Powrót z gwiazd - Cisza wyborcza.
Fidel-F2 - 8 Września 2011, 16:05
i dobrze, raz za razem sąd uciera gadzinom szczekaczki
jewgienij - 8 Września 2011, 16:18
Jak w boksie. Jeden gość rzuca się po ringu, robi miny, macha bezproduktywnie, a przeciwnik go spokojnie punktuje.
Trzeba wiedzieć, kiedy skończyć karierę
Taselchof - 8 Września 2011, 16:28
Co ciekawe PiS cytował jak twierdzi Hoffman słowa Kłopotka jakoś widzę go bardziej w PSL Piast jak w teraźniejszym pogrobowcu ZSLu.
Lis Rudy - 8 Września 2011, 16:35
Uwaga !!!
Czas na doznania natury wymiotnej.
Skład kolegiu redakcyjnego nowej szmaty pod postacią "gazety" Sakiewicza: http://www.tokfm.pl/Tokfm...ej_tworcow.html
Strach czytać kto tam będzie publikował
Taselchof - 8 Września 2011, 16:37
Daj spokój mnoży się tych gazet w przyszłym tygodniu startuje nowy tygodnik "Wprost Przeciwnie". Tymczasem straszna afera się zrobiła że żadna telewizja nie chce wyemitować zapowiedzi "GP Codziennie".
A oto i ta zapowiedź Oo
RD - 8 Września 2011, 17:23
Sam nie wiem śmiać się, czy płakać
Ice - 8 Września 2011, 17:34
To zależy jak głosowałeś w referendum akcesyjnym
dzejes - 8 Września 2011, 17:40
RD napisał/a | Sam nie wiem śmiać się, czy płakać |
Niby profesor, a nie rozumie, że istnieje coś takiego, jak język prawny.
A całą wypowiedź kompromituje idiotyczny, nieprawdziwy mem o gięciu banana.
Wszystkich szyderców zachęcam do zastanowienia się ile istnienie UE oszczędza przy kwestiach takich, jak likwidacja granic celnych między dwudziestoma siedmioma krajami.
RD - 8 Września 2011, 18:12
dzejes napisał/a | Niby profesor, a nie rozumie, że istnieje coś takiego, jak język prawny. |
To język prawny usprawiedliwia absurdy?
Cytat | Wszystkich szyderców zachęcam do zastanowienia się ile istnienie UE oszczędza przy kwestiach takich, jak likwidacja granic celnych między dwudziestoma siedmioma krajami. |
Do tego naprawdę jest potrzebna tak zbiurokratyzowana UE?
Lis Rudy - 8 Września 2011, 22:49
Jak PiS może ręczyć za takiego bandytę ???
http://wiadomosci.gazeta....poreczenia.html
Hubert - 8 Września 2011, 23:12
RD, dobiłeś mnie na wieczór...
Z drugiej strony jest w tym nuta ponurej ironii.
Przypomniały mi się dowcipy z czasów Gierka, Gomółki i reszty wesołej gromadki, sporo ich ostatnio odkopałem.
RD - 8 Września 2011, 23:20
Jest takie powiedzenie: ciągnie swój do swego... Tylko Romaszewskim się dziwię. Bardzo się dziwię.
Sosnechristo
Wybacz...
Hubert - 8 Września 2011, 23:22
RD, nie ma czego, z biegiem wywiadu jest coraz weselej w sumie...
Ice - 9 Września 2011, 09:29
Tak jak PO?
http://m.wiadomosci.gazet...96,9390225.html
RD - 9 Września 2011, 10:01
Ta rozmowa powinna stanowić instruktaż, jak stosować uniki. Takie typowe peowskie udawanie naiwnej dziewicy.
Lis Rudy - 9 Września 2011, 11:02
Tego też nie rozumiem. Wchodzenie po palcu do tyłka bandytom ze stadionu jest dla mnie kompletnym zeszmacaniem się. Kogokolwiek by nie dotyczyło.
Ale w przypadku osobnika o pseudonimie "Staruch" jest to o tyle skandaliczne, że ręczą za niego państwo Romaszewscy-ludzie o niewątpliwych zasługach dla Polski. A najbardziej bulwersujące jest to, że zwykły kruminalista dostaje posadę dziennikarską w szmatławcu codziennym u Sakiewicza. Toż następnym krokiem wydaje się być zatrudnienie przez Sakiewicza członków jakiejś mafii, mogliby i sobie popisać na łamach tego "zaszczanego" tfu !!!, "zaszczytnego" tytułu a wieczorami nawet dorobić trochę grosza dla redakcji. Wszak reklamodawców mają jak na lekarstwo.
RD, jak się czujesz w towarzystwie "kolegi" redaktora z wyrokiem sądowym który otrzyma pewnie już niedługo ?
Ice - 9 Września 2011, 11:10
Lis Rudy napisał/a |
Tego też nie rozumiem. Wchodzenie po palcu do tyłka bandytom ze stadionu jest dla mnie kompletnym zeszmacaniem się. Kogokolwiek by nie dotyczyło.
|
Motywację PISu można łatwo zrozumieć, kibole to w tej chwili jeden z batów na Tuska (który sam sobie ukręcił) więc to wykorzystują. Po prostu polityka.
Dużo ciekawsze jest pytanie, jakie interesy z panem Staruchem ma warszawskie PO, że broniła go, choć żadnego w tym politycznego interesu nie było.
RD - 9 Września 2011, 11:11
A czemu mnie o to pytasz? Ten fakt ma jakieś odniesienie do mojej osoby?
dalambert - 9 Września 2011, 11:16
Ice napisał/a | Dużo ciekawsze jest pytanie, jakie interesy z panem Staruchem ma warszawskie PO, że broniła go, choć żadnego w tym politycznego interesu nie było. |
Kibice wtedy olewali klub, a co gorsza olewali STADION który warszawska PO postawiła dla ITI, więc trzeba ich było jakoś przekonać do powrotu do stadionowego kibicowania, bo się raklamy na stadionie przestały pojawiać .
Ice - 9 Września 2011, 11:19
Czyli dbanie o "przyjaciół z TVN", jak mawiał pewien reżyser.
dalambert - 9 Września 2011, 11:26
Ice, Biega Ci o tego , co to teraz szykuje się do blaskomiotnego dzieła "Człowiek z g*wna"
Taselchof - 9 Września 2011, 11:29
Nowy spot PiSu Pierwszy bohater przypomina trochę wilkołaka z TB, no i oczywiście nie gramy kwesta Smoleńską
Olewać klubu to nigdy nie olewali tylko nie prowadzono dopingu co na początku podobało się nawet ITI, która liczyła na przyciągniecie pikników na stadion i wydawała na lewi i prawo zakazy stadionowe , zaczęła się wojna z ITI, teraz w sumie okazuje się że nowego stadionu nie można zapełnić nawet na klasykach ligowych. Potem sprawę załagodzono, ale wybuchła wojna GW kontra kibice...
Lis Rudy - 9 Września 2011, 11:37
RD, to tak ogólnie pytam. Sorki że użyłem Twojej osoby. Jestem ciekaw jak czują się ludzie po stosownych studiach dziennikarskich do których nagle dołącza bandyta debiutujący w roli publicysty.
dalambert napisał/a | Kibice wtedy olewali klub, a co gorsza olewali STADION który warszawska PO postawiła dla ITI |
A byłeś w okolicy tego stadionu podczas jakiegoś meczu ??? Ja tam bywam dość często, zwłaszcza kiedy jadę odebrać żonę z pracy. Jakoś tego olewania kompletnie nie zauważyłem-kiedy jest mecz, WSZYSTKO w okolicy obstawione jest samochodami aludzie tyle co na mszy w Częstochowie.
Stadion stoi ale nie postawiony dla ITI tylko dla miasta-nie wiem czy zwróciłes uwagę ale ITI została sponsorem Legii na określony czas-bodaj na 10 lat. Kiedy sponsorem zostanie kto inny, ITI nie weźmie obiektu na plecy i nie zaniesie go sobie do siedziby.
On zostanie tam gdzie jest dalej należąc do miasta.
dalambert napisał/a | STADION który warszawska PO postawiła dla ITI |
A jak ten Twój niedorobiony mały Napoleon z Nowogrodzkiej dał Rydzykowi (z naruszeniem prawa zresztą) dotację (już po uwalonych wyborach) na szukanie ciepłej wody pod ziemią w Toruniu to jakoś Cię to nie oburza ?
Ice napisał/a | Czyli dbanie o przyjaciół z TVN, |
A jak będący swojego czasu u władzy PiS dbał o przyjaciela Rydzyka, zasilając go Państwowymi pieniędzmy to było OK ???
Ice - 9 Września 2011, 11:43
Lis Rudy napisał/a |
Ice napisał/a | Czyli dbanie o przyjaciół z TVN, |
A jak będący swojego czasu u władzy PiS dbał o przyjaciela Rydzyka, zasilając go Państwowymi pieniędzmy to było OK ??? |
Nie było.
dalambert - 9 Września 2011, 11:50
Lis Rudy napisał/a | A jak ten Twój niedorobiony mały Napoleon z Nowogrodzkiej |
Lisku moze byś sobie dorobił trochę kultury, jak nie może być wrodzona, to może choć troche nabytej i przestał tu bluzgać obelgami - jak tak brechasz to nie ma o czym z Tobą rozmawiać.
Lis Rudy - 9 Września 2011, 11:56
dalambert, czyli jak rozumiem, można obrażać wszystkich dookoła pod warunkiem że nie dotyczy to PiS i Prezesa, ale jeśli ktoś krzywo spojrzy na Idola lub źle się o nim wyrazi, to strzelasz focha i jesteś obrażony ???
dalambert - 9 Września 2011, 12:01
Lis Rudy, nie obrzucam tu inwektywami i obelgami osób, co Ty czynisz z lubościa - czasem jak mi się chce wykpiwam poglądy i miejscowych fanatyków. Lis Rudy napisał/a | czyli jak rozumiem, można obrażać wszystkich dookoła pod warunkiem że nie dotyczy to PiS i Prezesa |
Nic nie rozumiesz , Ty WIESZ i rozumienie jest Ci zbędne
RD - 9 Września 2011, 12:03
Lis Rudy napisał/a | RDJestem ciekaw jak czują się ludzie po stosownych studiach dziennikarskich do których nagle dołącza bandyta debiutujący w roli publicysty. |
Tego nie mogę wiedzieć, bo studiów dziennikarskich nie widziałem nawet z daleka . A Staruch jest dla mnie nikim i niczym. Podobnie zresztą jak sama dyscyplina, której tak zajadle kibicuje.
jewgienij - 9 Września 2011, 12:11
Ze spotu wynika, że będzie nami rządzić martwa para prezydencka. Znowu tu eksponowana.
Tego jeszcze nie było w polityce. Ale może się sprawdzi, "dobry prezydent, to martwy prezydent". Trumnę będziemy wysyłać na szczyty polityczne.
Jeśli ktoś stwierdzi, że to niesmaczne, co napisałem, to ma rację. Ale to po prostu posty PIS-u.
ED. Spoty, nie posty.
Hubert - 9 Września 2011, 15:03
Do dna kamraci, jo-ho!
http://wiadomosci.onet.pl...,wiadomosc.html
Mam już propozycję nowego hymnu:
http://www.youtube.com/wa...TE&feature=fvst
Z całego serca kibicuję tej partii i liczę, że w Polsce powstanie podobna inicjatywa - i że nie jest nią Ruch Palikota.
|
|
|