To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Powrót z gwiazd - Cisza wyborcza.

Tantal - 30 Maj 2011, 23:55

Matrim, Mnie bardziej przeraża Macierewicz jako MSW czy Prokurator Generalny.

Agi napisał/a
Ale nie zamkniesz się w sobie?

Byłem tego bliski. Miałabyś mnie na sumieniu.

Fidel-F2 - 30 Maj 2011, 23:56

Matrim napisał/a
A na marginesie kondominium... Jeśli obywatele przestaną się bać Kaczyńskiego-premiera, to trzeba ich zacząć straszyć Fotygą-MSZ - mnie to skutecznie przeraża
Nieszczęścia chodzą parami acz w przypadku PiSu to chyba stadami
Agi - 30 Maj 2011, 23:57

Tantal napisał/a
Miałabyś mnie na sumieniu.

Normalnie, nie zasnę dziś.

Tantal - 30 Maj 2011, 23:57

Dajcie spokój Fotyga jest niegroźna. I tańczyć umie pięknie.

Agi napisał/a
Normalnie, nie zasnę dziś.

No ja myślę.

Fidel-F2 - 30 Maj 2011, 23:58

Tantal napisał/a
Dajcie spokój Fotyga jest niegroźna
małpa też, ale jak jej dasz brzytwę...
Matrim - 31 Maj 2011, 00:00

Tantal napisał/a
I tańczyć umie pięknie.

Tańczyć to umie Napieralski. I Miedwiediew. Widzicie zależność? ;)

Tantal - 31 Maj 2011, 00:01

Przynajmniej nie będzie kondominium.
W sumie to nie dziwne, że Jarek mówi o wpływie Niemiec i Rosji, a sam jako opozycja, chce gadać z władzami USA (za plecami rządu, nieudolnego, ale skądinąd legalnie wybranego)?

Matrim napisał/a
Tańczyć to umie Napieralski. I Miedwiediew. Widzicie zależność? ;)

Nie :( Tzn. nie rozumiem kontekstu, tym razem ja.

Fidel-F2 - 31 Maj 2011, 00:03

Tantal napisał/a
za plecami rządu, nieudolnego, ale skądinąd legalnie wybranego
sam będąc niepoczytalnym
Matrim - 31 Maj 2011, 00:05

Tantal, bo dominium jest lepsze od kondominium. Polska 51. stanem zjednoczonym!
Tantal - 31 Maj 2011, 00:07

Matrim, przekonująca odpowiedź :P

Ale o co chodziło z tym tańczeniem, bom nie załapał.

Fidel-F2 - 31 Maj 2011, 00:10

http://www.tvn24.pl/0,1520759,wiadomosc.html
http://www.smiesznefilmy....es_szalona.html

use google Luke

Tantal - 31 Maj 2011, 00:11

Fidel-F2, o Fotydze to akurat ja pisałem. Chodziło mi o Napieralskiego i Medwiediewa.
Matrim - 31 Maj 2011, 00:11

Tantal, Napieralski tańczy i Miedwiediew tańczy - wspólne hobby. Naczy się, coś razem muszą kombinować, nie ma wyjścia. Jak nie dominium, czy kondominium, to zapewne protektorat.

Edit:

Fidel, jeszcze Dmitri ;)

Tantal - 31 Maj 2011, 00:13

Matrim, protektorat już mieliśmy kiedyś i się nie sprawdził ;)
Zresztą i teraz mamy - UE.

Adanedhel - 31 Maj 2011, 09:21

Matrim napisał/a
Napieralski tańczy i Miedwiediew tańczy

Bush też tańczył. Spisek trójki?

Anonymous - 31 Maj 2011, 17:59

Przerażający wywiad posła PIS

Rany boskie, ścieżka węgierska? W tej chwili Węgry są pariasem Unii...Strach.

dalambert - 31 Maj 2011, 22:42

Żerań, bój się Żerań, bój ;P:
Tantal - 31 Maj 2011, 22:51

Żerań napisał/a
W tej chwili Węgry są pariasem Unii...Strach.

Dlaczego niby?

Chal-Chenet - 1 Czerwca 2011, 07:30

http://tech.wp.pl/kat,100...,wiadomosc.html

Przyznajcie się, ilu z was płacą za aktywność w tym temacie? ;)

dalambert - 1 Czerwca 2011, 08:31

Chal-Chenet, no własnie to już wiadomo , jak sobie czołowe antykatoliki i antypisole forumowe dorabiają po godzinach ;P:
Fidel-F2 - 1 Czerwca 2011, 08:49

dalambercik, dalambercik, no to wszystko jasne, zawsze miałem dysonans boś niegłupi i sympatyczny człek a w tym wątku małpiego rozumu dostajesz. A teraz wszystko jasne, pecunia non olet.
NURS - 1 Czerwca 2011, 08:56

dalambert napisał/a
Chal-Chenet, no własnie to już wiadomo , jak sobie czołowe antykatoliki i antypisole forumowe dorabiają po godzinach ;P:

Przyglądając się profilom zagorzałych obrońców Jarosława wiecznie dziewicy, można dojść do przeciwpołożnego wniosku. Nikt ich nie zna i nie widział, logują się i tylko o polityce gadają.
Ja przynajmniej mam twarz i od dziwek (politycznych) nigdy grosza nie wziąłem. Pluję jadem na własną modłę i za własną kasę :-)

BTW takich misiów bardzo łatwo rozpoznać, oni zazwyczaj przeklejają gotowce z innych miejsc. Jak post tej samej treści pojawia się w kilku miejscach w siecie, to masz pewność, że jest opłacany.

dalambert - 1 Czerwca 2011, 08:59

Fidelku-F2, i nawzajem, nawzajem, za coś ten parking w mieście ojca Mateusza utrzymac musisz. ;P:
A to dla parkingowego fucha znakomita. Siedzi sobie spokojnie w budzie przy wjeździe, cieciuje dowoli i z laptopka gromi wrednych PiSowcow, katolików i inne kłody na świetlanej drodze postępu wszelakiego.
Tak, masz racje pecunia non olet.

NURS - 1 Czerwca 2011, 09:15

Z innej beczki:
Kaddafi musi odejść!
http://www.tvn24.pl/-1,17...,wiadomosc.html

dalambert - 1 Czerwca 2011, 09:22

NURS, pełna zgoda . Tak Kadafi musi odejść i odejść musi reżim Asadów w Syrii.
Jeno pamietaj że syryjski "socjalizm" był hodowany i wspierany przez całe lata przez Rosje/ wtedy się nazywała CCCP/ i obecnie ma pełne poparcie tej godnej demokracji, tak wspaniale zasłużonej dla światowego postępu i obrony pokoju.
ps. A ukrecaniu łba temu libijskiemu łobuzowi to tyż sie demokratyczna Rassija przeciwstawia jak może, że o jej afrykanskich najemnikach nie wspomnę.

NURS - 1 Czerwca 2011, 09:55

Hmm, to Rosja bombarduje Libię? Nie wiedziałem, sukinsyny pieknie się maskują :twisted:

Żyjcie dalej zludzeniami, że bronimy biednych turbaniarzy... Jak widać można ich rozwalcowywać czołgami i zacna Europa nadal w pełni to popiera, łącznie z Ameryką.

terebka - 1 Czerwca 2011, 10:04

Już napisałem kilka słów na temat łączenia przez dalamberta antypisoli i antykatolików, że jak jedni to i drudzy, ale skasowałem. Nie warto. Szkoda słów.
NURS - 1 Czerwca 2011, 10:09

BTW dalambercie złoty, nadal uważasz, ze wiosna arabskich ludów prowadzi ku demokratyzacji regionu?