Zadomowienie - powitania na forum - Biją :)
Rodion - 13 Stycznia 2006, 11:28
Margot napisał/a | Ale za to teraz sama możesz witać innych |
Nie wspominając o takim "bonusiku" ze autorow poczytnych możesz rugać!
dzejes - 13 Stycznia 2006, 12:11
Alrin napisał/a | Czy po tym krwawym przywitaniu jestem już członkinią tutejszej społeczności, |
Jeszcze nie...
>>>woła psy<<<
mawete - 13 Stycznia 2006, 12:12
Ja delikatnie (taki delikates jestem ) witam nie witanych
Rafał - 13 Stycznia 2006, 12:13
Rodion napisał/a | Czarny napisał/a:
ale tej breji tkankowo-kostnej będzie sporo mniej
|
Fachowo nazywa się to wsad białkowy odkostniony i niektórzy z szanownych witanych i witających wsuwają to codziennie po postacią paróweczek, hamburgerów, kiełbasek po 4,99 za kg i nawet szyneczek. Dlatego każdy kęs z McDon... ups...tarara poprzedzić musicie obowiązkowo minutą ciszy na baczność w hołdzie poległym w tym topiku doszłym/niedoszłym forumowiczom, po czym dopiero można przystąpić do ich konsumpcji.
Sława poległym gierojam!
Sława!
Sława!
Słąwa!
Rodion - 13 Stycznia 2006, 12:15
Gwoli wyjaśnienia! NIgdy nie mieliśmy i nie mamy ukladu z koncernem MD!
Chyba....?!
Margot - 13 Stycznia 2006, 12:17
Rodion napisał/a | Gwoli wyjaśnienia! NIgdy nie mieliśmy i nie mamy ukladu z koncernem MD!
Chyba....?! |
Ty, lepiej, Rodion, nic nie mów. Może się do nas zgłoszą i kasa będzie
Rodion - 13 Stycznia 2006, 12:19
Jednym słowem "prosieme" nowych do powitalni!
Rafał - 13 Stycznia 2006, 12:20
A jak myślicie, dlaczego pismo kupujemy za tak małe pieniądzę? To z naszej roboty te wszystkie ochłapy w MD, nic inszego tylko szlachtować nadal, to może kiedyś darmo dostaniem SF???
Margot - 13 Stycznia 2006, 12:22
Psia wasza jucha, natychmiast się zamknąć, Panowie! Czarny PR robicie, nowych płoszycie! Zyski spadną i za następne SF&literki trzeba będzie zapłacić z własnej kieszeni!
Uśmiechać się teraz i milczeć!
Rodion - 13 Stycznia 2006, 12:26
I sszzaaaa, ccciiiii.
Rafał - 13 Stycznia 2006, 12:30
Jawohl Frau Margot, hmmm ... Margot, garot, Margarotta, garotta, .... MAM! Już wiem czym przywitam gości
mawete - 13 Stycznia 2006, 15:21
I razem! Cała sala, śpiewa z nami...
Iscariote - 13 Stycznia 2006, 16:27
HAHHAHAHHAHAHAH Moi drodzy musze wam powiedzieć że już WRÓCIŁEM... na Snowboardzie juz sie jeździc nauczyłem to wam moge uprzykrzać zycie znowu
Margot - 13 Stycznia 2006, 16:34
Iscariote napisał/a | HAHHAHAHHAHAHAH Moi drodzy musze wam powiedzieć że już WRÓCIŁEM... na Snowboardzie juz sie jeździc nauczyłem to wam moge uprzykrzać zycie znowu |
E, snowboard, to fajna rzecz, puszczam z górki progeniturę i mam spokój na godzinę lub dłużej
Iscariote - 13 Stycznia 2006, 16:38
Margot napisał/a | E, snowboard, to fajna rzecz, puszczam z górki progeniturę i mam spokój na godzinę lub dłużej Mr. Green |
no tak... znęcać sie nad potomstwem... ( zapomniała dodać ze A4 leci zaraz u stóp górki)
Margot - 13 Stycznia 2006, 16:41
Iscariote napisał/a | Margot napisał/a | E, snowboard, to fajna rzecz, puszczam z górki progeniturę i mam spokój na godzinę lub dłużej Mr. Green |
no tak... znęcać sie nad potomstwem... ( zapomniała dodać ze A4 leci zaraz u stóp górki) |
Niestety, A4 można już pominąć, odkąd *beep* nauczył się robić zwroty w powietrzu.
Iscariote - 13 Stycznia 2006, 16:43
oooo tego jeszcze nie umiem cholera... widać za krótko byłem w górach...
(do przeczytania jeszcze tylko 1382 posty)
Margot - 13 Stycznia 2006, 16:52
Iscariote napisał/a | :shock: oooo tego jeszcze nie umiem cholera... widać za krótko byłem w górach... |
To kwestia motywacji, nie czasu
Iscariote - 13 Stycznia 2006, 16:59
Margot napisał/a | To kwestia motywacji, nie czasu Mr. Green |
no fakt... mnie nikt nie chciał na siłe spuscić pod tira a szkoda fajnie by było
Pako - 14 Stycznia 2006, 08:54
Bogowie! Ile stron!
Witam wszystkich, których nie przywitałem, i po łupniu dla każdego!
Witam wszystkich, których dawno nie widziałem, z powodu kompa! Wam też po łupniu! A co se będę żałował
elam - 14 Stycznia 2006, 14:17
.... od trzech dni zadnego swiezego mieska...
ja glodne jestem ! !
Dunadan - 14 Stycznia 2006, 14:31
witaj z powrotem Pako!
elam - 14 Stycznia 2006, 14:34
ze wzgledu na dluga nieobecnosc, mozna cie troche ugryzc? co? choc troszeczke??
Dunadan - 14 Stycznia 2006, 14:37
No jasne, zasady są proste i jasne. Jak ktoś się wita to my go bijemy bez względu na staż .-)
elam - 14 Stycznia 2006, 14:44
ach... no bo juz sie przestraszylam, ze schudne..
no, to witaj, Pako (chrup, chrup, mniam, mniam)
Ziemniak - 14 Stycznia 2006, 23:33
Bardzo dziękuję za gorące i kwaśne powitanie, placki ZiemNiaczaNe też bardzo mi smakowały zwłaszcza że były okraszone dawką dobrej muzyki
mad - 15 Stycznia 2006, 02:05
Witaj Ziemniaku vel Pyra! Nick masz tak genialny, że aż żal, że nie pochodzisz z mojej Wielkopolski. Ale nic to, nikt nie jest idealny, a i przysmażyć Cię będzie można, na fryteczki przerobić Tylko mógłbyś się sam wcześniej pozbyć łupiny, mundurków wszelkiej maści nie trawię
Pako - 15 Stycznia 2006, 09:40
Elam.... puść już moją nogę... ziemniaczki przyszły, zagryź nimi mięsko
Witam kartofla... Ziemniaka
Haletha - 15 Stycznia 2006, 13:46
O, Ziemniak! Zobaczymy co ma pod mundurkiem <chwyta za nóż>...
asimo2 - 15 Stycznia 2006, 16:51
Dzień dobry Państwu.
Po dwukrotnym opeerze od Gortata wykonuję polecenie i melduję się ( niekoniecznie Panu Prezesowi )
,
a tak na poważnie to witam serdecznie. Dopiero niedawno odkryłem to forum i na razie tylko czytam,
choć rozpocząłem od oferty sporzedaży książek i STAR WARS ( epizody 4-6 ) na kasetach video.
Mam nadzieję, że dowiem się z forum czegoś ciekawego. Jak również postaram się włączyć do dyskusji jeśli będę miał do powiedzenia coś ciekawego.
|
|
|