna prosta za 150 zł, druga bardziej zaawansowana za 250... Moja już nie szyje, jest mi z tym źle :P A na wymarzoną Janome uzbieram za ho ho czasu :( Może jednak wziąć...

Moj Papa ma taka najtansza z tesco i jest calkiem zadowolony. Szyje (a raczej przerabia) zdaje sie calkiem sporo, ale raczej rekreacyjnie. Wlasnie mi pokazal kolnierzyk, ktory przeszywal , wyglada calkiem ok.

Kasiek - 10 Stycznia 2012, 16:22

Wiecie co... szybciej kupiliśmy samochód, którego używać będziemy pewnie kilka lat, niż wózek dla dziecka z gondolą na pół roku... To jest straszne...
hrabek - 10 Stycznia 2012, 16:30

Nie wiem jak u was, ale w Szczecinie chodniki praktycznie eliminują wszystkie wózki z przednimi mniejszymi i obrotowymi kółkami. Koszmar ile muszę się nakręcić, żeby poobchodzić czasem dziury na spacerze.
Lynx - 10 Stycznia 2012, 23:20

Kasiek, gdzie zdjęcia?
Rafał - 11 Stycznia 2012, 08:09

Kasiek, a nie pora zmienić tytuł wątku z "Polowania na Wąpierza" na "Wąpierz upolowany" :wink: :mrgreen:
Kasiek - 11 Stycznia 2012, 09:24

No właśnie ani polowanie, ani wąpierz od dłuższego czasu... Ale nie mam pomysłu.

Zdjęcia wstawię jak tylko pan z serwisu zdecyduje się oddać mi laptopa :P Bo na razie nie mam gdzie zrzucić tych, co mam na swoim aparacie i nei mam zdrowia żeby odebrać zdjecia od naszej fotograf...

Matrim - 11 Stycznia 2012, 12:36

Kasiek napisał/a
i nei mam zdrowia żeby odebrać zdjecia od naszej fotograf...

A to nie pani fotograf powinna zdjęcia dostarczyć, jako zwieńczenie usługi? :)

Kasiek - 11 Stycznia 2012, 13:34

Albo i nie mam czasu umówić się żeby przyjechała. Wiesz, zdjęcia robiła moja koleżanka, w baaardzo promocyjnej cenie. Poza tym chętnie wyrwalibyśmy się z domu.
Pewnie w weekend się umówimy i wpadniemy od razu do mamy Marcina, bo Kaśka mieszka rzut kamieniem od mamy.

dalambert - 11 Stycznia 2012, 13:43

Laptop w remoncie, daleko mieszka koleżanka-fotografistka , Kasiek, ty coś ukrywasz z tymi fotami :!:
Kasiek - 11 Stycznia 2012, 16:13

Laptop będzie dziś, albo jutro rano :D To wrzucę to co mam sama wtedy :P Jak się karmimy brzydkim tortem na przykład :D A Z fotograf umawiam się na sobotę :>
Matrim - 11 Stycznia 2012, 17:32

Kasiek napisał/a
zdjęcia robiła moja koleżanka

To zmienia postać rzeczy, można przymknąć oko. Najwyżej polecisz po bonusie ;)

Kasiek - 12 Stycznia 2012, 15:21

Ludziom takim jak ona nie leci się po bonusie :P
Zdjecia będą jutro (te od niej).

A te moje właśnie kopiują się na komputer, który odnieśli mi z serwisu przed chwilą, także za chwilę wstawię :D

Kasiek - 12 Stycznia 2012, 18:51

https://picasaweb.google.com/108386386812856904780/SlubIWesele26122011?authkey=Gv1sRgCJLGssDBgcPjIg#

Zdjecia te, które mieliśmy na swoim aparacie :) Wrzuciłam wszystkie, więc nie dziwcie się uwiecznianiu nieuchwytnego w tańcu brata, ciotek, babć i rodziców. :D

ilcattivo13 - 12 Stycznia 2012, 19:20

ślicznie wyglądałaś, Kasiek :D
fealoce - 12 Stycznia 2012, 21:11

Kasiek, pięknie! :)
Matrim - 12 Stycznia 2012, 22:08

Państwo Młodzi jak z obrazka :) A zabawa widać była taka, że aż dym poszedł! ;)
Lynx - 12 Stycznia 2012, 22:42

Kasiek, fajne fotki :) ślicznie wyglądałaś :)
Kasiek - 13 Stycznia 2012, 21:38

Dziękuję :)

Dostałam zdjecia od naszej fotograf, więc jak będziecie chętni to mogę jeszcze wrzucić te drugie, ale to jutro rano...

Kasiek - 14 Stycznia 2012, 15:52

Jezu, mam ochotę na jaką zmianę. Nie mogę na siebie patrzeć...
Lynx - 14 Stycznia 2012, 19:08

Kasiek, poczekaj chwilę, sama przyjdzie ;)
Kasiek - 14 Stycznia 2012, 22:32

Ale mi chodzi o zmianę mnie. Żebym jakoś inaczej się wyglądnęła, chociaż na chwilę... Potem to już w ogóle czasu na to nie będzie. Ani kasy :P
Lynx - 15 Stycznia 2012, 00:36

A to nie mam pomysła. Może jakiś ekstra makijażyk? ;)
merula - 15 Stycznia 2012, 02:02

zakręć sobie włosy na papiloty, na pewno będzie inaczej.
Kasiek - 15 Stycznia 2012, 09:56

Muszę wziąć i ściąć, bo zapuszczanie pod fryzurę ślubną było na ilość a nie na jakość i końcówki mam strasznie zniszczone. I myślę o innym kolorze na chwilę chociaż. A potem, jak już dojdę do siebie i zaczną się wyprzedaże letnie :P Zajmę się reorganizacją szafy :P
merula - 18 Stycznia 2012, 10:38

Kasiek, a nie skorzystałaś ab z promocji? :wink:

Kasiek - 18 Stycznia 2012, 12:07

Piękne!!!
No niestety, my zaczęliśmy jeszcze przed letnimi wyprzedażami :P
Ale kumpel, którego natura obdarzyła bliźniętami, bardzo nam życzył podwójnej roboty :P

Minki te maluchy mają cudne :mrgreen:

hrabek - 18 Stycznia 2012, 12:12

Ten po prawej wygląda trochę jak Austin Powers (a konkretnie Mini Powers, czy jak mu tam było).
Godzilla - 18 Stycznia 2012, 12:33

Takie maluchy mają sto cudnych min na godzinę, jedna lepsza od drugiej :mrgreen:
Kasiek - 22 Stycznia 2012, 18:10

Podliczyłam co mam dla malucha (tak żeby się zorientować, co jest jeszcze potrzebne, a co nie). Drogie Matki i kochani Ojcowie... Co dokupić, na czym się skupić? :D

0-3 mce (maj, czerwiec, lipiec)
body z krótkim rękawem - 8 sztuk
body z długim rękawem - 1 sztuka
pajacyk - 4 sztuki
półśpioszki (ze stópkami) - 1 sztuka
spodenki (bez stópek) - 1 sztuka

3-6 mcy (sierpień, wrzesień, październik)
body z krótkim rękawem - 6 sztuk
body z długim rękawem - 2 sztuki
body na ramiączkach - 1 sztuka
bluza - 1 sztuka (czaderska, Lonsdale'a z ciucha za 2 zł big_grin)
romper - 1 sztuka

Na starsze - koszula (2 lata) 1 sztuka (Ralpha Lorena za 6 zł w ciuchu tongue_out), kamizelka sweterkowa (9-12 mcy), body -1 sztuka (9-12 mcy), kurtka zimowa na 74 cm (dokupimy jeszcze jedną, pytanie tylko czy na 80 czy na 86 cm...)

Kocyk - 1 sztuka (cienki), muszę dokupić jeszcze z 1 cienki i ze 2 grubsze na późniejsze, chłodniejsze noce
Ręcznik z kapturkiem - 1 sztuka (jeszcze z 1 się przyda taki sam i ze 2 zwykłe
rożek z wkładem kokosowym - 1 sztuka (jeszcze dokupię 1 bez wkładu)

Partner forum