To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Spodenki - Szorty

Witchma - 28 Stycznia 2009, 11:01

Alex, chyba najlepiej na PW, ale może niech xan się wypowie :)
Martva - 28 Stycznia 2009, 11:06

Na pw :)
Alex - 28 Stycznia 2009, 11:12

Aha, a wyłączyć BBCode? (bo co forum, to obyczaj :wink: ) W pliku mam tytuł pogrubiony i wyśrodkowany, i nie chcę problemów narobić xanowi przy wklejaniu na forum :)
Witchma - 28 Stycznia 2009, 11:12

Alex, pytaj xana :)
Martva - 28 Stycznia 2009, 11:13

Hmm, to chyba zależy czy zrobi zaznacz-wytnij-wklej czy cytuj-zaznacz-wytnij-wklej :)
Alex - 28 Stycznia 2009, 11:14

Witchma, może xan zajrzy do tematu niedługo? :)
Witchma - 28 Stycznia 2009, 11:15

Alex, na pewno, to dobry szortowy gospodarz ;)
Alex - 28 Stycznia 2009, 11:17

A więc czekam cierpliwie (cierpliwość jest cnotą :mrgreen: )
Ozzborn - 28 Stycznia 2009, 11:19

łoo matko a po cóż robić tyle problemów tam gdzie ich nie ma? Wyślij na pw i koniec, xan wygląda mi na rozgarniętą bestię to sobie poradzi, w ostateczności poprosi o jakieś zmiany. koniec

Wybaczcie ten wtręt, ale już nie mogłem, koleżanka chyba bardzo nie chce tego wysłać :P
Żeby nie było offtopa to powiem tylko, że na razie poczytam, prześledzę proces i niewykluczone, że w następnej seri spróbuję swoich sił... :twisted:

Witchma - 28 Stycznia 2009, 11:21

Ozzborn, a po co tak wszystko odkładać na później...? Jeszcze trochę czasu jest, może coś skrobniesz? :D
Martva - 28 Stycznia 2009, 11:21

Chce, tylko się denerwuje, najwyraźniej :)
Alex, jak masz jakieś uwagi do tego jak tekst ma wyglądać, to napisz xanowi w pw pod szortem, po prostu :) Tytuły się na ogół wytłuszcza, ale to już w praniu chyba.

Alex - 28 Stycznia 2009, 11:26

Ozzborn, nie trzeba być złośliwym, każdy ma czasem prawo zapytać o szczegóły. Zwyczajnie wysłać na pw miałam zamiar od początku, a że teraz mam chwilę czasu, by zajrzeć na forum, to chcę się upewnić (nauczona doświadczeniem). Ot i cała tajemnica :)
Ozzborn - 28 Stycznia 2009, 12:01

Złośliwy? Mua? ;P: Ja po prostu jestem orędownikiem prostych rozwiązań :) Zgadzam się, że o szczegóły warto się dopytać, ale bez przesady ;) Z resztą można było w jednym pościku, a nie forum spamem zawalać :twisted: ... ups wybacz, włącza mi się moderatorek... ciężko zwalczyć dawne przyzwyczajenia :oops: Uznajmy moją wypowiedź jedynie za symulację tego co ja bym zrobił, ok? ;P:

Cytat
Ozzborn, a po co tak wszystko odkładać na później...? Jeszcze trochę czasu jest, może coś skrobniesz?

Kto wie, kto wie, malutki zalążek pomysłu jest, więc i malutka szansa, że napiszę też istnieje :P

Chal-Chenet - 28 Stycznia 2009, 12:03

Ozzborn napisał/a
a nie forum spamem zawalać

To akurat nic złego. :D

Ozzborn - 28 Stycznia 2009, 12:06

zauważyłem mój drogi :twisted: i dobrze, zawsze uważałem, że trochę zdrowego spamu jeszcze nikomu nie zaszkodziło :mrgreen:
Gwynhwar - 28 Stycznia 2009, 12:06

Mam 3592 znaki! Przejdzie? :|
xan, mi pisze, że nie przejdzie! Buu ;<

Witchma - 28 Stycznia 2009, 12:07

Gwyn, walcz o swoje albo wytnij kilka przymiotników ;P:
Gwynhwar - 28 Stycznia 2009, 12:09

Marne 92 znaki! Poza tym spacje sie nie liczą, si?
Witchma - 28 Stycznia 2009, 12:10

Gwyn, po co się było przyznawać, myślisz, że by sprawdził...? Na pierwszy rzut oka na pewno szort nie wygląda na za długi :D

Spacje się liczą bardzo ;)

Ozzborn - 28 Stycznia 2009, 12:11

To wywal spacje i wtedy każde słowo z wielkiej litery, albo na przemian małymi, wielkimi :twisted: lol mega sms :lol:
Gwynhwar - 28 Stycznia 2009, 12:15

Witchma napisał/a
Gwyn, po co się było przyznawać, myślisz, że by sprawdził...?

Problem w tym, że sprawdził :D Ja nie sprawdziłam, a on sprawdził! I mi wysłał PW z OPR :D

Ozzborn, no wiesz... Ja wiem o czym to jest, to Wy będziecie się męczyć czytając :D

Witchma - 28 Stycznia 2009, 12:19

Cytat
Problem w tym, że sprawdził :D

xan, nie wygłupiaj się ;) Zawsze musi być jakaś tolerancja 100 znaków, sztuki nie można odmierzać co do spacyjki.

Gwynhwar - 28 Stycznia 2009, 12:22

Witchma napisał/a
Zawsze musi być jakaś tolerancja 100 znaków, sztuki nie można odmierzać co do spacyjki.

<owacja na stojąco> :bravo

Ozzborn - 28 Stycznia 2009, 12:22

Gwynhwar napisał/a
I mi wysłał PW z OPR

Podroby Wieprzowe z Opakowaniem Próżniowym Recyklingowalnym? :mrgreen:

No wiesz przynajmniej będziemy wiedzieć, które Twoje :twisted:
O rany no to niezły rygor :P no cóż licząc średnio 6 znaków na słowo to będzie jakieś 15 słów, możesz też pozamieniać długie i skomplikowane na krótsze synonimy :)

Gwynhwar - 28 Stycznia 2009, 12:25

Ozzborn napisał/a
PW z OPR

Pocisk Wielozadaniowy z Ogromnie Poważną Reakcją :wink:

Ozzborn - 28 Stycznia 2009, 12:28

można i tak, wychodzi, że spaczyła mnie już ta inżynieria żywności... a wiedziałem, żeby policencjacie z biotechu iść na filologie ;P:

edytka: coś się dziś zrobiłem rozkosznie spamujący :P

Chal-Chenet - 28 Stycznia 2009, 12:40

Proszę, mocna ekipa się szykuje na nowy konkurs. Wszyscy chcą dorwać się do władzy? :D
Gwynhwar - 28 Stycznia 2009, 12:40

Dyskutujemy o organizatorze aktualnej edycji shortów, jaki to tam spam :twisted:
Witchma - 28 Stycznia 2009, 12:42

Chal, ale i dla Ciebie się znajdzie miejsce :D
Chal-Chenet - 28 Stycznia 2009, 12:43

Przestań, bo w końcu się ugnę... :roll: ;P:

Edit: I zajmę ostatnie miejsce... :roll:

Partner forum