To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Zadomowienie - powitania na forum - Statusy

Pako - 16 Czerwca 2006, 20:04

No i kolejnego statusa mam :) Ciekawe jaki to :)
Ja znikam, także niech mi ktoś coś o nim napisze, jak mnie nei będzie ;)

elam - 16 Czerwca 2006, 20:05

mirmil to z kajko i kokosza, o ile dobrze pamietam
polskie komiksy czytaj ! :)

Tomcich - 16 Czerwca 2006, 20:09

No Mirmiła nie znać, :shock:
Toż to Kasztelan Mirmiłowa, mąż zacnej Lubawy, szef Kajko i Kokosza, w sporze z groźnym Hegemonem przywódcą Zbójcerzy.
Znany z powiedzenia - "Posadźcie kwiatki na moim kurhanie"
Czytać więcej klasyki. :)

Ixolite - 16 Czerwca 2006, 21:33

oj Pako, Pako - od tego spamowanie we lbie sie poprzewracalo! Nie waz sie nabyc kolejnego statusu, tak dlugo jak nie bedziesz dobrze wiedzial co oznacza ten, ktory juz masz :mrgreen:
elam - 16 Czerwca 2006, 21:36

:bravo :bravo :bravo
ktos powinien Pako przepytywac ! :mrgreen:
i nastepny status dosqtanie dopiero po napisaniu malego expose, powiedzmy na 1000 znakow, na temat - "moj status " :mrgreen:

Pako - 17 Czerwca 2006, 09:03

A was to chyba pokręciło ;)
Ja młody jestem, w fantastyce siedzę od jakichś bo ja wiem... pięciu lat. Chwilka tylko mała. Do tego fantastyka ogranicza się u mnie do klasyki twardej i tego, co w bibliotece znalazłem, bo na książki mnie nie stać, żeby ciągle kupować. Do tego dziurawa pamięć sprawia, że nawet jak ktoś by mi rzucił postacią z ksiażek Dicka, to pewnie bym nie zczaił. Często zapominam to, co przeczytałem.

Ale żeby nie było - Mirmiła kojarzyłęm, tylko nie wiedziałem, z czym mam go kojarzyć ;)
Z kajka to przeczytałem może dwa komiksy. do większej ilości dostępu jakoś na razie nei mam ;)

Ixolite - 17 Czerwca 2006, 09:47

No to sie uczyc trzeba, edukowac! Elam dobre gada - pisz wypracowanko na 1000 znakow na temat "Mój status" :twisted:
Pako - 17 Czerwca 2006, 10:02

e tam... to trzeba czytać. To ja mam lepszy pomysł. Co zdobęde status, to wy mi podeślecie to, z czego on jest. Kajko i kokosz? ktoś podeśle komiksa, Eomer? ktoś podrzuci władcę pierścieni... i tak dalej ;) Piszecie się na to :twisted: ? ;)
elam - 17 Czerwca 2006, 10:06

he HE no wiesz! :mrgreen:

WYGUGLASZ i napiszesz tu, TU W TYM TEMACIE. inaczej Nurs nie da nowego statusu a my nie bedziemy z toba spamowac i bawic sie w tematach "ten nade mna " "ten po mnie", w karczmie ani w "bija" - zobaczysz, jak ci liczba postow spadnie, jak nie bedizesz mial komu odpowiadac.. :mrgreen: i bedziesz przez tydzien nosil ten sam status, hehe :twisted:

Pako - 17 Czerwca 2006, 10:37

Sam sobie będę odpowiadał :P
Dobra.. może tak być. Ale tylko w miarę moich możliwości. Bo na razie to mi się chyba procesor przegrzewa, skubaniec -_-

elam - 17 Czerwca 2006, 10:38

no ja mu sie nie dziwie, bidoczkowi, ze ledwo wyrabia z toba :)
Pako - 17 Czerwca 2006, 10:51

A ja nie wiem czemu dziś tak bruździć zaczął bydlak.
Ale cóż... nie to nie... z młotkiem wkroczę to się przerazi i zacznie działąć :)

elam - 17 Czerwca 2006, 10:58

kochaj procka swego, mozesz miec gorszego :)
i nie strasz gremlinkow, bo jak sobie pojda, to ci sie trolle wprowadza :)

ojej, offtopuje :oops: :mrgreen:

Stoniu - 17 Czerwca 2006, 12:07

Oj teraz Pako kolejny bohater z Kajko i Kokosza, Łamignat, co będzie dalej.
Argael - 17 Czerwca 2006, 12:21

Może Miluś?
Stoniu - 17 Czerwca 2006, 12:30

A jak się ta czarownica tam nazywała ;) ?
Argael - 17 Czerwca 2006, 12:44

Jagódka, jeśli dobrze pamiętam.
:oops: Ups, trochę źle pamiętałem, choć było blisko.

Jaga

Lu - 17 Czerwca 2006, 12:56

A napadał na nich Hegemon ze swoim wiernym Kapralem .... a partolił napaday Oferma ;)
Argael - 17 Czerwca 2006, 13:15

Krótko mówiąc, jest zapas statusów dla Pako na jakiś czas :wink:
Tomcich - 17 Czerwca 2006, 13:17

No Pako referat na temat Łamignata poproszę, z kim był żonaty, czym się parał, jak się nazywało jego narzędzie pracy itd, itp. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Pako - 17 Czerwca 2006, 16:04

Dobra.. na razie rodzina się zeszła, zaraz idę do nich ciachami się obżerać, nei mam czasu googlać :)
Pako - 18 Czerwca 2006, 14:43

Był Łamignat. Strasznie ciężko coś więcej znaleźć o bohaterach Kajko i Kokosza na googlach, albo po prostu nie umiem szukać ;) wiem jedynie, że był to rozbójnik, a także mąż wiedźmy Jagny. Co więcej? Więcej nie wiem.. ale pewnie postóry sporej był ;)

Zupełnie inaczej, niż Nekromanta, którego mam teraz w opisie. A jak Nekromanta to co? To DIABLO!!!
A może o innego nekromantę idzie? Może o tego z książki Jacka Piekary i Kucharskiego Damiana? Ale nie.. tam było ich więcej ;) Ja ciągle będę obstawiał Diablo II. W końcu to mój status i mogę sobie wybrać :)

Ixolite - 18 Czerwca 2006, 14:48

No dobra, nekromante ci darujemy, bo nie jest zaden konkretny. Upieklo ci sie tym razem.
Pako - 18 Czerwca 2006, 15:02

O tym z diablo trochę dałoby radę napisać ;)
Nawet książkę jedną z serii przeczytałem :P

W każdym bądź razie nekromanta nie zawsze znaczy zły. Oni nie zabijają zawsze. Oni po prostu pilnują, żeby inni nie wskrzeszali niepotrzebnie ;)
Chociaż w większości wypadków i tak to dranie itp ;)

Pako - 19 Czerwca 2006, 11:34

Spock. Mr. Spock. Star Trek.
Pół Vulcan, pół człowiek. pierwszy oficer na Enterpreisie, później nawet ambasador swojej rasy Vulanów.
Jako "mieszaniec" rozerwany był między swoją Vulcańską częścią, a częścią ludzką.
został wcielony przez jakieś czasopismo/gazetę do 50 najlepszych bohaterów.
Facet, torchę ode mnie wyższy.

Henryk Tur - 19 Czerwca 2006, 12:21

Pako, jak Ty tak cały czas klepiesz te posty, to kiedy masz czas na PAKOwanie ?
elam - 19 Czerwca 2006, 12:55

bravo, Pako, zadanie domowe odrobione :) :bravo
a czy wiesz, ze aktor, grajacy Spocka, na starosc niestety zachorowal i wierzyl, ze naprawde jest spockiem??
oby tobie sie to nie przytrafilo :)

Pako - 19 Czerwca 2006, 14:50

Cóż.. z pewnością ze swoją postacią się naprawdę związał. ST było swojego czasu nieludzko popularne, żył na fali, był popularny. Potem się skończyło.

Może nie jest to 1000 zanków ;) ale podstawowe indo jest :)

A kiedy aj mam czas na pakowanie? Nigdy :P Leniwy jestem :P

Fidel-F2 - 19 Czerwca 2006, 15:00

A może by tak zrobić listę lektur obowiązkowych dla Pako. I wyznaczyć limit przerobu? 1 sztuka na tydzień :!: :D
Z mojej strony na początek może trylogia Helikonii? Jak dasz rade w tydzień toś mocarz. :D

Pako - 19 Czerwca 2006, 15:22

To ja mówię ok, ale jak podeślecie książki :) Antykwariatu w okolicy książkowego nie znalazłem :P
Ale nie ma mocnych, ja młody jestem, na razie stare sf nadrabiam. Potem będę allegro przeglądał ;)

Partner forum