Blogowanie na ekranie - Polowanie na Wąpierza
dalambert - 29 Września 2009, 18:56
No i co Kasiek, wystrzygli Cię na pomponik
Kasiek - 29 Września 2009, 19:01
Wystrzygli. Ale na szczęście nie na żaden pomponik, tylko ślicznie. Miałam farta trafić na p. Weronikę... Słucha, radzi, uważa... miodzio
merula - 29 Września 2009, 20:00
ja się ostatnio z moim fryzjerem wykłócałam o to, co ma zrobić.
takie są konsekwencje długoletniej współpracy
a efekt jest też OK.
Kasiek - 29 Września 2009, 20:30
To jest pierwsza fryzjerka, która mnie słucha. Dziwne nie? Ale prawdziwe. poza tym robi dość ostrożnie wszystko, to znaczy, że jak coś nowego wprowadza, to tnie powoli, małymi kroczkami, żeby nie było sytuacji pt: "Ale tak też pani ładnie, to pani odrośnie..." i to jest fajne
Zobaczyłam moje zdjęcie z sylwestra. Ale miałam dłuuugie włosy. I czerwone. Takiej czerwieni już nie uzyskam :/ Ech
merula - 29 Września 2009, 22:03
a czemu masz nie uzyskać takiej czerwieni?
Kasiek - 29 Września 2009, 22:25
Jakoś tak to już nie to, co kładę na włosy, a niby ten sam kolor.
Lynx - 29 Września 2009, 22:58
Kasiek, podkład Ci się zmienił, czyli to co miałaś kiedyś naturalne. Ale i tak masz śliczne włosy i ich kolorek też.
Kasiek - 29 Września 2009, 23:22
Chyba tak, ale mam nadzieję, że się uda jeszcze kiedyś taki mieć
Własnie rozmawiam z dawnym kumplem o Nocarzach i Renegatach.... Nie gadaliśmy ponad rok ze sobą. I dawno z nikim tak szczerze nie rozmawiałam. I w sumie nie wiem co o tym myśleć. O wszystkim z tym związanym. Przynajmniej oczyściłam sobie kanaliki łzowe.
Kasiek - 30 Września 2009, 08:02
Jak myślicie, ile można zażyczyć sobie za artykuł do portalu ślubnego? 5000 znaków bez spacji, tematyka okołoślubna, żadne specjalistyczne porady.
dalambert - 30 Września 2009, 08:05
Kasiek, 100 pln może dazą 50
Kasiek - 30 Września 2009, 08:11
No właśnie myślałam nad 2 gr/znak i to by wychodziło 100 zł za artykuł, a jak dadzą mniej to trudno. W sumie propozycja fajna, dla zabawy mogłabym spróbować Z drugiej strony nie chcę powiedzieć, że za darmo, żeby facet jednak ciut poważnie mnie traktował.
DZięki
dalambert - 30 Września 2009, 08:14
Kasiek, za darmo to dają tylko grafomani i nimfomanki
Kasiek - 30 Września 2009, 08:16
No własnie, a ja się do grafomanów nie zaliczam A przynajmniej nie chcę
Kasiek - 1 Października 2009, 21:47
Przeszła test w orange i teraz już zacznę szkolenie. Cztery tygodnie, podczas których już muszę zacząć samodzielną pracę. Straszne są wymogi dotyczące pracy, ale wszystko inne wydaje się być nie takie złe. Najważniejsze, że to umowa o pracę, z ubezpieczeniem i tak dalej. I wolne 8 dni w miesiącu, które spokojnie powinny wystarczyć mi na naukę Teraz tylko muszę pozytywnie przejść szkolenie.
dalambert - 1 Października 2009, 21:58
Oj Kasiek, lubię Cię - kciuki trzymam, ale praca wciskarki kitu jast wredna i wytrzymałości życzę - cóż życie
Kasiek - 1 Października 2009, 22:25
No ja raczej będę odbierać telefony i rozwiązywać problemy niż wciskać kit i z tego się cieszę. Choć pewnie kilku osobom miesięcznie będę musiała kit wcisnąć. Jakoś damy radę. Jak się nie ma co sie lubi....
Kasiek - 10 Października 2009, 08:52
Znalazłam prezent na urodziny Marcina. Pójdę z torbami Ale na pewno mu się spodoba, więc chyba warto. Muszę jakoś biżuterii trochę sprzedać. Może się uda zarobić tak, żeby jeszcze na kozaki wystarczyło Swoją drogą, jak to jest, że im więcej człowiek ma kasy, tym więcej mu się rozchodzi?
ihan - 10 Października 2009, 15:47
Kasiek napisał/a | żeby jeszcze na kozaki wystarczyło |
Białe?
Kruk Siwy - 10 Października 2009, 16:03
Czerwone. Białe to dońskie.
ihan - 10 Października 2009, 16:12
Czerwone rosną pod brzozami przede wszystkim.
Kasiek - 11 Października 2009, 15:00
Szare Strasznie mi się ostatnio ten kolor podoba Ciemnoszare
Lynx - 3 Grudnia 2009, 12:57
Czas wywlec tego bloga na wierzch. Kasiek, Gdzież Ty się podziewasz, dziewczę miłe?
MilleniumFalcon - 3 Grudnia 2009, 14:18
Kasia ryja sobie, za przeproszeniem, hoduje. I zakręcony ogonek.
Kruk Siwy - 3 Grudnia 2009, 14:51
A to z niej prosię.
Martva - 3 Grudnia 2009, 15:14
Nie, zbuntowały się jej komputery i nie wpuszczają jej na forum. Pisałam o tym w wątku o błędach forum. gorat napisał że się martvi. I to by było na tyle.
dalambert - 3 Grudnia 2009, 17:38
Martva napisał/a | Nie, zbuntowały się jej komputery i nie wpuszczają jej na forum. |
WSZYSTKIE w Lublinie sie zbuntowały to tam już zbankrutowały kawiarenki internetowe i biblioteki publicze z darmowym dostępem do compa - KASIEK melduj się
Martva - 3 Grudnia 2009, 17:57
Wszystkie dwa domowe.
I na pewno się zamelduje, jak nie czyta forum...
MilleniumFalcon - 3 Grudnia 2009, 20:52
Kasiek mówi, że dalej nie może wejść na forum. Ciągle jej wyskakuje, że jest konserwowane, wyczyściła wszystko w kompie, nie pomogło.
Anonymous - 3 Grudnia 2009, 21:51
A wchodzi przez stronę, przez powiadomienia czy jeszcze inaczej? Dziwne to bardzo.
MilleniumFalcon - 3 Grudnia 2009, 22:09
Z tego co zrozumiałam przez stronę. I tak ma na kompie swoim i u chłopaka. Do kompów na uczelni chwilowo nie ma kiedy siąść.
|
|
|