To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Zadomowienie - powitania na forum - Avatary.

Rodion - 16 Stycznia 2006, 14:35

Jednym slowem, czas na pingwina! :mrgreen:
Duke - 16 Stycznia 2006, 15:32

Nie sądzę żeby prawnicy tak łatwo dali się zasymilować podmiotowi którego już zapozwowali :wink: Sądzę, że złupili borga do gołego światłowodu i jak zobaczyli ten goły światłowód to jeszcze przywalili kosztami zastępstwa procesowego 8)
Margot - 16 Stycznia 2006, 16:09

PRAWNICY ROZPOZNALI BRATNI/SIOSTRZANY BYT. Dali się zasymilować wyłącznie po to, by mieć lepszy i szybszy dostęp do wszelkich procesów oraz bezwzględny wpływ na procesy.

A poza tym, to przecież nie od dziś wiadomo, że uczeni już w XX wieku przestali prowadzić doświadczenia na szczurach, a zamiast szczurów używali prawników. Dlaczego? Bo są rzeczy, których nawet szczur nie zrobi, tylko prawnik :mrgreen:

Duke - 17 Stycznia 2006, 08:07

Jak wczesniej wspomnialem borg leży zapozwowany i kwiczy. Swoich prawników nie ma więc zostaje wrogo przejety i przekształcony. Zostaje zdemontowany ze wszystkiego co cenne, wyssany do cna przeżuty i wypluty. Wierz mi, wiem co piszę ;)
Lu - 17 Stycznia 2006, 08:38

:bravo
Margot - 17 Stycznia 2006, 11:45

Borg ma się dobrze, zasymilował wystarczającą liczbę prawników, by odpowiedzieć na wszystkie pozwy i zainicjować kontrsprawy.
Asymilacja prawników była dobrowolna. :mrgreen:

Czarny - 17 Stycznia 2006, 11:49

Jak ktoś ogląda kreskówki, to może to zna. W jednym z odcinków Ligi Sprawiedliwości, bohaterowie trafili na planetę, gdzie panowała taka zasada: adwokat, który przegra sprawę otrzymuje ten sam wyrok, co oskarżony. Szybko pozbyto się przedstawicieli tego zawodu. :twisted:
Iscariote - 17 Stycznia 2006, 13:20

Czarny napisał/a
Jak ktoś ogląda kreskówki, to może to zna. W jednym z odcinków Ligi Sprawiedliwości, bohaterowie trafili na planetę, gdzie panowała taka zasada: adwokat, który przegra sprawę otrzymuje ten sam wyrok, co oskarżony. Szybko pozbyto się przedstawicieli tego zawodu. Twisted Evil

Co też robią za bajki teraz dla dzieci... hm... a może co to teraz za dzieci robią?

Anko - 17 Stycznia 2006, 17:46

Rodion napisał/a
Siwizna pod kapturkiem. :wink:
A i wdzianko do pory roku pasujące. :D

Tak się zakapturzyłeś, że Cię nie poznałam. :lol: Czyżby ten sympatyczny człowiek nagle zatrudnił się w roli "tego zakapturzonego gościa siedzącego w najciemniejszym kącie" (obowiązkowa postać w każdej karczmie w typowym fantasy :lol: )?

Rodion - 17 Stycznia 2006, 17:56

Mróz siarczysty na dworze i takie przytulisko w karcznie, a jeszcze nad kuflem grzanego wina, to świetny pomysl! :wink:
Iscariote - 17 Stycznia 2006, 18:37

no ja jestem ciekawy jak teraz bedzie wyglądał Avatar Margot skoro jest Pilotem Pirxem... hmmm tym samym rządy Borga sie skończyły... hip hip... HURRRRRAAAA!!!!! :D
Margot - 17 Stycznia 2006, 18:49

Ta biedna ciapa, Pirx, nie da sobie rady z prawnikami... Chyba będzie cały czas przebywać po ciemnej stronie Księżyca w nadziei, że tam go nie znajdą :mrgreen:
Rodion - 17 Stycznia 2006, 19:00

Pirx, NURS szuka speców od zlomu. :D
Moze sie zalapiesz? :mrgreen:

Margot - 17 Stycznia 2006, 19:02

Jeżeli dostanę taki rozkaz...
Ech, przez tych prawników, to mogę nawet złom, nie takie rzeczy się robiło...

Rodion - 17 Stycznia 2006, 19:05

Margot napisał/a

Wiem, wiem! Czytalem, a dostales 8) coiś za tą autobiografie? :wink:

Margot - 17 Stycznia 2006, 19:07

Rodion napisał/a
Margot napisał/a

Wiem, wiem! Czytalem, a dostales 8) coiś za tą autobiografie? :wink:

Order Bohatera Kosmosu. Zyski wziął biograf - Lem Stanisław się nazywa. Ot, samo życie...

Duke - 18 Stycznia 2006, 08:12

hi hi hi prawnicy wygrali to borg został zasymilowany. Co do samego złomu, to zbieraj koszta procesowe są wysokie, a co do ukrywania się to pamietaj że prawnicy podczas walki z borgiem dokonali mutacji z kilku najbardziej wrednych wyłonił się TheKomorniK zwany posępnym zbieraczem ;)
Margot - 18 Stycznia 2006, 11:25

KomorniK jest niegroźny, bo nic nie mam. Najwyżej mi na pobory usiądzie, jak je znajdzie.
Samotne życie w kosmosie ma swoje zalety....

Iscariote - 18 Stycznia 2006, 16:11

a ja mam ALIENA :twisted: takie miłe stowrzonko domowe 8) i komornika wystraszy jak potrzeba... dużo nie je, sam po sobie sprząta i przetrwa w każdych warunkach. No cud zwierzaczek :D
Rodion - 18 Stycznia 2006, 21:32

Tak sobie podziwiam awatar Rafala i myslę ze to dobrze ze na forum pojawil sie ktoś kto "trybi" :mrgreen:
Lu - 18 Stycznia 2006, 21:45

Mnie też ujął tym avatarkiem
Duke - 19 Stycznia 2006, 08:57

Iscariote napisał/a
a ja mam ALIENA takie miłe stowrzonko domowe i komornika wystraszy jak potrzeba

nie zapominajcie ze to nie jest zwykły komornik to jest TheKomorniK, a nie jakaś popierdółka. Postać wzorowana na autentycznej osobie - TheKomorniK jest tak straszny i bezwzględy, że nawet Chuck Norris bał się go i bez ostrzeżenia chciał go skopać z półobrotu w twarz, ale z przerażenieniem odkrył, że ma opieczentowane kowbojki, wranglery, kapelusz i jeepa. Wiec jak widzicie to jest bestja nie do zdarcia ;)

Iscariote - 19 Stycznia 2006, 17:28

Duke napisał/a
Iscariote napisał/a
a ja mam ALIENA takie miłe stowrzonko domowe i komornika wystraszy jak potrzeba

nie zapominajcie ze to nie jest zwykły komornik to jest TheKomorniK, a nie jakaś popierdółka. Postać wzorowana na autentycznej osobie - TheKomorniK jest tak straszny i bezwzględy, że nawet Chuck Norris bał się go i bez ostrzeżenia chciał go skopać z półobrotu w twarz, ale z przerażenieniem odkrył, że ma opieczentowane kowbojki, wranglery, kapelusz i jeepa. Wiec jak widzicie to jest bestja nie do zdarcia ;)

widze tu chyba nawiązana do tej stronki... Chuk Norris niczego sie nie boi.. i właśnie wnosze o wprowadzenie w statusy uzytkowników postaci Chucka Norrisa bo to wielki człowiek jest

Rodion - 26 Stycznia 2006, 13:59

Mi się zdaje? Czy u Margot przestal straszyc czerwony pasek?
Czyżby Niezniszczalny powracal z gwiazd? :lol:

Anko - 26 Stycznia 2006, 16:36

A skoro gadamy tu nie tylko o awatarach, tylko napisach okołoawatarowych także, no to muszę Rodionowi powiedzieć: Cześć, Tato! (Skoro aktualnie jestem Luke'em Skywalkerem, a Ty Darthem Vaderem :lol: ). A tak przy okazji: to jest dobra kolejność rang, o tak! 8) Ha, może ja też kiedyś awansuję w Imperialnej Hierarchii? :o

P.S. I teraz rozumiem, skąd ten kaptur. :twisted:

Rodion - 26 Stycznia 2006, 17:56

Ciemna strona mocy jest w nas silna!
Czas przejąć władzę nad wszystkimi światami! :mrgreen:

Lu - 27 Stycznia 2006, 18:48

Przestaję być miła!!!
I ostrzegam że jak tylko ktoś znowu spróbuje wejść do moich zasobów to mu te *beeep* *beeep* jaja odstrzelę i flaki z *beep* powyrywam.!!!!! :evil: :evil: :evil:

Jestem teraz groźniejsza niz jakikolwiek firewall :evil: :evil: :evil:

gorat - 27 Stycznia 2006, 19:15

Lu napisał/a
Przestaję być miła!!!
I ostrzegam że jak tylko ktoś znowu spróbuje wejść do moich zasobów to mu te *beeep* *beeep* jaja odstrzelę i flaki z *beep* powyrywam.!!!!!

Jestem teraz groźniejsza niz jakikolwiek firewall

(Na boku: Gorgela! Pacjentka wpadła w furię!)

Proszę usiąść, odprężyć się, wziąć głęboki wdech - pomoże.

Rodion - 27 Stycznia 2006, 19:53

Lu napisał/a
Przestaję być miła!!!

Co za straszna przemiana! :roll:
A cóż to się stało?

Lu - 27 Stycznia 2006, 22:54

Cytat
Co za straszna przemiana!
A cóż to się stało?

A wolałeś jak byłam miła?

A jeśli chodzi o hakerow, to załatwiłam to jak prawdziwy facet - poszłam do pubu, wypiłam ze znajomymi 2 piwa i obgadałam sprawe, po czym doszłam do wniosku że nic takiego sie nie stało i że właściwie jeśli ktoś ma ochotę oglądać moje zdjęcia które skrzętnie zbieram w komputerze - to proszę bardzo, iże właściwie to ten Pan był miły i chciał dobrze bo powiedział co mam zrobic żeby dane nie były udostepnione....

Chodzi o to że przedwczoraj ktoś mi wysłał SMS-a na mój prywatny telefon komórkowy (!) z informacją że mam fajne zdjęcia w komputerze, ale jak przyjdę do domku to mam odkliknąć udostępnianie zasobów - i tu podał dokładnie krok po kroku jak mam to zrobić - z użyciem nazw folderów i plików które JA nadałam :?

Taki sms to przecież woda na młyn mojej paranoicznej części osobowości ! :? Pozułam sie obserwowana i inwigilowana przez ONYCH. :!:
A że nie mam teraz firewalla, musiałam bronić sie sama - stad te moje bojowe okrzyki.
Ale już mi przeszło :wink: :lol:

Partner forum