To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Blogowanie na ekranie - Wnimanje! Gawra wirtualnego suwalskiego niedźwiedzia!

Lis Rudy - 7 Grudnia 2011, 22:34

SZEFIE !!!
~mlask, mlask, jęzorem po czarnych lakierkach~
jesteś BOSKI, co najmniej jak Cezar :twisted:

ilcattivo13 - 7 Grudnia 2011, 22:58

nie drzyjta się Li(zu)sie, głuchawym nie jest :twisted: A z tym Cezarem trafiłeś, bo ojciec tak chciał mi dać na imię. I pewnie, gdyby nie to, że na rozwiązanie wybył na roboty do Francy, to by swój pomysł przeforsował ;P: A tak, mamuśka poddała się naciskom społecznym i dała mi drugie najfajniejsze męskie imię na świecie :roll:
Nina Wum - 7 Grudnia 2011, 23:33

ilcattivo, gratuluję i życzę powodzenia na nowej drodze życia. :)

P.S: Jakie jest to pierwsze?

ilcattivo13 - 8 Grudnia 2011, 01:30

Dzięki, Nina :D Oczywiście Cezar, ale pisane łącznie z Juliusz. A właśnie, pisząc w poście wyżej "Cezar", o "Juliuszu" zapomniałem :oops:
Kasiek - 8 Grudnia 2011, 08:40

Ale miałbyś na pierwsze Juliusz a na drugie Cezar? :P Chciałbyś być Julkiem, jak ten, co nie przymierzając, wielkim poetą był?
ilcattivo13 - 8 Grudnia 2011, 17:55

Kasiek - nie myl Juliusza z Juliuszem Cezarem :wink: Wielkim poetą nigdy w życiu bym nie chciał zostać ;P: To by było takie obrzydliwe i bez sensu - łazić po szczytach gór, z brudnym, rozwianym włosem (wobec niedostatków na głowie, musiałbym chyba się zachowywać jak łysy harlejowiec, który chce poczuć wiatr we włosach), ciągle wzdychać, ciągle kochać nieszczęśliwie i pić tanie wina, po których różne zwidy człeka nachodzą i musi z nimi rozmawiać... Bleh :/ I jeszcze umierają w jakiś debilny i mało spektakularny sposób... Taki Juliusz, to jak mysz w ... Znaczy, bez sensu :/

A Juliusz Cezar? Przystojny, bogaty, porządził sobie ździebko, a i dzieciaka zrobił takiej jednej właścicielce ślicznego noska... A że zginął od ciosu w plecy? Biorąc pod uwagę naszą służbę zdrowia, to lepiej tak umrzeć, niż przez lata umierać na raka i robić pod siebie.

Tia... Zdecydowanie wolę być Juliuszem Cezarem.

Lis Rudy - 8 Grudnia 2011, 20:55

A Juliusz Cezar? Przystojny, bogaty, porządził sobie ździebko, a i dzieciaka zrobił takiej jednej właścicielce ślicznego noska... A że zginął od ciosu w plecy?[/quote]
Zaryzykowałbym nawet twierdzenie, że Twój niedoszły imiennik zginął raczej od zatrucia żelazem :wink:
Co to jest te kilka noży w plecach ? Nie z takimi ranami ludzie przeżywali :mrgreen:

ilcattivo13 - 8 Grudnia 2011, 22:26

Lis Rudy napisał/a
Zaryzykowałbym nawet twierdzenie, że Twój niedoszły imiennik zginął raczej od zatrucia żelazem :wink:

Lisie - oglądałeś kiedykolwiek "Czachę dymi" ("Brain donors") z Johnem Torturro? :wink:

Lis Rudy - 8 Grudnia 2011, 22:30

ilcattivo13, nie. A czemu pytasz ?
W ogóle mało oglądam. Ty też tak będziesz miał jak wciągnie Cię bardziej własna firma.

ilcattivo13 - 8 Grudnia 2011, 22:36

Akurat ten film jest sprzed 20 lat - wtedy chyba jeszcze nie miałeś własnej firmy? :wink:

A wspominam o tym filmie, bo tam pada bardzo adekwatny do sytuacji cytat: "Jak zwał, tak zwał: walenie konia, czy kulanie gruchy..." ;P:

Agi - 8 Grudnia 2011, 22:49

ilcattivo13 napisał/a
czy kulanie gruchy..
A co Grucha na to? :mrgreen:
ilcattivo13 - 8 Grudnia 2011, 23:04

Spoiler:

:mrgreen:

Agi - 8 Grudnia 2011, 23:10

ilcattivo13, co za determinacja! :bravo :lol:
ilcattivo13 - 8 Grudnia 2011, 23:15

nie tylko Jaś się stara :roll: ;P:
merula - 9 Grudnia 2011, 12:34

rozumiem, że jakby co, to bez kija nie podchodź? :twisted:
dalambert - 9 Grudnia 2011, 12:37

ilcattivo13, A Grucha to czytał :?: :twisted:
fealoce - 9 Grudnia 2011, 13:47

A skąd wiesz, kto to pisał? ;P:
Rafał - 9 Grudnia 2011, 13:49

Zawsze podejrzewałem, że to imię nie wzięło się z sufitu :mrgreen:
ilcattivo13 - 9 Grudnia 2011, 21:04

merula napisał/a
rozumiem, że jakby co, to bez kija nie podchodź? :twisted:

znaczy, ten kij, to do jakiejś gry wstępnej? :roll:

dalambert - fealoce dobrze kombinuje :wink:

Rafał - "Grucha" wzięło się od tego, że taki kształt przybiera kuocik, gdy sobie siędnie. Nic mniej, nic więcej. ;P:

ilcattivo13 - 10 Grudnia 2011, 13:36

Od dziś nie straszna mi arktyczna zima, albowiem zakupiłem sobie genialne wełniane "szkarpety" firmy BROLIŲ TRIKOTAŽAS ;P:

Litwini sprzedają je na bazarze po 16 pln/para, a Polacy po 12 pln/para. :shock: Dajcie żyć...

Lis Rudy - 10 Grudnia 2011, 14:08

ilcattivo13, ale przeca zimy ma nie być :lol:
Globalne ocieplenie zaszło.

ilcattivo13 - 10 Grudnia 2011, 14:44

Lisie - ja osobiście nie uważam, że jak sobie coś człowiek będzie dostatecznie długo powtarzał, to tak będzie :wink:

A poza tym, globalne ocieplenie ma to do siebie, że uwalnia wodę z lodowców na biegunach. A jak jest mniej wody uwięzionej w lodowcach, to na całej planecie robi się wilgotniej i zieleniej. Większa część pustyń na świecie to wynik oziębienia klimatu (pozostałe są spowodowane ludzką zabawą w zmiany biegu rzek).

No i najważniejsze - jak już za dużo wody wytopi się z lodowców i za gorąco będzie na ziemi, to więcej wody będzie parowało i tworzyło chmury, które oziębią klimat. I będzie arktyczna zima ;P: I choć nikt nie wie, jak szybko to może nastąpić, to ja wolę się przygotować :wink: Jak to mówią: PZUiwWLS (Przezorny Zawsze Ubezpieczony i w Wełnianych Litewskich Skarpetkach) :mrgreen:

Fidel-F2 - 10 Grudnia 2011, 19:04

najpierw tego żyda zablokują i jewropa się ochłodzi
ilcattivo13 - 10 Grudnia 2011, 19:44

Fidel - jakiego "żyda"? Bo chyba straciłem wątek... :?
Fidel-F2 - 10 Grudnia 2011, 21:16

Golfsztroma
Ziemniak - 10 Grudnia 2011, 21:17

:mrgreen:
ilcattivo13 - 10 Grudnia 2011, 22:18

ale to nie żyd, tylko amierikaniec brytolskiego pochodzenia... dalej nic nie rozumiem :?
Fidel-F2 - 10 Grudnia 2011, 22:22

ech..., globalne ocieplenie spowoduje zaniknięcie Golfstromu który ogrzewa Europę i skutkiem tego globalne ocieplenie spowoduje w Europie ochłodzenie
ilcattivo13 - 10 Grudnia 2011, 22:34

nie no, to to rozumiem, ale dlaczego żyd? :shock:
Witchma - 10 Grudnia 2011, 22:35

I czemu nie cyklista? ;)

Partner forum