To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Blogowanie na ekranie - Z grobu Fidela - Rzeźnia nr 5

Kai - 23 Lipca 2011, 17:39

Fidel-F2, zaczekaj te 12,5 roku :) sam zobaczysz, jakie to fajne :mrgreen:

A poważnie to innych fotek nie mam, choć jakoś tak się składało, że poznałam ją właśnie przy okazji mokrego podkoszulka na śmigus, a potem drugi raz, fajny wieczór przy gorącym kakao, kiedy zmokli przepotwornie, za oknem była pompa i czekaliśmy, czy wcześniej przyjedzie jej tatuś, czy przestanie padać :D Chyba jeszcze ma moją koszulkę :D przecież to, w czym przyszła, nadawało się tylko do wyżęcia :)
I wierz mi, Fidelku, że ostatnią rzeczą, jaką bym zrobiła, byłoby naruszenie prywatności moich dzieciaków. To co w sieci, ok, nic więcej :)

Fidel-F2 - 23 Lipca 2011, 22:58

ok, tylko że ten link wyświetla mi się jako Nie znaleziono żądanej strony..
Ozzborn - 23 Lipca 2011, 22:59

bo nie masz fejsbuczka - trzeba być zalogowanym. Poza tym nie ma więcej udostępnione dla nieznajomych - nawet tego nie można powiększyć ;] Zawsze frustruje jak ładne dziewczyny nie udostepniają swoich zdjęć na fejsie ;)
Kai - 24 Lipca 2011, 08:02

Ozzi, miałeś w sumie okazję poznać ją osobiście, gdyby nie to, że byli pod samym GC, tam, gdzie się najwięcej tłuką :D
Ale to nie ostatni Soni, na jaki się wybieramy :D

Jedenastka - 24 Lipca 2011, 09:24

Fidelu, co tam jakiś facebook. Załóż tu Fidelbooka ze zdjęciami dziewczyn, będziesz zbierał komentarze i "lubie to". Zrób ankietę, głosowanie, ocenianie. Pierwsze typy już są.
ketyow - 24 Lipca 2011, 09:39

Dopiero zobaczyłem efekty polowania Fidela nad morzem - ja w Pradze też nie próżnowałem.

http://img692.imageshack....ipboard01dm.jpg

Niestety jakość cierpi, bo maksymalny zoom, w ruchu, a do tego tanim kompaktem.

Iscariote - 24 Lipca 2011, 09:43

To jakaś nowa zabawa? Polujemy na ładne dziewczyny tam gdzie jesteśmy na wyjazdach wszelakich i wklejamy focie z ukrycia Fidelowi na blogaska? ;P:
ketyow - 24 Lipca 2011, 09:46

Mam więcej, ale nie takie dobre, a tę rewelacyjną Rudą, za którą szedłem z pół kilometra, choć to był przeciwny kierunek do zamierzonego, złapałem tylko z tyłu.
Jedenastka - 24 Lipca 2011, 10:20

Iscariote napisał/a
To jakaś nowa zabawa? Polujemy na ładne dziewczyny tam gdzie jesteśmy na wyjazdach wszelakich i wklejamy focie z ukrycia Fidelowi na blogaska? ;P:

Iscariote, a masz coś?

Jakbyście chcieli to ustrzeliłam jedną pannę młodą podczas sesji foto w plenerze ;P:
Pan młody też jest ale jakoś nie bardzo moim zdaniem.

Iscariote - 24 Lipca 2011, 10:29

Jedenastka, jeszcze nie, w poniedziałek mam wyjazd, to może coś upoluję :mrgreen:
Kai - 24 Lipca 2011, 12:50

Jeśli jeszcze raz pojadę autobusem z tą laską, też ją ustrzelę, choć zapewne z tyłu, ale wierzcie, nie twarz tu jest najważniejsza. Dziewczyna ma tak boską figurę, że mnie, babie, oczy wyłażą na wierzch. Tylko nie wiem, gdzie kupuje ciuchy na taki ideał...
Fidel-F2 - 15 Sierpnia 2011, 15:13

Żona moja wprawiła mnie dziś w osłupienie. Dreptam sobie po lesie a ona dzwoni i mówi, że syn chce popcornu i czy mamy. No to mówię gdzie leży, włóż do mikrofali na 3min, potem wsyp do miski, posól. Za minutę telefon. 'Ale jak mam to zrobić?' No to ja :shock: , ale nic tłumaczę - weź torebkę, zdejmij folię i ten kartonowy pakiecik po prostu włóż do... Tu mi żona przerwała 'Ale ja już otwarłam tą papierową torebkę'. Ręce mi opadły. Dyrektor, kierownik, menadżer, inteligentny człowiek i wszystko d.pa, nie umie zrobić popcornu w mikrofali.
Ziemniak - 15 Sierpnia 2011, 21:43

Fidel-F2 napisał/a
Dyrektor, kierownik, menadżer, inteligentny człowiek

To ty masz cztery żony :shock:

Fidel-F2 - 15 Sierpnia 2011, 21:55

dzięki za zwrócenie uwagi na problem, będę musiał się bliżej przyjrzeć
Ozzborn - 15 Sierpnia 2011, 22:22

Ziemniak napisał/a
To ty masz cztery żony :shock:

Jak każdy pobożny muzułman :mrgreen:

illianna - 16 Sierpnia 2011, 10:57

Ziemniak napisał/a
To ty masz cztery żony
pięć:
Fidel-F2 napisał/a
d.pa, nie umie zrobić popcornu w mikrofali
:twisted:
dalambert - 16 Sierpnia 2011, 11:02

1/ d.pa co nie umie zrobić popcornu w miikrofali
2/ Dyrektor
3/ kierownik
4/ menadżer
5/ inteligentny
6/ człowiek
nawet jak na jednego Fidela-F2, to sporo :!:

illianna - 16 Sierpnia 2011, 11:05

Cytat
5/ inteligentny
jak tak napiszemy to jedna z żon jest facetem sądząc po końcówce ;P:
dalambert - 16 Sierpnia 2011, 11:16

A Dyrektor. kierownik i manadżer to niby kto ?
No bo z Fidelem to nigdy nie wie się , czy jest już....itd

illianna - 16 Sierpnia 2011, 11:22

dalambert napisał/a
Dyrektor. kierownik i manadżer
tu akurat język polski dopuszcza dwie mozliwości, można ta a można dodawać żeńskie końcówki, dyrektorka itp ;P:
dalambert - 16 Sierpnia 2011, 11:26

illianna, jezyk polski, językiem ...
a Fidel, Fidelem :wink:

Fidel-F2 - 6 Wrzeœśnia 2011, 21:35

Trzeci dzień szkoły i mamy pierwsze straty. Syn wrócił dziś bez piórnika. :P
Ozzborn - 7 Wrzeœśnia 2011, 00:47

Jak to na wojnie - muszą być ofiary :P
Fidel-F2 - 7 Wrzeœśnia 2011, 08:42

wczoraj w Tesco była wyprzedaż szkolnych artykułów (-50%), no to poszedłem i nakupiłem trochę amunicji na tę wojnę
Jedenastka - 7 Wrzeœśnia 2011, 08:53

Byłam w tym samym arsenale w tym samym czasie. Flamastry zostały wybrane jako najlepsza amunicja.
Fidel-F2 - 13 Grudnia 2011, 21:47

pijany jestem
Rafał - 13 Grudnia 2011, 23:08

Fidel-F2, a ogólnie co się dzieje?
Fidel-F2 - 13 Grudnia 2011, 23:36

cchujnia z grzybnią
Lynx - 14 Grudnia 2011, 14:28

Fidel-F2, w ciem dieło?
Fidel-F2 - 22 Grudnia 2011, 05:53

Dziś w nocy syn dostał 40'C. Wyjazdy świąteczne odwołane. Lipa.

Partner forum