To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Powrót z gwiazd - Cisza wyborcza.

NURS - 23 Lipca 2006, 15:00

A Rutkowskiego zwinęli :-)
andre - 23 Lipca 2006, 15:07

Matko Jedyna...A Stocha?? :D
GAndrel - 23 Lipca 2006, 15:41

Agi55
Cytat
Pan Prezydęt pięnknie mówi na różne tematy :wink:

Historyczna chwila. :) Chyba jestes drugą kobietą, która udzieliła się w wątku politycznym. ;)

Gustaw G.Garuga - 23 Lipca 2006, 17:17

Jaki Irasiad? O co chodzi?
GAndrel - 23 Lipca 2006, 17:22

Irasiad
hrabek - 23 Lipca 2006, 17:37

ROTFL! Az sie poplakalem ze smiechu!
Gustaw G.Garuga - 23 Lipca 2006, 18:44

O ludzie!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :mrgreen: :bravo
GAndrel - 23 Lipca 2006, 18:54

Ale wiecie, że z prezydęta śmiać się nie można?
hrabek - 23 Lipca 2006, 18:56

Ja sie smialem z Irasiada przeciez, nie z prezydenta :P
Gustaw G.Garuga - 23 Lipca 2006, 19:27

A ja się śmiałem z prezydenta. Tak, z samego Lecha Kaczyńskiego. I dalej się śmieję, jak sobie przypomnę :lol: Najwyżej przejdę do historii jako pierwszy obywatel IV RP, którego państwo ścigało już nawet nie tyle za aktywne ośmieszanie głowy państwa polskiego, ile za bierny z niej śmiech :mrgreen:
hrabek - 23 Lipca 2006, 19:59

Najpierw musieliby chyba scignac TVN za puszczenie materialu ku uciesze naszej i pewnie milionow innych :)
NURS - 23 Lipca 2006, 20:05

Sie sobie obejrzyjcie to :-)
Agi - 23 Lipca 2006, 20:25

Brawo, brawo, bravisimo :!:

Bareja jest nieśmiertelny.

Gustaw G.Garuga - 23 Lipca 2006, 20:40

Aż się chce obejrzeć jakąś starą, a wciąż aktualną komedię :mrgreen: Niestety, Wildstein pewnie wciągnął już Bareję na indeks filmów zakazanych, obok Klossa i Pancernych :wink:

A z tym orędziem to prowokacja na maxa!! :bravo

Ziuta - 23 Lipca 2006, 20:56

O w mordę, irasiad... Wałęsa był chłop prosty i dużo mu ludzie wybaczali. Kwachu też miał dpały ale nadrabiał urokiem i miał ludzi, którzy go pilnowali. A Kaczor – litości, to dorosły mężczyzna! Z tytułem doktorskim! Zaraz po śmiechu chce się płakać.
Gustaw G.Garuga - 23 Lipca 2006, 20:59

Co tam doktorskim, Ziuta! Reklamówek wyborczych nie oglądałeś - toż to człek "świetnie wykształcony, profesor prawa", do tego zdrów jak ryba i w ogóle świetnias. Wymarzony prezydent!
Ziuta - 23 Lipca 2006, 21:04

Bo zaraz zaklnę szpetnie niczym bosman na radzieckim kutrze rakietowym. :evil:
Agi - 23 Lipca 2006, 21:13

Odeski dorożkarz klnie bardziej kunsztownie :D
A życie u nas jak u Tołstoja: i straszno i śmieszno

Kolega Hauera - 23 Lipca 2006, 21:15

NURS
Cytat
Sie sobie obejrzyjcie to

Przecież to nawet nie jest smieszne :? Co was w tym bawi? Teksty nawet nie pasują do ruchów polityków, wszystkie scenki to głowy gadajace do mikrofonów... Nuda panowie, nuda. a nawet profanacja kultowych filmów i kabaraceiarzy :?

Cytat
Niestety, Wildstein pewnie wciągnął już Bareję na indeks filmów zakazanych, obok Klossa i Pancernych

Nic mi o tym nie wiadomo, żeby Bareja był zakazany. Ostatnio telewizja znowu puszcza np. "Zmienników". Tymczasem "Pancerni", a "Klos" już w szczególności, faktycznie powinni być dopuszczani tylko z jakims komentarzem, tak jak to np. robią z komunistycznymi filmami w "Kino Polska".

Cytat
Jaki Irasiad? O co chodzi?

A w tym co smiesznego? Ot albo niedośłysząl, albo zazartował po prostu, kontekstu brak, żeby ustalic z cala pewnością. Duzo zabawniejszy był filmik jak Kwasio wsiadał do autka przez bagażnik :D ...tyle, ze za wygwizdanie Kwasniewskiego BOR pałował, oj pałował...

To pisąlem ja Hauer :P

hrabek - 23 Lipca 2006, 21:28

Dla mnie Irasiad jest tysiac razy lepszy od czegokolwiek Kwasniewskiego. To chyba hicior na skale swiatowa. Jedynie Dick Cheney ze swoja dubeltowka moze sie z tym rownac :)
Kolega Hauera - 23 Lipca 2006, 21:30

Sa gusta i gusteczka...

(to juz nie Hauer :D )

Fidel-F2 - 24 Lipca 2006, 07:17

Cytat
A Rutkowskiego zwinęli :-)

I dobrze, nigdy pajaca nie lubiłem.

NURS - 24 Lipca 2006, 08:46

Mnie kiedys przewłóczyły te jego palanty z patrolu, bo im się auto pomyliło. Niektórym odpieprza, jak dać im kawałek złomu do ręki i uprawnienia.
Urbaniuk - 24 Lipca 2006, 08:47

count: Dla mnie Irasiad jest tysiac razy lepszy od czegokolwiek Kwasniewskiego.

A dla mnie nie :mrgreen:

http://www.youtube.com/wa...wa%C5%9Bniewski

Gustaw G.Garuga - 24 Lipca 2006, 09:07

O, nie! Jakoś mnie ten pijany Kwas nie śmieszy, smuci raczej. Irasiad zaś bawi do łez i jako taki jest lepszy :mrgreen:
hrabek - 24 Lipca 2006, 09:10

Moze wrazenie zaciera wrazenie. Kwasniewski byl dawno Kaczynski jest teraz. A w zasadzie dwoch Kaczynskich, wiec i zabawy dwa razy wiecej.

Np. cos takiego:

Jaroslaw Kaczynski

NURS - 24 Lipca 2006, 22:59

W szkle pokazali. Jak ktoś nie widział, warto:
http://youtube.com/watch?v=XiPLFPZie-M&search=sejm

Mariusz Z. - 25 Lipca 2006, 19:24

Urbaniuk, nie pamiętałem tego "ale" :) ale to jest, ale, ale, ale 3x lepsze od "jes jes jes" =)

count, litości. Co to miało być to "cos takiego"? Jakies przejęzyczenie.

hrabek - 25 Lipca 2006, 19:35

Jakie? Ty sie tak przejezyczasz? Bo ja nie. I nie sadze, ze ktokolwiek. Tymczasem pan premier i owszem.
GAndrel - 25 Lipca 2006, 21:36

Kolejna ciekawa plotka. Kurski ma przewodniczyć sejmowej komisji "d.s. mediów."

Porażające.

Partner forum