Planeta wygnania - Ale za co?
Agi - 6 Maj 2011, 20:48
Martva napisał/a | Może rzeczywiście trzeba rozszerzyć pomarańczowe grono o jedną osobę, ogłosić nabór na admina technicznego? A nuż się znajdzie ktoś kto by chciał i umiał. |
Już o tym pomyśleliśmy, ale to wymaga przynajmniej chwili.
Martva - 6 Maj 2011, 20:50
+1
Matrim - 6 Maj 2011, 21:04
Martva napisał/a | tylko przydałby się jeszcze ktoś kto ma umiejętności dłubalnicze |
Taka dyskretna forma samopromocji? Dłubanie w biżu też możemy brać pod uwagę, więc zostałaś uwzględniona wśród kandydatów
Ozzborn - 6 Maj 2011, 21:04
i gites
Martva - 6 Maj 2011, 21:21
Matrim, broń Bogini, jestem cielę informatyczne i się tego (na ogół) nie wstydzę
Matrim - 6 Maj 2011, 21:22
Martva, może Forum przyda się takie... niestandardowe podejście
nureczka - 6 Maj 2011, 21:58
Booosze, co ja zrobiłam!!!!
Agi - 6 Maj 2011, 22:06
nureczko, czasem należy zamieszać kijem w sadzawce.
merula - 6 Maj 2011, 22:41
w nagrodę na admina technicznego ją
Ozzborn - 6 Maj 2011, 23:12
ketyow - 7 Maj 2011, 00:45
Oczywiście Martva dobrze zrozumiała co miałem na myśli - broń Boże nie mam zastrzeżeń do tego, że status admina ma RD, NURS czy Agi, jest to dla mnie całkowicie zrozumiałe - na moim forum też statusy admina mają ludzie, którzy absolutnie w kodzie nie grzebią. Jednak chodzi mi o rolę admina właśnie technicznego, bo dostęp do PA to nie wszystko - potrzeba jeszcze kogoś, kto każdą opcję wykorzystać potrafi i w razie potrzeby dopisze nową - nie wymagam, żeby wymienione wyżej osoby częścią informatyczną się zajmowały. Po prostu przydałby się ktoś dodatkowy, kto nawet nie ingerując w życie forum, zająłby się po prostu rzeczami technicznymi.
Kai - 7 Maj 2011, 22:02
ketyow, zrozumiałe, więc na admina Cię
Tylko drobiazg, nie wiem jak w tym silniku, ale jest zwykle root admin który może grzebać wszędzie i admini, którzy mogą grzebać prawie wszędzie.
ketyow - 7 Maj 2011, 22:59
Ja specjalistą od WWW nie jestem i generalnie poza PA nie wychodzę, także nie była to na pewno moja propozycja Poza tym nie wiem czy ktoś taki zostanie zatrudniony, kiedy ten admin to dość sporadycznie jest potrzebny. Serwer by się przydał lepszy za to, choć ostatnio chyba mniej muli. No ale koniec, nie ten wątek.
Kai - 10 Maj 2011, 19:35
ketyow, chyba mnie zaćmiło, to jest gotowy silnik, admin nie dostaje kodu więc w ogóle sprawa mija się celem. Co do serwera wierz mi, płatny czy nie, ten sam badziew, tyle, że przy płatnym możesz wziąć telefon i sobie ulżyć. Jeśli nie masz serwera u siebie w pokoju, nie znasz wszystkich podejść do silnika forum ( a to dają, o ile wiem, tylko niektóre płatne) to lepiej se sam napisz...
Ice - 5 Czerwca 2011, 17:39
Ostro NURS z Pilipiukiem pojechał...
nureczka - 5 Czerwca 2011, 17:40
Grabił, grabił i nagrabił.
Ozzborn - 5 Czerwca 2011, 17:57
Zresztą już od bardzo dawna...
nureczka - 5 Czerwca 2011, 17:59
Otóż to.
NURS - 5 Czerwca 2011, 18:08
Nie ja, to decyzja administracji, jako obecny na miejscu zdarzenia wymierzyłem cios pałą.
Fidel-F2 - 5 Czerwca 2011, 18:09
I teraz zostanie doceniony Fidel jako pionier i wieloletni uczestnik walk na tym froncie.
Agi - 5 Czerwca 2011, 18:10
Fidel-F2, zgłaszasz się po baretkę do orderu?
Fidel-F2 - 5 Czerwca 2011, 18:19
QCF
NURS - 5 Czerwca 2011, 18:22
to co, fidelu? miesiąc urlopu?
Fidel-F2 - 5 Czerwca 2011, 18:33
Jeśli na Karaibach to biorę.
nureczka - 5 Czerwca 2011, 18:48
Fidel-F2, bo dostaniesz bana, a forum bez Ciebie nie będzie takie samo. Nie rób m i tego
SithLady - 6 Czerwca 2011, 19:15
Skoro Mistrza Pilipiuka wyprosiliście to równie dobrze mogę sobie cały dział Mistrzowski włożyć to ignorów (gdyby była taka możliwość). Zaglądałam tam póki Pilipiuk się udzielał (a przy okazji i inne wątki podczytywałam)
Witchma - 6 Czerwca 2011, 19:18
SithLady napisał/a | mogę sobie cały dział Mistrzowski włożyć to ignorów (gdyby była taka możliwość). |
Wchodzisz do działu, wybierasz "zaznacz wszystkie" na dole strony i klikasz "Ignoruj zaznaczone tematy".
NURS - 6 Czerwca 2011, 19:21
Po pierwsze miszcz sam się wyprosił jakiś czas temu, po drugie, kto ci zabroni poszukać go w innych miejscach w sieci? Pewnie gdzieś jest - spróbuj na jego stronie autorskiej.
Ozzborn - 6 Czerwca 2011, 19:24
Mistrzu sam się wyprosił... już dawno powinien polecieć z hukiem.
SithLady, Twoja uwaga jest cokolwiek żenująca, przyznam, że nie spodziewałem się tego po Tobie
Rozumiem, że sugerujesz, że inni ałtorzy to szit niewarty Twojej uwagi? W takim razie droga wolna, możesz lecieć za mistrzuniem, obawiam się, że nikt specjalnie się nie przejmie
edytka: wskazanie adresata
NURS - 6 Czerwca 2011, 19:49
Spokojnie Ozzborn, nikt nikogo z forum nie bedzie wyganiał, o ile sam nie chce nauczyć się fruwać. koleżanka ma prawo wielbić tylko Pilipiuka, tak samo, jak ty masz prawo miec go w poważaniu.
i staraj się odpowiadac z cycatem, jak nie piszesz pod postem, bo wychodziło z początku, ze do mnie pijesz
|
|
|