To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Planeta małp - Co nas cieszy

Martva - 27 Marca 2008, 08:29

O jaaaa, termofor. Jedna z rzeczy na liście 'chcę, ale bez przerwy zapominam' :D
ihan - 27 Marca 2008, 09:31

Kurcze termofor genialny. Joe, gdzie się takie kupuje?
joe_cool - 28 Marca 2008, 01:41

nie wiem, w prezencie dostałam - z Niemiec 8) firma produkująca się nazywa solac, a tutaj obrazki z amazona: http://www.amazon.de/SOLA...06664820&sr=1-2

Rafał napisał/a
A jaka samotność bije z tego wyznania ;)

cóż, mój naturalny termofor jest daleko, więc zadbał, żebym sobie nie poszukała jakiegoś erzaca ;)

dzejes - 30 Marca 2008, 21:49

Duży powód - dziadek, mój osobisty, który jeszcze kilka miesięcy temu leżał w szpitalu w takim stanie, że żaden lekarz do niego nie chciał podejść nawet wraca niedługo na salę operacyjną. Tym razem operowana będzie jaskra i najprawdopodobniej staruszek częściowo odzyska wzrok.

Mniejszy - pogoniłem kota psu sąsiadów, który wystartował do mojej kluchy. Zwiewał z podkulonym ogonem :twisted: Następnym razem przemyśli na kogo będzie się rzucał.

mawete - 1 Kwietnia 2008, 15:30

Kolega mi numer opowiedział - gliniarz w pełnym rynsztunku dogonił po 100 metrach reprezentantów polski juniorów w stumetrówce... moze by tak gliniarzy na olimpiadę wysłac? :mrgreen:
Pako - 1 Kwietnia 2008, 15:51

A było coś takiego, w telegazecie przynajmniej o tym pisali :P W trójmieście? Chyba, ale głowy już tu nie dam ;) Dzieciaki coś tam obrobiły, a ten ich dopadł... W sumie dzieciaki mało pasuje, to podobno jakieś 18 lat leszcze były, czyli już takie sportowe niezłe... też mi się podobało :)
mawete - 1 Kwietnia 2008, 18:47

Automat z misiami (maskotkami) podpieprzyli i kase wyciągali - moze mieli większy talent do rozkręcania niż do biegania :twisted:
Witchma - 2 Kwietnia 2008, 17:14

sukces zawodowy normalnie :D przetłumaczyłam sampla (polskie słowo!) i hamerykańska firma wybrała nasze biuro jako swojego oficjalnego tłumacza na Polskę :D szefowa aż z urlopu zadzwoniła, co by mi o tym powiedzieć :D
Godzilla - 2 Kwietnia 2008, 17:15

Gratulacje!
Witchma - 2 Kwietnia 2008, 17:17

dziękuję :) teraz mogę siąść i się ponapawać.... a jakby jeszcze druga firma, dla której sampla tłumaczyłam się odezwałam, to bym chyba umarła ze szczęścia :P
mawete - 2 Kwietnia 2008, 17:27

Witchma: gratki :D
dareko - 2 Kwietnia 2008, 17:41

Witchma, gratulacje.
Maszynka do wyciskania soku z cytrusow mnie cieszy. 15 kilo owocow nam tygodniowo schodzi. :)

Witchma - 2 Kwietnia 2008, 18:03

dzięki wszystkim :)

właśnie dodatkowo ucieszył mi zwrot podatku na koncie i zakupy z kategorii: biżuteria - wreszcie znalazłam kolczyki, jakich szukałam - kryształ górski z turmalinem :D

Agi - 2 Kwietnia 2008, 18:05

Witchma, bardzo miło czytać dobre wieści. Gratuluję serdecznie :D
Witchma - 2 Kwietnia 2008, 20:11

mam nadzieję, Agi, że wkrótce napiszesz tu, że ból Cię opuścił :)
banshee - 2 Kwietnia 2008, 20:12

Witchma gratulacje :)
Witchma - 2 Kwietnia 2008, 20:16

dzięki, banshee :)
Adashi - 2 Kwietnia 2008, 23:04

Witchma, gratuluję :)
Witchma - 2 Kwietnia 2008, 23:16

dzięki, Adashi :) jak tak dalej pójdzie, to będę miała prywatny wątek...

wracając do tematu radości, to kupiłam sobie prześliczny pierścionek z zielonym turmalinem (który zapewne się jakoś konkretnie nazywa, ale nie chce mi się szukać...) i sześcioma malutkimi diamencikami :D od razu czuję się jakoś lepiej

mad - 2 Kwietnia 2008, 23:23

W ramach programu lojalnościowego mój operator podwoił mi prędkość internetu. Oczywiście gratis.
Witchma, gratulacje!

Edit - gratulacje dla Witchmy!

Witchma - 2 Kwietnia 2008, 23:25

mad, to będziesz czytał czy pisał dwa razy więcej na forum? ;)

mnie takie szczęście spotkało ze trzy miesiące temu i w zasadzie nie widzę różnicy ;P:

mad - 2 Kwietnia 2008, 23:29

Mecze szybciutko śmigają :D
Rafał - 3 Kwietnia 2008, 09:04

Dwa dni temu mój pies zdobył złoty medal. W głupocie. Wykorzystał ozkazję i wymknął się z podwórka, tym razem pobiegł daleko, aż do gospodarstwa, tam wypatrzył stertę gnoju i zbiornik z gnokówka tuz obok. Krytą żabką w gnojówce pływał ku uciesze licznych gapiów. Jak go juz zapiąłem i wyciągnąłem, jak on się wspaniale otrzepał na tych gapiów i komentatorów - w sumie to się cieszę :D
Fidel-F2 - 3 Kwietnia 2008, 23:12

psy mają poczucie estetyki zapachowej zupełnie niekompatybilne z naszym
mad - 3 Kwietnia 2008, 23:28

Fidel, to może my jesteśmy ułomni? Skoro pies ma lepszy zapach od naszego i rajcuje go szambo, to może ono faktycznie ślicznie pachnie, ale my nie zdajemy sobie z tego sprawy?
dzejes - 3 Kwietnia 2008, 23:30

Nie bądź miękka buła, daj nura i opisz wrażenia :wink:
mad - 3 Kwietnia 2008, 23:34

Twoje futerko, dzejes, lepiej się do tego nadaje niż moja blacha :mrgreen:
Edit: a na szorta nie zagłosujesz?

dzejes - 3 Kwietnia 2008, 23:38

Nie ;)
mad - 3 Kwietnia 2008, 23:40

Obrażalski :!:
dzejes - 3 Kwietnia 2008, 23:41

Nie obrażalski, ale jak już wysłałem szorta, to odpuszczę sobie głosowanie.

Partner forum