Powrót z gwiazd - Cisza wyborcza.
dalambert - 1 Czerwca 2011, 12:43
NURS, a w/g Ciebie to sowiecki wywiad nigdy w Jemenie nie mieszał ?
NURS - 1 Czerwca 2011, 12:49
dalambercie złoty, czy tobie wszystko juz kojarzy się z ruskimi? Ja pisze na zupełnie inny temat, a ty w kółko ze swoim KGB.
wytłumacz mi róznicę między Syria a Libią, wedle twojego klucza?
dalambert - 1 Czerwca 2011, 12:54
NURS, Kojarzy mi sie z prawdą, o działaniach sowieckich w Afryce i na Bliskim Wschodzie w czasch dekolonizacji /tfu / i zimnej wojny, a potem letniej i stygnącej.
Jak wolisz pozostawiać przy wierze w św. Janka Klosa, Twoja wiara i Twój wybór.
NURS - 1 Czerwca 2011, 15:07
Przepraszam, ale coś ci się z Krzyżakami pofyrdało. Tematem rozmowy jest, dlaczego można rozjeżdżać ludzi czołgiem w Syrii, a w Libii juz nie, a nie jakieś brednie o Janku Kłosie.
dalambert - 1 Czerwca 2011, 15:11
NURS, dlatego że za Syrią stoi Rasija Wielikaja i nikt na dupomokratyczym zachodzie, we Francyjej, Hiszpanijej i innej Bruxelijej kochnamu Waldiemu Putowi się nie narazi.
kadafka se ruskie odpuściły bo i dalej od 'teatru wojny' i zrywał im sie ze smyczy za wiele razy, a dynastia Asadów wierna matuszce i socjalizmowi z koranicznym ryjem dalej jest.
Tantal - 1 Czerwca 2011, 17:10
dalambert napisał/a | Chal-Chenet, no własnie to już wiadomo , jak sobie czołowe antykatoliki i antypisole forumowe dorabiają po godzinach | NURS napisał/a | Przyglądając się profilom zagorzałych obrońców Jarosława wiecznie dziewicy, można dojść do przeciwpołożnego wniosku. |
NURS, przeglądając osławione forum Onetu, czy Faktów można dojść do wniosku, że to jednak dalambert ma więcej racji. W pierwszym przypadku są to głównie antykatoliki, w drugim antypisole
Od dawna słyszałem o tym, że niby im płacą za to, ale nie mogłem i nadal nie mogę w to uwierzyć.
Ot, moje trzy grosze. A temat znam dobrze, bo lubię przeglądać takie fora.
NURS - 1 Czerwca 2011, 17:37
ale ja nie pisze o Onecie tylko o tym forum. Tak samo dalcio.
A tutaj, od czasu do czasu wpada ktoś, kto jedzie po rządzie i Komorze, wychwala Jarosława, wiecznie dziewicę, a o fantastyce zero wie. Nie spotkałem tutaj natomiast jednego spadochroniarza politycznego, który by gadał przeciwpołożnie, możesz to sobie sprawdzić.
Możesz przekopać się przez ten profetyczny wątek i samemu sprawdzić.
Takich trolli bardzo łatwo wyłapac, przeważnie rpzeklejają teksty z innych miejsc, w sumie 30 gr nie majątek, więc po co się mają przemęczać
EDYTA:
cycat:
Cytat | Wczoraj premier na konferencji poświęconej polskiej prezydencji był pytany przez dziennikarkę Polskiego Radia, czy wszystko jest już zapięte na ostatni guzik. - Guziki wszystkie zapięte na pewno... Trochę taki jestem... Patrzę na letni strój pani redaktor i dlatego nie kojarzy mi się z tym... z dopięciem wszystkiego na ostatni guzik - odpowiedział. - To nie przygana, wręcz przeciwnie. Bardzo lubię... lato - dodał szef rządu. |
Za to partia kobiet chce go pozwać, a LSD złożyć wniosek do laski
A potem się dziwią, ze dresy nic nie mówią, tylkow alą od razu w ryj.
Chal-Chenet - 1 Czerwca 2011, 19:34
Tantal napisał/a |
NURS, przeglądając osławione forum Onetu, czy Faktów można dojść do wniosku, że to jednak dalambert ma więcej racji. W pierwszym przypadku są to głównie antykatoliki, w drugim antypisole |
Dawno nie czytałeś, teraz antypisoli jest cirka po równo z antypeowcami.
Tantal - 1 Czerwca 2011, 20:28
Chal-Chenet napisał/a | Dawno nie czytałeś, teraz antypisoli jest cirka po równo z antypeowcami. |
Pewnie PiS też zaczął swoich opłacać Uczą się powoli widać. NURS napisał/a | Za to partia kobiet chce go pozwać, a LSD złożyć wniosek do laski |
Może jeszcze niech go pod sąd podadzą. Ja w zachowaniu premiera nic złego nie widziałem. Ale, ale... Skoro ten sam człowiek nie daje miejsca na liście Węgrzynowi, to chyba coś tutaj jest nie tak. Może powinien siebie z listy wykreślić.
Anonymous - 3 Czerwca 2011, 21:24
Pomysł Bronka na upamiętnienie Smoleńska Dla mnie bomba. Jakby państwo zbudowało na przykład dom spokojnej starości, albo hospicjum imienia Ofiar Katastrofy Smoleńskiej, to byłbym za. A i pewnemu Politykowi Prawicy Starszego Pokolenia byłoby trudno odmówić takiemu "pomnikowi", ale pewnie nic z tego nie wyjdzie.
E: Znalazłem takie cuś I jest to takie fajne cuś, że aż sam się zastanawiać, czy nie zadać im pytania, Dlaczego państwo nas okłamali i podnieśli podatki, skoro w programie wyborczym było obniżanie podatków. Czy uważacie, że to jest fair?
Kurczę, tam naprawdę nieźle się wzięli do roboty, bo a to słyszę o przejściu Rosatiego do PO, a to Borowskiego, a to konwencji wyborczej, a to strona, gdzie PO można zapytać, a to wizyta Baracka Obamy...Sondaże po konwencji pójdą pewnie w górę...
Fidel-F2 - 3 Czerwca 2011, 22:02
Żerań napisał/a | I jest to takie fajne cuś, że aż sam się zastanawiać, czy nie zadać im pytania, Dlaczego państwo nas okłamali i podnieśli podatki, skoro w programie wyborczym było obniżanie podatków. Czy uważacie, że to jest fair? | Żerań, a teraz wyjaśnij czemu to pytanie jest kompletnie durne.
Tantal - 3 Czerwca 2011, 22:34
Żerań, bo kryzys jest. Przespałeś?
Anonymous - 4 Czerwca 2011, 16:49
Zacznijmy od tego, że w tych pytaniach kpię i nie pisałem ich na serio...
Oni, niestety, tak na serio
feralny por. - 4 Czerwca 2011, 17:05
Cytat | chciałabym umrzeć nie jako obywatel, lecz jako wierny poddany | To jest chyba niezła diagnoza tego środowiska.
Tantal - 4 Czerwca 2011, 18:52
Cytat | Gdyby w Niemczech Norymbergi nie było, Goebbels byłby pionierem nowoczesnych mediów i zakładał gazetę Nein. |
Hah, ale aluzja mi się bardzo podoba ;D
Matrim - 4 Czerwca 2011, 19:34
feralny por. napisał/a | Cytat | chciałabym umrzeć nie jako obywatel, lecz jako wierny poddany | To jest chyba niezła diagnoza tego środowiska. |
Ale wcześniej jeszcze:
Cytat | - Powiem państwu, że mnie marzy się powrót króla - zwierzał się Braun.
... i będziemy mieć Aragorna I. |
Anonymous - 9 Czerwca 2011, 15:30
Powiedziałem, że o Pewnym Polityku Prawicy Starszego Pokolenia nie będę dyskutował, ale ten jeden jedyny raz złamię obietnicę. Trzeba było głośno mówić o lekach? Największym wrogiem Jarosława Kaczyńskiego nie jest PO. Jest nim sam Jarosław Kaczyński.
dalambert - 10 Czerwca 2011, 12:33
Żerań, cóż wraca dobra sowiecka tradycja pakowania przeciwników politycznych do psychuszek i oglaszania ich za wariatów skoro miłoście nam panującej Partii Ogólnej Miłości nie popierają.
Jeno dziwi mnie jak młody aspirant do miana prawnika może się tym bawic, czy zachwycać.
NURS - 10 Czerwca 2011, 12:41
Zachwycające jest to, ze facet zasłaniający się publicznie braniem tych leków, teraz opowiada coś przeciwpołożnego. To on się wsadził do psychiatryka, zeby uniknąc odpowiedzialności za swoje czyny a inteligentni ludzie tylko trzymają drzwi, żeby nie wyszedł
Kłamstwo ma krótkie nóżki, jak u kaczuszki
dalambert - 10 Czerwca 2011, 12:47
Bawcie sie dalej w to plucie, i tak nic to nie pomoże, ciekawe jeno, ze jedyna osobą która Wam doskwiera jest prezes Kaczyński, wszystko inne umyka Waszej czujnej uwadze, aż wstyd sie do Was odzywać
Matrim - 10 Czerwca 2011, 12:52
dalambert napisał/a | wraca dobra sowiecka tradycja pakowania przeciwników politycznych do psychuszek i oglaszania ich za wariatów |
No fakt, Żerań, z premedytacją pominąłeś fragment artykułu, który mówi, że to Doktor Tusk przepisał leki, a siostra Schetyna je zaaplikowała zapewne
NURS - 10 Czerwca 2011, 12:52
mnie uwiera niemal cała klasa polityczna, ale PiSiorki stoją na samym początku kolejki. To szkodniki pierwszej wody, gotowe doprowadzić kraj do ruiny, bo ciemny lud wszystko kupi, zgodnie z doktryną Kurskiego.
Poza tym, gdzie tu plucie? Kaczyński sam się wrobil, kłamiąc o branych środkach, które zrobiły z niego owieczkę. A że mu ktoś proces wytoczył za pomówienia, to się teraz z kłamswa musi tłumaczyć.
dalambert - 10 Czerwca 2011, 12:54
Matrim, wystarczy dr. Kwiatkowski i jego pielęgniarsko sądowy personel. Małe wredne , ale skoro Wam sie podoba to bawcie sie wesoło.
Matrim - 10 Czerwca 2011, 12:59
dalambert, mnie się podoba Nie wstydzę się tego. PiS gadał głupoty, żeby się wybielić po porażce, nie zastanawiał się nad konsekwencjami, a teraz im się to czkawką odbija, bo nagle trzeba przedstawić dowód na to, jak wyglądała sytuacja. Wiesz, to się nazywa "świadomość konsekwencji własnych czynów" i większość ludzi instynktownie takową posiada. A oni nie
jewgienij - 10 Czerwca 2011, 13:12
dalambert napisał/a | ciekawe jeno, ze jedyna osobą która Wam doskwiera jest prezes Kaczyński |
Warto by pomyśleć dlaczego?
Bo jeśli nie jesteśmy na putinowskim żołdzie ani w inny sposób nie życzymy Polsce jak najgorzej, to wychodzi mi, że dziadek Kaczyński jest po prostu wyjątkowa gnida i nie da się go nie nienawidzić, jeśli nie jest się na lekach ani nawąchanym w dymem pochodni. Mogę się mylić, ale na razie nie dał ni cienia powodu, abym o nim miał inne zdanie.
dalambert - 10 Czerwca 2011, 13:23
jewgienij napisał/a | że dziadek Kaczyński jest po prostu wyjątkowa gnida i nie da się go nie nienawidzić, |
Zawsze mnie zachwycała ta "mowa miłości" jaką prezentujesz na Forum . Piknie nic jano sie zachwycać.
jewgienij - 10 Czerwca 2011, 13:36
Odezwała się Matka Teresa z Kalkuty
dalambert - 10 Czerwca 2011, 13:38
jewgienij, Biendy Urażony Skrzywdzony Autorytet Moralny się obruszył
NURS - 10 Czerwca 2011, 13:38
spokojnie, panowie, spokojnie. Kat już ostrzy toporek....
Anonymous - 10 Czerwca 2011, 13:48
dalambert napisał/a | Żerań, cóż wraca dobra sowiecka tradycja pakowania przeciwników politycznych do psychuszek i oglaszania ich za wariatów skoro miłoście nam panującej Partii Ogólnej Miłości nie popierają. |
Polecam zapoznanie się z Kodeksem postępowania karnego, zanim zaczniesz coś takiego pisać; wtedy będziesz wiedział, dlaczego sąd się pyta. To raz. Dwa, PO nie ma z tym nic wspólnego. Kaczmarek, który do PO nigdy nie należał a był ministrem w rządzie Kaczyńskiego, uznał, że został pomówiony, gdy Kaczyński nazwał go agentem. Miał do tego pełne prawo. Czy może odmawiasz komuś drogi dochodzenia praw w sądzie? Było już takie państwo. Nazywało się PRL.
Gdzie tu masz PO? A jeśli chodzi o 'ciekawe jeno, ze jedyna osobą która Wam doskwiera jest prezes Kaczyński, wszystko inne umyka Waszej czujnej uwadze, aż wstyd sie do Was odzywać" to przypominam, że ostro reagowałem także na niewyparzoną gębę Węgrzyna, czy Niesiołowskiego. Na przykład. Natomiast uważam, że Kaczyński jest po prostu niebezpieczny i PiS byłby znacznie lepszą partią bez niego, bo są tam kumaci ludzie. Coraz ich mniej, ale są.
|
|
|