To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Konwenty, te fandomowe i te forumowe - Towarzyskie spotkania w Grodzie Kraka

mawete - 3 Grudnia 2008, 15:09

Jadę z kolegą, który studiuje zaocznie w Krakowie - zna miasto, jadę dzisiaj (jutro) o 00.25 z Lublina - powinienem być ok. 07.27 w Krakowie Głównym. 10.00 zaczynamy szkolenie przy ul. Mikołajska 30, kończymy o 16.00, mieszkamy zaraz obok rynku (hostel - Pędzichów 9) - byłbym wdzięczny za znalezienie jakiejś knajpy w okolicy i poinformowanie ludzi - nie mam telefonów (szlag mi kartę trafił) Liczę na dobre płyny :D
agrafek - 3 Grudnia 2008, 16:22

Była tam kiedyś fajna knajpa u wylotu Szlaku na Długą, ale to było straaaaaaasznie dawno temu. Z drugiej strony jesteście niedaleczko Rynku, więc może bezpiecznie byłoby tam jakąś wybrać?
Martva - 3 Grudnia 2008, 16:25

agrafek, wybierz pliiiiz, bo ja się nie znam na knajpach. Tak żeby nie było Bardzo Dużo Dymu.
agrafek - 3 Grudnia 2008, 17:40

Hm, no to Dym odpada :wink: . Może coś przy Brackiej? Jest tam całe zgrupowanie knajp w jednej bramie - przy Tajemniczym Ogrodzie.
Martva - 3 Grudnia 2008, 17:43

Może być, to która? :) Bo muszę do mawete napisać :)
Virgo C. - 3 Grudnia 2008, 17:44

Już jej nie ma, a na samym szlaku co prawda knajpy są ale to bardziej typ mordowni niż miejsca, gdzie można spokojnie usiąść i się piwa napić.
Za jakaś knajpą na Brackiej jestem za :)

Virgo C. - 3 Grudnia 2008, 19:04

Dobra, knajpa ustalona - Podium, wejście od strony Brackiej (jak podpowiada Martva). Godzina spotkania - powiedzmy 16:10 :)
Sebastian - 3 Grudnia 2008, 20:55

chętnie wpadnę tak koło 20
Martva - 3 Grudnia 2008, 20:57

Nie wpadaj, zajdź świadomie :)
mawete - 3 Grudnia 2008, 21:57

dobra, ja się powoli zbieram - jutro ok. południa zadzwonię do Martvej i się dowiem jaka sytuacja, może być rynek, gdzie my ostatnio byliśmy?
Virgo C. - 5 Grudnia 2008, 04:39

Ostatni imprezowicz się melduje i dziękuje za szalenie wesoły wieczór :D

A jak rano czas pozwoli to wrzucę nagranie z brawuworym wykonaniem rosyjskich pieśni na głosy dwa (agrafka i mawete) :D

Martva - 5 Grudnia 2008, 09:36

O jaaaa. Trochę nie żyję.
jewgienij - 5 Grudnia 2008, 11:21

Virgo C, dawaj to nagranie, zanim agrafek zniszczy :D
No i napiszcie coś więcej. Dawniej były relacje, a teraz jakieś półsłówka zrozumiałe tylko dla samych uczestników. :twisted:

Sebastian - 5 Grudnia 2008, 11:39

jewgienij, trzeba po prostu być
relacje to erzac, słuchanie na żywo agrafka i mawete - bezcenne

shenra - 5 Grudnia 2008, 11:57

Martva, nie tylko Ty :mrgreen:
shenra - 5 Grudnia 2008, 11:58

fakt słuchanie bezcenne, uczestnictwo też
agrafek - 5 Grudnia 2008, 13:33

Wstałem, obejrzałem zdjęcia. O Stwórco.
Martva - 5 Grudnia 2008, 17:28

agrafek, czy Twój aparat żyje? Ja bym przestała na jego miejscu.
I wymaż fotki moich kolan!

shenra - 5 Grudnia 2008, 18:56

Też przejrzałam te z telefonu. agrafek Twoja mina bezcenna i "grobowa" pozycja mawete
illianna - 5 Grudnia 2008, 21:25

agrafek napisał/a
Wstałem, obejrzałem zdjęcia. O Stwórco.
nie mogę się ich wobec tego doczekać :twisted:
Martva - 5 Grudnia 2008, 21:27

A może by tak przyszła następnym razem i zapozowała albo zrobiła własne, zamiast się nie móc doczekać, hę? Następna okazja dwunastego :)
shenra - 5 Grudnia 2008, 21:55

yee yee :mrgreen: :mrgreen:
mawete - 5 Grudnia 2008, 23:55

Wróciłem :mrgreen:
Wszyscy przeżyli (chociaż pojawiły się wątpliwości :twisted: ) Dobrze się bawiłem. :D
ps. Adaś żyje chociaż poranek mieliśmy ciężki - zastanawialiśmy się o 9tej rano co ten facet do nas mówi :mrgreen:

Dzięki za spotkanie

Martva - 6 Grudnia 2008, 00:02

mawete napisał/a
Adaś żyje

A co sądzi o równouprawnieniu?

mawete - 6 Grudnia 2008, 00:16

Martva: nie zmienił zdania :mrgreen: matematyka i sikanie do pisuarów :mrgreen:
Martva - 6 Grudnia 2008, 00:26

Czy ładna pani od matematyki w podstawówce biła go po łapach linijką, jak się nie nauczył? Na coś takiego mi to wygląda ;P:
mawete - 6 Grudnia 2008, 00:31

Ale ja się z Nim zgadzam, że kobieta ma być ładna :D
Rano - znaczy tak koło 12tej test psychologiczny nam robili... ciekawe wyniki wyszły :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

shenra - 6 Grudnia 2008, 11:56

mawete, może nie powinieneś ich znać? :mrgreen:
agrafek - 6 Grudnia 2008, 12:03

Na Jowisza! Tych zdjęć było ponad trzysta! Na szczęście na większości z nich są Shenra z Martvą zasłaniające twarze, wiec tych nie zobaczycie. Ale reszta...
- tak to się zaczęło. Jeszcze grzecznie, jeszcze spokojnie, jeszcze w knajpie... Znany autor w towarzystwie żony przyłapany na zaprzyjaźnianiu się z mawete.
I jeszcze trochę zaprzyjaźniania:

Tu już przenieśliśmy się w bardziej przytulne miejsce. Jak widać Sebastian wciąż zadowolony.

- na początku jeszcze nie zasłaniały twarzy. Dopiero po 145 zrobionym im zdjęciu zaczęły się tak dziwnie zachowywać.
- mawete subtelnie daje do zrozumienia, że chętnie by się napił.
- no, nareszcie! I o chodziło.
- a teraz spójrz mi w oczy i wytłumacz, czemu taka mała ta butelka.

cdn.

shenra - 6 Grudnia 2008, 12:06

o Jezu :mrgreen:

Partner forum