Konwenty, te fandomowe i te forumowe - Towarzyskie spotkania w Grodzie Kraka
shenra - 22 Kwietnia 2009, 09:38
Ziuta, nuu prawidłowo
Martva - 22 Kwietnia 2009, 09:51
Hmm, jestem umówiona, ale w okolicach 20.00
shenra - 22 Kwietnia 2009, 09:53
No widzicie panowie, czasem z zaskoczenia też się da kogoś wyciągnąć
shenra - 22 Kwietnia 2009, 21:50
Było miło i sympatycznie, rozmowy niekontrolowane zazębiały się w tematach ogólnie uznawanych za zabawne. Osobiście broniłam honoru rozczłonowanej mojej łyżeczki. Sugeruje się kolejne spotkanie przed oficjalne w okolicach środy. Chętnych zapraszam do wygłaszania opinii. (szczerze powiem, że spontan naprawdę atrakcyjnie nam wychodzi)
Ziuta - 22 Kwietnia 2009, 22:01
Środy pasują.
shenra - 22 Kwietnia 2009, 22:38
No to good. To jak na razie 3 osoby dadzą radę next week w środę. Ktoś jeszcze ma ochotę na małe pogaduchy przed oficjalnym terminem?
Martva - 22 Kwietnia 2009, 22:52
shenra napisał/a | Osobiście broniłam honoru rozczłonowanej mojej łyżeczki. |
(')
Cytat z Matrixa ciśnie mię się na usta.
shenra napisał/a | (szczerze powiem, że spontan naprawdę atrakcyjnie nam wychodzi) |
Całkiem fajnie było. Przepraszam za brzydkie słowa, ale to z emocji
shenra - 22 Kwietnia 2009, 22:57
Martva napisał/a | Przepraszam za brzydkie słowa, ale to z emocji |
Nic nie było, jakie słowa , coś Ci się pomyliło
Martva - 22 Kwietnia 2009, 23:04
No przecież nie zacytuję, bo sie zrobi *beep*
shenra - 22 Kwietnia 2009, 23:08
Martva, cichaj zua kobieto
Toudisław - 22 Kwietnia 2009, 23:09
teraz nie powiem pewnie będę wiedział w ostatnim momencie
corpse bride - 23 Kwietnia 2009, 00:49
środa to dobry dzień, nie mówię nie.
shenra - 23 Kwietnia 2009, 06:44
Ciekawe, wstępnie to by był smert, Ziuta, może corpsik, pewnie Virgo, Martva też mam nadzieję. Dobrze jest.
MidMad - 24 Kwietnia 2009, 18:41
Oj, wygląda na to, że przegapiłam tegotygodniowe - może i dobrze, bo siedzę aktualnie w domciu i kicham oraz kaszlę siarczyście na wszystko i wszystkich w zasięgu wzroku. Następny tydzień - gdzie i o której w środę? Może się pojawię, jak ozdrowieję.
A przy okazji - przesyłam obiecane fotki "jajeczne":
Władczyni Piekielnych Jaj Zagłady i Jej Demoniczne Oczy
Demoniczne Jaja Chaosu
illianna - 24 Kwietnia 2009, 18:50
buu w środy najczęściej pracuję do 20, a o piątej w czwartek trzeba wstać ,
ALE może jednak są chętni na jakąś sobotę lub piątek, zapraszam do nas na Kazimierz, a i balkonik zabudowany z większości stron dla palaczy mamy, nawet grila by szło od biedy zrobić, jakby tylko ktoś miał dojścia u straży miejskiej, w każdym razie jakieś sałateczki, piwko, karkówka, pieczone bakłażany z serem fata, by się upichciło , może być nawet ta sobota jak się szybko pozbieracie, zapraszam
mawete - 24 Kwietnia 2009, 18:55
illianna: kusisz... jako alternatywę mam wypad do teściowej
shenra - 24 Kwietnia 2009, 19:50
MidMad, bożesz ależ sobie minę strzeliłam. Normalnie kanałami będę chodzić.
illianna, kuszące technicznie 9 Maja to sobota co Wy na to?
Ziuta - 24 Kwietnia 2009, 19:57
Może po prostu napisać, ze w Dzień Zwycięstwa?
shenra - 24 Kwietnia 2009, 20:05
MidMad, w środę ogólnie pewnie w RE, chyba że ktoś ma inne opcje, tam wszakże wygodnie i zazwyczaj dostępnie.
xan4 - 24 Kwietnia 2009, 20:17
RE to knajpa w Krakowie?? Hmmm, zaczynam się domyślać czemu Martva miała jakieś domysły co do mojej nazwy wydawnictwa z ostatniego szorta
shenra - 24 Kwietnia 2009, 20:25
xan4, tyż miałam takie skojarzenie
illianna - 24 Kwietnia 2009, 20:38
illianna, kuszące technicznie 9 Maja to sobota co Wy na to?
może być 9 może być 2, piątki tez wchodzą w grę po 19 wieczorem, także dogadajmy się jakoś czekam na propozycję, żeby wcześniej karkówkę zamarynować
mawete - 24 Kwietnia 2009, 20:40
ten termin niestety dla mnie odpada - myślałem raczej o długim łikendzie
shenra - 24 Kwietnia 2009, 20:45
illianna, na 9 na pewno się zapowiedziało kilka osób, więc jak Wam pasuje to super. Nie wiem jak krakusy stoją z czasem w długi weekend. Ja osobiście z młodszym pokoleniem jestm uziemiona, ale zdaje się, że młoda byłaby w niebowzięta uczestnictwem w takiej imprezie . Zua siostra jestem (choć racjonalnie wolę 9 )
Ok, to oficjalne ogłoszenie: Kto może w długi weekend a kto bardziej 9 maja, poza tymi co się wypowiedzieli. Oczywiście można i wtedy i wtedy(niekoniecznie u Was, coby za bardzo gościnności nie nadużywać). Koniec ogłoszenia, czekamy na wnioski
ilianna, ale tą karkówką to wiesz jak kusić
Ziemniak - 24 Kwietnia 2009, 21:01
W długi łykend mogę, ale bezalkoholowo - dyżur.
illianna - 24 Kwietnia 2009, 21:33
Ziemniak napisał/a | W długi łykend mogę, ale bezalkoholowo - dyżur. |
nie bądź taki Haus , poza tym everybody lies
a do reszty proponuje 9 u nas (wszelkie siostry są mile widziane, zresztą bracia też), a 2 może być gdziesik indziej
shenra - 24 Kwietnia 2009, 21:40
illianna, no to pięknie, czyli wsio jasne 9 maja balkonowo, a 2 dla chętnych do ustalenia miejsce. Jeśli mogem, to fajnie by było z jakimś ogródkiem, bo gdyby mi się jednak udało wpaść z młodszą, to jak mnie w knajpie z 7 latką ludzie zobaczą, to na jakiegoś demoralizatora wyjdę. A młoda interaktywna jest
shenra - 24 Kwietnia 2009, 21:44
Dobra reaktywuję listę na spotkanie balkonowe oczywiście organizatorzy zapisani sami przez się :
9 MAJA
1Ziuta
2Ziemniak
3jewgienij
4Martva
5corpse bride (bo to żaden z wyżej wymienionych, niedostępnych weekendów )
6shenra
7Inkwizytor
8hardgirl123
9 Agrafek
10 Virgo C.
Osobno lista na ewentualne everybody lies bezalkoholowe 2 MAJA, kto reflektuje?
1 Ziuta
2 Ziemniak
3Agrafek
4 shenra (się postaram z młodszą, jak coś)
5dzejes
Ziuta - 25 Kwietnia 2009, 10:12
Drugi maja tez może być. Jak wypadnie.
shenra - 25 Kwietnia 2009, 13:12
A kto się na środowe 29.04 małe pifko pisze pewnie koło 18? Z tą tyci sugestią wyszedł smert . Ziuta chyba była na tak, corps środowo zadowolona? Kotś jeszcze? MidMad dopisana. Toudi in
Straszny chaos się zrobił , w sumie gorzej się o tym pisze niż to wszystko wygląda. 9 maja stu procetnowy official balkonowy. 2 maja również stu procentowy official knajpka z ogródkiem.
W tym tygodniu w środę 29 kwiet. spontan.
Mam nadzieję, że jakoś to przejrzyście wygląda.
|
|
|