Blogowanie na ekranie - Rooshoffy blogasek Martvuni
Martva - 3 Lutego 2013, 21:42
Uwaga, zdjęcia zawierają nagość i sierść na brzuchu
I naprawdę mam lekki dysonans między gościem opowiadającym o szukaniu Boga w lesie i olśnieniu w kościele św Anny a tym celebrytkiem bez spodni
ihan - 3 Lutego 2013, 21:51
Dzięki za ostrzeżenie o sierści, nie wchodzę. Nie ma mowy, zwłaszcza przed snem. Aczkolwiek nie wiem czemu szukanie Boga kłóci się z seksualnością, a zwłaszcza brakiem spodni. Tu miałam wpisać coś niezwykle inteligentnie -szokującego, ale wiem, wiem, nie ten wątek
May - 3 Lutego 2013, 21:51
Hihi niezle, chociaz moglby bardziej wciagac brzuch
Martva - 3 Lutego 2013, 21:58
ihan, noooo, bo, po prostu, nie ten typ. To był ten rodzaj nawiedzenia który się kłóci z tego rodzaju sesjami.
May, jak dla mnie one są estetycznie straszne. Znaczy większość, bo te w fartuszku z winem, tyłem, są OK. Natomiast na publikację tych z truskawkami i tortem w życiu bym się nie zgodziła na jego miejscu.
Agi - 3 Lutego 2013, 22:30
Szóste zdjęcie jest do zaakceptowania, reszta żenująca.
Martva - 3 Lutego 2013, 22:43
No, właśnie o nie mi chodziło. Jest ładne. BTW tak sobie myślę że jeśli zdjęcia facetów w piśmie które ma być ponoć Playboyem dla kobiet, są na takim poziomie, to jest trochę, hmmm... przaśnie.
EDIT: specjalnie dla ihan link do zdjęcia nr 6 bezpiecznego ze względu na brak wylewających się brzuchów i takich tam
ihan - 3 Lutego 2013, 22:49
Ooo, dzięki. Tylko jeszcze można by wydepilować przedramiona . Niestety, obawiam się, że tytuł, "zobacz jak wyglądają nagie barki i tył głowy X" niewielu by przyciągnął. Co najwyżej jakichś fetyszystów tyłów głowy.
Martva - 3 Lutego 2013, 22:53
Tyłek jest na kolejnym Ale broń Bogini nie patrz na wcześniejsze.
ihan - 3 Lutego 2013, 23:08
Jedno mi wystarczy, naprawdę.
Fetyszystą owłosionych, bladych, obwisających brzuchów (jak wnioskuję z postów wcześniejszych) nie jestem. I kompletnie, szczerze mówiąc, nie wiem, kto to ten pan, oprócz tego, że ma fajną kuzynkę.
Martva - 3 Lutego 2013, 23:17
Na kolejnym nie ma brzucha, bo jest zasłonięty fartuszkiem
ihan napisał/a | I kompletnie, szczerze mówiąc, nie wiem, kto to ten pan, oprócz tego, że ma fajną kuzynkę. |
Anonymous - 3 Lutego 2013, 23:32
Ależ jestem rozczarowana. To ma być Playboy dla kobiet? Żal, z całym szacunkiem dla kuzyna.
Martva - 3 Lutego 2013, 23:34
IMHO dałoby się zrobić te zdjęcia tak żeby były mniej żenujące. A nazwanie gazety 'polskim Playboyem' cholernie wysoko podnosi poprzeczkę jeśli chodzi o fotografie.
joe_cool - 3 Lutego 2013, 23:45
Obejrzałam 3 zdjęcia i stwierdziłam "Fuuuuuuu" Szóste faktycznie ujdzie, ale tylko ujdzie... Bosh, masakra. Ale może się jeszcze wyrobią i puszczą jakąś estetyczną sesję
Martva - 4 Lutego 2013, 13:39
No oby
Mam w domu chorego tatę i chorą mamę. Zastanawiam się kiedy mnie też dorwie. Fajnie będzie
fealoce - 4 Lutego 2013, 13:44
Martva, może nie dorwie
Martva - 4 Lutego 2013, 13:50
Liczę na to, trochę mi teraz nie pasuje bycie chorą.
Martva - 4 Lutego 2013, 21:18
Drogi blogasku, dzisiaj dowiedziałam się że koszule BiuBiu są 'dla pań po 40-tce'. Jestem zdziwiona, bo o ile owszem, kilka razy spotkałam się z opiniami że wzornictwo tej firmy jest dość zachowawcze i mało młodzieżowe, o tyle uważam że koszula to koszula i jako taka nie ma 'wieku'.
May - 4 Lutego 2013, 22:46
Martva napisał/a |
May, jak dla mnie one są estetycznie straszne. Znaczy większość, bo te w fartuszku z winem, tyłem, są OK. |
Absolutnie nie chodzilo mi o estetyke. Raczej o fakt, ze nawiedzony religijnie koles (do tego z TAKIEJ rodziny) daje sie fotografowac na golasa dla jakiejs babskiej gazetki (zeby kolezanki zony tez mogly sobie poogladac, a co!)
Martva napisał/a | Drogi blogasku, dzisiaj dowiedziałam się że koszule BiuBiu są 'dla pań po 40-tce'. |
Bede sobie musiala w takim razie kupic jedna
Martva napisał/a | Mam w domu chorego tatę i chorą mamę. |
Ja mam w domu chorego meza. przeziebiony ale zachowuje sie jakby mial za chwile umrzec. Tez mam nadzieje, ze nie zlapie bo mi sie urlop za chwile zaczyna!
dalambert - 5 Lutego 2013, 11:18
Martva, May, Szanowne Hrabianki, czy wasze oburzenie nieco hipokryzją nie trąci ?
Bo brakiem poszanowania dla tradycji polskiej arystokracji na pewno.
Waszak po szalonych kawalkadach, jakie Gucio hr. Potocki wyczyniał w Wiedniu , ganiając po tym mieście warszawską dorożką , w stroju mocno niekompletnym, sam Cesarz Franciszek Józef reagując na donosy oburzonych urzędników oświadczył ;
"- Ach Polacy, oni zawsze mieli szaloną kawalerię."
A książę Pepi /znaczy Poniatowski Józef/ goły dla zakładu konno przejechał od Zamku Królewskiego do Łazienek wzbudzając i oburzenie dewotów i zachwyt pań i panienek.
Daruję wam już wspomnienie wyskoków Radziwiłła "Panie kochanku' czy Salezego Potockiego.
Wasz kuzyn całkowicie się mieści w obyczaju i tradycji, a że Wam się jego brzuś, czy tyłeczek nie podoba, cóż de gustibus .
Martva - 5 Lutego 2013, 13:14
dalambert, ja generalnie bardzo lubię niekompletną ubraniowość, nie mam dysonansu że hrabia i pokazuje się półnago, mam dysonans z nawiedzeniem religijnym i pokazywaniem się półnago. Oraz uważam że te zdjęcia są koszmarne, nie ze względu na modela, tylko stylistykę. Nie wiem gdzie tu hipokryzja.
Mam zatkane uszy, byłam właśnie na poczcie odebrać polecone dla ojca, w aptece i w trzech sklepach bo mi się kolejne produkty przypominały. Aż się zdziwiłam że mam u siebie na wsi aż trzy sklepy Zorganizuję na obiad jakąś pseudochińszczyznę i nałożę nową rudość na sierść.
illianna - 5 Lutego 2013, 15:57
no jak dla mnie wszystko jasne, zdjęcia jak zdjęcia, to jedno tyłem się bardziej podoba, bo jest TYŁEM, facet ma po prostu twarz nie do końca przystojną plus wyraz tej twarzy całkiem niewyjściowy i to wszytko tłumaczy, na zdjęciu tyłem widać natomiast mięśnie i jest ok
shenra - 5 Lutego 2013, 16:14
illianna, o to to.
Martva - 5 Lutego 2013, 20:19
Zrobiłam sobie hennę, właśnie schnę. Ubóstwiam moje włosy po hennie, są fantastyczne i takie bardzo rude. Podwójnie wtedy żałuję że według wszelkich analiz kolorystycznych powinnam unikać rudości
dalambert - 6 Lutego 2013, 09:15
Martva, nie marudź, na rudo jesteś śliczna.
Natomiast wracając so fotograficznego wyczynu waszego kuzyna, to w kontekście wspomnianych przeze mnie postaci powiem tylko.
jakie czasy taki skandalista
Martva - 6 Lutego 2013, 09:44
Pewnie że jestem śliczna, ale wszelakie doradztwa mówią że przy chłodnym typie urody (jaki chyba mam) powinnam się zaprzyjaźniać z popielatymi blondami (fuj!) i czekoladowymi brązami (ujdą, ale wolę rude).
A jeszcze ciągnąć temat skandali - ciekawa jestem, co na to francuskie ciotki, hr hr.
shenra - 6 Lutego 2013, 14:56
Martva napisał/a | z popielatymi blondami | W życiu!
Martva - 6 Lutego 2013, 15:38
No jakby na to nie patrzeć to mój naturalny
Martva - 6 Lutego 2013, 17:21
Sfotografowałam różowe niewiadomoco:
i to chyba jednak kiecka jest. W trudnym kolorze, myślę że na spokojnie będę próbowała coś dobrać w popielu, granacie albo morskiej zieleni, albo na niespokojnie pójdę w pomarańcz, tylko wtedy powinnam rozdawać otoczeniu jakieś okulary ochronne.
EDIT: usiłuję teraz znaleźć różnicę między magentą, amarantem i karmazynem, aaargh.
joe_cool - 6 Lutego 2013, 19:27
A próbowałaś z legginsami? Najlepiej świecącymi z lajkrą Bo mi się widzi, że to jednak tunika/sweter.
Martva - 6 Lutego 2013, 19:39
Moi znajomi na FB zbiorowo orzekli że sukienka nawet moja matka jak mnie zobaczyła to stwierdziła że jednak sukienka (tylko żebym koniecznie nosiła do niej grube rajstopy, no trudno żebym nosiła cienkie jak to jest zimowy ciuch).
Nie mam ani jednych legginsów, jakoś tak nie lubię
|
|
|