Zadomowienie - powitania na forum - Statusy
Pako - 16 Czerwca 2006, 20:04
No i kolejnego statusa mam Ciekawe jaki to
Ja znikam, także niech mi ktoś coś o nim napisze, jak mnie nei będzie
elam - 16 Czerwca 2006, 20:05
mirmil to z kajko i kokosza, o ile dobrze pamietam
polskie komiksy czytaj !
Tomcich - 16 Czerwca 2006, 20:09
No Mirmiła nie znać,
Toż to Kasztelan Mirmiłowa, mąż zacnej Lubawy, szef Kajko i Kokosza, w sporze z groźnym Hegemonem przywódcą Zbójcerzy.
Znany z powiedzenia - "Posadźcie kwiatki na moim kurhanie"
Czytać więcej klasyki.
Ixolite - 16 Czerwca 2006, 21:33
oj Pako, Pako - od tego spamowanie we lbie sie poprzewracalo! Nie waz sie nabyc kolejnego statusu, tak dlugo jak nie bedziesz dobrze wiedzial co oznacza ten, ktory juz masz
elam - 16 Czerwca 2006, 21:36
ktos powinien Pako przepytywac !
i nastepny status dosqtanie dopiero po napisaniu malego expose, powiedzmy na 1000 znakow, na temat - "moj status "
Pako - 17 Czerwca 2006, 09:03
A was to chyba pokręciło
Ja młody jestem, w fantastyce siedzę od jakichś bo ja wiem... pięciu lat. Chwilka tylko mała. Do tego fantastyka ogranicza się u mnie do klasyki twardej i tego, co w bibliotece znalazłem, bo na książki mnie nie stać, żeby ciągle kupować. Do tego dziurawa pamięć sprawia, że nawet jak ktoś by mi rzucił postacią z ksiażek Dicka, to pewnie bym nie zczaił. Często zapominam to, co przeczytałem.
Ale żeby nie było - Mirmiła kojarzyłęm, tylko nie wiedziałem, z czym mam go kojarzyć
Z kajka to przeczytałem może dwa komiksy. do większej ilości dostępu jakoś na razie nei mam
Ixolite - 17 Czerwca 2006, 09:47
No to sie uczyc trzeba, edukowac! Elam dobre gada - pisz wypracowanko na 1000 znakow na temat "Mój status"
Pako - 17 Czerwca 2006, 10:02
e tam... to trzeba czytać. To ja mam lepszy pomysł. Co zdobęde status, to wy mi podeślecie to, z czego on jest. Kajko i kokosz? ktoś podeśle komiksa, Eomer? ktoś podrzuci władcę pierścieni... i tak dalej Piszecie się na to ?
elam - 17 Czerwca 2006, 10:06
he HE no wiesz!
WYGUGLASZ i napiszesz tu, TU W TYM TEMACIE. inaczej Nurs nie da nowego statusu a my nie bedziemy z toba spamowac i bawic sie w tematach "ten nade mna " "ten po mnie", w karczmie ani w "bija" - zobaczysz, jak ci liczba postow spadnie, jak nie bedizesz mial komu odpowiadac.. i bedziesz przez tydzien nosil ten sam status, hehe
Pako - 17 Czerwca 2006, 10:37
Sam sobie będę odpowiadał
Dobra.. może tak być. Ale tylko w miarę moich możliwości. Bo na razie to mi się chyba procesor przegrzewa, skubaniec -_-
elam - 17 Czerwca 2006, 10:38
no ja mu sie nie dziwie, bidoczkowi, ze ledwo wyrabia z toba
Pako - 17 Czerwca 2006, 10:51
A ja nie wiem czemu dziś tak bruździć zaczął bydlak.
Ale cóż... nie to nie... z młotkiem wkroczę to się przerazi i zacznie działąć
elam - 17 Czerwca 2006, 10:58
kochaj procka swego, mozesz miec gorszego
i nie strasz gremlinkow, bo jak sobie pojda, to ci sie trolle wprowadza
ojej, offtopuje
Stoniu - 17 Czerwca 2006, 12:07
Oj teraz Pako kolejny bohater z Kajko i Kokosza, Łamignat, co będzie dalej.
Argael - 17 Czerwca 2006, 12:21
Może Miluś?
Stoniu - 17 Czerwca 2006, 12:30
A jak się ta czarownica tam nazywała ?
Argael - 17 Czerwca 2006, 12:44
Jagódka, jeśli dobrze pamiętam.
Ups, trochę źle pamiętałem, choć było blisko.
Jaga
Lu - 17 Czerwca 2006, 12:56
A napadał na nich Hegemon ze swoim wiernym Kapralem .... a partolił napaday Oferma
Argael - 17 Czerwca 2006, 13:15
Krótko mówiąc, jest zapas statusów dla Pako na jakiś czas
Tomcich - 17 Czerwca 2006, 13:17
No Pako referat na temat Łamignata poproszę, z kim był żonaty, czym się parał, jak się nazywało jego narzędzie pracy itd, itp.
Pako - 17 Czerwca 2006, 16:04
Dobra.. na razie rodzina się zeszła, zaraz idę do nich ciachami się obżerać, nei mam czasu googlać
Pako - 18 Czerwca 2006, 14:43
Był Łamignat. Strasznie ciężko coś więcej znaleźć o bohaterach Kajko i Kokosza na googlach, albo po prostu nie umiem szukać wiem jedynie, że był to rozbójnik, a także mąż wiedźmy Jagny. Co więcej? Więcej nie wiem.. ale pewnie postóry sporej był
Zupełnie inaczej, niż Nekromanta, którego mam teraz w opisie. A jak Nekromanta to co? To DIABLO!!!
A może o innego nekromantę idzie? Może o tego z książki Jacka Piekary i Kucharskiego Damiana? Ale nie.. tam było ich więcej Ja ciągle będę obstawiał Diablo II. W końcu to mój status i mogę sobie wybrać
Ixolite - 18 Czerwca 2006, 14:48
No dobra, nekromante ci darujemy, bo nie jest zaden konkretny. Upieklo ci sie tym razem.
Pako - 18 Czerwca 2006, 15:02
O tym z diablo trochę dałoby radę napisać
Nawet książkę jedną z serii przeczytałem
W każdym bądź razie nekromanta nie zawsze znaczy zły. Oni nie zabijają zawsze. Oni po prostu pilnują, żeby inni nie wskrzeszali niepotrzebnie
Chociaż w większości wypadków i tak to dranie itp
Pako - 19 Czerwca 2006, 11:34
Spock. Mr. Spock. Star Trek.
Pół Vulcan, pół człowiek. pierwszy oficer na Enterpreisie, później nawet ambasador swojej rasy Vulanów.
Jako "mieszaniec" rozerwany był między swoją Vulcańską częścią, a częścią ludzką.
został wcielony przez jakieś czasopismo/gazetę do 50 najlepszych bohaterów.
Facet, torchę ode mnie wyższy.
Henryk Tur - 19 Czerwca 2006, 12:21
Pako, jak Ty tak cały czas klepiesz te posty, to kiedy masz czas na PAKOwanie ?
elam - 19 Czerwca 2006, 12:55
bravo, Pako, zadanie domowe odrobione
a czy wiesz, ze aktor, grajacy Spocka, na starosc niestety zachorowal i wierzyl, ze naprawde jest spockiem??
oby tobie sie to nie przytrafilo
Pako - 19 Czerwca 2006, 14:50
Cóż.. z pewnością ze swoją postacią się naprawdę związał. ST było swojego czasu nieludzko popularne, żył na fali, był popularny. Potem się skończyło.
Może nie jest to 1000 zanków ale podstawowe indo jest
A kiedy aj mam czas na pakowanie? Nigdy Leniwy jestem
Fidel-F2 - 19 Czerwca 2006, 15:00
A może by tak zrobić listę lektur obowiązkowych dla Pako. I wyznaczyć limit przerobu? 1 sztuka na tydzień
Z mojej strony na początek może trylogia Helikonii? Jak dasz rade w tydzień toś mocarz.
Pako - 19 Czerwca 2006, 15:22
To ja mówię ok, ale jak podeślecie książki Antykwariatu w okolicy książkowego nie znalazłem
Ale nie ma mocnych, ja młody jestem, na razie stare sf nadrabiam. Potem będę allegro przeglądał
|
|
|