To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Zadomowienie - powitania na forum - Biją :)

Ziebreń - 2 Października 2015, 17:27

Dzięki.
orzechowa - 15 Października 2015, 15:08

Dzień dobry wszystkim :)
Martva - 15 Października 2015, 15:11

Eloł :)
Agnieszka - 26 Października 2015, 19:26

Cześć wszystkim, trochę zabłądziłam, ale wreszcie trafiłam na właściwy wątek ;)
Agi - 26 Października 2015, 19:28

Witaj na forum. Możesz udzielać się we wszystkich wątkach. Dobrej zabawy. :D
Rafał - 27 Października 2015, 08:24

Łubudubu. Czuj się przywitana :wink:
Anonymous - 20 Listopada 2015, 12:18

Witam :) tym razem we właściwym miejscu. Od czasu wojska nie radzę sobie z wszelakimi regulaminami. Przepraszam za pomyłkęi obiecuję się poprawić:) na pocieszenie mogę dodać tylko że w wojsku kilku trepów prze zemnie gwałtownie się postarzało a jeden mjr z wku to nawet prze ze mnie
osiwiał. Podejrzewam że paru do dziś może mieć problemy ze spaniem po nocach:) jeszcze raz sorki wielkie za pierwszy wpis w niewłaściwym miejscu, ale trudno pozbyć się starych przyzwyczajeń, pozdrawiam!

Agi - 20 Listopada 2015, 12:34

burk, no to wsw (wiadro, szmata, woda) i czyścisz całe forum. Niech Ci się wojsko jeszcze raz przypomni. :twisted:
Rafał - 20 Listopada 2015, 12:41

Dzie szmata, jaka szmata, szczoteczką! Won na rejony!

Witaj :D

Lowenna - 20 Listopada 2015, 16:51

burk, i było tak od razu. Tu masz linkę do aktualnego konkursu. Bierz się za pisanie 8)
gorat - 20 Listopada 2015, 22:17

Lowenna, nogi mu połamię - trzymaj go za ręce, nie chcę uszkodzić, ma mieć czym pisać.
Anonymous - 20 Listopada 2015, 22:42

Kurczę, właśnie napisałem opko na jakieś 5000 znaków ale mnie wylogowalo i całość uciekła w kosmos. A szkoda bo fajne nawet wyszło, było.. a i cialdiniego sobie kurcze poczytajcie. Społeczny dowód słuszności itd. Tylko wam w głowie żeby się na kimś powyżywać woda szmata szczotki szczoteczki pogieo was?

[ Komentarz dodany przez: Agi: 21 Listopada 2015, 09:30 ]
Post edytowany z powodu naruszenia regulaminu forum

Fidel-F2 - 20 Listopada 2015, 23:37

Are you stupid or something?
Anonymous - 21 Listopada 2015, 08:16

Ee. A mógłbyś tak po polsku, bo nie rozumiem( tak swoją drogą to nie wiedziałem że tak wspaniale operujesz sarkazmem).
Lowenna - 21 Listopada 2015, 08:16

Prewencyjny ban?
Agi - 21 Listopada 2015, 09:26

burk, wątek Biją służy do krótkiego przedstawienia się nowych użyszkodników i godnego ich powitania. Li i jedynie. Wszelkie przejawy tffurczości umieszczać należy w wątkach podzielonych tematycznie i tylko tam. Przejrzyj sobie forum, przeczytaj jeszcze raz regulamin i zastosuj się. Posty z opowiadaniem wylatują w kosmos. Przy następnej próbie zaśmiecania forum uruchomię system ostrzeżeń opisany w regulaminie.
m_m - 21 Listopada 2015, 09:47

Znam Burka z forum NF. Obawiam sie ze władza bedzie miała sporo roboty. Takie małe ostrzezenie.
Agi - 21 Listopada 2015, 09:58

m_m, dzięki.
gorat - 21 Listopada 2015, 11:01

Zaczynam się obawiać, że o ile nogi jeszcze dało się połamać, to z kręgosłupem byłby problem, bo go nie mogę znaleźć...

Jestem naprawdę delikatny, nie to, co kiedyś! Pogłaskam, przytulę, kropelki krwi nie upuszczę!

Anonymous - 21 Listopada 2015, 13:06

Jejku, łamanie nóg, kręgosłupa.. jakieś szczotki, rejony, wiadra z wodą. Jesteście szalenie agresywni:) podrzuciłbym goratowi kilka gotowych tekstów(kastracja, sex oralny bierny, gwałt analny, wysadzenie w powietrze samochodu) widać że dawno nikt ci niczym nie groził a jak już to kompletny amator. Stosowanie gróźb karalnych kiedy każdy zna twoje ip i może podać je odpowiednim służbom na twoje szczęście potraktuję jako raczej niezbyt udany żart. Jeśli posiadasz albo planujesz dzieci to wytłumacz im że postępowanie tatusia jest wielce niestosowne i żeby nie brały z niego przykładu bo to be!
thinspoon - 21 Listopada 2015, 13:26

burk, jesteś zabawny jak Ted 2
Agi - 21 Listopada 2015, 13:42

burk, nie wydziwiaj, taka jest konwencja wątku, zgodnie z jego tytułem.
Nie ma przymusu obecności na forum.

Martva - 23 Listopada 2015, 10:32

burk napisał/a
Jesteście szalenie agresywni:)

Tej, poczytaj sobie parę stron tego wątku, losowo wybranych. Może pojmiesz ococho.

Anonymous - 24 Listopada 2015, 16:11

Jejku, jacy drażliwi. Sorki, ale pogróżki to pogróżki. Mam odruch bezwarunkowy. Dobre pogróżki to sugestia której nie da się wykorzystać w sprawie sądowej. Atak ogólnie to wydłubuję wam oczy kciukami, rozbijam czaszki o krawężnik i czule gwałcę wasze damskie torebki. Oo! Taaak.. no nie! Cegła szminka i tampony?! P......ę! Nie robię! I jak tu k...a, pracować?!
Martva - 24 Listopada 2015, 16:26

burk napisał/a
Atak ogólnie to