Powrót z gwiazd - Cisza wyborcza.
GAndrel - 8 Czerwca 2006, 15:10
A potem by się okazało, że psychologowie też są w Układzie?
NURS - 8 Czerwca 2006, 16:22
Swoją drogą, jeśli diagnoza jest tak trafna, to czy może być fałszywa? Przecież nie może być tak, że u jednego są to symptomy choroby, a u innego cechy normalne.
A z innej beczułki. Wczoraj Zytę złapał tVN na kłamstewku, mówiła, że Religia siedział obok, a nie siedział, no, tylko przez pięć minut z 25 Znaczy w 80% skłamała.
GAndrel - 8 Czerwca 2006, 17:38
NURS napisał/a | Swoją drogą, jeśli diagnoza jest tak trafna, to czy może być fałszywa? Przecież nie może być tak, że u jednego są to symptomy choroby, a u innego cechy normalne. |
To pewnie jest tak jak z innymi chorabami psychicznymi. Biedny jest wariatem. Bogaty ekscentrykiem.
Szaraczek to paranoik. Rządzący to człowiek "zatroskany o losy kraju"? Tutaj potrzbuję pomocy, bo nie wiem jak pozytywnie można wytłumaczyć paranoję. ;)
Cytat | A z innej beczułki. Wczoraj Zytę złapał tVN na kłamstewku, mówiła, że Religia siedział obok, a nie siedział, no, tylko przez pięć minut z 25 :-) Znaczy w 80% skłamała. |
NURS, defetyzm siejecie i to nie od dziś. Przecież Zyta w 20% powiedziała prawdę. ;)
Już się pogubiłem to w końcu kto i czego szukał na dziennikarzy?
I ostatnia sprawa. Czyżby Młodzież Wszechpolska przestraszyła się homoseksualistów? Przecież według definicji Wierzejskiego to homoseksualiści to tchórze.
NURS - 8 Czerwca 2006, 20:00
Cytat | A wszechpolacy zrezygnowali z demonstracji, wpieprza homosiom prywatnie, bez powiazania z organizacją | :-)
Prorok jaki, czy co?
GAndrel - 8 Czerwca 2006, 20:40
Mnie raczej przekonuje argument, że ci bardziej krewcy wszchpolacy pojechali do Niemiec.
A Gosiewski to niezły filipinek jest faktycznie. Zgrabnie wytłumaczył, że musi znać prokuratorskie akta dziennikarzy, żeby sprawdzić czy ich służby secjalne nie wrabiały. Toż to genialne wprost wytłumaczenia.
Gustaw G.Garuga - 8 Czerwca 2006, 21:23
Nie bardzo wiem, o czym mowa... Wiadomości nie oglądałem ze dwa tygodnie, z radia wywiady jeszcze z przyzwyczajenia ściągam, ale już nie słucham... Wiem jeno, że Zarkawiego zakatrupili. I to mi wystarczy
gorat - 8 Czerwca 2006, 22:38
Cytat | Mnie raczej przekonuje argument, że ci bardziej krewcy wszchpolacy pojechali do Niemiec. |
A potem będzie szok, jak z powodu rozrób polskich kiboli dla spokoju zdyskwalifikują polską drużynę
FIFA będzie kolejnym elementem układu
NURS - 8 Czerwca 2006, 23:08
Mam nadzieję, że Lechutek w końcu zrozumie, że tak naprawdę to Jarecki jest z układu.
GAndrel - 11 Czerwca 2006, 18:59
Dwie na jednego czyli Kublik i Olejnik na Urbańskiego
Krótki odpoczynek od piłki nożnej. Dużo jeszcze ludzi o takich poglądach prezydęt ma w swoim otoczeniu?
savikol - 13 Czerwca 2006, 13:14
Młodzież zrobiła dziś awanturę pod Ministerstwem Edukacji. Raz! Dwa! Trzy! Cztery! Odejdź Giertych do cholery!
Jestem duchem z uczniami, szkoda tylko, że ta demonstracja nie wywrze najmniejszego skutku. Pan Minister kazał przepędzić *beep* i oświadczył, że jest otwarty na rozmowy z uczniami (he, he, he), ale nie będzie gadał z grupami powiązanymi z SLD i działaczami Przeciw Homofobii. Użył swojej ulubionej retoryki– wszyscy którzy są przeciw niemu to komuniści i pedały! To przecież oczywiste, prawdziwa polska młodzież kocha Pana Ministra.
Swoją drogą nie wierzę, by cokolwiek było w stanie oderwać pana Romana od koryta. To człowiek ogarnięty niepohamowaną rządzą władzy. Ponoć szkolono go do przejęcia sterów w państwie od dziecka. Pan Mister jest politykiem w trzecim pokoleniu, konsekwentnie, krok po kroku dąży do panowania na Polską. A potem kto wie? Może ruszymy odbijać Lwów i Wilno? Oczywiście po wcześniejszej eksterminacji lewaków i pedałów.
Rafał - 13 Czerwca 2006, 16:08
Wku......wiłem sie poważnie, no strasznie się wku.wiłem, po przeczytaniu takiego tekstu na stronie oficjalnie zdjętej:
Cytat | Stanisław Lem - (polonofob, dywersant, pisarz, konsekwentny ateusz, tropiciel polonocentryzmu, wielbiciel Urbanowego Nie; ma stałe felietony w katolickim “Tygodniku Powszechnym”; odznaczony Orderem Orła Białego przez żyda, agenta KGB i SB prezydenta żydokomuny Aleksandra Kwaśniewskiego - Izaaka Stoltzmana) |
albo:
Cytat | Rafał Aleksander Ziemkiewicz - (polonofob, dywersant, dziennikarz, publicysta, komentator polityczny i ekonomiczny; publikuje m.in w „Newsweeku”, „Rzeczpospolitej”, „Gazecie Polskiej” i „Najwyższym Czasie!”.) |
w kontekście:
Cytat | powyższa lista powstała z myślą ukazywania prawdziwego oblicza rzeczywistych przyczyn trwającej od pięćdziesięciu lat sytuacji w Polsce, oraz uświadomiania Polaków i dekonspirowania i piętnowania wrogów, nie dbamy o efekty estetyczne, ...odnośnie naszego nazewnictwa niektórych postaci na naszej liście, odwiedzający nie lubią tego, no cóż, ...arcy-bydle zawsze arcy-bydle, ku.wa zawsze ku.wa, a szuja zawsze szuja znaczyć będzie, ...i niech tak zostanie po wsze czasy.
Raz ku.wa, zawsze ku.wa - George Orwell |
nie wiem, ale chyba nie można podać źródła, co by nie podpaść pod szerzenie faszyzmu, ale czy nie ma siły na takich gnoi? Czy to jest kwestia lenistwa prokuratury, niekompetencji, czy czego? Czy tak się objawiać ma siła państwa? Skandal!
Wahałem się czy wklejać czy nie, ale chyba warto poznać do czego prowadzić może głupota i nienawiść (głupota niebezpieczna).
Edit: nie jestem pewny co robić i czy coś robić, dlatego albo zdejmijcie posta, albo co, no nie wiem, może zawiadomienie do prokuratury?
dzejes - 13 Czerwca 2006, 17:00
Ale czym Ty się podniecasz?
Dla mnie obecność na takiej stronie to dowód, że się coś w życiu osiągnęło.
Tomcich - 13 Czerwca 2006, 17:13
Pozwoliłem sobie odszukać tę stronę i linka do niej podesłałem do RadiaZet, na adres Janusz Weissa, który też miał "zaszczyt" znaleść się na tej stronie, więc mam nadzieję, że się tym zajmie. Uważam, że tak szybciej coś się zdziała niż z zawiadomieniem prokuratury. On też powinien być najbardziej zainteresowany w tym, w końcu szkalują go jako dywersanta Polski.
Moim zdaniem trzeba szybko reagować na takie coś, nie możemy zapomnieć do czego doprowadziła pobłażliwość wobec takich słów kilkadzisiąt lat temu w Europie.
NURS - 13 Czerwca 2006, 17:17
A widział ktoś konferencję młodzieniaszków wszechpolskich?
Wyszło na to, że scykali przed homo-karatekami I teraz się skarżą, że parada była agresywna i trzeba jej zakazać bo zagraża jednemu panu, przypadkowemu mieszkańcowi warszawy, który tak sobie wyrażał swoje poglądy na chodniu pod postacią banerka o treści zapewne totalnie apolitycznej i nieszkodliwej
Ziuta - 13 Czerwca 2006, 17:23
Ojciec mojego kumpla jest w necie na liście Żydów & masonów. Jako Żyd i mason jednocześnie (dwupak). Tylko dlatego, że ma pieniądze i łeb na karku.
Dla dowcipu kumpel jest ministrantem
A ta protestująca mlodzież też jest jakaś lewa. Niczym Giertol. Raz przeglądałem stronę Inicjatywy Uczniowskiej — brednia na bredni. Poległem przy artystycznej próbie interpretacji Pisma Świętego.
Nawet znalazłem wspólna cechę lewaków i młodzieży Wszechpolskiej: kupuja glany w jednym sklepie. (I nie zdają sobie sprawy, do czego prą)
NURS - 13 Czerwca 2006, 18:41
Ekstrema równa ekstremie. A po *beep* i tak my dostaniemy
Ziuta - 13 Czerwca 2006, 20:03
NURS napisał/a | Ekstrema równa ekstremie. A po *beep* i tak my dostaniemy |
I o to choodzi! Przecież kim jesteśmy my, którzy nie popierami Przez Pana na Niebiesiech Naddanego Prawa i Samoobrony Polskich Rodzin? To proste: pedofilami, lewakami, antyklerykałami, handlarzami narkotyków i rozpuszczoną dzieciarnią.*
* To zwłaszcza ja.
Vesper - 14 Czerwca 2006, 15:21
Piszcie sobie piszcie spokojnie, ja już robię listę z konkretnym opisem i wysyłam gdzie trzeba
W końcu praca w CBŚ zobowiązuje
GAndrel - 14 Czerwca 2006, 18:44
Myślisz, że się zasłużysz i wezmą Cię do CBA? ;>
Ziuta - 14 Czerwca 2006, 19:24
Żeby trafić do CBA, trzeba dać w łapę. Tylko nikt jeszcze nie wie ile i komu.
NURS - 15 Czerwca 2006, 00:59
Znam takiego, co miał propozycję pracy w tymże biurze i nie poszedł. Rodowodowy człowiek, i powiem wam, że jak nie chciał w to wejśc, to musi cuchnąć, jak onuce.
BTW, Kurski walnął z grubej rury, aczkolwiek sprawa jest praktycznie nie do udowodnienia. Tylko głupi by z okazji nie skorzystał i nie wziął tysięcy bilboardów. A jak mądrze to ustawili, to nie da się dowieść, ze celowo akcja była robiona.
Ziuta - 15 Czerwca 2006, 15:17
Mój kumpel zna Olechowskiego*. Mogę się zapytać
* ciekawa sprawa swoją drogą. Tatuś jest grejt byznesmen, kumpluje się z Olechowskim i ludźmi z PO, sympatyzuje z Korwinem Mikkei jest na liście Żydó & masonów, a wujek jest ważnym eLPeeRusem. To o czyms świadczy.
GAndrel - 15 Czerwca 2006, 15:46
I tak nieczego się nie dowiesz, tzn. nikt z wymienionych przez Kurskiego nie potwierdzi jego wersji.
Ale cel osiągnął. Odwrócił uwagę od Netzela. I wśród ciemnego luda zasiał wątpliwości, a właściwie to utwierdził ich w przekonaniu, że PO to partia złodzeji.
Ziuta - 15 Czerwca 2006, 18:35
Kurski jest mieczem obosiecznym: wczoraj kumpel napisał mi na GG, że marzy mu się koalicja PO–SLD–SdPL.
Sprawa Netzla potwierdza moje przypuszczenia: PiS ruszył do władzy (zresztą tak jak PO) z hasłem zmian, odcięcia się od bagna, które ujawniła afera Rywina czy Orlenu. Zrobić państwo prawa i uczciwości, w miarę inteligentnej polityki gospodarczej. Abstrahuję od tego, jak mialoby to wyglądać oraz metod.
Tymczasem PiS zachowuje się identycznie jak SLD, jak całą postkomuna. Różnica jest taka, że robią to na oczach wszystkich (nie mają za soba mediów, jak poprzednia ekipa). Wychodzą, z zalożenia, że Onych zastąpimy Naszymy i bedzie git. Charoszo. Na dodatek wycierają sobie gęby (mordy!) religią.
Tomcich - 17 Czerwca 2006, 15:13
Dzisiaj oglądałem powtórkę Szymona Majewskiego, bo nie dowierzałem, że nasz "ukochany" nadprezydent Jarosław K. na zjeździe PIS witał "fiut polskiej młodzieży". Ale on tak faktycznie powiedział
No to kto się czuje "fiutem polskiej młodzieży", przyznawać się
Ja już za stary jestem.
IMHO to jest takie freudowskie przejęzyczenie , czyli tak o młodzieży myśli Jaruś w podświadomości (I to niestety jest smutne)
Gustaw G.Garuga - 17 Czerwca 2006, 15:24
Ale dlaczego fiut? Co on chciał przez to powiedzieć? I co on chciał zamiast tego powiedzieć? Oglądałem ten fragment u Szymona i zastanawiam się też, jaka była reakcja sali po tych wiekopomnych słowach - czy JK się poprawił, czy rozległy się śmiechy itp.
Tomcich - 17 Czerwca 2006, 15:35
No zamiast kwiatu polskiej młodziży fiut mu się wyrwał. No wydaje mi się, że w tym wieku powinien już te dwie rzeczy rozróżniać
GAndrel - 17 Czerwca 2006, 16:09
Może myślał o kimś konkretnym? Np. na forum gazety ktoś napisał o Kurskim: "100% mężczyzna. Gdzie dotkaniesz tam fiut".
mad - 17 Czerwca 2006, 23:20
Każdy słyszy to, co chce usłyszeć. A ponieważ Kaczorek znacznie bełkocze, można sobie co nieco ponaginać. Ale ubaw.
NURS - 17 Czerwca 2006, 23:38
Bęłkot bełkotem, ale jak powiedział: "dzisiaj gościami są Niemcy", to wybacz, nie bełkot, ale język chamstwa i pospólstwa niegodny głowy państwa.
|
|
|