To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Spodenki - Szorty - Bezzębny anioł - głosowanie do 9 sierpnia 2009 r

hardgirl123 - 10 Sierpnia 2009, 10:35

gratulacje dla Wszystkich :)
merula - 10 Sierpnia 2009, 12:47

gratulacje :bravo
Rudus - 10 Sierpnia 2009, 13:03

Ejh.... Tak blisko :D

Wygral jednak ten szort ktory najbardziej i mi przypadl do gustu.
Gratz dla tych wszystkich ktorzy pisali i dla tych ktorzy przebrneli przez to co zostalo splodzone :P

Czekam z niecierpliwoscia na nastepna edycje :twisted:

dalambert - 10 Sierpnia 2009, 13:05

Rudus, przeca już ogłoszona, w szortach masz nawet darmową inspirację ;P:
Nutzz - 10 Sierpnia 2009, 13:42

Gratulacje wszystkim! :bravo
Martva - 10 Sierpnia 2009, 13:55

dalambert, przecież napisał 'na następną edycję' a nie 'na ogłoszenie nowego tematu', nie żebym się czepiała czy cuś ;)
dalambert - 10 Sierpnia 2009, 14:01

Martva, Popatrz dokładnie w szorty stoi jak byk i Temat i ilość znaków to chybać jest otwarcie interesu z Heroiną :)
Gwynhwar - 10 Sierpnia 2009, 14:01

Moje serdeczne gratulacje dla baranka i reszty twórców!
Martva - 10 Sierpnia 2009, 14:04

dalambert, ale chodzi o to żeby już była następna _edycja_, gotowe, fizyczne dwadzieścia parę szortów, a nie temat i założenia - chyba że źle Rudusa zrozumiałam...
dalambert - 10 Sierpnia 2009, 14:07

Martva, Jak na razie to macie małą ispiracyjkę i Szorciarki / vulgo Szortki/ i Szortowcy do klawiatur :P
chomoon - 10 Sierpnia 2009, 15:00

ja też wszystkim gratuluję

i sorki, że dałem ciała i nie skomentowałem wszystkich tekstów, ale za późno się za to zabrałem... i na dodatek myślałem, że mam czas do 12 seirpnia :/ pomyliło mi się z SFFH

Oiotrek - 10 Sierpnia 2009, 15:21

Gratulacje dla Wszystkich :bravo
Marcin Robert - 10 Sierpnia 2009, 17:37

Gratulacje dla zwycięzcy :bravo :bravo :bravo oraz pozostałych współuczestników. :bravo Widzę, że jest już nowy temat. Nawet niezły. Wprawdzie mam niewielką alergię na elfy i krasnoludy, ale heroina jak najbardziej, podoba mi się. :D
Jorlanda - 11 Sierpnia 2009, 13:54

Gratulacje dla zwycięzców. Dla baranka Zwycięzcy. I dla mojego sąsiada, heh wiedziałam, że jak Ci ten Koran pożyczę to coś z tego kiedyś będzie ;P
Nie zdążyłam jednak napisać opinii, ech...
I dziękuję za opinie o Ostatniej Misji, to taki urlopowy żarcik był.
A dla tych, którzy nie widzieli w tym logiki szepnę na ucho: to była inspiracja mitem wiecznego powrotu i proroctwa biblijnego "ono zmiażdży ci głowę". Czyli ideą powtarzalności zdarzeń z czasów mitycznych w życiu każdego stworzenia obdarzonego duszą. Lucek niekoniecznie musiał staczać ostatnią bitwę w miejscu, o jakim niemal wszyscy myślą, że stoczy... A skoro koniec świata był już na ukończeniu, mógł jeszcze wykorzystać ostatnią szansę. Ale to tak na marginesie. Jeszcze raz dzięki za sugestie i krytykę. To pomaga pisać lepiej i logiczniej ;) :)

Virgo C. - 12 Sierpnia 2009, 09:26

Gratulacje dla wszystkich :bravo :D

A mi miło, że wszystkie moje głosy trafiły na podiumowe teksty i nawet dwójkę ich autorów rozpoznałem :mrgreen:

Ozzborn - 12 Sierpnia 2009, 09:56

Virgo C. napisał/a
nawet dwójkę ich autorów rozpoznałem

A mnie? A mnie? :mrgreen:

baranek - 12 Sierpnia 2009, 09:57

ciebie Ozzborn nikt nie pozna. "zdejm kapelusz". [ktoś wie z czego to cytat?]
Martva - 12 Sierpnia 2009, 10:03

Z Hydrozagadki.
baranek - 12 Sierpnia 2009, 10:05

dziękuję Martva. przywróciłaś mi wiarę w ludzi. bo z moich znajomych [tych w realu] ze dwie osoby może oglądały.

e.: literówka

Virgo C. - 12 Sierpnia 2009, 10:16

Ozzborn napisał/a
A mnie? A mnie? :mrgreen:

Ok, Ty też. Wypad z forum, reszta może zostać ;P:

A poważnie - Ciebie akurat nie, trafiłem baranka (co trudne nie było) i Rudusa (też w sumie Sherlock do tego potrzebny nie był) ;)

baranek - 12 Sierpnia 2009, 10:23

Cytat
trafiłem baranka (co trudne nie było)

kurde, coś muszę z tym zrobić. nie wiem czy to dobrze, że taki rozpoznawalny jestem. jak tu zaskoczyć czytelnika? chociaż [reklama] mój szort w drugim Qfancie jest podobno zupełnie inny, niż wszystko co do tej pory napisałem. [koniec reklamy] to znaczy do tamtej pory. może dlatego Qfant zdecydował się go puścić.

Ozzborn - 12 Sierpnia 2009, 10:25

Hehe - no cóż jeszcze jestem nierozpoznawalny, też nie wiem czy to dobrze czy źle :wink:

edit: chociaż w sumie stanie się rozpoznawalnym po 3 tekstach opublikowanych, mogło by być nieco niepokojące :P

Virgo C. - 12 Sierpnia 2009, 10:27

Nic z tym nie rób tylko pielęgnuj swój styl :)

Właśnie odpaliłem sobie drugi numer Qfanta i faktycznie, jest Twój tekst. Jak mogłem nie zauważyć ? Ratuje mnie chyba tylko to, że póki co przeczytałem jedno opowiadanie w pierwszym numerze. Było to opowiadanie Dardy, chciałem się przekonać kto to w ogóle jest.

Rudus - 12 Sierpnia 2009, 10:45

Virgo jakim cudem poznales ze to moje ?
Chyba tylko droga dedukcji :P

Martva - 12 Sierpnia 2009, 10:51

Pokrewieństwo rozczochranych dusz :D
Virgo C. - 12 Sierpnia 2009, 10:51

Świeży powiew w szortach Cię zdradził ;)
Rudus - 12 Sierpnia 2009, 12:13

A pffff oszusty :p

Partner forum