To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Zadomowienie - powitania na forum - Biją :)

Liessa - 29 Stycznia 2006, 21:38

Hm.. widocznie został tylko unieszkodliwiony :) Rodion, a ty jak wyczytałam, nie jesteś Raskolnikow, więc kto jeśli można spytać?
Rodion - 29 Stycznia 2006, 21:41

Liessa napisał/a
Rodion, a ty jak wyczytałam, nie jesteś Raskolnikow, więc kto jeśli można spytać?

Nie zdradzilem tego Iscariotowi, to dla czego mialbym to zrobic dla Ciebie? :wink: :D

Liessa - 29 Stycznia 2006, 21:44

hm... z jakiegoś opowiadania z naszego ulubionego czasopisma ,,science-fiction''?
Iscariote - 29 Stycznia 2006, 21:45

Rodion napisał/a

Nie zdradzilem tego Iscariotowi, to dla czego mialbym to zrobic dla Ciebie?

Własnie... a w koncu kazdy wie, że to ja mam najładniejsze oczy w avatarze...Liessie ten demon sam tak wyparował? :shock:

gorat - 29 Stycznia 2006, 21:47

Iscariote napisał/a
Że wielu ludzi zarejestrowało sie na to forum ale tylko nieliczni(mała cześc uzytkowników) aktywnie uczestniczy w jego zyciu.

Nic nadzwyczajnego. Tak bywa. U nas i tak jest dużo osób bardzo aktywnych i wiele pojawiających się regularnie :)

Liessa: witam.
("Czesze" jej twarz "jeżem", potem wali tym z całej siły w zęby - aż zamiast części zębów zostały igły. I zastanawia się: jak tu pozostawić włosy nieruszone. Spostrzega, że są bardzo mocne. Już wie. Wiesza ją za włosy u powały i zawiesza u nogi beczkę. Nawet nie trzeba było długo czekać, jak skóra puściła. Piękny skalp, bedzie klimat tworzył - pada od którejś ławy. Liessa leży. Co tam. Przetacza po niej beczkę, i jeszcze raz, i jeszcze... Oki. Wreszcie wygląda jak należy. O, czegoś zabrakło - Pan Jatek urywa jej nogi i pakuje - specjał dla gremlina gotowy.)

Rodion: na Twoje życzenie :mrgreen:

Goldwin - 29 Stycznia 2006, 21:48

Goldwin nadszedł od strony lasu. Przystanął pod ścianą karczmy i zobaczywszy jakieś resztki mruknął:
- Cóż za marnotrawstwo przedniego materiału - podniósł i pogwizdując zabrał się do pracy.
Ściął kilka młodych świerków, powiązał rzemieniem tworząc ramę. Na nią naciągnął skórę, oskrobawszy ją przedtem z resztek i nagryzmolił :
"Tędy do karczmy Pod Obcym - 1000 kroków."
- A teraz przybijem na ścieżce i wędrowcy będą wiedzieć kaj iść. - Co mówiąc szybko wykonał.
Wracając wstąpił do gospody i ujrzał dziewoję o gorejącym wzroku. Przystanął, podumał, wraził w ogień na kominku ostrze toporca. Czekając przyglądał się jej uważnie i mruczał:
- Szpetne te blizny jakoweś na skroni... Któż tak sprawę pokpił...
Wyciągnąl rozgrzany metal z ognia, podszedł do Liessy i szybkim ruchem docisnął ją do stołu.
- Dyć trza to wyprasować ładnie - rzekł ostrzem po bliznach przejechawszy - Żeby nie było że ktoś oszpecił - dodał pośród swądu przypalonych włosów.
Puścił, oceniająco popatrzył i westchnął:
- No! Od razu lepiej!
Odwrócił się i dobywszy graść monet srebrnych sypnął barmanowi krzyknąwszy:
- Barman, miodu! A żwawo, dyć moneta brzęczy a nam pić się kce!

Witam wszystkich!

Liessa - 29 Stycznia 2006, 21:49

Iscariote... nie został usunięty( bądź tylko unieszkodliwiony) przez chirurgów-magów. A z tymi oczami to bym się sprzeczała :D
Rodion - 29 Stycznia 2006, 21:50

Liessa napisał/a
hm... z jakiegoś opowiadania z naszego ulubionego czasopisma ,,science-fiction''

Nie. :mrgreen:
Iscariote napisał/a
.Liessie ten demon sam tak wyparował?

Demon Liessal jest tylko "uśpiony". Aktywuje sie go zdalnie przez naciśnecie tego guziczka

Liessa - 29 Stycznia 2006, 21:53

Hehe, muszę polecić znajomym że robicie najlepsze operacje plastyczne:) No i jak już wspomniała - dziękuje za miło powitanie i przerobienie na sieczkę:) :mrgreen:
Liessa - 29 Stycznia 2006, 21:56

Rodion napisał/a
Demon Liessal jest tylko uśpiony. Aktywuje sie go zdalnie przez naciśnecie tego guziczka

Rodion, nie będziesz przecież taki prawda? Nie aktywujesz go? :mrgreen:

gorat - 29 Stycznia 2006, 21:57

Liessa napisał/a
Nie aktywujesz go?

On niekoniecznie - kto inny może :)

Rodion - 29 Stycznia 2006, 21:58

Liessa napisał/a
Nie aktywujesz go?

Mozesz byc pewna że.... :twisted:

Liessa - 29 Stycznia 2006, 21:58

Gorat....Hmm, ciekawe kto?? :mrgreen:
Iscariote - 29 Stycznia 2006, 21:59

przecie każdy po 500 poście dostaje swój własny guziczek :twisted:
Liessa - 29 Stycznia 2006, 22:00

Rodion... czego mogę być pewna?? :D
gorat - 29 Stycznia 2006, 22:00

Iscariote napisał/a
przecie każdy po 500 poście dostaje swój własny guziczek

E, poziomu nie zaniżaj. Więcej trzeba :twisted:

Liessa - 29 Stycznia 2006, 22:02

Iscarite... widzisz więc ty narazie go nie aktywujesz. :) Co do innych nie jestem pewna :D
Rodion - 29 Stycznia 2006, 22:03

Liessa napisał/a
czego mogę być pewna

Pozostawiam to Twojej intuicji. :mrgreen:

Liessa - 29 Stycznia 2006, 22:04

Rodion... ach, to było do przewidzenia. A intuicja mi narazie podpowiada.... że nie będziesz taki i go nie aktywujesz :mrgreen:
Iscariote - 29 Stycznia 2006, 22:06

Cytat
E, poziomu nie zaniżaj. Więcej trzeba

Ciiii.... i widzisz... wyrwałes mnie ze świata ułudy... jestem nikim :cry: :cry: Liessa nie musiała tego wiedziec... mogła zyć w niepewności.. ciągłym strachu... a tu lipa...

Rodion - 29 Stycznia 2006, 22:08

Liessa, gdy poczytasz to forum, to przekonasz sie ze nie ma tu nikogo w pelni "normalnego", ergo niczego nie można zakladac czy byc pewnym. :wink:
Liessa - 29 Stycznia 2006, 22:08

Iscariote.... nie płacz, bo zaraz ja się rozryczę :( Poza tym nie przejmój się jak nie ty, to Rodion mi aktywuje tego demona prawda? :mrgreen:
Liessa - 29 Stycznia 2006, 22:09

Rodion... ale przecież będziesz miał odrobinę litości, tak Ci dobrze z oczu patrzy :D
Iscariote - 29 Stycznia 2006, 22:10

Cytat
Liessa, gdy poczytasz to forum, to przekonasz sie ze nie ma tu nikogo w pelni normalnego

Czy ty coś sugerujesz?

Liessa napisał/a
Poza tym nie przejmój się jak nie ty, to Rodion mi aktywuje tego demona prawda?

Znając go to nie jednego i nie tylko demona :twisted:

Liessa - 29 Stycznia 2006, 22:12

Iscariote... Oj zaczynam się bać :D
gorat - 29 Stycznia 2006, 22:12

Liessa napisał/a
Poza tym nie przejmój się jak nie ty, to Rodion mi aktywuje tego demona prawda?

Co Ty tak tylko na Iscariotę i Rodiona patrzysz? Jak Pani Jatek po dłuższej nieobecności tutaj trafi, to na widok świeżego guziczka z radością go naciśnie.

BTW: istnieje coś takiego jak EDIT.

Rodion - 29 Stycznia 2006, 22:13

Iscariote napisał/a
Czy ty coś sugerujesz?

A skad?! :mrgreen:
Liessa napisał/a
ale przecież będziesz miał odrobinę litości, tak Ci dobrze z oczu patrzy

To pozór ino, a litośc jest dla słabych! :twisted:

Liessa - 29 Stycznia 2006, 22:14

Gorat... bo oni ciągle mie straszą :D A Jatek to kto przepraszam?
Iscariote - 29 Stycznia 2006, 22:16

gorat napisał/a
Co Ty tak tylko na Iscariotę i Rodiona patrzysz?

Pociąga ją nasza uroda. Jak nic :mrgreen:

Liessa - 29 Stycznia 2006, 22:18

Iscariote... Jak mogłam zwrócić uwagę na waszą urodę jak mnie ciągle zastraszacie demonem?? :mrgreen:

Partner forum