Mechaniczna pomarańcza [film] - Filmy oczekiwane
ilcattivo13 - 23 Lutego 2011, 10:07
dalambert napisał/a | Andrzej Wajda - Alien vs. Lech Wałęsa |
dalambercie - Wajda ma już na koncie fantastykę. Iron-Mana nakrecił prawie 30 lat przed amierikańcami i to jako kontynuację przygód Marble-Mana
Witchma - no niestety jest... Wypieramy?
Witchma - 23 Lutego 2011, 10:10
ilcattivo13 napisał/a | Wypieramy? |
A skąd! Zrobimy wieczór filmowy na Jaćkonie
NURS - 23 Lutego 2011, 10:13
dalambert napisał/a | ilcattivo13, Noooo, ale tak tak to ja czekam na kolejne wersje:
Andrzej Wajda - Alien vs. Lech Wałęsa
i jeszcze pare ...... |
i kto pisioli?
dalambert - 23 Lutego 2011, 10:28
NURS, TY pisolisz - nie lubisz Wajdy i Wałęsy ... toż to byłby hycior
NURS - 23 Lutego 2011, 10:59
przypomnij sobie co pisałej o Wajdzie, jak nie poparł kaczuszki
Ja ich lubie, dlatego nie upolityczniam takich kawałkow jak alien vs Ninja
dalambert - 23 Lutego 2011, 11:16
NURS, Jak pan Wajda ogłaszał "wojnę polsko =polską i domowa' to Ty piałeś z zachwytu, to teraz nie pisol i się nie oburzaj, co w świetość narodową Cię trafiłem
Matrim - 23 Lutego 2011, 11:30
Nie offtopować Jeśli nie chcecie rozmawiać o Alienie walczącym z ninjami, to idźcie do Ciszy... a nie tak na dwa fronty.
NURS - 23 Lutego 2011, 11:46
matrim, to nie jest temat o alienie tylko o filmie i filmowcach, tak na marginesie. Nie offtopujemy tak do końca.
Ale ja kończę waści wstydu oszczędzę, dalambercie złoty, bo cie lubię.
ilcattivo13 - 26 Lutego 2011, 19:12
Jeż Jerzy hmmm...
Hubert - 28 Lutego 2011, 14:42
Widziałem trailer. Jedno mogę powiedzieć, na pewno będzie wiernie oddawać klimat pierwowzoru.
ilcattivo13 - 28 Lutego 2011, 17:56
no ba
Hubert - 2 Marca 2011, 21:45
Czekam na Pixarowe kontynuacje: Auta 2, Iniemamocni 2. Po niesamowitym Toy Story 3, mam wrażenie, że to będą niesamowite kontynuacje. Przynajmniej Iniemamocni. Chociaż Auta też pewnie będą miały moc.
gauss - 3 Marca 2011, 14:56 Temat postu: Czy ktoś może mi wyjaśnić co to jest?! Kopara mi opadła na samą podłogę :>
Must see!
http://www.youtube.com/watch?v=4lJAw_BtM2g
Fidel-F2 - 3 Marca 2011, 22:00
a myśmy se na forum ten trailer ogladali ze dwa lata temu
feralny por. - 3 Marca 2011, 22:04
Rany kota, znowu? To już chyba trzeci raz.
Chal-Chenet - 4 Marca 2011, 18:13
Kontynuacja??? Po co?
http://film.wp.pl/id,1163...,wiadomosc.html
Dunadan - 4 Marca 2011, 19:04
Cytat | Chcemy zrobić z Łowcą androidów to, co Nolan zrobił z Batmanem |
NURS - 4 Marca 2011, 19:53
czyli harlekina.
Chal-Chenet - 4 Marca 2011, 19:54
Ciekawe czy te kolejne części to będą adaptacje Jetera.
Memento - 5 Marca 2011, 23:58
E tam, przewrażliwieni jesteście. Bladego Runera jeszcze nie widziałem (zabijcie mnie za to, jeśli wola), a przeciwko filmom Nolana nic nie mam. Pozdro. (o:
Fidel-F2 - 6 Marca 2011, 01:42
Memento, a Ty wogóle to jakiś film widziałeś?
NURS - 6 Marca 2011, 10:26
Memento napisał/a | E tam, przewrażliwieni jesteście. Bladego Runera jeszcze nie widziałem (zabijcie mnie za to, jeśli wola), a przeciwko filmom Nolana nic nie mam. Pozdro. (o: |
Czyli chciałeś powiedzieć: nie wiem o co tu chodzi, ale moim zdaniem..?
Ujmę to tak. Masz jakiś ideal kobiety? Pewnie tak. Więc forszteluj sobie, że Nolan chce jej zrobić operację plastyczną. Żeby wyglądała inaczej, bo na pewno nie ma szans wyglądać lepiej (w twoich oczach, skoro to ideał).
Memento - 6 Marca 2011, 11:30
NURS napisał/a | Memento napisał/a | E tam, przewrażliwieni jesteście. Bladego Runera jeszcze nie widziałem (zabijcie mnie za to, jeśli wola), a przeciwko filmom Nolana nic nie mam. Pozdro. (o: |
Czyli chciałeś powiedzieć: nie wiem o co tu chodzi, ale moim zdaniem..? |
Mniej a więcej.
Cytat | Ujmę to tak. Masz jakiś ideal kobiety? Pewnie tak. Więc forszteluj sobie, że Nolan chce jej zrobić operację plastyczną. Żeby wyglądała inaczej, bo na pewno nie ma szans wyglądać lepiej (w twoich oczach, skoro to ideał). |
Ale wiesz, że tu nie rozchodzi się o rimejk, tylko o prequel bądź sequel? A odpowiadając na pytanie - czemu by nie, jeśli operowałby Nolan.
Fidel-F2 napisał/a | Memento, a Ty wogóle to jakiś film widziałeś? |
Linka. Od razu przepraszam, że śmiem mieć inne od Twoich i od forumowego ogółu standardy.
NURS - 6 Marca 2011, 11:35
Memento napisał/a | Ale wiesz, że tu nie rozchodzi się o rimejk, tylko o prequel bądź sequel? A odpowiadając na pytanie - czemu by nie, jeśli operowałby Nolan. |
Wiem, i obawiam się, że zmiana klimatu moze tylko zaszkodzić. Stąd mbyło moje pytanie, czy chciałbyć widzieć tę pannę po liftingu
Swoją drogą ryzykant jesteś, ja wole, zeby moich idełów nie tykano. Od tego są ideałami.
Dunadan - 6 Marca 2011, 14:19
NURS napisał/a | Od tego są ideałami. | dawno się z tobą nie zgadzałem
Fidel-F2 - 6 Marca 2011, 16:31
Memento napisał/a | Od razu przepraszam, że śmiem mieć inne od Twoich i od forumowego ogółu standardy. | Odyseja 2010 8/10
X-meny 8/10
o rajciu
Hubert - 7 Marca 2011, 13:10
Memento napisał/a | NURS napisał/a | Memento napisał/a | E tam, przewrażliwieni jesteście. Bladego Runera jeszcze nie widziałem (zabijcie mnie za to, jeśli wola), a przeciwko filmom Nolana nic nie mam. Pozdro. (o: |
Czyli chciałeś powiedzieć: nie wiem o co tu chodzi, ale moim zdaniem..? |
Mniej a więcej.
|
To już lepiej nie odzywaj się wcale.
Memento - 7 Marca 2011, 13:41
facepalm
Fidel-F2 - 7 Marca 2011, 13:44
Sosnechristo +1
Hubert - 7 Marca 2011, 18:00
Fidel-F2, bo się zaczerwienię
Wiesz, Memento, ostatnio coraz częściej mam wrażenie, że facepalmy odbijają się echem po Twojej czaszce.
|
|
|