To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Gry o tron - Piłka skopana, a sprawa polska

Kai - 1 Maj 2010, 19:15

jewgienij, nie zdajesz sobie chyba sprawy z zasięgu tej akcji . Metro rozdają w ogromnych ilościach.
Chal-Chenet - 1 Maj 2010, 19:17

Kai napisał/a
Chal-Chenet, no bliższa ciału koszula, :wink: też mi za Legią nie bałdzo...

:D
Do połowy przewaga Ruchu, ale mimo kilku dobrych sytuacji bramki nie strzelili. Trzeba przyznać, że Mucha jest jednak w wybornej formie.
A swoją drogą: Dlaczego Mucha gra w Legii? A gdzie ciągnie wszystkie muchy? :mrgreen: (Nie mogłem się powstrzymać, chociaż wiem, że humor ten nie jest zbyt wysokich lotów...)

W zeszłym tygodniu Legia grała podobnie słabo w Kielcach, a i tak wygrała. Także Ruch musi być cały mecz skoncentrowany.

jewgienij, z tym, że jeszcze nie wiadomo, czy policja się zgodzi. Ale już sam pomysł Agory by wykorzystać policję do monitoringu rozdawnictwa Metra jest absurdalny.

Kai - 1 Maj 2010, 19:36

Chal-Chenet, kolega legionista nieomylnie rozpoznał, skąd pochodzi ten dowcip :D

Dostali :)

jewgienij - 1 Maj 2010, 19:46

Kai napisał/a
jewgienij, nie zdajesz sobie chyba sprawy z zasięgu tej akcji . Metro rozdają w ogromnych ilościach.

Wiem, w Krakowie również rozdają tego na tony :wink:
Co do gazetki, nic do niej nie mam, nawet kiedyś ukazał się tam miły materiał o mnie, że taką prywatą pojadę i podniosę sobie cukier w organizmie ;P:
Ale płacenie gościom, by na drogim sprzęcie pilnowali, ile kto darmowych pisemek zabrał, to paranoja. Nie od tego są. W tym czasie nie patrzą tam, gdzie są potrzebniejsi. Niech jeszcze radiowóz ustawią przy każdym kolporterze.

Chal-Chenet - 1 Maj 2010, 20:14

Kai napisał/a
Dostali :)

No. :D I co ważniejsze, Ruch dowiózł zwycięstwo do końca, a wygrał, trzeba powiedzieć, w pełni zasłużenie. :bravo Bardzo ładny mecz, jak nie z ligi polskiej.
Z tym, że teraz się obawiam o wynik Kolejorza w Chorzowie, bo jeszcze nas taki wyjazd czeka...

jewgienij - 1 Maj 2010, 20:21

Niebiescy :bravo
Kai - 2 Maj 2010, 01:20

Chal-Chenet, mecz był lepszy, niż sądziłam.

jewgienij, mnie zbrzydzili namolną i darmową reklamą nowej płyty Kazika. Potem już jakoś nigdy nie mogłam im zaufać, a jeśli brałam, to z powodu darmowej bulionetki, którą natychmiast przekazywałam pewnej ubogiej rodzinie.

Oczywiście, że zaangażowanie policji w takie zabawy jest bezsensowne, znacznie prościej byłoby, gdyby każdy na podetkniętą gazetkę odpowiedział grzecznie "Dziękuję".

dalambert - 2 Maj 2010, 13:26

Uwaga :!: uwaga - dziś Kolejorz szanse ma :D
Agi - 2 Maj 2010, 19:43

:bravo Kolejorz, szanse w pełni wykorzystane!

Śląsk Wrocław pokonany 3:0! :D

Kai - 2 Maj 2010, 19:45

Wielkopolsce gratulujemy Kolejorza :bravo :bravo :bravo I już tylko 1 punkcik do Wisły :)
Chal-Chenet - 2 Maj 2010, 19:46

Bardzo obawiałem się tego meczu, ale wyszło generalnie bardzo dobrze. W pierwszej połowie co prawda Śląsk miał przewagę, ale niewiele z niej wynikało. Bramkę strzelił KKS i grało się już lepiej. Druga połowa otwarta znakomicie i można było już grać na luzie, co też zrobiliśmy, przy okazji wpadła jeszcze trzecia brameczka.

Btw, za tydzień pierwszy raz w życiu będę kibicował Legii. :D

Ziemniak - 2 Maj 2010, 19:46

Kai napisał/a
już tylko 1 punkcik do Wisły

I tak już zostanie :twisted:

Chal-Chenet - 2 Maj 2010, 19:47

Zobaczymy. ;)
Kai - 2 Maj 2010, 21:20

Chal-Chenet, idę do komina zapisać kredą :D
Chal-Chenet - 2 Maj 2010, 21:57

Hehehe. :wink:
mad - 3 Maj 2010, 20:24

Czy Legia poradzi sobie z Wisłą? Czuję się przed tym meczem nieswojo. No bo trzeba kibicować Legii... :roll:
Easy - 3 Maj 2010, 21:42

To pomyśl jak mogą się poczuć kibice Legii, gdyby ich drużyna przyczyniła się do zdobycia majstra przez Lecha.
Chal-Chenet - 3 Maj 2010, 22:09

Znając życie, Legia dostanie w *beep*.
Easy - 3 Maj 2010, 22:14

Dobrze, że Legia walczy o możliwość grania w europejskich pucharach, bo inaczej to by się pewnie podstawili.
Chal-Chenet - 3 Maj 2010, 22:16

A Wisła o mistrzostwo, też nie odpuści. Z drugiej strony nie będę ryzykował i nie osądzę, która drużyna jest obecnie słabsza.
Kai - 3 Maj 2010, 22:45

Chal-Chenet napisał/a
Znając życie, Legia dostanie w *beep*.

Jak na każdym ważnym meczu.
Nawet by mnie to nie zdziwiło.

hrabek - 5 Maj 2010, 13:14

A Pogoń w finale Pucharu Polski. Super. Módlcie się, żeby wygrali! Bo jak później będą w pucharach reprezentowali Polskę i odpadną jak zawsze nasze drużyny, to przynajmniej będzie można powiedzieć, że to wszak cieniasy z pierwszej ligi były, a nie ekstraklasowe mocarstwo w postaci Jagiellonii. Wstyd mniejszy będzie. A że odpadną to wiadomo już teraz :)
Chal-Chenet - 5 Maj 2010, 13:18

Nie powiedziałbym, że odpadną. Na ważne mecze widać, że się spinacie.
Easy - 5 Maj 2010, 13:23

Chal-Chenet napisał/a
Nie powiedziałbym, że odpadną.

Trzeba liczyć, że trafią na mistrza Bezludnej Wyspy.

Chal-Chenet - 5 Maj 2010, 13:26

Sorki, nieprecyzyjnie się wyraziłem, w Europie odpadną bez dwóch zdań, miałem na myśli finał PP.
Easy - 5 Maj 2010, 13:49

A, no to fakt, ale już lepsza Jaga, która jak na polską beznadziejną ligę nie jest aż tak zła. W LE fakt dostali by baty, ale Pogoń czekałaby masakra wszech czasów.
Chal-Chenet - 6 Maj 2010, 13:10

http://ekstraklasa.wp.pl/...,wiadomosc.html
Chal-Chenet - 6 Maj 2010, 16:52

Ale Totti pojechał. :shock:
http://www.youtube.com/watch?v=FV9yGsM7htg
Balotellego nie lubię, ale dobrze, że mu się nic nie stało.

mad - 6 Maj 2010, 17:24

Sądzę, że Jaga zasłużyła na to, by zdobyć PP. Kilka lat w miarę solidnej gry, osobowość Franka. Na pewno w finale będę kibicował tym pszczółkom :D

Mój ulubiony (z ligi włoskiej) Inter sięgnął po pierwsze trofeum. Czekam na więcej.

Chal-Chenet - 8 Maj 2010, 17:14

Legia. Cioty. Kiedy mają wygrać, graja jak ostatnie łamagi. 0:2 i to jeszcze nie koniec zapewne.

Partner forum