To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Planeta małp - Co nas wk***wia, znaczy się, irytuje

hrabek - 2 Sierpnia 2007, 10:54

Jeden zjadlem wczoraj, bo byl swiezutki i pachnacy, dzisiaj drugi napoczalem. Byc moze dzisiaj jeszcze sie poswiece i drugi dokoncze, ale jesli rodzina mnie nie wspomoze, to ten trzeci chyba trzeba bedzie pozegnac...
Gwynhwar - 2 Sierpnia 2007, 11:01

hrabek, ale mi narobiłeś ochoty na żurek o.o
Martva - 2 Sierpnia 2007, 13:32

A ja sobie nałożyłam farbę na włosy, wyszła jakaś rzadsza niż zwykle i strasznie spływa. Bez przerwy mi coś cieknie zza ucha, spływa na szyję, albo na kark - a tu jeszcze 45 min trzeba wytrzymać.
Powiedzenie że jestem zirytowana byłoby delikatnym eufemizmem :evil:

gorat - 2 Sierpnia 2007, 15:29

Zemsta (za farbowanie) ponad wszystko!
Hihihi.

mBiko - 2 Sierpnia 2007, 16:56

Wkurza mnie dorosła kobieta, która jak dziecko sie na mnie obraziła i nawet w sprawach służbowych nie odzywa sie do mnie.
Tomcich - 2 Sierpnia 2007, 17:37

A mnie wkurzyły dzisiaj PANIE URZĘDNICZKI z wydziału komunikacji. Możesz wcześniej dzwonić, dopytywać się jakie dokumenty są potrzebne, ale gdy się je wszystkie przytarga na miejsce to oczywiście czegoś jeszcze brakuje. Nie wspominając, że w rozmowie telefonicznej wydział pracuje do 15:30, na miejscu okazuje się, że do 15:15, a w rzeczywistości to tylko do 15:00. :evil:
Piech - 2 Sierpnia 2007, 18:26

Gwynhwar napisał/a
Dziadku

A cóż to, Siwy Kruk ma nowego nicka, czy tak se tylko pozwalasz?

Gwynhwar - 2 Sierpnia 2007, 20:02

Tak se tylko pozwalam Piech.
Kruk Siwy - 2 Sierpnia 2007, 20:19

Wkurzyłbym się dopiero gdyby powiedziała do mnie "babciu".
joe_cool - 2 Sierpnia 2007, 20:54

wkurzało mnie dzisiaj przymierzanie niezliczonej ilości bikini i to, że tylko jeden egzemplarz pasował - i wcale nie był to najładniejszy egzemplarz, no ale co robić, kupiłam... :roll:
ihan - 2 Sierpnia 2007, 22:10

Kruk Siwy napisał/a
Wkurzyłbym się dopiero gdyby powiedziała do mnie babciu.

Oj, kusisz, kusisz. Jestem nawet gotowa stawiać zakłady, kto pierwszy ulegnie (pokusie oczywiście).

Fearfol - 2 Sierpnia 2007, 22:15

No nie gorat zamknął mi temat herosów na kilka minut przed moim komentarzem dotyczącym ostatniego odcinka. Nie żebym był wkur..... ale trochę było to perfidne.
Tomcich - 2 Sierpnia 2007, 22:16

No i gdzie teraz podyskutować. :|
Fearfol - 2 Sierpnia 2007, 22:18

nie wiem, jak zaczniemy rozmowę w innym wątku to je znów wytnie ( jak pewnie ten )
gorat - 2 Sierpnia 2007, 22:36

*peep* stary nawet podbiłem, ignory przejrzyjcie a nie na mnie :x Stan wiedzy w obu jest taki sam, więc nie ma sensu dublować.
Ixolite - 2 Sierpnia 2007, 22:55

Kruk Siwy napisał/a
Wkurzyłbym się dopiero gdyby powiedziała do mnie babciu.

A to że zostałeś "Babe", vel świnka, to cię nie wkurza? :?:

Kruk Siwy - 2 Sierpnia 2007, 23:05

Umiarkowanie. Byłem już w życiu świnią. Parę razy.
hrabek - 3 Sierpnia 2007, 11:27

Zgrzali mnie szmaciarze z Allegro, ktorzy kroja na przesylce, bo pisza, ze kosztuje 9pln, a pozniej wysylaja InPostem za 1,80 i musze do nich do biura 5km zaiwaniac, zeby odebrac, a jak im sie o tym powie, to uwazaja, ze sie czepiam. Wystawilem im neutrala, w odpowiedzi dostalem negatywa po jakichs 3 miesiacach. I to sklep, ktory ma ponad 3k punktow. Zenada.
Słowik - 3 Sierpnia 2007, 11:29

Daj linka, ku przestrodze.
hrabek - 3 Sierpnia 2007, 11:42

buymax_pl http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=4478575
rysiull - 3 Sierpnia 2007, 11:46

mnie znowu wkurza brak wody tym razem ciepłej ! ;P:
Gwynhwar - 3 Sierpnia 2007, 12:00

hrabek, z tego co tam wyczytałam to nie tylko Ciebie tak wycyckał...
hrabek - 3 Sierpnia 2007, 12:03

Ale nie da sie z nimi dogadac w ogole. Wyslalem im kilka maili zanim wystawilem komentarz. Nie chodzilo mi nawet o zadne przeprosiny, tylko zeby normalnie powiedzieli, ze rzeczywiscie przemysla swoja polityke. Ale ja im o chlebie, a oni o niebie. Zobacz sobie ich odpowiedz do mojego komentarza, ktory im wystawilem. Ja pisze, ze superszybka wysylka, a oni, ze opoznienie z winy doreczyciela. I w mailach tak samo bylo. Ja o jedno, oni o co innego. I ze niby to ja im opinie psuje.

EDIT: poprawilem blad rzeczowy.

Gwynhwar - 3 Sierpnia 2007, 12:10

Cwaniaki, nie przejmuj się. Innym wklejają dokładnie to samo na zupełnie inne pytania.

Cytat
Przez 10 dni brak reakcji na 3 kolejne e-maile i brak przesyłki z kupioną kamera. Przykro mi, ale jestem zmuszony zrezygnować z tego zakupu i wystawić mojego pierwszego negatywa.
[Odpowiedź z:pią 27 paź 2006 12:57:05 CEST] Aby móc reagować, trzeba mieć na co. Nasze pozostałe komentarze świadczą o tym że reagujemy...

Mrahahah :D

Ixolite - 3 Sierpnia 2007, 12:19

Ale jaką ładną polszyzną się posługują :D

klijent !!! :mrgreen:

Gwynhwar - 3 Sierpnia 2007, 12:22

Może oni zza Buga o.o
Ixolite - 3 Sierpnia 2007, 12:30

Kto? Nadmiarowe wykrzykniki? ;)
ihan - 3 Sierpnia 2007, 20:29

Irytuje mnie, że nie jestem asertywna. Co znaczy, że w tym roku prawdopodobnie nie tylko nie będę mieć wakacji (tego się spodziewałam), ale nawet wolnych weekendów. I to tylko moja i wyłącznie moja wina, bo powinnam się postawić. Ale jestem tak zmęczona całym rokiem, gdy pracowałam po 12-15 godzin dziennie, że nie mam siły się stawiać. Eh, gdybym jeszcze nie miała siły się złościć na brak wolnego i swoją dupowołowatość. Ale tak poza tym, to pięknie jest.
Ixolite - 3 Sierpnia 2007, 22:24

A mnie już wyjątkowo moja mama wkurza... ehhh...
dzejes - 3 Sierpnia 2007, 22:30

Debile za kierownicą :evil: No po prostu nie można przejechać przez centrum w piątek wieczorem nie żałując, że się nie ma jakiegoś podręcznego RPG.

Partner forum