Zadomowienie - powitania na forum - Luźne rozmowy bez tematu
Anonymous - 18 Listopada 2006, 11:40
Ixi, nie strasz go, bo nie przyjedzie! A w ogóle to co z Ciebie za szpieg z kosmosu? Na prawo i lewo o tym trąbisz... Chyba, że to taka podwójna mistyfikacja.
Pako - 18 Listopada 2006, 11:57
Jakem Pako, tak mówię: zrobię wszystko, żęby być. Wszakw tym roku bawiłem się niezmiernie dobrze!
Ziuta - 18 Listopada 2006, 11:59
A główka potem bolała?
Pako - 18 Listopada 2006, 12:05
A nie bolała! BO jak człowiek pije w dobrym towarzystwie, to nawet kaca nie ma ^^
Ziuta - 18 Listopada 2006, 12:17
Przekonałeś mnie. Jadę.
Pako - 18 Listopada 2006, 14:33
^^
I dobrze, i bardzo dobrze Bo inaczej trzeba by nadrabiać drogi do Krakau, żeby Cię porwać.
Aga - 19 Listopada 2006, 10:10
Ja też się pewnie pojawię. Już nawet sygnalizowałam w stosownym temacie.
Rodion - 20 Listopada 2006, 00:59
Nattfiarill - 21 Listopada 2006, 15:51
Ależ treści bije z Twojego postu, Rodionie...
Rodion - 22 Listopada 2006, 01:03
Hymmm.... tylko co on tu robi I o co chodzi?
AAAAAA....!
Jak zwykle winny jest Olaf!
Nattfiarill - 22 Listopada 2006, 11:46
Jasne. Zawsze wszystko na Olafa. A to taki biedny, wrazliwy chłopiec...
Rodion - 22 Listopada 2006, 11:47
Prawie jak Kvedulf
Nattfiarill - 22 Listopada 2006, 11:56
Kvedulfa w to nie mieszaj. Jemu troszkę się w główce poprzestawiało
Rodion - 22 Listopada 2006, 11:58
Nieszczęsna!
Czy nie widzisz, że to wrażliwy esteta z pasja oddający sie swej największej artystycznej pasji?!
Dunadan - 26 Listopada 2006, 15:13
niech ktoś da mi kopa w tyłek bo powinienem się uczyć podstaw prawa środowisowego a nie... a nbie pisać posty na forum! leń, leń, LEń!
Anonymous - 26 Listopada 2006, 17:35
Proszę, Dun, serdeczny kop ode mnie. KOP!
Teraz niech ktoś kopnie mnie.
Dunadan - 26 Listopada 2006, 17:43
Miria, ale ty chyba nie musisz się uczyć, ty... uczysz
No, trochę pomęczyłem to prawo... to ja wolę już w lewo iść tragedia normalnie... mam jakąś mentalną blokadę
No dobra Miria, to masz ode mnie
KOP!
Mam nadzieję że nie za mocno?
Pako - 26 Listopada 2006, 17:52
Hmm.. Miria skłąda nam tu niemoralne propozycje, a potem Bernhard będzie ścigał.. nie.. aj wolę nie
Anonymous - 26 Listopada 2006, 18:00
Pako, na litość boską! O czym Ty do mnie rozmawiasz?! Moje wyobrażenie o Tobie jako o grzecznym, miłym i niewinnym chłopczyku zostało do reszty rozwiane.
Dun, nauczyciele musza uczyć się przez całe życie. A ja jestem dobra pani i muszę się przygotować na jutro...
Ta blokada to jakaś epidemia. Nowa broń biologiczna, czy co?
Pako - 26 Listopada 2006, 18:06
Ta blokada to po prostu wybkryk natury jest. Sprawia, że człowiek zasypia nad matematyką, znajdzie sobie milion i trzy lepsze zajecia niż nauka na kolokwium, wprowadzi nieprzeparte poczucie własnej niezaprzeczalnej inteligencji i przekonaniu, że wszystko sie zaliczy.
A potem dostaje się wyniki i człowiek jest głupi i głupi i głupi.
A co do mojej grzeczności... no wiesz co?! Jestem grzeczny! Dlatego tak mnie Twój post oburzył wewnętrznie, ze zareagować musiałem
Dunadan - 26 Listopada 2006, 18:32
O to-to, Pako ma rację, to coś w tym stylu...
Mirio - wyobraź sobie coś takiego - masz klasówkę do sprawdzenia... uczysz polaka nie? wyobraź sobie że to są dłuugie wypracowania - marne wypociny zgrai gimnazjalistów dla których jedynym tematem jest ilosć punktów zdobytych w CS'a... no i wiesz że masz tydzień żeby wszystko przeczytać... no ale... nie możesz, tak po prostu. Czytasz i... tak jakbyś nie czytała, nie jesteś w stanie ocenić, powiedzieć czy to wypracowanie to arcydzieło literackie czy jakieś marne wypociny ( choć w głębi duszy wiesz ze to wypociny ). Co więcej robi ci się niedobrze na samą myśl ze musisz do tego zasiąść, już wolisz pozmywać czy... czy... nawet... POPSPRZĄTAĆ ( ok, z tym sprzątaniem to był żart )...
Tak jakby ktoś/coś, gdzieś spoza tego czasu i wymiaru blokowało elektrony przepływające pomiędzy synapsami twoich neuronów! jakby bestia z wnętrza ziemi....
Ojej... sama widzisz jak to działa! widzisz?! widzisz?!... poproszę jeszcze jeden kop w tyłek ( poprzedni pomógł )
Anonymous - 26 Listopada 2006, 18:40
O, rrrany, Ty mi naprawdę nie musisz tłumaczyć, co to jest ta blokada, bo to jedna z moich najwierniejszych przyjaciółek! Zauważyłam tylko, że dopada ona coraz cześciej coraz wiekszą liczbę ludzi.
I KOP! A ja już stąd znikam, zmotywowana kopniakiem.
Dunadan - 26 Listopada 2006, 19:14
Czyli nie za mocny był? uff!...
I pamiętaj, to jest blokada MENTALNA...
hjeniu - 26 Listopada 2006, 19:36
Czyli odrobina metylu powinna pomóc
gorat - 26 Listopada 2006, 19:48
Spameria z was jest jak husaria - pobijecie każdy rekord.
Na 12000 teraz idziecie?
hjeniu - 26 Listopada 2006, 19:50
Przyczepim se skrzydełka i 12000 tyś. pęknie jak filiżanka z chińskiej porcelany
gorat - 26 Listopada 2006, 20:17
hjeniu, ty na miliony chcesz iść?
hjeniu - 26 Listopada 2006, 20:40
Rymsło mi się trochę Ale co tam jak się sprężymy to damy radę
Pako - 26 Listopada 2006, 20:57
A kto nie da rady? Dajcie mi antenkę od neta do uszu a będę spamował częściej
Bah... jak mi się nie chce uczyć maty. Niech mnie tez ktoś kopsnie... ale tak solidnie, co by galareta wyciekła.
gorat - 7 Grudnia 2006, 12:28
Rzut okiem do statystyk - całkiem niedawno Pako i NURs mieli po 7% liczby postów. Teraz po 6%. Podoba mi się.
|
|
|