Powrót z gwiazd - Cisza wyborcza.
Martva - 9 Października 2011, 22:39
Fejsbukowicze natychmiast wyciągnęli:
http://www.tvn24.pl/12690...,wiadomosc.html
Ale jakoś się nie spodziewam dotrzymania słowa.
Adanedhel - 9 Października 2011, 22:39
Oj Ice, Ice. Krótka pamięć? Przypomnij sobie pomysły pisiorków na walkę z kryzysem i jeszcze raz pomyśl o długu.
PS. A co do wzrostu cen albo nie wiesz o czym piszesz, albo...
Ice - 9 Października 2011, 22:42
Wolę mówić o faktach. Macie wszystko, Sejm i prezydenta. Cała odpowiedzialność na was.
jewgienij - 9 Października 2011, 22:43
Adanedhel napisał/a | Oj Ice, Ice. Krótka pamięć? Przypomnij sobie pomysły pisiorków na walkę z kryzysem i jeszcze raz pomyśl o długu. |
Dopiero byłoby Sarajewo, aż strach pomyśleć.
Martva, nie łudź się. Kaczyński nigdy nie dotrzymuje słowa.
Dla dobra Polski, oczywiście.
Adanedhel - 9 Października 2011, 22:43
Skoro mówisz, że mówisz o faktach, to zacznij je podawać.
Matrim - 9 Października 2011, 22:44
Ice napisał/a | Macie wszystko, Sejm i prezydenta. Cała odpowiedzialność na was. |
Pomijając fakt, że raczej nie mamy, to odpowiedzialność i tak jest wspólna. Jak przyjdzie Niemiec podpalić (edit: zlicytować może raczej ) Twój dom, to powiesz: "mój zostaw, Nimcu przebrzydły, bo ja głosowałem na kogo innego"?
Ice - 9 Października 2011, 22:45
Adanedhel napisał/a | Skoro mówisz, że mówisz o faktach, to zacznij je podawać. |
Podaje je zegar Balcerowicza.
Kyle Katarn - 9 Października 2011, 22:45
Agi napisał/a | słuchać pana B. |
Tzn. kogo?
Lis Rudy - 9 Października 2011, 22:45
Matrim, on tego niemca będzie straszył krzyżem....
Albo zdjęciem kolegi prezesa
Ice - 9 Października 2011, 22:47
Po co Niemiec ma podpalać dom, skoro władza odda mu go bez oporu w zamian za poklepanie po pleckach na forum międzynarodowym?
jewgienij - 9 Października 2011, 22:48
Ice napisał/a | Wolę mówić o faktach. Macie wszystko, Sejm i prezydenta. Cała odpowiedzialność na was. |
Odpowiedzialność też na opozycji. Ale mądrej, a nie kabaretowej. Kolejna porażka oraz dobry wynik Palikota to wynik błędów Jarka, tych wszystkich smoleńskich bredni, wieców, obraz, insynuacji, przebieranek, no i hoffmanizacji polityki.
Z deszczu pod rynnę nikt nie wchodzi.
Madar - 9 Października 2011, 22:48
Ice napisał/a | Po co Niemiec ma podpalać dom, skoro władza odda mu go bez oporu w zamian za poklepanie po pleckach na forum międzynarodowym? |
Twój dom??
Matrim - 9 Października 2011, 22:48
Ice, no to Ty będziesz mówił, że Ty nie chciałeś być klepanym i dadzą Ci spokój, tak?
Edit:
jewgienij napisał/a | no i hoffmanizacji polityki |
Weź Ty nie twórz klasyka nowego Jeszcze się ucieszy, zamiast uciszyć.
Adanedhel - 9 Października 2011, 22:49
Ice napisał/a | Podaje je zegar Balcerowicza. |
Podaje ładne cyferki. Z Twojego punktu widzenia - szkoda, że nie większe.
Z tymi cenami energii też nie wiesz o czym piszesz.
Agi - 9 Października 2011, 22:51
Kyle Katarn napisał/a | Agi napisał/a | słuchać pana B. |
Tzn. kogo? |
Niejakiego Brudzińskiego. Mam alergię.
Ice - 9 Października 2011, 22:53
Adanedhel napisał/a |
Podaje ładne cyferki. Z Twojego punktu widzenia - szkoda, że nie większe.
|
Logicznie patrząc, to ponownie popierający PO chcą, by były jeszcze większe.
Adanedhel napisał/a |
Z tymi cenami energii też nie wiesz o czym piszesz. |
Limity CO2 tak ładnie "wynegocjowane" przez rząd Tuska w 2009?
Ziemniak - 9 Października 2011, 22:53
Agi, +10
Lis Rudy - 9 Października 2011, 22:55
Ice, odda tylko wtedy, kiedy w akcie notarialnym będzie wpisany właściciel z niemiec, bo obecny nie dopełnił formalności i nie wpisał SIEBIE jako obecnego właściciela.
A teraz na serio:
Ice, Polską mamy jedną. Ani III ani IV RP tylko po prostu Polskę. Ani ta Polska nie jest Tuska, ani Kaczyńskiego ani Palikota. To Polska NAS WSZYSTKICH. Róbmy wszystko aby osiągnąć sukces naszego wspólnego kraju.
Nie dzielmy jej na Polską A,B,C,D czy jakąkolwiek inną, w zależności od bieżącej polityki.
Bo polityka to skończona ...urwa jest !
I tyle.
Adanedhel - 9 Października 2011, 22:55
Ice, czy Ty w ogóle czytasz co piszę, albo pamiętasz jak Kaczory żądały zwiększania wydatków, gdy PO trochę bo trochę, ale ograniczyło?
Z limitami tylko potwierdzasz, że nie masz pojęcia o czym piszesz.
A może nerwy tak Ci szwankują?
Fidel-F2 - 9 Października 2011, 22:57
Ice, do tej pory partie wygrywające wybory traciły w następnych wyborach, PO nie straciło nic. Jak dla mnie to podwójny sukces.
poza tym
Skończyła się Polska JP II a zaczęła Polska JP.
jewgienij - 9 Października 2011, 22:58
Dobra, nie kopmy już przegranych.
Teraz niech Tusk zacznie udowadniać, że nie tylko w Polsce jest do bólu skuteczny.
Matrim - 9 Października 2011, 22:58
Ale się Brudzińskiego czepiacie: przecież pogratulował grzecznie Jutro może będzie rzucał czymś przetrawionym i brzydko pachnącym, ale dziś był uprzejmny
A w ogóle, to dziś dziwne słowa padły:
Cytat | - Jestem głęboko przekonany, że przyjdzie taki dzień, kiedy będziemy mieli w Warszawie Budapeszt. |
Ja rozumiem, że "Polak, Wegier...", ale panu K. się chyba jakiś fotel generała-gubernatora marzy pod zaborem węgierskim. Jak nie umiał, tak nie umie wyrażać swoich myśli.
A dalej:
Cytat | - Prędzej czy później zwyciężymy, bo po prostu mamy rację - dodał prezes PiS. |
Po raz kolejny wyborcy powiedzieli, ze pan Kaczyński nie ma racji, ale przecież oni nie mają racji. Prawda, Ice?
Agi - 9 Października 2011, 23:00
Matrim napisał/a | Cytat:
Cytat | - Prędzej czy później zwyciężymy, bo po prostu mamy rację - dodał prezes PiS. |
|
I walenie ręką w mównicę. Mróz mi po plecach przeszedł.
Ziemniak - 9 Października 2011, 23:02
I tak dobrze, że nie butem
jewgienij - 9 Października 2011, 23:04
Agi napisał/a | Matrim napisał/a | Cytat:
|
I walenie ręką w mównicę. Mróz mi po plecach przeszedł. |
Niepotrzebnie. To polityczny impotent. Moim zdaniem już skończony politycznie.
Agi - 9 Października 2011, 23:07
jewgienij napisał/a | Niepotrzebnie. To polityczny impotent. Moim zdaniem już skończony politycznie. |
Wolę się niepotrzebnie obawiać, niż lekkomyślnie nie doceniać.
Zanim zrezygnuje z polityki, albo polityka zrezygnuje z niego zdąży nam jeszcze krwi napsuć.
merula - 9 Października 2011, 23:09
Matrim napisał/a | A w ogóle, to dziś dziwne słowa padły:
Cytat:
- Jestem głęboko przekonany, że przyjdzie taki dzień, kiedy będziemy mieli w Warszawie Budapeszt.
|
pod warunkiem, że postawią nam taki lunapark
Agi - 9 Października 2011, 23:10
I Wyspę Małgorzaty
Fidel-F2 - 9 Października 2011, 23:11
i Balaton
Kruk Siwy - 9 Października 2011, 23:12
I że nie będzie to Budapeszt 56'
|
|
|