To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Konwenty, te fandomowe i te forumowe - Towarzyskie Spotkanie Fantastów

Aga - 14 Maj 2006, 22:22

Koniec lipca - ja raczej odpadam. Albo się będę w Rosji przypiekać w trzydziestostopniowym upale, albo będę musiała gdzieś z rodzicami jechać. W drugim wypadku dałoby się jeszcze coś ewentualnie załatwiać, popertraktować. I proponuję Pszczynę. Z Katowic niedaleko, piękne miasto, ładny rynek, rozległy park... Nic, tylko przyjeżdżać. :mrgreen:
elam - 14 Maj 2006, 22:23

noo, Aga, szykuj kielbaski na grilla :)
Aga - 14 Maj 2006, 22:24

Taaa... Urządzi się go u mojej cioci na ciasnej klatce schodowej w bloku. Sąsiedzi będą zachwyceni :wink:

EDIT:
Gdyby ta opcja jakimś cudem została wzięta pod uwagę, to informuję, że jest u nas hotel PTTK, przerobiony z więzienia. Mogłabym się zorientować w cenach, ale chyba nie są zbyt wysokie. A ja mam tam z domu rzut beretem, bo to zaraz koło sądu jest :wink:

Iscariote - 14 Maj 2006, 22:27

Ludu... do Niechorza.......!!!!!!!!!! W wakacje jak znalazł :mrgreen:
A jak nie w wakacje to do Łodzi :mrgreen:

Aga - 14 Maj 2006, 22:29

Dowcipniś się znalazł. A Pszczyna to co? Sroce spod ogona? :wink: :mrgreen: (Rany, patriotyzm lokalny się we mniie budzi, czy kie licho?)
Iscariote - 14 Maj 2006, 22:31

o przepraszam.. ja głosuję za Niechorzem.. a Niechorze od Łodzi baaardzo daleko.. :D
Pako - 14 Maj 2006, 22:35

Ale o tym Rybniku i okolicach to zupełnie poważnie jest.
Ktoś byłby chętny i kiedy mniej więcej pasuje?

Iscariote - 14 Maj 2006, 22:38

Ale morze jest dużo fajniejsze :P
I tak pewnie mnie nigdzie nie będzie.. a szkoda wielka.. :cry:

Anonymous - 14 Maj 2006, 22:42

Pako:
Cytat
Ktoś byłby chętny i kiedy mniej więcej pasuje?

Ja. :mrgreen:

Od polowy lipca do połowy sierpnia. Pako, pamiętasz, kiedyś obiecywałeś mi nocleg :twisted:

Pako - 14 Maj 2006, 22:45

Pamiętam :) Ale Jacuzzi sprzedałem, bo nie chciałaś przyjechać :mrgreen:
elam - 14 Maj 2006, 22:47

ja - koniec sierpnia- wrzesien, pszczyna lub bielsko (i rajd na gaiki : )
Aga - 14 Maj 2006, 22:50

O, to mi też wrzesień pasuje. I Pszczyna :mrgreen: Przyjeżdżaj, Elam. A ja już kiełbaski załatwię :wink:
Piech - 15 Maj 2006, 00:05

Aga, zainteresował mnie ten hotel przerobiony z więzienia. Jaki jest najkrótszy okres pobytu? I czy mają pokoje dla grypsujących?
Haletha - 15 Maj 2006, 09:27

Aga:
Cytat
Dowcipniś się znalazł. A Pszczyna to co? Sroce spod ogona? :wink: :mrgreen: (Rany, patriotyzm lokalny się we mniie budzi, czy kie licho?)

Ja tak zupełnie swoją drogą zapraszam w połowie sierpnia do Chudowa koło Pszczyny na turniej rymcerski:)

Aga - 15 Maj 2006, 14:16

Piechu - w czasach, kiedy mój tata chodził do ogólniaka, jeszcze było tam normalne więzienie. Teraz ani śladu. Takie rzeczy to tylko w Erze... Tfu, Pszczynie :wink:
Haletha - jeżeli mi termin spasuje, to może się pojawię...

agrafek - 15 Maj 2006, 16:48

Podoba mi się pomysł więzienny, ma klimat :D .
A jeszcze bardziej mi się podoba, że tym razem to bliżej mojego miejsca zamieszkania, niż okolice nadmorskie.
A tak przy okazji - na forum NF trwają rozmowy o cichym (he he) spotkaniu krakowskim. Rodion, słyszałeś, mgielny dragonie?

Rodion - 15 Maj 2006, 20:19

Słyszeć słyszałem, pomysł zacny! Pewnie gdybym dzisiaj wyszedł to tak na czas sptkania, tam bym doszedł. :wink: To gdzies tam na południu, gdzie nie ma morza? :roll:
agrafek - 16 Maj 2006, 08:21

Morza może nie ma, ale całkiem blisko jest Morskie Oko :D
Rafał - 17 Maj 2006, 08:50

Ech, czytam i zazdroszczę :cry:
Pako - 17 Maj 2006, 08:56

czemu zazdrościsz? Morskiego Oka czy spotkania?
Rafał - 17 Maj 2006, 09:09

Czasu, wolnego czasu zazdroszczę :)
Pako - 17 Maj 2006, 09:22

A wolnego wziąść nie możesz na parę dni?
A ja tam czasu mam sporo wolnego na razie. Gorzej bedzie potem ;)

Czarny - 17 Maj 2006, 09:30

Za miesiąc kolejny dłuuuugi weekend (Boże Ciało itd.), a tydzień później Festiwal w Nidzicy (pobyt od 4 do 7 dni). Już nie mogę się doczekać.
elam - 18 Maj 2006, 09:59

niektorym to dobrze, nic, tylko sie weekenduja i festivaluja.. :)
a ja chyba zostane waszym internetowym gremlinkiem..
na spotkaniach w realu trace wiele z tego tajemniczego wdzieku... :mrgreen:

Kruk Siwy - 18 Maj 2006, 10:30

Czarny, tyż będziesz w Nidzicy? Miłe. Jakieś piwo się zrobi. Co jo godom, co jo godom - podyskutuje się o literaturze...
Czarny - 18 Maj 2006, 11:18

Będę na bank, a dyskusja o suchym p***u strasznie ciężko idzie :mrgreen:
Jak tak, to może zdążę łyknąć Twoją książkę do wyjazdu (zrobię dygresję od sagi Martina).

Edit: Planuję przedłużyć pobyt również na Poligon V2, a i Lu miała być na Festiwalu.

Lu - 18 Maj 2006, 11:28

Będę na pewno. :) Ale nie zostanę na Poligonie :(
Miria też prawdopodobnie pojedzie - nie wiem czy już opłaciła akredytację....

Z przyjemnoscią dołączę do rozów. Do piwka również :)

Kruk Siwy - 18 Maj 2006, 11:46

No to fajnie. A rozmawiać na szczęście można nie tylko o moich wypocinach. Nieznośne to by było, motyla noga.
Grahf - 4 Lipca 2006, 19:35

Coś kiepsko u was z organizacją :P . Parę dni temu odbył się III Zlot Forumowiczów NF w Krakowie a szykuja się już IV (kilkudniowy) i V :mrgreen: .
Czarny - 4 Lipca 2006, 20:00

Nie da się ukryć, że my tu Forumowicze SFFiH, a nie NF (bez żadnych układowych podtekstów :mrgreen: ), to i nieświadomi i niebywający :cry:

Partner forum