To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Zadomowienie - powitania na forum - Karczma pod ,,Zdechłym Smokiem''

mawete - 29 Sierpnia 2006, 12:19

A masz, pij. Niech Ci Bozia w dzieciach wynagrodzi... Małych, tłustych i pyskatych.... :mrgreen:
dareko - 29 Sierpnia 2006, 12:32

Ja też życzę ci wszystkiego najlepszego :twisted: Ciach ta politure... dobre :twisted:
Z czego to? Z mysich bobkow? :)

mawete - 29 Sierpnia 2006, 13:07

Wolisz nie wiedzieć - moją zona stwierdziła że zabija wszystkie bakterie w jamie ustnej => można używać zamiast płynu do płukania... :D
gorat - 3 Wrzeœśnia 2006, 13:24

A potem się dziwią, że chcą płyn do szyb akcyzą obłożyć :roll: :lol:
Tomcich - 5 Wrzeœśnia 2006, 21:12

Ech, koniec urlopu, :?
Jutro z rana trzeba będzie wstać i do roboty wyruszyć. :|
Trza się napić :evil: Ktoś chętny, widziałem w innym wątku Studnia szukał chętnego do picia - to miodek dla niego, a i Nattfiarill chciała coś wypić - szklanicę świeżej krwi, prosto z PCK dla niej. :D

Nexus - 5 Wrzeœśnia 2006, 21:19

Lej, lej, lej
nie żałuj, hej! :mrgreen:

Tomcich - 5 Wrzeœśnia 2006, 21:21

A co szanowny droid sobie życzy. :D Szklaneczka oleju silnikowego, dopiero co filtrowanego. :wink: Polać!!!
gorim1 - 5 Wrzeœśnia 2006, 21:28

ja jeszcze przed urlopem łapcie kufelek porządnego ale ja stawiam
Nexus - 5 Wrzeœśnia 2006, 21:31

Czysty etylowy z odrobinką izopropylowego! Zamieszany, niewstrząśnięty! :mrgreen: :bravo
Tomcich - 5 Wrzeœśnia 2006, 21:38

Widzę wysokooktanowe paliwo jednak :) Niech będzie. POLAĆ!!! :mrgreen: Proponuję jeszcze kropelkę nitrogliceryny do tego dodać, dla lepszego smaku. Tylko wtedy faktycznie bez wstrząsania podawać. :mrgreen:
Nexus - 5 Wrzeœśnia 2006, 21:44

O tak! Nitro dodaje pikantnego posmaku! No to LU! :mrgreen:
Studnia - 5 Wrzeœśnia 2006, 22:04

Dziś mam nastrój taki że poprosze miodzik z U-bootem...
Aga - 5 Wrzeœśnia 2006, 22:09

Wypijcie też za mnie i za moją maturę ;) Ja niepijąca jestem, więc soczek poproszę. Ze świeżo wyciśniętego aliena.
Studnia - 5 Wrzeœśnia 2006, 22:19

Aga, czytam Twój podpis... I stwierdzam że to najprawdziwsza prawda... A najgorsze jest to że wcale mi na przebaczeniu nie zależy... A jeszcze pół roku temu... Ech... Polejcie...
dareko - 5 Wrzeœśnia 2006, 23:24

Masz ci Studnia, napijmy sie :) . Zycie, z kobietami zle, bez nich gorzej. Dlugo byliscie razem? Lyk..
Studnia - 5 Wrzeœśnia 2006, 23:55

To nie chodzi o to jak długo... Chodzi o to że gdy człowiek myśli że znalazł tą jedyną, pewnego ranka budzi się... I stwierdza że to była pomyłka...
Pako - 6 Wrzeœśnia 2006, 08:01

Dajcie pół litra. Upiję się i żyć będzie łatwiej...
mawete - 6 Wrzeœśnia 2006, 10:15

A to i ja się z Wami napiję. Studnia: lepiej teraz niż za rok :D Zdrówko naszych żon i kochanek... :mrgreen:
Aga - 6 Wrzeœśnia 2006, 16:09

Post numer 1000
Tysiącpoście! Z tej okazji kolejka dla wszystkich bywalców. Barman też niech sobie naleje (nie, to nie będzie jak w tym dowcipie...) ;)

Pako - 6 Wrzeœśnia 2006, 16:10

w jakim dowcipie? Zersztą.. nieważne, śmiesznie nie jest.
Pół litra i towarzystwo poproszę!

Kruk Siwy - 6 Wrzeœśnia 2006, 16:12

Pako, damskie? Czy obojętne pan sobie życzy, sir?
Pako - 6 Wrzeœśnia 2006, 16:18

Hmm... damskie lepsze. Ale ważne żeby słuchać umiało... albo sprawiało wrażenie, zę słucha... albo po prostu bylo. Albo sam nie wiem co, niech mnie ktoś do nieprzytomności obije, tylko działam na nerwy ludziom.
Agi - 6 Wrzeœśnia 2006, 17:33

Faktycznie napijmy się. Dzień parszywy, w robocie nerwówa, teraz deszcz zaczął lać, nic tylko się upić. Barman lej, a nie żałuj.
Pako wywalaj co Ci na wątrobie leży. W tym towarzystwie umieją słuchać, a może i dobre słowo kto powie.

Pako - 6 Wrzeœśnia 2006, 17:37

Ah... ja zawsze korzysatm z okazji żeby się wygadać. Skoro więc zachęcacie... taki już jestem, że się wypłaczę.
W dwóch zdaniach. Myślałem, że nie ma nic gorszego jak widok ukochanej dziewczyny w ramionach mojego bardzo dobrego kumpla. Pomyliłem się, kłótnia z tą dziewczyną po moim durnym zachowaniu jest o wiele gorsza :/
Pijmy, póki wątroby pracują...

Agi - 6 Wrzeœśnia 2006, 17:44

A na czym durność zachowania polegała :?: - że po babsku zapytam
Pako - 6 Wrzeœśnia 2006, 17:58

At... na durnym zachowaniu :mrgreen:
Ot... ciągle się czegoś czepiałem i zawsze w momencie (nie celowo.. gdziezby tam... no.. może trochę) kiedy zaczynali się do siebie tulić.
Ale cholera.. wie dziewczyna jak jest i siedzą obok mnie i zaczynają się tulić? Mogli se wyjść na dwór... ale i tak ciągle coś tam zagadywałem durnie, czepiałem się i w ogóle :/ Jak idiota normalnie.... Eh...

Aga - 6 Wrzeœśnia 2006, 18:06

Dziewczyna zachowywała się co najmniej dziwnie. I faktycznie okropnie cię potraktowała. Z jednej strony ci się nie dziwię, ale z drugiej... Pokaż jej klasę. Tak, wiem, łatwo się mówi.
Agi - 6 Wrzeœśnia 2006, 18:07

To chyba cała Wasza trójka (nie użyję słowa trójkąt), sprawdzała nawzajem swoją wytrzymałość nerwową. A dziewczyna głupia i nie masz czego żałować. Demonstracyne okazywanie uczuć, a jeszcze w sytuacji, gdy obok siedzi były, IMHO nie jest w dobrym guście. Przemyśl sobie, czy to co Cię boli to jeszcze serce, czy może zraniona duma.
A jak już przemyślisz, napij się i machnij na nią ręką. Nie warto.

Pako - 6 Wrzeœśnia 2006, 18:10

Serce... myślę nad tym od roku. Cholera.. to głupie jest jak diabli.
Ale może zrobię tak jak wczoraj na gg:
Szukam dziewczyny. Jest jakaś chętna?
To powinno mi pomóc (dziewczyna ;) ).
I pół litra ;)

Agi - 6 Wrzeœśnia 2006, 18:13

Znaczy klin klinem :?:
Ja Ci mogę oferewać tylko dobre słowo i ramię do wypłakania, bo od dawna jestem szczęśliwą mężatką.

Partner forum