To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Powrót z gwiazd - Cisza wyborcza.

dalambert - 12 Maj 2011, 20:15

Fidel-F2, tez Cię ko ;P: cham
czterdziescidwa - 12 Maj 2011, 20:21

O meteorytach ;)
http://wyborcza.pl/1,7524...l_meteoryt.html

Fidel-F2 - 12 Maj 2011, 20:28

Agi, ale z dalambertem :?: :shock: :?: :shock: :?:

http://naten.wrzuta.pl/au...lecial_meteoryt

Agi - 12 Maj 2011, 20:51

Fidel-F2 napisał/a
Agi, ale z dalambertem :?: :shock: :?: :shock: :?:

Jak chcesz, to potrafisz, również z dalambertem.
dalambert, już tak nie kochaj, bo nikt w to nie uwierzy.

baranek - 12 Maj 2011, 20:51

http://wiadomosci.wp.pl/k...,wiadomosc.html

Jarosław?

bogow - 13 Maj 2011, 00:09

Kolejna wrzuta... Janicki to bardzo "wiarygodne" źródło przecieków. Niedługo dowiemy się, że tego dnia były doniesienia o szykowanym zamachu samobójczym na miłościwą Władzę.
Fidel-F2 - 13 Maj 2011, 00:13

do przyszłego roku w planie jest uniknięcie 44 zamachów na Życie,
NURS - 13 Maj 2011, 08:58

Możesz się śmiać fidelu, ale jarkacz w zeszłym roku uniknął śmierci co najmniej 27 razy.
tyle zamachów ja sam zaplanowałem, w tym wiele samobójczych, a nawet z użyciem wykradzionej z RPA głowicy nuklearnej przemyconej w beczce z miodem, tylko nie chciało mi się ich wykonać z braku czasu i ochoty. :twisted:
A jestem tylko jednym trybikiem z milionów, które dybią na życie karzełka moralnego niepokoju.

Kruk Siwy - 13 Maj 2011, 09:01

Dobrze, że nie na żyć, bo by się zrobiło strasznnnie!
Matrim - 13 Maj 2011, 09:07

NURS, ale zdajesz sobie sprawę, że to, co napisałeś, może ci sprowadzić prawne kłopoty na głowę?
baranek - 13 Maj 2011, 09:12

Matrim, czym są prawne kłopoty w porównaniu z dalambertem, który pewnie niebawem tu zawita. Poza tym, za żarty nie wsadzają. Nawet za kiepskie. A ten akurat w miarę był.
Fidel-F2 - 13 Maj 2011, 09:15

baranek napisał/a
Poza tym, za żarty nie wsadzają.
Póki co
NURS - 13 Maj 2011, 09:17

Matrim napisał/a
NURS, ale zdajesz sobie sprawę, że to, co napisałeś, może ci sprowadzić prawne kłopoty na głowę?

chyba tylko za tę głowice, bo gdzieś ją w zeszłym roku zgubiłem... :twisted:
Na swoją obronę mam, że wymyślałem scenariusze do filmów i książek sensacyjnych.

Matrim - 13 Maj 2011, 09:25

NURS napisał/a
Na swoją obronę mam, że wymyślałem scenariusze do filmów i książek sensacyjnych.

To radzę ci szybko sklecić jakąś pierdółkę na potwierdzenie wcześniejszego scenariusza :)

baranek napisał/a
Poza tym, za żarty nie wsadzają. Nawet za kiepskie. A ten akurat w miarę był.

Ja to wiem, Ty to wiesz, ale kodeks karny chyba nie ma poczucia humoru ;)

Tak tylko mówię, bo o mniejsze rzeczy co poniektórzy piekło rozpętywali.

Anonymous - 13 Maj 2011, 10:43

Matrim napisał/a
Ja to wiem, Ty to wiesz, ale kodeks karny chyba nie ma poczucia humoru ;)

Nie ma, ale takie coś łatwo można bronić chociażby niską szkodliwością społeczną czynu (jaka społeczna szkodliwość, kiedy wypowiada się na niszowym forum, w sposób może niesmaczny, ale ironiczny)...Gdyby NURS wypowiedział się na forum Wprost, to może by i można było się bać, ale tu? Nie. Za mały zasięg, inny kontekst słów. Nie ma co się na razie bać. Jeśli już, to doradzałbym wytoczenie pozwu o naruszenie dóbr osobistych i puszczenie NURSa z torbami;) . Ale wtedy każdy z nas mógłby beknąć:)

Klik Idzie Pisolew, idzie Pisolew zły, głosuj na SLD, głosujesz na Kaczyńskiego:) Bo przecież Schetyna ma za dużo do stracenia w otwartej wojnie z Tuskiem, a do tego sprowadza się forsowanie swojej osoby na premiera/kogoś ze swojego otoczenia. A gdzie pójdzie urażony Napieralski, jeśli nie przełknie dumy? Do PiS, oczywiście. I będziemy mieli albo "rząd fachowców", popierany przez obie partie, albo otwartą koalicję PiS-SLD. Zakładając, że PiS wygra wybory. I tak sobie myślę, czy w przypadku wygranej PO dobrym wariantem nie byłby premier Sikorski z poparciem SLD. I np. szef MSZ dla lewicy (Rosati? Cimoszewicz?). Ale, niestety, to już moja political fiction.

dalambert - 13 Maj 2011, 10:57

Żerań napisał/a
I tak sobie myślę, czy w przypadku wygranej PO dobrym wariantem nie byłby premier Sikorski z poparciem SLD. I np. szef MSZ dla lewicy (Rosati? Cimoszewicz?). Ale, niestety, to już moja political fiction.

To nie political fiction, to *beep* głupot bez związku z jakąkolwiek realnością, Sądzenie, ze dla plastikowego jest możliwe wypuszczenie "władzi" z łap, a dla POpaprańców zgoda na premierostwo Radzia / był i jest z poza mafii/ to nie naiwność, to ględzenie głupot.

ps. Skoro pewien rozhisteryzowany przestraszony krasnal z lubościa stosuje dalej wredne i obraźliwe epitety pod adresem polityków , których się boi , to uznałem, że i ja mogę stosować powszechnie używane w naszym , pożal się Boże, "dialogu publiczny" określenia osób i ugrupawań które uważam za drańskie i szkodliwe.

Witchma - 13 Maj 2011, 11:07

dalambert, nie używaj wulgaryzmów.
dalambert - 13 Maj 2011, 11:11

Witchma, Dobrze Kiciu , jak będzie trzeba znajdę sobie co bardziej wyszukane okreslenia z pogranicza medycyny, biofizyki i propagandy radzieckiej z lat 1935 - 1955 i dopiero się zagotuje. :mrgreen:
NURS - 13 Maj 2011, 11:33

wreszcie przyznałeś co cię inspiruje dalambercie złoty :-)
radziecka propaganda z lat trzydziestych minionego wieku. toż to wypisz wymalij hasła PiSu :-)

dalambert - 13 Maj 2011, 13:02

NURS, kochany , język wrednej nienawiści radzieckiej propagandy skrzyżowany ze skatologiczną wyobraźnią to Ty stosujesz tu z lubością i oddaniem prawdziwego natykaczysty.
Coż skoro możesz Ty - Wielki Guru tego Forum, to i ja mogę.
Acz to nudne , bo sie ostatnio okropnie powtarzasz. Walisz te swoje antykaczyńskie wyzwiska, jaby jakiś lama młynkiem kręcił.
Nudne to, ale skoro musisz :wink:

NURS - 13 Maj 2011, 13:21

zauważcie towarzyszu dalambertow, że znowu stosujecie radziecka propagandę.
Przecież ja nie powiedziałem nawet słowem, ze nie mozesz, tylko, ze wreszcie przyznałeś się, z jakich inspiracji korzystasz. :twisted:
A twoja dusza czekisty natychmiast dorobiła paragraf do nazwiska...
BTW nie używam skojarzeń skatologicznych :shock:
Słowo moralny nie pochodzi od słowa oralny a to chyba najbliższe skojarzenie, jakie mieć mogłeś.

dalambert - 13 Maj 2011, 13:30

NURS, Twoje insynuacje i i isnspracje mnie nie interesują - gadaj zdrów .
Szkoda mi czasu na ten ping-pong.

Agi - 13 Maj 2011, 13:43

dalambert napisał/a
Szkoda mi czasu na ten ping-pong.

Nie wierzę. Przecież Ty bez odwiedzenia tego wątku nie wytrzymasz. :mrgreen:

dalambert - 13 Maj 2011, 13:51

Agi, nie mówię o pyskowaniu, jeno zabawa w nursi ping-pong jest naprawde nudna ;P:
Agi - 13 Maj 2011, 13:53

dalambert napisał/a
jeno zabawa w nursi ping-pong jest naprawde nudna ;P:

To masz wkalkulowane w wizytę. ;P:

dalambert - 13 Maj 2011, 13:58

Agi napisał/a
To masz wkalkulowane w wizytę.

Jak WAT w cenę towaru ;P:

Agi - 13 Maj 2011, 14:00

dalambert napisał/a
Jak WAT w cenę towaru ;P:

Nie wiem co Wojskowa Akademia Techniczna ma do ceny towaru, ale skoro tak twierdzisz. :mrgreen:

dalambert - 13 Maj 2011, 14:02

Agi napisał/a
Nie wiem co Wojskowa Akademia Techniczna ma do ceny towaru, ale skoro tak twierdzisz.

tyż piknie, ale to raczej o te 23% nursolenia w każdej dyskusji mi biegało :mrgreen:

Agi - 14 Maj 2011, 00:43

Jaka kultura! :bravo
baranek - 14 Maj 2011, 07:31

Agi, a czego się spodziewałaś? Przecież to politycy.

Partner forum