To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Zadomowienie - powitania na forum - Biją :)

Logan - 30 Stycznia 2006, 23:17

Rozpierduchy nie zrobię, ale uśmiechnę się krzywo i zrogowaciałym opuszkiem lewego kciuka sprawdzę ostrość topora....

Jak sie nie uspokoicie z tym kącikiem literackim to zacznę prać i to bez namaczania... :mrgreen: Załóżcie sobie kącik literacki i tam piszcie jakąś historię. Kiedyś w coś takiego bawiłem się i szło nieźle.

mawete - 31 Stycznia 2006, 08:19

A ja jak zwykle witam niewitanych i witam też siebie jako nowonarodzonego... :mrgreen:
Formaldehyd - 31 Stycznia 2006, 08:31

Zarejestrowałem się co prawda jakis czas temu, ale dopiero teraz zamierzam siedziec tutaj nieco więcej. Zainteresowani wiedzą o co chodzi :) Tak czy owak witam ponownie, tak nowych jak i starych znajomych.
mawete - 31 Stycznia 2006, 08:36

Cześć Formal :mrgreen: :bravo
Formaldehyd - 31 Stycznia 2006, 08:38

mawete napisał/a
Cześć Formal :mrgreen: :bravo

No witam 8) Dobrze Cie widziec :D

niepco - 31 Stycznia 2006, 10:13

Strzałka rozrabiako! :D
mawete - 31 Stycznia 2006, 10:15

Ja jestem ciekawy kiedy Formal rozrusza dział filmowy... :D
Formaldehyd - 31 Stycznia 2006, 10:19

mawete napisał/a
Ja jestem ciekawy kiedy Formal rozrusza dział filmowy... :D

Juz próbuje, choc zanim cos załoze bardziej problematycznego lepiej spytac u góry czy mozna... :D

Pako - 31 Stycznia 2006, 10:29

Witam nowych i tych, ktrzy powrócili :) Już włączam kosiarkę :)
mawete - 31 Stycznia 2006, 10:32

Pako: :mrgreen: mamy w pełni uzbrojony i opancerzony kombajn do zbierania ludzi... nie dasz rady... :twisted:
Formaldehyd - 31 Stycznia 2006, 10:34

mawete napisał/a
i uzbrojony i opancerzony kombajn do zbierania ludzi... :twisted:

Lepszego powitania nie mogłem miec :D

Pako - 31 Stycznia 2006, 10:45

mawete... ale co to za przyjemność kombajnem. Czasem proste rozwiązania są najlepsze i najprzyjemniejsze :) Więc wy koście na dużą skalę, a ja się zabawię tymi, któzy wam spod ostrzy uciekną :mrgreen:
mawete - 31 Stycznia 2006, 10:46

Pako: oki :mrgreen: to zdrówko :)
Pako - 31 Stycznia 2006, 10:49

Niech nam zboże... ludzkość... rośnie, co byśmy się nie nudzili :)
Stukniejmy się kielonkami :) Oczywiście mineralnej ;)

Grahf - 31 Stycznia 2006, 11:13

Witam wszystkich 8) . Jak widzę sporo tu znajomych więc mam nadzieję dobrze się tu bawić :bravo .
Formaldehyd - 31 Stycznia 2006, 11:15

Swietnie ze jestes :bravo
mawete - 31 Stycznia 2006, 11:15

Grafh: witaj :)
Rodion - 31 Stycznia 2006, 11:19

Widzę ze tu teraz sami krewni i znajomi królika. :mrgreen:
I jak tu takiemu teraz spuścić na leb ognie piekielne? :evil:
Witaj.

Czarny - 31 Stycznia 2006, 11:39

Rodion napisał/a
I jak tu takiemu teraz spuścić na leb ognie piekielne?

Może z góry :wink:

Witaj Grahf. Gdybym był Chuckiem N. powitałbym Cię kopniakiem z półobrotu. A że nie jestem, to dostaniesz bez półobrotu za to dwa: w krocze i twarz (byś powrócił do pionu) :twisted:
Teraz łatwiej Ci będzie wymówić własny nick :mrgreen:

Pako - 31 Stycznia 2006, 11:41

Jak spuścić ognie? Ja nie wiem, ja nie znam, a kosiarka zagrzana :)
krew lała się po ścianach, a zbiornik wypełnił się odciętymi kończynami :mrgreen:
mawete - małeś okazję, nie złapałeś - twój pech ;)

mawete - 31 Stycznia 2006, 11:46

Pako: ja czekam na grubszą zwierzynę... :mrgreen:
Myrtille - 31 Stycznia 2006, 12:04

Witam wszystkich!Ciebie w szczególności Grahf.Czytaliście co wczoraj napisał Logan?Mieliście nie robić rzezi i sieczki ze wszystkich,biedny Grahf pewnie się wystraszył i uciekł.
Grahf - 31 Stycznia 2006, 12:12

Nie ma mowy, nie pozbędziecie się mnie tak łatwo :twisted: .
Henryk Tur - 31 Stycznia 2006, 12:22

Hansagowi na takie dictum błsynęło oko i uśmiechnął się jakos tak... sadystycznie.
Myrtille - 31 Stycznia 2006, 12:32

I nie dam się więcej przerobić na tarcze do rzutek :evil: ...powiedziała ze złością
Pako - 31 Stycznia 2006, 12:58

E tam.. takiej jatki to tu znowu nie ma ;) Była kiedyś, parę osób głowy straciło. Ale teraz to tylko palce.. i tak po cichutku :) Chociaż fakt... te jatki mogą odstraszyć :)
Rafał - 31 Stycznia 2006, 13:04

A co tu tak sielsko-anielsko się powyrabiało???
Pora wprowadzić trochę techniki. Bierzemy .... eee..... Grafh, pozwól na momencik. No chodźże. O tak. Tak więc bierzemy trochę plastiku, np.semtexu i lepimy kulę. Stój prosto, to co, że łaskocze, zaraz podrapiemy. Oblepiamy odkładnie Grafha. Oto całkiem ładna kula. Bierzemy wiadro farby, kiniecznie pomarańczoej i malujemy dokładnie każdy kawałek. Od góry mocujemy zapalnik w kolorze zielonym, z tyłu wkręcamy kluczyk - taki od nakręcania zegarów wieżowych i oto mam zaszczyt przedstawić Mechaniczną Pomarańczę. Tylko nie naciskać tego guzika wewnątrz pomieszczeń zamkniętych.

Myrtille - 31 Stycznia 2006, 13:10

Pako,to przeczytaj co wczoraj ze mną wyrabiali to zmienisz zdanie :mrgreen:
Iscariote - 31 Stycznia 2006, 14:57

Witam wszystkich nowo przybyłych we wtorek dnia 31 stycznia :mrgreen: I życze udanej zabawy wszystkim i starym i młodym i dziecią, jesli ktoś takie tutaj posiada :wink:
Liessa - 31 Stycznia 2006, 15:17

Witam! Czytaliście co napisał Logan? Gdzie robimy ten kącik literacki? :mrgreen:

Partner forum