To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Powrót z gwiazd - Cisza wyborcza.

dalambert - 26 Wrzeœśnia 2011, 09:49

Adanedhel, Nik tego do reki nie wexmie i egzegować nie będzie, jeno już przekonane co do koniecznosci 'walki z pisizmem" entylygynty przekrojowe, się uchacholą i zarechocza, a wiekszość po prostu zobaczy Kaczkę w witrynie, zapamięta i idzie swoja drogą.
Dlatego uważam, ze to trochę strzał w tuskowe kolano jest :wink:

Ice - 26 Wrzeœśnia 2011, 09:50

dalambercie, nie Ty jeden:

http://wiadomosci.onet.pl...,wiadomosc.html

Fidel-F2 - 26 Wrzeœśnia 2011, 10:13

Cytat
Wrogie działania sił antypolskich
:mrgreen:
jewgienij - 26 Wrzeœśnia 2011, 10:29

Dla tych geniuszy nawet jak padnie komórka, to jest dowód na działanie wiadomych sił.

A dla Kaczyńskiego to wymarzony elektorat: odklejony od rzeczywistości na maksa. Dobrze, że przynajmniej siedzą w Chicago.

Lis Rudy - 26 Wrzeœśnia 2011, 10:41

Ja jestem zdania że ci którzy wyjechali z Polski na stałe, nie powinni mieć prawa wyborczego i decydować o tym jak ma wyglądać Polska. Bo jeśli ktoś spieprza do raju (USA) i siedzi tam na czarno od kilku/kilkunastu lat i nie zamierza wrócić, to dlaczego do diaska ma decydować kto będzie Prezydentem czy Premierem ?
Kur...... patrioci się znaleźli-tylko jakoś nie bardzo chcą w tej (jak mówią) ukochanej ojczyźnie mieszkać.

Z równym skutkiem można dać prawo wyborcze eskimosom coby mogli głosować w wyborach w Polsce. Efekt będzie podobny.

czterdziescidwa - 26 Wrzeœśnia 2011, 10:41

dalambert napisał/a
czterdziescidwa napisał/a
Odnośnie normalnych ludzi, przeczytaj art z GW. Cokolwiek sądzisz o poglądach rektorów wyborczej, gazeta raczej trzyma profesjonalizm jeśli chodzi o sprawdzanie faktów.

Po 1989 gdy czujny Adaś wzorem swego tatuńcia postawił na walkę ze strasznym polskim duchem, pogrobowcami ND i innym wstecznictwem, do owych marszów zacząła sterowana przez niego propgazetaka przywiazywać ogromna wagę- nie dało się wyciszyć, to trzeba nagłosnić i wykorzystać...
Podłączają się pod te marsze czasami i nasi rodzimi idioci spod koloru kupy, ale znaczenia, rozgłosu i wrzasku to imGieWu nadaję, bez nich nie było by jak bić na alarm i wyzwać sił postępu do dania odporu.

Spisek! Spisek! Liberałowie! Hel! Michnikowszczyzna!

spoko dalambert ;)

dalambert - 26 Wrzeœśnia 2011, 10:56

czterdziescidwa, nie spisek tylko swiadome działanie, przestraszonych w 1968 roku "komadosów" co wtedy nie tak bali się SBeka, jak kolegi z celi na Rakowieckiej, co o Katyniu i Piłsudskim opowiadał / byłem, widziałem , to wiem/.
Wychowanych przez rodzinne opowieści KPPowskich rodzicieli w przekonaniu, ze najwiekszą grozą jest polski patriotyzm, chrzścijanskie korzenie Europy i historia Polski, w ktorej sznowni rodziciele byli zdrajcami i kolaborantami sowieckiego okupanta.
Jezeli tego nie wiesz to chichoł się dalej :evil:

Lis Rudy - 26 Wrzeœśnia 2011, 11:00

czterdziescidwa napisał/a
dalambert napisał/a:
czterdziescidwa napisał/a:
Odnośnie normalnych ludzi, przeczytaj art z GW. Cokolwiek sądzisz o poglądach rektorów wyborczej, gazeta raczej trzyma profesjonalizm jeśli chodzi o sprawdzanie faktów.

Po 1989 gdy czujny Adaś wzorem swego tatuńcia postawił na walkę ze strasznym polskim duchem, pogrobowcami ND i innym wstecznictwem, do owych marszów zacząła sterowana przez niego propgazetaka przywiazywać ogromna wagę- nie dało się wyciszyć, to trzeba nagłosnić i wykorzystać...
Podłączają się pod te marsze czasami i nasi rodzimi idioci spod koloru kupy, ale znaczenia, rozgłosu i wrzasku to imGieWu nadaję, bez nich nie było by jak bić na alarm i wyzwać sił postępu do dania odporu.

A Ty Dalambert czemu sie Michnika czepiasz ??? Od kiedy to dzieci odpowiadają za grzechy rodziców ??? Chcesz kogoś skopać to wal w ojca Michnika. Coś mi zalatują Twoje poglądy akcją Kurskiego pt. "Dziadek (Tuska) z Wehrmahtu".
Bo gdyby chcieć się tak czepiać rodziców polityków, to i na ojca Twojego "najulubieńszego" coś jest-jakim cudem były żołnierz AK (jakim był Rajmund Kaczyński) zostaje cenionym współpracownikiem komuny i w nagrodę za dobrą współpracę z nią, dostaje osławioną willę na Żoliborzu ? Ponoć (tak mówi plotka) wydał swoich współpracowników z podziemia dzięki czemu tak dobrze mu się później żyło. Czy nie jest zastanawiające że JK ani jego matka w ogóle nie wspominają o tej postaci :?:

Kostucha Drang - 26 Wrzeœśnia 2011, 11:04

Lis Rudy napisał/a
Bo gdyby chcieć się tak czepiać rodziców polityków, to i na ojca Twojego najulubieńszego coś jest-jakim cudem były żołnierz AK (jakim był Rajmund Kaczyński) zostaje cenionym współpracownikiem komuny i w nagrodę za dobrą współpracę z nią, dostaje osławioną willę na Żoliborzu ?

a to Konrad Wallenrod był po prostu

dalambert - 26 Wrzeœśnia 2011, 11:07

Lis Rudy napisał/a
Od kiedy to dzieci odpowiadają za grzechy rodziców ???

Od wtedy, gdy je powtarzaja i to na o wiele większą skalę :?:
Co do reszty waszych dowcipasów to szkoda gadać, trza to było przeżyć, a nie GieWu wyczytać ;P:

Matrim - 26 Wrzeœśnia 2011, 11:08

A o Kaczyńskim Kaczyński nakręcił film, a wy nic...

Link

Właściwie to powinienem to wrzucić do tematu "Filmy (niecierpliwie) oczekiwane", no ale... :)

Fidel-F2 - 26 Wrzeœśnia 2011, 11:09

dalambert napisał/a
Od wtedy, gdy je powtarzaja i to na o wiele większą skalę
to dlatego w PiS tylu byłych członków PZPR
Lis Rudy - 26 Wrzeœśnia 2011, 11:16

dalambert napisał/a
Lis Rudy napisał/a:
Od kiedy to dzieci odpowiadają za grzechy rodziców ???

Od wtedy, gdy je powtarzaja i to na o wiele większą skalę

No to popatrz, popatrz....
Przecież JW Prezes też komunę próbuje wprowadzić, tylko taką bardziej soft-PiSczyzm, PiSizm nieważne jak ją nazwiemy. Ręczne sterowanie rynkiem (jakimkolwiek-pracy, handlu etc), gospodarką (słynne ostatnie pomysły: 1 aptekarz, jedna apteka), edukacją (polityka historyczna zamiast po prostu HISTORII)...

Teraz się jeszcze zabrał za bycie ubezpieczycielem i wypłacaczem szkód dla Paprykarza.

Facetowi który ma dom: (niezły i duży), 3 samochody, 50 tuneli warzyw (PAPRYKI !!!) i ileś tam hektarów ziemi robi prezent z folii wart jakieś 30 000 zeta.

No nie komuch w wersjii soft :?: :?: :?:

Czekam aż zacznie sterować pogodą. ;P:

Matrim - 26 Wrzeœśnia 2011, 11:19

Lis Rudy napisał/a
Czekam aż zacznie sterować pogodą. ;P:

Daj mu trochę helu, to zobaczysz. Mgłę już umi :)

jewgienij - 26 Wrzeœśnia 2011, 11:44

Jak wygra sekta, to na ten film szkoły chodzić będą.

Kult wodza na północnokoreański sposób. Na otwarciu ME 2012 tłumy na stadionie ułożą się w wielkie oblicze Jar-Ka. A on sam pozdrowi ich z trybuny azjatyckim uśmiechem i oszczędnym gestem ręki.

Przybyło nam filmów: mgła, solidarni, teraz o prezesie. Tyle szmelcu do wyświetlania dla swoich wiernych to GW chyba ostatnio nie wyprodukowała, a płacze się na media antypisowskie.
Co z mediami propisowskimi" tymi wszystkimi uważam Rze, gazetami polskimi, radiami maryja, trwamami-to już nie media? Głos od Boga?

dalambert - 26 Wrzeœśnia 2011, 11:51

Lis Rudy napisał/a
wypłacaczem szkód dla Paprykarza.

No prosze :shock: zapytałeś od kiedy to dzieci mają cierpieć za grzechy rodziców - odpowiedziałem Ci , I co ?
Poleciałeś we werdnawe feirdolety, z oczywistym dodaniem obraźliwie "dowcipnych" określeń. zaraz właczył się nieoceniny jewgienij, z "sektą"
i już mamy dyskusję polityczną na tradycyjnym forumowym poziomie, no to rechoczcie sobie dalej - na dziś wam misiunie różowe odpuszczam - szkoda czasu ;P:

Fidel-F2 - 26 Wrzeœśnia 2011, 11:53

dalambert napisał/a
misiunie różowe
powinno być 'misiowie puszyści'
dalambert - 26 Wrzeœśnia 2011, 11:55

Fidel-F2 napisał/a
powinno być 'misiowie puszyści'

Chciałbyś ;P:

Fidel-F2 - 26 Wrzeœśnia 2011, 11:56

http://www.youtube.com/wa...feature=related
jewgienij - 26 Wrzeœśnia 2011, 12:20

dalambert napisał/a
Poleciałeś we werdnawe feirdolety, z oczywistym dodaniem obraźliwie dowcipnych określeń. zaraz właczył się nieoceniny jewgienij, z sektą
i już mamy dyskusję polityczną na tradycyjnym forumowym poziomie, no to rechoczcie sobie dalej - na dziś wam misiunie różowe odpuszczam - szkoda czasu ;P:

Święty mężu! ( kojarzysz mi się z pustelnikiem z Igraszek z Diabłem, stąd tak Cię tytułuję :) ) :

"czujny Adaś wzorem swojego tatuńcia", "propgazetka", "lisi szmatławiec", "piśmidełko", "Tow. Lis", "entylygenty przekrojowe", "zarechoczą"

Wszystko to spłodziłeś dzisiaj, zanim kompa odpaliłem. Nie ośmieszaj się.

dalambert - 26 Wrzeœśnia 2011, 12:23

Luciu / tyz Igraszki/ dzięki za rewolucyjną czujność, ale
jak Kuba Bogu, tak Bóg Kubie ;P:

A panu AM "Adasiu" to ja już w latach 1962/63 mówiłem jak nas los w jednej zzderzył klasie :twisted:

Agi - 26 Wrzeœśnia 2011, 12:48

dalambert napisał/a
A panu AM Adasiu to ja już w latach 1962/63 mówiłem jak nas los w jednej zzderzył klasie :twisted:

Dziewczynę Ci poderwał, że tak go nie lubisz? :wink:

dalambert - 26 Wrzeœśnia 2011, 12:51

Agi, nie był arogackim cwaniakiem, przekonanym o wałsnej niepodważalnej wielkościi tak mu zostało + strachy z 1968 roku :twisted:
A za dziewczynami to ganiał z grącym ..... w łapie ;P: z miernym skutkiem zresztą :wink:

jewgienij - 26 Wrzeœśnia 2011, 12:58

dalambert napisał/a
Agi, nie był arogackim cwaniakiem, przekonanym o wałsnej niepodważalnej wielkościi tak mu zostało + strachy z 1968 roku :twisted:
A za dziewczynami to ganiał z grącym ..... w łapie ;P: z miernym skutkiem zresztą :wink:

I napluł Ci do piórnika, a pani pinezkę na krześle położył.

dalambert - 26 Wrzeœśnia 2011, 13:03

jewgienij, aleś Ty dowcipny, jak zwykle zresztą , szkoda odpowiadać na takie urocze dowcipaski - cóż Artysta -Literat przemówił :!:
Matrim - 26 Wrzeœśnia 2011, 13:07

Panowie, do swoich narożników. Dobrze?
Fidel-F2 - 26 Wrzeœśnia 2011, 13:46

Druga runda
Matrim - 26 Wrzeœśnia 2011, 13:47

Fidel-F2, a masz strój kąpielowy i zgrabne nogi? Bo innych hostess nie wpuszczamy ;P:
Fidel-F2 - 26 Wrzeœśnia 2011, 14:05

i zgrabny brzuszek mam jeszcze
Adon - 26 Wrzeœśnia 2011, 14:27

dalambert napisał/a
Agi, nie był arogackim cwaniakiem

Skoro nie był aroganckim cwaniakiem, to o co żale?

edek: a w temacie dodam jeszcze coś o czym wspominałem już: nie idę głosować i uważam, że wszystkim Polakom stale zamieszkującym za granicą prawo głosu powinno być zabrane, póki nie mieszkają w Polsce. Rzekłem.
(polskie znaki też uzupełniłem, muszę sobie chyba tutaj na stałe polską klawiaturę włączyć)

Partner forum