To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełn± wersję tematu, kliknij TUTAJ

Planeta małp - Co nas wk***wia, znaczy się, irytuje

Kruk Siwy - 4 Wrześ¶nia 2007, 09:44

agnieszka_ask, pila¶ dyktę? Ranny bosaka!
agnieszka_ask - 4 Wrześ¶nia 2007, 09:46

Kruk Siwy napisał/a
agnieszka_ask, pila¶ dyktę? Ranny bosaka!

yyyy, wła¶ciwie, to smakowało jak oranżadka :mrgreen:

Czarny - 4 Wrześ¶nia 2007, 11:34

W "Biedronce" sprzedawali jakie¶ takie farbiarki do drinków - jeden z nich był niebieski, może to to. :wink:
Anonymous - 4 Wrześ¶nia 2007, 13:03

Ostatnio piłam drinki z Blue Curacao i też miałam niebieski język.
Kruk Siwy - 4 Wrześ¶nia 2007, 13:07

Na drugi dzień?
Niemoszlifffe. Często to pijałem i nie było takich efektów.

Gwynhwar - 4 Wrześ¶nia 2007, 14:32

To, że jest mi zimno. To, że muszę i¶ć do pracy. I to, że mój facet podniósł na mnie rękę, a już od kolejnej osoby słyszę, że to się po pijaku zdarza :|
merula - 4 Wrześ¶nia 2007, 14:35

Uci±ć rekę. A tak poważnie, to z takim nie warto się zadawać, najja¶niejszy sygnał do zwijania się, nawet pomimo zaangażowania. A znajomi też jacy¶ bardzo pobłażliwi. :evil:
Agi - 4 Wrześ¶nia 2007, 14:56

Gwynhwar, wygoń na cztery wiatry, albo uciekaj gdzie pieprz ro¶nie, tretio non datur. Takie zachowanie rokuje fatalnie dla zwi±zku.
Kruk Siwy - 4 Wrześ¶nia 2007, 14:59

Kto¶ kto ma takie odruchy...
Moj były szwagier takowe miał. Byly powtarzam.
Nawyki takie zwykle się pogłębiaj±.
A potem zupa zawsze jest za słona.

Martva - 4 Wrześ¶nia 2007, 15:02

W tył zwrot i odmaszerować, koleżanko.
Godzilla - 4 Wrześ¶nia 2007, 15:02

Popieram merulę i Agi, daj sobie z nim spokój. Do¶ć odstraszaj±cych przykładów się widzi. Albo zapisz się na karate i poruszaj się po domu z wałkiem w ręce. Skoro już teraz na to sobie pozwala, póĽniej do reszty straci hamulce. Chcesz tak żyć?
Haletha - 4 Wrześ¶nia 2007, 15:21

Gwynhwar napisał/a
mój facet podniósł na mnie rękę, a już od kolejnej osoby słyszę, że to się po pijaku zdarza :|

Tak. Inne sprawy, takie stricte kryminalne, również się zdarzaj±. A przecież przynajmniej czę¶ci z nich mogliby¶my w prosty sposób zapobiec...

elam - 4 Wrześ¶nia 2007, 15:37

Gwyn, oddalas przynajmniej?
Rafał - 4 Wrześ¶nia 2007, 16:07

Gwyn, a niech spierd...tra la la, pogoń dziada :twisted:
Piech - 4 Wrześ¶nia 2007, 16:13

Gwynhwar napisał/a
I to, że mój facet podniósł na mnie rękę

To nie jest tak, że kto¶ uderzył kobietę raz, po pijaku, i już nigdy więcej.
Damscy bokserzy bij±, to już tak maj±. Przymy¶l to.

Godzilla - 4 Wrześ¶nia 2007, 16:25

No i widzisz, wszyscy s± zgodni: to się po pijaku zdarza, a z pijakami trzeba krótko :twisted:
agnieszka_ask - 4 Wrześ¶nia 2007, 17:05

Gwyn i nawet nie próbuj sobie wmawiać, że to się zmieni, albo że to pierwszy raz i może się nie powtórzy. B±dĽ silna i każ mu się wynosić z Twojego życia.
Gwynhwar - 4 Wrześ¶nia 2007, 17:13

Uff, czyli nie jestem przewrażliwiona :|
Strasznie się zawiodłam. Dziękuję wam, teraz przynajmniej wiem, że nie jestem odosobniona w tym co o tym wszystkim my¶lę.

elam - 4 Wrześ¶nia 2007, 17:23

nie, nie jestes.

na mojej ulicy mieszka kobieta - kilka lat starsza ode mnie - ktora nie zerwala ze swoja pierwsza, wielka miloscia... moze tez i dlatego, ze urodzila dziecko w wieku 17 lat.
w kazdym razie, kiedy uderzyl ja po raz pierwszy, to bylo po pijaku. byli jeszcze mlodzi, zakochani, darowali sobie duzo rzeczy.
drugi raz tez byl po pijaku,
i trzeci, i trzydziesty... okazalo sie, ze tych "po pijaku" strasznie duzo jest, ale coz, oni sie kochali, mlodzi byli, a zycie ciezkie kiedy jest sie mlodym, stara sie uczyc i pracowac, z malym dzieckiem, wiec zawsze bylo jakies usprawiedliwienie...
po ktorejs-tam wizycie policji i pogotowia, kilku zatrzymaniach kochanego mezulka, dziewczyna wspomniala cos o wyrzuceniu go z domu i ze swojego zycia.
poniewaz akurat nie mogl jej pobic, zagrozil, ze popelni samobojstwo. odratowali go.
to sprobowal znowu - odkrecil gaz w domu, kiedy byl tam "tylko" on i troje malych dzieci...
odratowali ich. posiedzial, wrocil do domu, znowu zaczela sie policja, pogotowie, proby samobojstwa...
kilka lat temu przepadl w koncu bez sladu. ale co ta kobieta wycierpiala przez prawie 20 lat, "bo to sie zdarza po pijaku", tego jej niestety nikt nie odbierze...

Gwynhwar - 4 Wrześ¶nia 2007, 17:29

elam, ja sobie na co¶ takiego nie pozwolę. Po prostu wiem, że czasem przejmuję się głupotami, ale opinie ludzi "że to się zdarza"- jako¶ nie potrafię się z tym zgodzić :|
Ale żal mi, cholernie mi żal.

Chyba piszę nieskładnie, zdenerwowana jestem :?

agnieszka_ask - 4 Wrześ¶nia 2007, 17:34

Gwynhwar, ja wiem, że nam się łatwo mówi, a realizacja jest dużo trudniejsza, ale nie czekaj na to, czy się powtórzy. zbieraj w sobie siły, by powiedzieć "to koniec".
Piech - 4 Wrześ¶nia 2007, 17:35

Co jak co, ale normalny, jako tako wychowany człowiek w naszej czę¶ci planety powinien mieć zakodowane w głowie od dziecka, że "dziewczynek nie wolno bić". Jeżeli to nie jest dla niego tabu, to znaczy, że co¶ jest z nim mocno nie tak. Znaczy, nie jest normalny ani wychowany.
Adanedhel - 4 Wrześ¶nia 2007, 17:38

Gwyn, i nie gódĽ się z tym. Już za sam zamiar go¶ć powinien dostać wp****ol. I olewaj opinie twierdz±cych, że "to się zdarza" - wystarczy mi to jedno zdanie żeby stwierdzić, że to idioci.
Ixolite - 4 Wrześ¶nia 2007, 17:40

A mnie dzi¶ wszystko wk%$# równo...
Gwynhwar - 4 Wrześ¶nia 2007, 18:04

Głupio mi :| :(

Dobra koniec tematu, wiadomo co trzeba zrobić.

mawete - 4 Wrześ¶nia 2007, 19:53

Żona za kierownic±...
Czyli: "Lotnik! kryj się!!!" :twisted:

Słowik - 4 Wrześ¶nia 2007, 20:07

Nierozgarnięte laski, które 'zaklepuj±' wynajęcie pokoju, ale potem bardzo im przykro, bo się rozmy¶laj± @$#%@#$^@#%
Fidel-F2 - 4 Wrześ¶nia 2007, 20:12

trzeba brać zaliczkę
wtedy im rzeczywi¶cie będzie przykro

mBiko - 4 Wrześ¶nia 2007, 21:26

Gwyn, co prawda pisała¶, że koniec tematu, ale dopiero teraz przeczytałem, a żem zgred stary, to tak ode mnie kopnij chama w dupę, ale tak, żeby lec±c zawadził o co¶ i sobie zęby na dodatek wychlastał.
Gwynhwar - 4 Wrześ¶nia 2007, 21:30

Masz to jak w banku.

Partner forum