Mistrzowie i Małgorzaty - Ela Graf
elam - 1 Kwietnia 2006, 10:45
dziekuje, Loganku!
dziekuje, Dunadanku!
no tak, przydalyby sie LEPSZE...
p.s.
od jakiegos czasu zwyklam obchodzic urodziny wlasnie 1go kwietnia; zawsze sa wtedy weselsze..
Piotrek Rogoża - 1 Kwietnia 2006, 12:09
To i ja przyłączam się do życzeń - wszystkiego najlepszego, zdrówka, szczęścia, i permanentnej, nigdy nie słabnącej weny twórczej!
elam - 1 Kwietnia 2006, 12:18
zeby sie kiedys zaczela, chciales napisac
dzieki, dzieki. po kielichu!
Lu - 1 Kwietnia 2006, 12:39
O Matko Chrzestna!!!!!
Nie wiedziałam.....
Wszystkiego najlepszego!!! (teraz rozumiem skąd te dołujące rozmowy o starzeniu się które ostatnio prowadziłyście z Mirią.... )
Życzę Ci wspaniałych dni spędzonych w Twojej pustelni, cudnej pracy i dobrze płacących wydawców
I jeszcze Carla Urbana... też życzę
elam - 1 Kwietnia 2006, 12:41
ten Karl....
Rodion - 1 Kwietnia 2006, 13:10
100 lat z jednym chlopem i polamania tego czym piszesz!
Nie dziekuj bo sie spelni!!!
elam - 1 Kwietnia 2006, 13:17
ja zawsze dziekuje, bo i tak nigdy sie nie spelnia....
a zwlaszcza, nie chcialabym stu lat z jednym chlopem zyc. to by oznaczalo, ze oboje musielibysmy 130 przekroczyc, wyobrazasz to sobie??
no, chyba, ze bylby to Dimoon.. to moze..
Piech - 1 Kwietnia 2006, 14:30
Wszystkiego dobrego
i pióra zawsze lekkiego.
Joł.
elam - 1 Kwietnia 2006, 14:59
jol'
dziekuje jeszcze raz.
czuje sie usatysfakcjonowana.
dostalam swoja doze zyczen. mozna sie starzec dalej..
Orbitoski - 1 Kwietnia 2006, 16:42
stoooooooooooooooo laaaaaat
radości twórczej i wogóle
elam - 1 Kwietnia 2006, 18:51
o, jeszcze zyczenia. dziekuje bardzo. jakie sliczne kwiatki.. mmm.. i czekoladki.. nie trzeba bylo.. no ale dobrze. prosdze, prosze, czestujcie sie wszyscy..
joe_cool - 1 Kwietnia 2006, 22:46
to ja tez!
bonne anniversaire - czy jak to tam w języku obcym...
Haletha - 2 Kwietnia 2006, 13:04
A ja pozwolę sobie odrobinę zboczyć z tematu: Elam, co z tą twoją książką? Pisałaś jakiś czas temu, że przygody Dimoona mają ukazać się w wersji zbiorczej, nakładem jakiegoś wydawnictwa. I to zdaje się wkrótce miało być. Więc albo coś pokręciłam (w sumie bardzo możliwe), albo trzeba tupać i popędzać:-)
Ziuta - 2 Kwietnia 2006, 13:16
O ja, dwa dni bez sieci, a tki jubel przegapiłem.
Życzę Ci Elamku, Gramlinku nasz forumowy, stu lat, stu powieści, stu milionów dolarów i stu uśmiechów szczęścia.
Po stokroć spóźniony,
Ziuta
elam - 2 Kwietnia 2006, 13:33
Haletha:
Cytat | A ja pozwolę sobie odrobinę zboczyć z tematu: Elam, co z tą twoją książką? Pisałaś jakiś czas temu, że przygody Dimoona mają ukazać się w wersji zbiorczej, nakładem jakiegoś wydawnictwa. I to zdaje się wkrótce miało być. Więc albo coś pokręciłam (w sumie bardzo możliwe), albo trzeba tupać i popędzać:-) |
no, niestety, pokrecilas marzy mi sie, zeby kiedys Dimoon ukazal sie w wersji zbiorczej, nakladem jakiegos wydawnictwa...
ale najpierw musze go skonczyc, a do tego jeszcze troche daleko.. mam ponad pol ksiazki, prawie 300 000 znakow (Nurs mowi, ze tyle na ksiazke potrzeba )ale ostatnio jak przeczytalam sobie jeden rozdzial, to stwierdzilam, ze jest do niczego.. znaczy sie, do przepisania. Co z tego, ze skladam poprawne zdania, i nie robie bledow- musi byc jeszcze wciagajaca akcja, jakies napiecie, punkt kulminacyjny... kurcze, gdzies mi to ucieklo. wiec juz od trzech miesiecy siedze nad tym tekstem i plakac mi sie chce, bo nie wiem, no nie wiem, co z nim zrobic.
Chyba rzuce to wszystko i zabiore sie za Harlequiny...
NURS - 2 Kwietnia 2006, 14:27
Wszystkiego najlepszego, elam. Wstyd sie przyznać, ale zapomłem
Selithira - 2 Kwietnia 2006, 15:08
O, Forumowy Gremlinek miał urodziny! Tak to jest, jak się za długo nie zagląda, przegapiłam Będę kolejną osobą składającą spóźnione życzenia, ale wszystkiego najlepszego
gorat - 2 Kwietnia 2006, 15:33
No to wsiego najlepszego! I książek masy, ale własnych!
Aga - 2 Kwietnia 2006, 19:10
Ja jak zwykle z obsuwą, ale również życzę wszystkiego naj, naj, naj!!!
Myrtille - 2 Kwietnia 2006, 19:16
Ups.Ja też składam życzenia z małym poślizgiem.Wszystkiego czego sobie tylko życzysz Elam
elam - 3 Kwietnia 2006, 00:53
no dzieki, dzieki, dzieki, dzieki !
ale skonczcie juz z tymi zyczeniami !
bylo, minelo
RD - 3 Kwietnia 2006, 11:21
Ekhm... Pogrążony w dyszkusyjach przegapiłem Twoje święto, burak jeden.
Biję się w piersi pięciokilowym młotkiem, mamrocząc przez spływającą z warg krew" "mea culpa".
Elu!!!!!
Jak mówią bracia Rosjanie - Wsiego choroszego z Dniom Rażdzienija! Niniejszym śpiewam dla Ciebie piosenkę Krokodiła Gieni i dodaję:
ŁUBU DUBU, ŁUBU DUBU
NIECH NAM ŻYJE ELAM
OZDOBA NASZEGO KLUBU.
Może trochę nierytmiczne
ale zawsze autentyczne
Buziaczki gorące i siarczyste
elam - 3 Kwietnia 2006, 11:59
)dziekuje
(juz lekko zmeczona. to byly w sumie niezle urodziny, biorac pod uwage ilosc zyczen i prezentow... hmm. moze nawet to polubie?
Rafał - 5 Kwietnia 2006, 09:13
A jak aż tak spóźnione to będzie niestosowne? Chyba nie, no to walę:
Sto laaaat, sto laaaat...
Ależ ta niewieścia przekora , niedoceniona, też mi coś. Doceniona, doceniona i lubiana na dodatek. Szczęścia worek życzym.
elam - 5 Kwietnia 2006, 09:36
Rafał - 5 Kwietnia 2006, 09:42
Czy chcesz powiedzieć, że grypsko panuje w Pa-ryżu ?
Godzilla - 5 Kwietnia 2006, 10:00
Ach, Gremlinie...
bo ja zawsze się zagapię...
ja na prawdę nie wiedziałam
W każdym razie przyjmij moje najlepsze ♥ i najszczersze ♥...
gorat - 5 Kwietnia 2006, 10:41
elam chyba zaraz zemdleje jeszcze raz...
To jak? Śpiewamy?
elam - 5 Kwietnia 2006, 22:50
ludzie, litosci, to bylo tydzien temu ! !
przestancie mi przypominac, jaka stara jestem! koniec imprezy, plizzzz!
niniejszym odpowiadam hurtowo
dziekuje
na wszystkie wczesniejsze i ewentualne pozniejsze zyczenia.
NURS - 5 Kwietnia 2006, 22:53
no to ja jeszcze raz. Wszystkiego najlepszego, elu!! niech kolejny dimoon wszystkich powali! Ksiązki, szczęścia, pomyślnosci.
|
|
|