Powrót z gwiazd - Cisza wyborcza.
jewgienij - 7 Października 2011, 23:54
Ice napisał/a | Agi napisał/a | bez obrażania strony przeciwnej. |
Dość łagodne określenie na kpiny z tragicznej śmierci prezydenta swojego kraju. |
Nie chodzi o kpiny. O odpowiedzialność. Kiedy z czasem emocje opadną, będziemy się zastanawiać, kto naprawdę zawinił. Zostawmy to historii.
Fidel-F2 - 7 Października 2011, 23:54
Ice, a z jakiej paki? z tylu opresji już wyszedłem obronną ręką, że geny mojego IP błyszczą platynowym certyfikatem doskonałości
terebka - 7 Października 2011, 23:54
Matrim, gdzieżby.
Matrim - 7 Października 2011, 23:55
Fidel-F2 napisał/a | już dwie wypiłem, naprawdę muszę następną? |
Chyba powinieneś.
Ice napisał/a | gdyby moderatorzy mieli tu minimum przyzwoitości |
...
Ice - 7 Października 2011, 23:56
jewgienij napisał/a |
Nie chodzi o kpiny. O odpowiedzialność. Kiedy z czasem emocje opadną, będziemy się zastanawiać, kto naprawdę zawinił. Zostawmy to historii. |
5 minut temu miałeś "winnego" a teraz gadasz o zostawianiu historii?
Tak Martim? Krawacik chcesz mi dać?
Fidel-F2 - 7 Października 2011, 23:57
Agi napisał/a | Przeczytaj reakcję Ice, i nie rżnij głupa. | Agi, na litość bogini, reakcję Ice Przecież wystarczy, że zdejmę beret a Ice wrzeszczy 'Zdrada narodu! Biją prezydęta'
Teraz to pojechałaś, doprawdy
Fidel-F2 - 7 Października 2011, 23:58
Martva, uszanowanie
Matrim - 7 Października 2011, 23:58
Ice napisał/a | Tak Martim? Krawacik chcesz mi dać? |
Gwiazdka jest w grudniu.
Północ na zegarze...
Ziemniak - 7 Października 2011, 23:58
Na koniec trochę historii na rozluźnienie nastrojów. Dobranoc.
terebka - 7 Października 2011, 23:59
Trzymajcie się, wyborcy
Lis Rudy - 7 Października 2011, 23:59
Mam wam zalinkować film z pgrzebu Lecha K?
Tak Dalambercie, co byś o mnie nie myślał i jak mnie nie nazwał, byłem na miejscu podczas przejazdu Jego zwłok w trumnie i nagrałem ten przejazd. Mimo słabej symaptii do Niego, był w końcu Prezydentem, szacunek mu się należał.
Ale zdanie o podróży mam identyczne jak jewgienij, Fidel-F2, terebka, można było tego dramatu uniknąć. Wystarczyło polecieć na inne lotnisko.
Amen. W niedzielę wybory. Wieczorem niektórzy się ucieszą a niektórzy nie. Chciałbym się cieszyć...
Agi - 7 Października 2011, 23:59
Fidel-F2 napisał/a | Teraz to pojechałaś, doprawdy | Fidel-F2, pytałeś o obrażonych to Ci wskazałam. Nie rozumiem o co Ci chodzi.
Agi - 8 Października 2011, 00:01
Zamykam wątek i przenoszę do schowka. Wróci po wyborach.
Zajmijcie się literaturą.
Fidel-F2 - 9 Października 2011, 22:05
dalambert, prosimy o komentarz
Lis Rudy - 9 Października 2011, 22:08
Fidel-F2, dalamberta nie ma na forum. Musi pić poszedł...
Zachodzę w głowę z jakiego powodu
Fidel-F2 - 9 Października 2011, 22:09
kiedyś wróci
Lis Rudy - 9 Października 2011, 22:12
Fidel-F2 napisał/a | kiedyś wróci |
No...
Jak biegunka...
Easy - 9 Października 2011, 22:18
Nie cieszcie się za wcześnie. Jutro usłyszymy, że procent głosów nieważnych - czytaj: sfałszowanych - to ok. 20%, czyli tyle, ile PiS powinno otrzymać dodatkowo i wygrać z PO.
Ice - 9 Października 2011, 22:22
Szkoda Polski. Tyle.
Lis Rudy - 9 Października 2011, 22:24
Ice,
Fidel-F2 - 9 Października 2011, 22:25
@Ice
he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he, he
ivaine - 9 Października 2011, 22:26
Ice, podać Ci chusteczkę?
Lis Rudy - 9 Października 2011, 22:26
i jeszcze moje (obok Fidelowego):
...he, he, he....
Adanedhel - 9 Października 2011, 22:31
A nawet:
hi, hi, hi.
jewgienij - 9 Października 2011, 22:34
Podoba mi się prognoza.
terebka - 9 Października 2011, 22:35
Pewnie, że szkoda, Ice. W zasadzie według danych na tę chwilę kompletnie nic się nie zmieniło. Najbliższe lata upłyną znów pod znakiem kąsania się po łydkach, spiskowych teorii, stawiania krzyży i użalania się na wszystko, co tylko możliwe. Dziękuję Wam za to, jedna trzecia mieszkańców tego kraju Nadzieja w tym, że choć kilka z tych znanych z minionego zgromadzenia zaplutych mord nie dostanie się do koryta. Tych wszystkich <biiiip> wziętych wprost z ulicy Hofmanów, Kemp i inszych. Poczytuję sobie z honor fakt, że mój głos mógł się przyczynić że w moim okręgu do żłoba nie dostałby się Brudziński.
ed. "Zaplute mordy" to stwierdzenie faktu, nie wulgaryzm.
Agi - 9 Października 2011, 22:35
Wyłączyłam tvn24, bo nie byłam w stanie słuchać pana B.
Agi - 9 Października 2011, 22:37
terebka, skasuj wulgaryzmy, jesteś wszak kulturalnym użyszkodnikiem literackiego forum.
jewgienij - 9 Października 2011, 22:38
terebka napisał/a | Pewnie, że szkoda, Ice. W zasadzie według danych na tę chwilę kompletnie nic się nie zmieniło. Najbliższe lata upłyną znów pod znakiem kąsania się po łydkach, spiskowych teorii, stawiania krzyży i użalania się na wszystko, co tylko możliwe. Dziękuję Wam za to, jedna trzecia mieszkańców tego kraju Nadzieja w tym, że choć kilka z tych znanych z minionego zgromadzenia zaplutych mord nie dostanie się do koryta. Tych wszystkich biiiiiiiiiiip, wziętych wprost z ulicy Hofmanów, Kemp i inszych. Poczytuję sobie z honor fakt, że mój głos mógł się przyczynić że w moim okręgu do żłoba nie dostałby się Brudziński. |
Hoffman poleci pierwszy. Widać to było w jego oczach.
Jeśli mój głos w jednej milionowej choćby pomoże rozpaść się wreszcie tej sekcie, to będę dumny.
Ice - 9 Października 2011, 22:38
Rechoczcie, rechoczcie, jak konik polny z mrówki.
W sumie dobrze, że PO będzie zmuszona wziąć odpowiedzialność za swoje postępowanie, od 01.01. 2013 prąd i ciepło w górę o 100% , a dług to pewnie bilion złotych przekroczy. Tylko jak już mówiłem, szkoda Polski.
|
|
|