To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Powrót z gwiazd - Cisza wyborcza.

Romek P. - 21 Czerwca 2006, 18:56

Bilbordem wojujesz, od bilborda giniesz :mrgreen:

Nb. nasz Prezydęt po raz kolejny wykazał się byciem Prezydętem_Fszyztkih_Polakuff, znaczy obiektywnie się wypowiedział na temat winy Platformy :D

NURS - 24 Czerwca 2006, 12:19

Cuda się dzieją, a wy milczycie :-)
Znowu posunęli Zytę, i to w tym samym stylu. IMO nie ma żadnych tarć w PiSie, pozbywają się listków figowych przed wyborami. Zyta była potrzebna do przyciągnięcia ludzi z PO, nie przyciągnęła to won. Trzeba dbać o własny elektorat, który jej nie cierpiał.

GAndrel - 24 Czerwca 2006, 12:30

Ciężko jest te "cuda" komentować. Chyba, że za Rokitą: tumult polski.

I... Good news everyone!!! Dziś mamy dzień wolności podatkowej. :)

NURS - 24 Czerwca 2006, 13:01

Czymś się taki dzień objawia? Prócz pogrzebu ministra finansów.
GAndrel - 24 Czerwca 2006, 13:12

Od dziś zarabiamy na siebie. Wszystkie podatki zapłacone. Statystycznie.

Dzień Wolności Podatkowej

NURS - 24 Czerwca 2006, 15:06

Ple ple ple... Lepper własnie sam sobie publicznie zaprzecza :-)
GAndrel - 24 Czerwca 2006, 15:44

Jak dla mnie to to jego przemówienie to przykład czystego populizmu. Obiecuje wszystko i wszystkim.
NURS - 26 Czerwca 2006, 12:12

Prawo i Sprawiedliwość! Hej!
http://wiadomosci.onet.pl/1345676,11,item.html

GAndrel - 26 Czerwca 2006, 12:42

Jak to gdzieś napisał: Prawie iak Sprawiedliwość. ;)

I nie dałeś linku do artykułu z dzisiejszego "Wprost".

Dwa tygodniki dwie afery. Aż strach myśleć co przyniesie Ozon, Polityka i Przekrój. ;)

NURS - 26 Czerwca 2006, 13:47

A Lepper pieknie dołożył do pieca. Albo ma wielki talent, abo jest głupi jak but :-)
Miał się spotkac ze związkowacami, przeprosił ich, tłumacząc, że w koalicji wrze i nie ma dla nich czasu, a oni to do kamer wszędzie powtarzają :-)
kosa w plecy przesliczna.

GAndrel - 29 Czerwca 2006, 18:12

Wygląda na to, że Chińczycy nas przeklęli. :/
NURS - 29 Czerwca 2006, 18:36

Gdzie, kiedy, Gustaw by coś wiedział!
Tomcich - 29 Czerwca 2006, 18:43

A słyszeliście jak wczoraj nasz ukochany TKM prezydent witał w Poznaniu Vaclava Havla, toż prezydentem Czech od jakiegoś czasu jest już Vaclav Klaus i to on był tam na miejscu. :? By się choć czytać nauczył z kartki.
GAndrel - 29 Czerwca 2006, 19:06

NURS
Cytat

Obyś żył w ciekawych czasach. To niby Ich przekleństwo.

Tomcich, coś słyszałem ale nie w oryginale.

NURS - 29 Czerwca 2006, 19:15

To w ogóle jakas chora impreza była. Widziałem fragment z powitaniami na rynku. Kaczor o mało nie majtnął się na bruk w pewnej chwili :-)
Gustaw G.Garuga - 29 Czerwca 2006, 20:49

Cytat

Co, kto, jak, już lecę!! :mrgreen:
Cytat
Obyś żył w ciekawych czasach. To niby Ich przekleństwo.

A ponoć w istocie. Znam też inne: Oby nie było za co kupić sznura do spuszczenia twej trumny do grobu :twisted:

GAndrel - 29 Czerwca 2006, 21:35

Jeszcze lepsze.
GAndrel - 30 Czerwca 2006, 18:26

Przekrój. Wywiad Kolędy z Piaseckim. Piasecki mówi dowcip, który mu niby w państwowej wycięli.

Jarosław Kaczyński prawie jest Bogiem. Jest w dwóch osobach.

:)

Fidel-F2 - 30 Czerwca 2006, 21:51

No to czekam na ukrzyżowanie.
Ziuta - 30 Czerwca 2006, 21:53

Nie bluźnić! Wszyscy wiemy, co było: ukrzyżowanie, a pojutrze...
joe_cool - 30 Czerwca 2006, 22:32

tymczasem kolejny wyrok, tym razem dla pierwszej seksbomby IV RP
NURS - 30 Czerwca 2006, 23:08

joe, nic nie mów, kurwiki w oczach, to naprawdę niewiele kobiet ma... Co ona musi robić na sianie... :-) Po prostu marzenie pensjonariuszy sanatoriów i osrodków geriatrycznych. I fryzjerów :-)
mad - 2 Lipca 2006, 13:18

Wpadłem sobie do wątku po dłuższej przerwie i widzę, że nic się nie zmieniło. Wszystko idzie wg standardów ustalonych parę miechów temu.

GAndrel napisał/a
Ciężko jest te cuda komentować. Chyba, że za Rokitą: tumult polski.

O, Rokita staje się już cytowanym klasykiem! Naturalnie on z tym całym tumultem nie ma nic wspólnego, jest czyściutki jak łza :wink:

GAndrel - 2 Lipca 2006, 14:26

A kto napisał, że nie ma? To przecież przez niego mamy w rządzie Leppera i Giertycha. ;>
mad - 2 Lipca 2006, 15:31

Święte słowa, GAndrel. Nie sądziłem, że kiedyś się z Tobą zgodzę - jeśli napisałeś to na poważnie. Tak, właśnie o to mam żal do Rokity.
GAndrel - 2 Lipca 2006, 15:41

Rokita tkwi w szczegółach. ;) I w emotikonach. ;)

O ile do Rokity można mieć pretensje, że nie współtworzy rządu, ja odpowiedzialnością za ten stan rzeczy obwiniam głównie jednak PiS.

NURS - 2 Lipca 2006, 18:31

PO jest wszystkiemu winna! :-)
To wszyscy w PiSie maja na kartakch popisane.

mad - 2 Lipca 2006, 19:06

NURS napisał/a
PO jest wszystkiemu winna!
To wszyscy w PiSie maja na kartakch popisane.

Równie dobrze mozna napisać odwrotnie:
PiS jest wszystkiemu winien!
To wszyscy w PO mają na kartkach popisane.

Zważcie, że jakakolwiek decyzja rządu pociąga za sobą konferencję prasową... PO.

Co do niewejścia do rządu przez PO: jeszcze dzień przed powstaniem aktualnie rządzącej koalicji PiS wysyłał sygnały do PO, że możliwa jest inna koalicja. Niestety, dumne Tuski nie dostrzegły niczego więcej poza czubkami własnych nosów.
Spalili za sobą wszystkie mosty i tylko SLD im zostało jako potencjalny koalicjant po nastepnych wyborach. Ech, żyć, nie umierać!

GAndrel - 2 Lipca 2006, 19:23

mad68
Cytat
Zważcie, że jakakolwiek decyzja rządu pociąga za sobą konferencję prasową... PO.

Napisz w takim razie, jak Twoim zdaniem powinna zachowywać się opozycja.
(nie będę Ci podpowiadać, bo zaraz napiszesz, że pisze to czego Ty nie napisałeś.)

Cytat

Co do niewejścia do rządu przez PO: jeszcze dzień przed powstaniem aktualnie rządzącej koalicji PiS wysyłał sygnały do PO, że możliwa jest inna koalicja. Niestety, dumne Tuski nie dostrzegły niczego więcej poza czubkami własnych nosów.
Spalili za sobą wszystkie mosty i tylko SLD im zostało jako potencjalny koalicjant po nastepnych wyborach. Ech, żyć, nie umierać!

O tym z czyjej winy nie powatała koalicja PiSPO każda ze stron będzie po wieki miała własną teorię. Nawet historycy tego nie roztrzygną.

Dla Ciebie winna jest PO, bo mimo "wyraźnych" syganłów PiS do rządu nie weszła.
Dla mnie PiS negocjując z Samoobroną już przed drugą turą wyborów prezydenckich pokazało z kim tak naprawdę chcą tworzyć rzad. Swoje zamiary potwierdzili robiąc Leppera wicemarszałkiem i tworząc pakt stabilizacyjny. To są dopiero "wyraźne" syganły.

NURS - 2 Lipca 2006, 19:41

Znasz Mad takie sformułowanie jak gra pozorów. Te umizgi do PO były czystą hipokryzją. Przeanalizuj fakty, nie to, co mówią politycy.
Kto atakował podczas kampanii prędzej i mocniej? Kto przywrócił Kurskiego szybko do łask? Koalicja z PO byłaby podziałem władzy, a bracia K nie spoczną, jak nie bedą rzadzili wszystkim. Na szczęście w swojej krucjacie raczyli zapomnieć o jednym, o otoczeniu się ludźmi rozumnymi :-)

Partner forum