Blogowanie na ekranie - Rooshoffy blogasek Martvuni
Fidel-F2 - 21 Listopada 2013, 10:17
Martva, jako brytfanka, hmmm, jaka szeroka gama kierunków w jakich wyobraźnia może się udać.
Martva - 21 Listopada 2013, 10:20
Fidel-F2, oddychaj.
Fidel-F2 - 21 Listopada 2013, 10:21
a na co mi oddech
Agi - 21 Listopada 2013, 10:23
Fidel-F2 napisał/a | a na co mi oddech |
Fidel-F2, chcesz być martvy?
Fidel-F2 - 21 Listopada 2013, 10:27
będę brał tlen dożylnie
Kruk Siwy - 21 Listopada 2013, 11:07
Albo jak mrówka.
Jezebel - 21 Listopada 2013, 11:13
konopia napisał/a | Ostatnio było spotkanie z jeansfitterem (nie byłem widziałem plakaty) podobno pomagał dobrać idealny krój dżinsów do każdej figury. |
Już chciałam się śmiać, ale przypomniałam sobie te wszystkie co tłustsze panie wciśnięte w zbyt małe dżinsy, w których że-niby-szczuplej-wyglądają, a tłuszczyk się bokami wylewa. Albo te chude, w rureczkach, co sprawiają wrażenie, jakby im się miały te krzywe patykowate nóżki zaraz połamać. I mi się odechciało
baranek - 21 Listopada 2013, 11:16
Cytat | przypomniałam sobie te wszystkie co tłustsze panie wciśnięte w zbyt małe dżinsy, |
Ale te panie i tak nie pójdą na takie spotkanie. Po co? Przecież świetnie wyglądają.
Ziuta - 21 Listopada 2013, 11:25
Ja znam sporo fitterskich opowieści ze światka ludzi szukających dobrej marynarki, więc to nie tylko kwestia staników i dżinsów.
merula - 21 Listopada 2013, 21:35
Jezebel napisał/a | przypomniałam sobie te wszystkie co tłustsze panie wciśnięte w zbyt małe dżinsy |
a spróbuj kupić fajne dżinsy w dużym rozmiarze. i jeszcze w rozsądnej cenie.
Godzilla - 21 Listopada 2013, 21:39
Anglicy mają wdzięczne określenie zjawiska na górnej granicy takich dżinsów: "muffin top".
merula - 22 Listopada 2013, 18:10
piękne
LadyBlack - 22 Listopada 2013, 21:32
Biusty to niestety lubią zmieniać rozmiar. Spontanicznie. Niekoniecznie zgodnie z oczekiwaniami właścicielki.
Ostatnio przy stanikowych zakupach podaję paniom pewien przedział rozmiarowy "od do" , przynajmniej się nie nabiegają za dużo
Wcześniej mi to nie przeszkadzało, ale ostatnio już mnie wkurzyło to, że panie trochę za dużo chcą mi pomagać i siedzieć razem ze mną w przebieralni. Ja tu mam ochotę w spokoju pokontemlować odbicie własnego biustu, ułożyć wszystko po swojemu, a tu mi ktoś przez ramię zagląda i zagląda i myśli nie daje zebrać
Dżinsy to osobny problem
zwierzak_grubas - 22 Listopada 2013, 22:28
LadyBlack napisał/a | ale ostatnio już mnie wkurzyło to, że panie trochę za dużo chcą mi pomagać i siedzieć razem ze mną w przebieralni. Ja tu mam ochotę w spokoju pokontemlować odbicie własnego biustu, ułożyć wszystko po swojemu, a tu mi ktoś przez ramię zagląda i zagląda i myśli nie daje zebrać
Dżinsy to osobny problem |
Lady jest na to sposób ;Wchodzisz do przymieżalni ze swoim facetem,uśmiechasz sie do ekspedientki i z niewinnym uśmiechem pytasz czy sie przyłączy ?
Zapweniam cie że miła pani teleportuje sie w 0,00001 s na drugi koniec sklepu
( informacja sprawdzona gwarantowane 100% skuteczności)
LadyBlack - 22 Listopada 2013, 22:49
Zwierzaku, niezły pomysł Obawiam się tylko, że mojemu chłopu taka sytuacja by się za bardzo podobała - ciasne pomieszczenie, duże lustro i różne staniki, które można ściągać i zakładać, ściągać i zakładać, ściągać i zakładać
Ciężko by go było stamtąd wyprowadzić
zwierzak_grubas - 22 Listopada 2013, 22:54
LadyBlack napisał/a | Zwierzaku, niezły pomysł Obawiam się tylko, że mojemu chłopu taka sytuacja by się za bardzo podobała - ciasne pomieszczenie, duże lustro i różne staniki, które można ściągać i zakładać, ściągać i zakładać, ściągać i zakładać |
Lady jak by co to przecież masz mój telefon jakoś mu pomoge
konopia - 23 Listopada 2013, 09:17
zwierzak_grubas, chcesz przyjść pomóc dzieciaki przypilnować w międzyczasie?
LadyBlack - 24 Listopada 2013, 05:50
Zwierzak, mam? Chłop mój twierdzi, że już pomogłeś. Zapytuje czy masz kolejne tomy swego dzieła, ponoć dobrze wpływają na mój charakter
konopia,
zwierzak_grubas - 24 Listopada 2013, 15:46
LadyBlack napisał/a | Zwierzak, mam? Chłop mój twierdzi, że już pomogłeś. Zapytuje czy masz kolejne tomy swego dzieła, ponoć dobrze wpływają na mój charakter
konopia, |
Mówisz i masz .Niedawno udało mi sie napisać kilka nowych rozdziałów mojej powieści dla dorosłych wobec czego podeśle ci fragmenty rękopisu przy okazji zwrotu twoich książek
konopia - 24 Listopada 2013, 16:00
A z czego pędisz?
zwierzak_grubas - 24 Listopada 2013, 16:18
konopia napisał/a | A z czego pędisz? |
No wiesz Konopia o co ty mnie ?
konopia - 24 Listopada 2013, 17:08
O "książki" pytałem.
No chyb, że jak zwykle coś pomieszałem (wszędzie drugiego dna szukam) i to faktycznie o książki chodzi, takie zwykłe do czytania.
gorat - 24 Listopada 2013, 17:52
Doprecyzuj, o jakie czytanie Ci chodzi.
konopia - 24 Listopada 2013, 19:38
żadne, coś mi się pomyliło, wyskoczyłem jak ten filip
baranek - 24 Listopada 2013, 19:43
oczywiście, ze Ci sie pomyliło. piszesz 'książki' a myślisz najwyraźniej o 'rękopisach'.
Cytat | Obawiam się tylko, że mojemu chłopu taka sytuacja by się za bardzo podobała - ciasne pomieszczenie, duże lustro i różne staniki, które można ściągać i zakładać, ściągać i zakładać, ściągać i zakładać |
Lady, ale generalnie, oprócz niego bierze w tym udzial jakaś kobieta? bo się pogubiłem.
Cytat | Lady jak by co to przecież masz mój telefon jakoś mu pomoge |
I tu się zwierzaku robi cokolwiek niepokojąco
e.była
Martva - 24 Listopada 2013, 20:00
Bosz
zwierzak_grubas - 24 Listopada 2013, 20:07
baranek napisał/a |
Cytat | Lady jak by co to przecież masz mój telefon jakoś mu pomoge |
I tu się zwierzaku robi cokolwiek niepokojąco
e.była |
A uspokoi cie jak też ci dam mój numer Baranku ?
Bo dla mnie nie ma problemu ,mam tylko jedną prośbe " Nie dzwoń "
baranek - 24 Listopada 2013, 20:33
Trochę szkoda. Oczyma wyobraźni już widziałem, jak we dwóch zdzieramy staniki z chłopa LadyBlack...
LadyBlack - 24 Listopada 2013, 21:21
Oj, baranku...
Masochistyczne obrazy podsuwają ci twoje oczy wyobraźni, masochistyczne.
Ja tam raczej limo widzę ogromne
Diabolus - 25 Listopada 2013, 00:53
Lol. 3 "chłopaczków" i matka Polka w
LadyBlack napisał/a | ...ciasne pomieszczenie, duże lustro.. |
Pachnie anoreksią wśród naszych panów
LadyBlack napisał/a | Biusty to niestety lubią zmieniać rozmiar. Spontanicznie. Niekoniecznie zgodnie z oczekiwaniami właścicielki. |
Gdzież te chudzine rączki, będa w stanie wytrzymać taki ciężar w swoich skromnych dłoniach...
LadyBlack zadzwoń do mnie - me twarde, duże robotnicze dłonie udźwigną ten niespotykany ciężar
|
|
|