Planeta małp - Co nas cieszy
ihan - 29 Kwietnia 2008, 16:12
Dziwne, że nikt jeszcze nie wpadł, żeby ich było 4 400.
hrabek - 29 Kwietnia 2008, 16:14
2012 osob na Wroclaw 2012. Symbolika marketingowa, czy jak to zwac. Twoj sarkazm, ihan, jest tu zupelnie zbedny.
Ramzes - 29 Kwietnia 2008, 16:19
Podwyżka w pracy. Nieduża ale jednak.
Selithira - 29 Kwietnia 2008, 16:40
Przypomniałam sobie, pisząc w temacie o przeciwnej tematyce. Papier, po który jutro jadę, potwierdzający, że zostałam laureatką konkursu przedmiotowego z polskiego... Wiem, wiem, na tym etapie edukacji to jeszcze nic, ale jak cieszy
Swoją drogą, właśnie zauważyłam, że topic "Co nas wk***wia, znaczy irytuje" ma dwukrotnie większą popularność od "co nas cieszy". Zastanawiające
Agi - 29 Kwietnia 2008, 17:13
Selithira, gratuluję!
Cieszy mnie jutrzejszy wyjazd do Krakowa. Bardzo się stęskniłam.
Selithira - 29 Kwietnia 2008, 17:49
Dzięki Kraków jest piękny. Też chcę!
ihan - 29 Kwietnia 2008, 18:26
hrabek, ale co w tym ma być marketingowego, bo nie łapię. Polska starała się o dostanie Euro2012, organizację dostała. Ktoś wyłoży kasę, żeby na tym zarobić, zarobi na osobach, które przyjdą na mecz, na imprezach towarzyszących, na dotacjach z UE, bo potem już pewnie nie. Bilety pewnie będą wysprzedane, specjalny marketing nie będzie potrzebny, chyba, że coś się w ciągu 4 lat zmieni i futbol stanie się kompletnie passe. Budowa będzie się odbywać na zasadach komercyjnych, chyba nie w czynie społecznym. W którym momencie miejsce na marketing, chyba, że ktoś chce zarobić na tych SMS-ach.
Piech - 29 Kwietnia 2008, 22:07
Selithira napisał/a | zostałam laureatką konkursu przedmiotowego z polskiego... |
Gratuluję! Czyli wolny wstęp do dowolnego liceum w województwie. Brawo!
Easy - 29 Kwietnia 2008, 22:40
Manchester w finale LM.
Wypas.
Edit. I Hendry prowadzi 11-5.
No sportowo wypas dzisiaj.
hrabek - 30 Kwietnia 2008, 10:04
ihan: marketingowego w sensie chwytliwego hasla. Jest pomysl, zeby umiescic 2000 osob na stadionie i zrobic im zdjecie. Ekstra. Podoba mi sie i, jak widze, innym tez. No to ja mowie: umiesccie 2012 osob, roznicy to nie robi. SMSy juz wyslane dawno przez wszystkich chetnych, zaden to dodatkowy koszt. A haslo jest bardziej chwytliwe. Pewnie komus bardziej zapadnie w pamiec, przez co miasto bedzie szerzej znane. A przeciez o to chyba chodzi w calej tej akcji.
banshee - 30 Kwietnia 2008, 10:09
Easy napisał/a | Manchester w finale LM. |
Jak można się z tego cieszyć?
hrabek - 30 Kwietnia 2008, 10:15
Mozna, ja sie ciesze. Chociaz bardziej cieszylbym sie z Arsenalu. Ale to nie ta polowka drabinki.
Witchma - 30 Kwietnia 2008, 10:23
banshee napisał/a | Easy napisał/a | Manchester w finale LM. |
Jak można się z tego cieszyć? |
a można
GLORY, GLORY MAN UNITED
banshee - 30 Kwietnia 2008, 12:25
ratunku!
dareko - 30 Kwietnia 2008, 23:42
Pita wyslalem. Jest sie z czego cieszyc, Ci ktorzy przyszli pol godziny po mnie juz pewnei nei wyslali
agnieszka_ask - 1 Maj 2008, 07:54
jeszcze się cieszę z podłączonego internetu, podejrzewam, że za dwa dni mi przejdzie
ps. też mi się udało wysłać pita, a potem poszłam na kebaba
banshee - 1 Maj 2008, 12:35
wolna chata, długi weekend, książki i pogoda
Witchma - 1 Maj 2008, 12:36
banshee, opowiedz nam o tym, jak udało Ci się trafić do raju
banshee - 1 Maj 2008, 12:45
po prostu się wyspałam
ilcattivo13 - 1 Maj 2008, 12:45
wczoraj złożyłem podanie o rozwiązanie umowy o pracę za porozumieniem stron (z końcem maja). O 8:00 zaniosłem je do "szefa szefów".
jako motyw mojej decyzji napisałem: "... wynagrodzenie nieadekwatne do wykonywanej przeze mnie pracy, do moich kwalifikacji i do czynników szkodliwych oddziałujących na moim stanowisku pracy ...".
Przez godzinę był spokój, potem podanie przeczytał "el comendante" i nagle wszystkim w kadrach i w finansach włączyły się motorki w zadkach
A o 10:00 wszyscy w moim zespole dostali do podpisania aneksy do umowy o pracę, z podwyżką od 1.I.2008 datowane na 25.IV.2008 Nawet mój kolega, który nie pracuje już od marca, dostał taki Od razu policzyłem ile będę miał na rękę po podwyżce - wyszło, że bez nocek zarabialbym tyle, co kasjerka z "Plusa" (chodzi mi o "dyskont") - jednym słowem zaszaleli tam na górze
O 11:30 przyszedł mój "lesser chief" i powiedział, ze z jednej strony to dobrze, że ktoś wreszcie miał odwagę napisać co myśli o "bezmnożnikowych" zarobkach w "firmie". Ale z drugiej - "...Ty odchodzisz, a my tu zostajemy... "
Ale i tak podania nie wycofałem. Zobaczymy, co będzie jak podanie pójdzie do Białegostoku... Czuje, że następny tydzień będzie bardzo wesoły
Chal-Chenet - 1 Maj 2008, 13:12
Witchma napisał/a | GLORY, GLORY MAN UNITED |
Swoja dziewczyna
Easy, hrabek - również szacun!!!
GLORY GLORY MAN UNITED!!!
banshee - 1 Maj 2008, 20:07
Chal-Chenet napisał/a | Witchma napisał/a | GLORY, GLORY MAN UNITED |
Swoja dziewczyna
Easy, hrabek - również szacun!!!
GLORY GLORY MAN UNITED!!! |
Pfff
ihan - 2 Maj 2008, 09:34
Znalazłam się w killfile'u NURSA. Podziwiajcie i zazdrośćcie.
mawete - 2 Maj 2008, 11:19
ihan: podziwiamy i zazdrościmy
Chal-Chenet - 2 Maj 2008, 11:59
Caitleen - 2 Maj 2008, 19:18
A ja nadal cieszę się z urlopu, słońce, ksiażki, czekolada, doskonałe towarzystwo, byłam na zakupach takich dla przyjemności wydawania ciężko zarobionych pieniędzy, byłam w kinie, byłam w pubie a dziś się lenię w łóżku cały dzień a herbata sama do mnie przychodzi, perrrrrfect :>
ihan - 2 Maj 2008, 21:22
O, u nas w pokoju socjalnym w kubkach do herbaty też lęgną się obce formy życia.Jeszcze nie próbowaliśmy ich tresować, by same przychodziły na zawołanie, ale to dobry pomysł.
mad - 2 Maj 2008, 23:26
Jeszcze 2 dni względnego luzu.
Chal-Chenet - 2 Maj 2008, 23:28
Mnie to samo + zwycięstwo Lecha!!!
mad - 2 Maj 2008, 23:29
Mnie to samo + wypłata na koncie!
|
|
|