Powrót z gwiazd - Znalezione w sieci.
gorat - 4 Września 2008, 21:26
A ja myślałem, że tam nieowłosione małpy mają łazić po gładkich ścianach i tym podobne sztuczki czynić. O ja niedomyślny!
Dunadan - 4 Września 2008, 22:01
gorat, w pierwszych dwóch filmikach owszem małpy ( najlepsze na świecie aż dziw że cżłowiek jest zdolny do takich rzeczy! ). W drugim tez ale z fabułą o której osoby nie znające angielskiego będą mogły zapomnieć, a to właśnie fabuła "robi" film...
Rafał - 5 Września 2008, 09:19
Dunadan napisał/a | Dan zginął skacząc na linie ( obejrzyjcie inne filmiki z nim )... | Jakoś się nie dziwie, facet to samobójca, za któryms razem chwyt musiał się wykruszyć, karabinek wypiąć, albo po prostu zachwiać się na banalnej przelączce.
Dunadan - 5 Września 2008, 09:25
Rafał, karabinki ( a dokładniej HMS'y ) się nie wypinają tak łatwo, o ile w ogóle, bo sa zabezpieczane... przyczyną było zwykłe przetarcie się liny o linę... tak czy inaczej gościu to mój idol w pewnym sensie. Robił to co kochał i w sposób w jaki kochał. Samobójca? wątpię, ale jestem niemal pewien że gdyby się dowiedział że ma raka to by skoczył z jakiejś wysokiej skały, bez liny...
Podobał mi się filmik kiedy jedzie na deskorolce w przepaść chciałbym kiedyś coś takiego zrobić...
Rafał - 5 Września 2008, 09:30
Iiii tam, każdy karabinek raz w roku sam się wypina, a ósemka ósemkuje. Lista genialnych wspinaczy samobójców nie ma końca, a im który lepszy i bardziej widowiskowy tym szybciej spadał. Od początku wspinaczek do końca świata. Mieszysław Świerz albo Jan Długosz to byli wirtuozi, jeden przed, drugi po wojnie. Oczywiście zostali tam, w górach na wieki. Jeśli biegasz po skale bez asekuracji za którymś razem spadniesz. Nie ma innej możliwości, rachunek prawdopodobieństwa cię zabije, albo brak respektu dla ściany.
Dunadan - 5 Września 2008, 09:34
Rafał, zaraz... ale ten gościu nie spadł biegnąc po pionowej ścianie bez asekuracji... on spadł bo mu się lina przecięła. Jak widać wspinanie bez asekuracji jest bezpieczne jak się wie jak to robić.
Rafał - 5 Września 2008, 09:52
Ale ja się nie upieram, biegał bez asekuracji i spadł, nieważne, że tym razem lina strzeliła, za kilka dni przyczyna byłaby inna, ale efekt ten sam.
Dunadan - 5 Września 2008, 10:17
A ja uważam ze nie spadłby ten gościu to nie idiota. Może psychol ale nie idiota. Mog się założyć ze zanim wbiegł po tej ścianie przeszedł ją setki razy, poznając i zapamiętując każdy chwyt, każdą skałkę. Jestem pewien ze facet mógłby ci wyrecytować przejście tej drogi z pamięci obudzony o 3-ej w nocy. To jest maszyna.
Rafał - 5 Września 2008, 10:24
Ale martwa
Dunadan - 5 Września 2008, 10:31
Rafał, shit happens... choć to może nieładnie brzmi z mojej strony. Faktycznie, masz rację, gościu narażał swoje życie i przez zwykłe prawdopodobieństwo szybciej je zakończył. Równie dobrze można siedzieć całe życie w domu i zginąć w wybuchu gazu dlatego facet jest moim idolem. Miał wszystko gdzieś i był szczęśliwy, widać to po nim jak skacze
Rafał - 5 Września 2008, 11:02
No, jego matka też pewnie skacze ze szczęścia.
Sorry, ale dać się zabić to głupota.
Dunadan - 5 Września 2008, 13:23
Nie no, jasne. Serio. Ale powiedz to tysiącom ludzi uprawiających sporty ekstremalne i żołnierzom. I w ogóle 90% populacji ludzi, którzy narażają życie tak czy inaczej...
Fidel-F2 - 8 Września 2008, 13:53
niby króliczek, niby nic specjalnego a tu proszę
http://pl.youtube.com/watch?v=cNPOdffkkLo
http://pl.youtube.com/wat...feature=related
http://pl.youtube.com/wat...feature=related
ilcattivo13 - 8 Września 2008, 17:20
ja tam wolę polatać chomiczkiem
Aga - 9 Września 2008, 21:36
Znam to. Odstresowywałam się w ten sposób w czasie sesji.
Fidel-F2 - 9 Września 2008, 21:56
sympatyczne, rekord od jednego strzału 93 stopy, a całość 332, poradzili mi poszukać sobie pracy
gorbash - 11 Września 2008, 08:47
W temacie ostatniego eksperymentu:
http://hasthelargehadronc...heworldyet.com/
Słowik - 11 Września 2008, 10:11
He CAN dance.
Dla każdego
Ziemniak - 12 Września 2008, 21:53
Ciekawostka. Ciekawe co z tego wyniknie.
Adashi - 13 Września 2008, 21:13
Ziemniak napisał/a | Ciekawostka. Ciekawe co z tego wyniknie. |
WOW Trochę obawiam się tego "niezależnego producenta", no ale zobaczymy Chętnie obejrzę co z tego wyjdzie
gorat - 13 Września 2008, 22:40
Na razie ostrzegają w komentarzach, że zakup praw nie oznacza ich wykorzystania.
Słowik - 16 Września 2008, 11:29
Kotecek.
Anonymous - 16 Września 2008, 12:20
Ale oczy zrobił ten kotecek.Ten tez jest niezły. I dobre efekty dźwiękowe.;)
hijo - 29 Września 2008, 22:43
Ballada o pchle
Nie wiem czy było ale zaryzykuję
agnieszka_ask - 30 Września 2008, 12:53
hijo, a słyszałeś Opóźniony pociąg pospieszny tego samego autora?
aż łezka wzruszenia się w oku kręci. ta piosenka przywołuje tyle pięknych wspomnień, jak np. czekanie 6 godzin na pociąg do Jeleniej, a po tym usłyszenie informacji, że pociąg jednak nie pojedzie, albo pośpieszny do Zielonej opóźniony 4 godziny, bo się lokomotywa zepsuła. eh, takie to piękne było. żal serce ściska, że człowiek w końcu w samochód zainwestował...
hijo - 30 Września 2008, 21:20
agnieszka_ask, słuchałem wszystkiego co zamieścił na youtube Polish Ladies też jest fajne
Witchma - 1 Października 2008, 14:14
Takiego cusia jeszcze nie widziałam okularki
Anonymous - 1 Października 2008, 16:36
Ja widziałam takie na solarium, do oglądania telewizorka, tylko odwrotnie skierowane, bo ekran jest z tyłu, za głową.
Iwan - 2 Października 2008, 18:40
http://www.wojtekczyz.de/...xpose&Itemid=48
to brat mojej przyjaciólki, na tegorocznej paraolimpiadzie zdobył złoty medal i pobił rekord swiata w skoku w dal, na poprzedniej zdobył 3 złote medale, szkoda tylko że reprezentuje Niemcy a nie Polskę
mawete - 2 Października 2008, 18:53
Iwan: bo prawdopodobnie ma tam możliwość trenowania, to, że przy "wsparciu" naszch władz paraolimpijczycy zdobywają medale to cud. Tym większy szacunek dla Nich.
|
|
|