To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Planeta małp - Co nas śmieszy?

Martva - 31 Sierpnia 2012, 21:28

'Biba, a wiesz że ciocia Martva kiedyś spadła z roweru, miała dziurę w głowie a teraz ma bieliznę?'
Ziemniak - 31 Sierpnia 2012, 21:29

W zasadzie racja, tylko ci bielizna w głowie :mrgreen:
Martva - 31 Sierpnia 2012, 21:31

Nie no, dziewczę ma rację, tylko co ma piernik do wiatraka? ;P:
illianna - 31 Sierpnia 2012, 21:43

Martva, no miałaś dziurę, a teraz masz w tej dziurze bieliznę, to całkiem logiczne, musiała tam wleźć cichcem ta bielizna :mrgreen:
Martva - 31 Sierpnia 2012, 21:49

Ale to na strasznie długo się przyczaiła ;P:
Magnis - 1 Wrzeœśnia 2012, 15:31

Dzisiaj byłem świadkiem jak jadąc nową kolejką WKD chłopak wstał, podszedł do kasownika, skasował bilet i chciał usiąść. Ale zapomniał chyba, że tam siedzenia się składają po wstaniu i normalnie na świecie kiedy chciał usiąść to zaliczył podłogę pojazdu. Komicznie to wyglądało, a nawet jego ojciec się uśmiał :mrgreen: .
fealoce - 4 Wrzeœśnia 2012, 09:41

Zastanawiam się, jak można nazwać firmę "My Tummy"... :mrgreen:
Chociaż w sumie może to i lepsze od np "Monkey Business" (też kiedyś widziałam).

Agi - 4 Wrzeœśnia 2012, 10:00

fealoce napisał/a
Zastanawiam się, jak można nazwać firmę My Tummy... :mrgreen:

Zdaje się, że ta firma produkuje odzież ciążową, czyli nazwa adekwatna :wink:

Godzilla - 4 Wrzeœśnia 2012, 10:17

Moje BżÓhO ;P:
fealoce - 4 Wrzeœśnia 2012, 10:50

No dobra, ale mimo wszystko rozbawiło mnie :wink:
Pucek - 4 Wrzeœśnia 2012, 11:00

Zabaweczka z 'jajka z niespodzianką' - najpierw zszokowała, a w końcu przyprawiła o chichot i głupawkę.

Przyniosę na skofę, co wam będę żałować :wink:

Witchma - 4 Wrzeœśnia 2012, 13:58

Klient w lipcu zapowiedział 200 stron tłumaczenia z terminem 15 września. 13 sierpnia (!) przysłał pierwszą część - 70 stron, tydzień później dodał jeszcze 30 stron. A dzisiaj przysłał plik 350 stron :lol: Ciekawe, czy nadal liczy, że skończę do tego piętnastego...
nimfa bagienna - 4 Wrzeœśnia 2012, 14:22

Byle za całość nie zapłacił jak za te 200 stron. :mrgreen:
Ziemniak - 4 Wrzeœśnia 2012, 14:33

BMW.rar

Kruk Siwy - 5 Wrzeœśnia 2012, 09:47

Książki wydawnictwa Kwiaty Orientu>Psia kupa Kwon Jeong-saeng

To zestawienie jakoś mnie bawi.

merula - 6 Wrzeœśnia 2012, 21:10

dokonam ekspiacji. albo innej wiwsekcji.

jakiś czas temu ściągnęłam sobie coś, czego, jak się okazało, nie chciałam. w ferworze walki jeszcze skopiowałam. no i potem okazało się, że bydlę nie chce dać się usunąć. nie chciałam angażować męża osobistego, bo jego pomoc czasami bywa wyzwaniem (kto go zna, ten wie :wink: ), więc zaczęłam kombinować sama i znalazłam wsparcie (dzięki Ziemniak). po zastosowaniu przeróżnych remediów rozwiązałam problem nieomal bez strat, dumna z siebie niezwykle. i wtedy okazało się, że muszę oddać kompa z drobiazgiem do serwisu, bo wyglądało, że gniazdo zasilania nie styka. i teraz zaczyna się śmieszne - poszła płyta główna i całe moje wysiłki okazały się absolutnie bezproduktywne. kocham technikę :mrgreen:

aniol - 6 Wrzeœśnia 2012, 21:32

AXN i reklama serialu "statek"

"na pelnym morzu nikt nie uslyszy twojego krzyku"

no kurde tak ordynarnego plagiatu dawno nie widzialem

illianna - 7 Wrzeœśnia 2012, 09:29

merula, e tam, next time będzie jak znalazł!
gorbash - 7 Wrzeœśnia 2012, 09:48

aniol napisał/a
na pelnym morzu nikt nie uslyszy twojego krzyku

albatros może usłyszeć

merula - 7 Wrzeœśnia 2012, 10:19

illianna, do następnego razu zdążę zapomnieć kilka razy. chyba że wieszczysz szybką powtórkę?
Adrianna - 8 Wrzeœśnia 2012, 15:11

Reakcje dzieciaków, kiedy sobie żongluję na dworze, bywają rozbrajające.

Mała na rowerku, na caaaałe gardło: "Mamo chcę siiiiku!"
Idą między drzewa gdzieś kawałek ode mnie.
Matka: "No to chcesz siku, czy nie?"
Mała (nadal drąc się na całe gardło): "Nieeeee! Ja chcę tylko na panią popatrzeć! Ale ty nie patrz, bo zauważy!"
;P:

Godzilla - 8 Wrzeœśnia 2012, 20:44

Młody dostał na imieniny soundtrack z Madagaskaru 3. Teraz oba dzieciaki puszczają sobie całą płytę jak leci albo co lepsze kawałki i zaśmiewają się tak jak to tylko one potrafią.

Adrianna, to ty żonglujesz? Nieźle!

Kai - 8 Wrzeœśnia 2012, 20:48

Opisy na Cyfrze.

Wiadomości - opis: Dla przedszkolaków

Godzilla - 8 Wrzeœśnia 2012, 20:52

Dobre :mrgreen: W sklepie w Murzasichlu w dziale z zabawkami były plastikowe pistolety, jedne dozwolone od lat 3, inne od 18 ;P:
Kai - 8 Wrzeœśnia 2012, 21:03

Było więcej, jak zapamiętam, dołożę :D

Chcę te od lat 18, może mają sexy babki na lufie?

feralny por. - 8 Wrzeœśnia 2012, 21:05

Najpewniej są po prostu wiatrówkami.
Godzilla - 8 Wrzeœśnia 2012, 22:07

Nie pamiętam już, ale chyba i jedne i drugie pluły takimi pomarańczowymi kulkami z plastiku.
feralny por. - 8 Wrzeœśnia 2012, 22:20

Te od lat trzech to raczej nie.
Adrianna - 8 Wrzeœśnia 2012, 23:06

Godzilla napisał/a
Adrianna, to ty żonglujesz? Nieźle!
Trooochę. To znaczy piłeczkami już czas jakiś, więc parę fajnych rzeczy umiem. Teraz się wzięłam za maczugi i obręcze. No i maczugi wywołują zdecydowanie największe poruszenie wśród dziatwy. ;)
No i jeszcze żonglerkę kontaktową zaczynam, ale to już inna bajka.

Dzisiaj jeszcze usłyszałam, jak jakaś matka do synka (na oko siedmio- czy ośmiolatka): "O widzisz, ucz się, bo będziesz zarabiał jak ta pani" (nie wiem, skąd jej się wzięło to zarabianie, no ale nic)
Synek (takim zawodzącym głosem): "Ja chcęęęęęę!"

Kasiek - 9 Wrzeœśnia 2012, 08:43

Godzilla napisał/a
Nie pamiętam już, ale chyba i jedne i drugie pluły takimi pomarańczowymi kulkami z plastiku.

To jest zgroza dla mnie. Co innego pistolet, który niczym nie pluje, taki sobie odlew, a co innego z takimi kulkami. Jak tylko się pojawiły takie cusie, to trochę dzieciaków potraciło wzrok, co najmniej w jednym oku. Te od lat 18 to najpewniej tanie, plastikowe repliki ASG (do wszystkich producenci dołączają najbardziej dziadowskie kuleczki na początek). Na każdym z tych sprzętów powinna być informacja o konieczności ochrony oczu, ale... nie ma. Pamiętam aferę na lubelskim forum asg, kiedy starsi wymagali od młodziaków ochrony oczu, a nieletnie karaluchy stwierdzały, że po co, przecież oni strzelają tylko w klaty...

Partner forum