To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Zadomowienie - powitania na forum - Luźne rozmowy bez tematu

hjeniu - 16 Listopada 2006, 19:36

Ale o co chodzi? Jakie wyniki? I dlaczego mają być pełne? To się pije? A ile to to ma procent? :wink:
mawete - 16 Listopada 2006, 20:23

hjeniu: mniej pić trzeba :mrgreen:
To za wyniki! Pełne oczywiście :mrgreen:

gorim1 - 16 Listopada 2006, 20:50

Kruk Siwy, widzisz aktywnie dołączyliśmy się do nacisku na NURSA
później mam plana na kolejną akcję nacisku na ww osobnika

elam - 16 Listopada 2006, 20:55

Jesssssuu... biedny Nurs... :mrgreen:
:bravo

gorim1 - 16 Listopada 2006, 20:56

Kolejną akcją będzie okładka z mniej reprezentowanych literek czasopisma
oj pieniacz jestem czy co ??

Kruk Siwy - 16 Listopada 2006, 23:30

Dżezus, dżina raz uwolnionego nie da się zabutelkować z powrotem. Naciskać trzeba umiejętnie bo jak przesadzicie to z NURSA pozostanie tyle co z kanarka użytego zamiast cytryny... I dopiero będzie żal i sromota. Dajcie mu odetchnąć... do soboty wieczorem w Lublinie hehhee (śmiech cokolwiek demoniczny).
Czarny - 17 Listopada 2006, 08:10

Dobra Liskowcy 2.0, mam podchwytliwe pytanie. Zmieniłem FF1.5.cośtam na 2.0 i teraz nie podpowiada mi mego nicka i hasła, jak włażę na stronę główną forum. Muszę wklepać przynajmniej "c" i wtedy wyskoczy podpowiedź z moim nickiem, ale klepać cały. W poprzedniej wersji miałem na dzień dobry nick prawidłowo wpisany. Pomoże kto :evil:
gorim1 - 17 Listopada 2006, 08:22

musisz włączyć zapamiętywanie haseł
Czarny - 17 Listopada 2006, 09:16

Mam włączone. FF zachowuje się tak jakby zapamiętał dwóch użytkowników "nick" i "czarny", a użytkownik "nick" jest dla niego podstawowy i jego podpowiada. Pamięta mojego użytkownika i hasło ale muszę go przywołać. Program nie uzupełnia pól samoistnie i robi to tylko na stronie forum, na Allegro działa poprawnie. Może gdy pola są niepuste, to nie podaje zapamiętanego użytkownika i hasła jako domyślnych :?:
Słowik - 17 Listopada 2006, 09:22

Mam to samo cholerka, problem nadal nie rozwiązany.
hjeniu - 17 Listopada 2006, 09:49

To się przydaje jak masz kilka loginów do jednej strony :mrgreen: A tak serio to przy wyborach ten problem mi się przydał.

edit: przeleciałem się po stronach i na niektórych problem się pojawia a na niektórych nie. Wygląda na to, że zależy to od mechanizmu logowania na stronie.

Pako - 17 Listopada 2006, 18:13

Też mi się tak zdaje, że część od mechanizmu może zależeć, na jednej stronie na przykłąd ciągle się mnie pyta, czy zapamiętać hasło i ile razy bym tak nie kliknął, następnym razem znowu zapyta.
Zaś nigdzie nie zapamiętuje mi "nick' jako użytkownika. A może przypadkiem kiedyś kliknąłeś odruchowo na zaloguj gdy było wpisanie nick? A jak nie to to nie wiem, faktycznie, moze mechanizm forum automatycznie wstawia nick już po tym, jak ff wpisał tam Twoje haso, wtedy na ten przykłąd byłby zonk i musisz jeszcze raz wprowadzać.

elam - 17 Listopada 2006, 19:01

ale dzisiaj pustawo na forum... cicho tak... prawie nudno... nie, Pako?
Pako - 17 Listopada 2006, 19:10

Ano.. tylko 240 postów nastukaliście, jak mnie nie było. Zawsze robiliście normę koło czterech setek. Widać Pako się męczył na uczelni, to komu spamować nie było ;)
A pewnie przez to, że main spam team na Falkon wybyła.

hjeniu - 17 Listopada 2006, 19:40

No... pojechali a my sierotki zostaliśmy sami :(
Agi - 17 Listopada 2006, 20:15

Ale za to jakie opowieści będą, a zdjęcia... :D :mrgreen: :P
Ixolite - 17 Listopada 2006, 20:27

I podpisy :roll:
Pako - 17 Listopada 2006, 21:17

Ta... mawete pofotuje pewnie... szkoda, że mnie na zdjęciach nie będzie :( :P
Ziuta - 17 Listopada 2006, 21:22

Nu, nie będzie. Ale jak Bóg da, to pojedziemy na Polcon. Zawsze chciałem, może wreszcie mi się uda.
Dunadan - 17 Listopada 2006, 21:24

Ziuta - witam w Klubie Chcących a NieMogących ;) mam tak samo jak ty :roll:
Ziuta - 17 Listopada 2006, 21:28

Chcę, ale nie mogę, czyli po ludzku mówiąc - impotencja :mrgreen:
gorat - 17 Listopada 2006, 21:51

Pako, Dun - zawsze możemy sami pospamować :) Np. schlać się w karczmie ze smutku, że nie pojechaliśmy :mrgreen:
Ixolite - 17 Listopada 2006, 21:58

ojj tak :roll:
hjeniu - 17 Listopada 2006, 22:03

Ale się porobiło mod proponuje spamowanie :lol:
gorat - 17 Listopada 2006, 22:11

Normy trzeba wyrabiać :)
Ziemniak - 17 Listopada 2006, 22:13

A nie wiecie przypadkiem czy Krakon jest przewidywany jak zwykle, bo szukałem w sieci i nie ma go w kalendarzu imprez?
gorat - 17 Listopada 2006, 22:23

Prosiłbym takie kwestie jednak poruszać w dziale konwentowym - jest tam ogólny temat dobry do takich celów.
Informator Konwentowy nic nie podaje, więc może nie zaczęli jeszcze informować?

Pako - 18 Listopada 2006, 08:26

heh... no to panowie, trzeba wyrobić normę! Do klawiatur, ku chwale rodiny!
Ziuta, na polcon przyszłoroczny jak Bóg da pojadę. Jak Bóg nie da, to go przekonam, żeby pozwolił :mrgreen: Innymi słowy: masz być, w końcu trza poznać Ciebie, Ixa, gorata i innych takich, których jeszcze okazji osobiście nie miałem poznać :)

Anonymous - 18 Listopada 2006, 11:30

Pako, trzymam za slowo, ze będziesz na Polconie! :twisted:
Ixolite - 18 Listopada 2006, 11:36

Hah, to ja też! Już my cię z Mirią zalienimy :mrgreen:

Partner forum