mBiko - 8 Listopada 2011, 20:39 Brzydka Agi nie przetłumaczyła tego złowieszczego "he, he"
Agi - 8 Listopada 2011, 20:40 mBiko, jakiś margines tajemnicy musi zostać. He, he.Kruk Siwy - 8 Listopada 2011, 20:41 Agi jest cudna, hehe dodałem bo po raz sto cztedziesty ósmy udowodniliśmy sobie jedność myśli.
hihimBiko - 8 Listopada 2011, 20:45 Taka drobnostka a wszyscy rozchichotani.
Hłe, hłe.Agi - 8 Listopada 2011, 20:46 Poprawiliście mi humor.mBiko - 8 Listopada 2011, 20:47 Do usług.czterdziescidwa - 8 Listopada 2011, 20:54 One już zaadoptowane? Ja chce tego czarnego...gorbash - 12 Listopada 2011, 16:59 W telewizorni leci "Ace Ventura Psi Detektyw" - zawsze niezmiernie bawi mnie scena z Cannibal Corpse.Agi - 12 Listopada 2011, 17:01 Która tv to daje?merula - 20 Listopada 2011, 00:13 wrażenia z oglądania gali kick-boxingu. wychodzi na arenę byczek 1,90 kilka, 100 kilo żywej wagi, w akompaniamencie ostrej muzyki typu "bestia idzie", jakieś destroyer się w warstwie tekstowej pojawiało, nos przemodelowany kilkukrotnie, na oko, a panowie komentatorzy mówią, że to bardzo sympatyczny "chłopak", student prawa, zwycięzca rumuńskiego "Tańca z gwiazdami" itp.
a potem ten miły chłopak w ciągu niecałych trzech minut dwukrotnie kładzie przeciwnika na deski i kończy walkę w pierwszej rundzie aniol - 20 Listopada 2011, 19:13 tekst mojej najukochanszej tesciowej
"od kiedy otwarli na twojej ulicy chinska knajpe, jakos tak zniknely bezpanskie psy z osiedla"mBiko - 23 Listopada 2011, 19:26 Na kolację będą naleśniki. Może.
Agi - 23 Listopada 2011, 19:41 Ale duża Maura już Wam urosła! mBiko - 23 Listopada 2011, 19:43 Dobrze się odżywia to i duża rośnie. Szkoda tylko, że pyskata przy okazji.Agi - 23 Listopada 2011, 19:43 mBiko, po kimś to ma...Godzilla - 23 Listopada 2011, 19:47 One wszystkie takie się robią. Jak Potwór Młodszy miał trochę mniej lat niż dziś, pokazałam jej w górach bryczkę, i mówię: popatrz, to jest wóz konny. Na co Potwór Młodszy najeżył się, nastroszył, zmarszczył brwi i rzekł surowo: "Nie, mamo to jest wóz KONIOWY!"Witchma - 24 Listopada 2011, 14:03 W kwadrans po zakupie i opłaceniu książki, dociera mail z ępiku z kuponem rabatowym, dzięki któremu mogłabym książkę kupić u nich o 15% taniej. Jest na to jakieś prawo Murphy'ego? czterdziescidwa - 24 Listopada 2011, 14:12 Możesz wycofać; albo jak dojdzie, odesłać bez odpakowywania i kupić jeszcze raz merula - 24 Listopada 2011, 14:21 Witchma, kupisz następną
ja po załatwieniu sporych zakupów w Merlinie dostałam kupon na 20% zniżki w Empiku. to jest dopiero los...
ale nic to, poradzimy z tym sobie inaczej.Witchma - 24 Listopada 2011, 14:25 merula, a czy ja powiedziałam, że mi się rabat zmarnuje? shenra - 27 Listopada 2011, 23:05 "W toku badań wykryto specyficzną mutację genetczną, która radykalnie zmienia funkcjonowanie zegara biologicznego u chomików, skracając ich cykl okołodobowy z 24 do 20 godzin." Life suks Iscariote - 28 Listopada 2011, 19:06 Otrzymałem właśnie maila od "FBI Washington D.C" <info@fbi.gov> Treść jest następująca:
Spoiler:
Uwaga: Beneficjent,
Doszlismy poinformowac, ze wszystkie umowy zostaly zakonczone dla uwolnienia swoich srodków w naszym Banku placac w Nigerii, tylko mandat i upowazniony banku do zaplacenia wszystkich certyfikowanych wykonawców, która wykonuje kontrakt z rzadu federalnego Nigerii. Mamy na to zdecydujesz zbliza sie koniec roku i nie chce miec zadnych posiadaniu funduszu, chyba ze inaczej.
Bazy na spotkanie, to zostaly zatwierdzone do otrzymania sumy $ 400.000,00 jako finalistów beneficjenta od ONZ prawo do rekompensat Wielka niektórych scammed ofiar, które udalo Ci sie byc jednym.
Po powyzszym stwierdzeniu, jestes niniejszym zaleca sie kontakt z Dyrektor Miedzynarodowego Wplata Dept z informacjami:
Twoje imie i nazwisko :..............
Adres :...................
Bezposredni numer telefonu :......
Obecny zawód: .........
Sex :........................
Kontakt Pani Susan Wright Natychmiast otrzymales ten list i przekazac powyzsze informacje do niej, aby uniknac bledu transferu;
Pani Susan Wright
Dyrektor, Departament Miedzynarodowej Przelew
Organizacji Narodów Zjednoczonych
zenithbngrplc@w.cn
Wreszcie, jesli nie potraktuja powaznie tego w jakikolwiek sposób, trzeba bedzie sie do winy i rzadu federalnego Nigerii nie odbedzie sie odpowiedzialny za kazde uzycie swojego funduszu. I bedziecie powinni przyjsc do Lagos w Nigerii, aby ubiegac sie o finansowanie, i powinienes miec zadnych powodów, aby nie zejsc, ktos poleci do mnie e-mail powodu i ze jestes upowazniajace nas do wyslania go przez Bank Draft / ATM Panstwo za posrednictwem kuriera, który jestes do dokonania platnosci z 99,99 dolarów do firmy kurierskiej na dostarczenie pod wskazany adres. Ponizej sledzenia szczególów ich poprzednich expidited funduszu dostarczane do klientów.
Imie i nazwisko: Jameelah Mckay: Numer identyfikacyjny Fedex: 797619792235 (www.fedex.com)
Imie i nazwisko: Oscar Reyes Clayton: Numer identyfikacyjny Fedex: 795289899864 (www.fedex.com)
Imie i nazwisko: M. Strong: Numer identyfikacyjny Fedex: 873447978866 (www.FedEx.com)
Dziekuje bardzo za przewidywany wspólpracy.
Mikolaja ksiecia
Miedzynarodowy Przelew Dept
aż chyba sobie go zachowam w skrzynceGodzilla - 28 Listopada 2011, 19:08 O kurcze, Iscariote, toć Ty się międzynarodowym poważaniem cieszysz! Kasiek - 29 Listopada 2011, 22:02 Albo ja czegoś nie rozumiem, albo DHL zagina czasoprzestrzeń...
29-11-2011 16:53 Szczecin (z siedzibą w Przecławiu) Przesyłka w sortowni DHL
29-11-2011 18:16 Szczecin (z siedzibą w Przecławiu) Przesyłka odebrana od nadawcyGodzilla - 29 Listopada 2011, 22:05 E tam DHL. W Warszawie tramwaje potrafią się wyprzedzać na prostych torach, to jest dopiero zaginanie czasoprzestrzeni! Wystarczy postać sobie na przystanku pod Marriottem i poczytać tablice elektroniczne. Jedzie sobie 8 a za nim 24, a potem nagle myk - i 24 ląduje z przodu. Taki to postęp techniczny nam Walcujący Gronkowiec zafundował za nasze własne pieniądze!Memento - 30 Listopada 2011, 13:43 Dude, you're a barista.
Ja do Apple nic nie mam (świetny marketing i bardzo estetycznie wyglądające produkty), ale ten prztyczek był dobry. merula - 2 Grudnia 2011, 20:41 ogłoszenie o pracy http://warszawa.gumtree.p...QAdIdZ335112524baranek - 5 Grudnia 2011, 15:02 Gdzieś powinny być w sieci te stare "Spotkania z balladą". Jeno gdzie?
Loża 44: http://www.youtube.com/wa...feature=relatedKasiek - 5 Grudnia 2011, 16:20 Na wieczorze panieńskim dostałam "zestaw ratunkowy żony" i było tam między innymi opakowanie przyprawy chili, podpisane: żeby natychmiast dodać waszemu związkowi mnóstwo pikanterii.
Pokazuję reszcie dziewczyn, a jedna z nich:
-Ale ona ma to zjeść w całości czy mu posmarować? merula - 5 Grudnia 2011, 21:30 wyszłam dzisiaj z Galerii Krakowskiej po przyjeździe, wiatr prawie mnie wwiał z powrotem do środka i w duszy mi zawołało "prawie jak w domu"