To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Zadomowienie - powitania na forum - Biją :)

Silaqui - 9 Grudnia 2015, 02:11

gorat napisał/a
Na pewno dużo krwi. Po profilu sądząc, powinna być smaczna!
:twisted: *bierze siekierę* :twisted:

Komary nie narzekają, ale i one z siekierą raczej nie latają :)

Agi - 9 Grudnia 2015, 07:11

Silaqui, baw się dobrze. :)
Kruk Siwy - 9 Grudnia 2015, 09:59

Słyszałem, że tu podają krwawe bitki. O rzeczywiście! Świeżutkie! Jeszcze wierzgają. No to mac packą i pac macką. Czuj się powitana Silaqui, !
Magnis - 9 Grudnia 2015, 17:23

Witaj, Silaqui :) .
Silaqui - 9 Grudnia 2015, 22:15

Czuję się powitana, mam nadzieję dogorywać tutaj długo, krwawo i boleśnie :D
Martva - 9 Grudnia 2015, 22:47

O, i to jest właściwe podejście, a nie branie się do gwałcenia cudzych torebek :roll:

Cze, baw się dobrze.

Rafał - 10 Grudnia 2015, 07:45

O! Dryga jeszcze, dryga kończyną, a łups!!!

Powitawszy! :D

mBiko - 10 Grudnia 2015, 13:30

Szczurów nie bijam.
Witaj Silaqui.

Silaqui - 10 Grudnia 2015, 23:06

Martva napisał/a
O, i to jest właściwe podejście, a nie branie się do gwałcenia cudzych torebek :roll:

Ja do swojej czasami boję się nawet zaglądać, a co dopiero cudze. I to jeszcze gwałcić :P
Rafał napisał/a
O! Dryga jeszcze, dryga kończyną, a łups!!!
Przyjmuję łupsa z godnością i spokojem. Chyba. :)
mBiko napisał/a
Szczurów nie bijam.
Prawidłowo! :)
krisu - 5 Stycznia 2016, 23:30

Wchodzę nieśmiało. Zerk na lewo. Zerk na prawo. Coś zaszeleściło za plecami... A nie, to tylko ruszyły ruszyły wentylatory serwerów. Coś mi się do buta przykleiło. Co to, ucho? Widać nadal biją mocno... No nic, czas dać się obić... Wyciągam drżącą rękę i wołam w przestrzeń: CZEŚĆ!
Luc du Lac - 5 Stycznia 2016, 23:32

Serio nadajesz z Leningradu?
krisu - 5 Stycznia 2016, 23:37

Tak, z LENingraduOVO
Agi - 5 Stycznia 2016, 23:46

Cześć krisu, czy my się już nie znamy? Wtedy pisałeś z Tomaszowa Maz.
krisu - 5 Stycznia 2016, 23:51

Sercem nadal tam jestem.Cześć.
Agi - 5 Stycznia 2016, 23:52

Baw się dobrze. :D
Martva - 6 Stycznia 2016, 11:54

O :) Witaj z powrotem :)
Godzilla - 6 Stycznia 2016, 12:06

krisu, plask na powitanie!
Magnis - 6 Stycznia 2016, 16:04

Witaj, krisu :) .
Anonymous - 13 Stycznia 2016, 10:47
Temat postu: koniec przemocy
Cieszą mnie wsze atawizmy. Jednak czy nie czujecie się źle grożąc komukolwiek, czymkolwiek?! Pozbądźcie się tyh atawizmów. Proszę. Wątek zakończono bo tak postanowiłem.. pod karą.. podnosimy poziom albowiem tak postanowiłem
Fidel-F2 - 13 Stycznia 2016, 11:59

Wróć jak wytrzeźwiejesz. Specjalnie dla Ciebie wystrugam dębową pałę.
Martva - 13 Stycznia 2016, 15:41

burk napisał/a
Wątek zakończono bo tak postanowiłem..

serka?

Anonymous - 13 Stycznia 2016, 18:41

Spox, całaPolska czyta dzieciom. Rozumiem że za młodu nikt was nie przytulał, ani wam nie czytał. To takie smutne..
Fidel-F2 - 13 Stycznia 2016, 19:14

znów źle rozumiesz, musisz wyjść spomiędzy wąskich klapek dorożkarskiego konia i spróbować poszerzyć horyzonty, bez tego, cóż, zaczniesz odstawać od towarzystwa, będziesz rozumiał coraz mniej dowcipów, coraz więcej osób będzie ci proponowało serek, jedzenie lodów prosto z pojemnika przestanie ci sprawiać przyjemność, zmarniejesz, opuści cię żona, dzieci będą się wstydziły, w końcu komornik wyrzuci cię na bruk i któregoś stycznia życie uratuje ci telefon wykonany na nr 112 przez przypadkowego przechodnia który znajdzie cię zachlanego na krawężniku bocznej uliczki w jakimś powiatowym miasteczku na ścianie wschodniej

nie idź chłopie tą drogą

elam - 13 Stycznia 2016, 19:58

Eeee a może... zrobimy z kolegi burka - kefir ?
Anonymous - 13 Stycznia 2016, 20:09

Wow, ponura prognoza. A to wszystko dla tego że jestem przeciwny przemocy w jakiejkolwiek formie? Zo z tryumfem ducha intelektu nad behawioralną ożywioną bakterią?! Kefir? Chcesz mnie wkuurzycć?
Martva - 13 Stycznia 2016, 20:20

Na górze po prawej, pod numerami stron, między poprzednim/następnym tematem a niebieskim paskiem z napisem 'wiadomość' masz takiego x koło 'Biją'. Smacznego.
Anonymous - 13 Stycznia 2016, 20:41

A tam x, jestem wszym arystotelesowskim sumieniem i będę was dręczył 8) nie zeby to sprawiało mi jakąś dziwaczną przyjemność :mrgreen: a tak swoją drogą.. groziliście kiedyś komuś w realu, albo uszkodziliście kiedyś kogoś naprawdę? W sumie to nawet lubię przemoc. Mam 190 cm wzrostu i ważę jakieś 100kg( same mięśnie) dzięki temu zachowuję resztki zdrowego rozsądku i łatwo odnajduję się w grupie, jednak wkurzają mnie ludzie, zachowują się jak agresywne stado małp, co doskonale widać po ich mowie niewerbalnej. Po prostu zamiast tych wszystkich rytualnych gestów, wolę porozumiewać się na płaszczyźnie intelektualnej. Czy to tak trudno zrozumieć? W sumie to sorki, psuję wam wątek. Zamykam oczy, odwracam głowę na bok i biję was z góry otwartymi dłońmi jak rozhisteryzowana kobieta :fp:
Agi - 13 Stycznia 2016, 21:12

burk, w tym wątku wystarczy napisać pierwszego posta po zarejestrowaniu na forum. Do popisów intelektualnych przeznaczone są pozostałe wątki. No chyba, że jesteś masochistą i celowo przedłużasz rytuał.
Fidel-F2 - 13 Stycznia 2016, 23:14

burk napisał/a
wolę porozumiewać się na płaszczyźnie intelektualnej.
to może byś w końcu zaczął? bo na razie to mogę jedynie krzyknąć, burek spokój! do budy! dość tego bezrozumnego hałasu
Anonymous - 14 Stycznia 2016, 12:06

Odezwał siĘ jakże twórczy orzeł intelektu. :roll: do budy? Chęć poniżenia, masz jakieś kompleksy? Gadasz jak jakiś pisowiec, a w główce nie za dużo..

Partner forum