To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Zadomowienie - powitania na forum - Biją :)

Witchma - 26 Listopada 2013, 09:00

Kane, witaj :)
Magnis - 26 Listopada 2013, 14:51

Witaj, Kane :) .

gorat napisał/a
Czołgiem

Teraz się mówi : a granatem chcesz :mrgreen: .

mBiko - 26 Listopada 2013, 21:07

Najpierw czołgiem, teraz granatem, a ja nie mam się już czym bawić.
Kane, nie pozostaje mi nic innego jak postąpić wedle filmowego przepisu (bodajże W.Siemiona): posolić, popieprzyć i za okno wy...

Baw się dobrze.

Kane - 26 Listopada 2013, 21:46

Dziękuję za gorące powitanie (nawet bardzo, jeśli granat należał do typu zapalających :P )

A co do dobrej zabawy to taki mam plan. I może jeszcze zdobycie władzy nad światem za pomocą skrzętnie ukrytych w moich dziełach (które dzięki wiedzy zdobytej na tym właśnie forum stworzę) przekazów podprogowych :twisted:

Hmm, jeszcze małe, takie tycie pytanko, co dalej? Ten wątek był zasugerowany w regulaminie i z tego co mi się wydaje posiadam dostęp pozostałej części forum. Póki nie sam się przez wszystko (a przynajmniej to co wyda mi się interesujące...) nie przekopię chętnie wysłucham rad starszych (czy to stażem czy wiekiem) bywalców holery na co warto zwrócić uwagę (i nie chodzi mi tu o orty czy interpunkcję ;P: )

Z poważaniem,
Kane.

PS.
I żeby nie było, nie trafiłem tu pół-przypadkiem. Lubię literaturę fantastyczną i jak wspomniałem wyżej chciałbym coś kiedyś stworzyć. Fajnie by było, gdyby ów dzieło coś sobą reprezentowało :) Nie interesuje mnie poezja. Generalnie proza. Tak. To chyba wszystko. Chyba nie przesadziłem jak na początek :o ?

Agi - 26 Listopada 2013, 21:48

Kane, Możesz swobodnie śmigać po wszystkich wątkach. Baw się dobrze. :D
mBiko - 26 Listopada 2013, 21:50

Dalej? Dalej to czuj się wolny jak taczanka na stepie. Porozglądaj się. Poznaj rodzimy folklor i co ciekawsze okazy fauny i flory, a na pewno coś dla siebie znajdziesz.
Magnis - 26 Listopada 2013, 22:16

mBiko napisał/a
Najpierw czołgiem, teraz granatem, a ja nie mam się już czym bawić.

Masz niewybuch i sobie porzucaj :mrgreen: .

merula - 26 Listopada 2013, 22:19

witam nowe nabytki. na dobry początek po kopniaku w zadek i do roboty... czyli płyńcie na fali weny literkowej, w postaci jaka wam w duszy gra :D
Rafał - 27 Listopada 2013, 07:54

Kane napisał/a
chciałbym coś kiedyś stworzyć. Fajnie by było, gdyby ów dzieło coś sobą reprezentowało
Niedługo kończy się aktualna edycja szortów, za chwilę zwycięzca ogłosi kolejny temat i poprowadzi konkurs. Przyjrzyj się temu, bo to fajne wprawki, a czasami coś więcej.
Kane - 27 Listopada 2013, 19:32

Spoko, dzięki za informacje.
Rodion - 27 Listopada 2013, 19:51

Jak nie napiszesz czegoś z sensem w Holerze, to wplotę Twój żyjący układ nerwowy w dywan, wycieraczkę albo moja popielniczkę :twisted:
Kane - 28 Listopada 2013, 22:34

Dobrze, że nie Intruza :p
Fidel-F2 - 28 Listopada 2013, 22:45

To Intruza wkręcimy Ci w imadło.
njdd - 2 Grudnia 2013, 01:45

Witam! Natenczas jako bez-awatarowiec. "Przepraszam, czy tu Biją:)?" Na wszelki wypadek, na podorędziu trzymam okładkę"Królowej Zimy" Joan D. Vinge oraz kilka przydatnych gadżetów, zapożyczonych od Podpalaczy mostów Eriksona. Nie mówiąc już o tym, że zbratałem się byłem właśnie z niejakim Kvothem (a czarownik wielki ci on jest) Rothfussa :)
Rafał - 2 Grudnia 2013, 06:21

Zając, a ty znowu bez samogłosek? Łups!
Witchma - 2 Grudnia 2013, 07:54

njdd, hej :)
Fidel-F2 - 2 Grudnia 2013, 09:08

kufa, kto Ci wymyślał nick?
merula - 2 Grudnia 2013, 09:09

pewnie kot stanął na klawiaturę.
gorat - 2 Grudnia 2013, 11:39

Ale za to jaka uciecha w Enigmie byłaby!

"nie jestem dobrym dzieckiem"

"naprzemiennie jadę dwie dziewczyny"

"nocą jadam dużo dżemu"

Oskórujemy słowem nowego jak trzeba! :omg:

njdd - 2 Grudnia 2013, 15:19

1. Samogłoski, jak nazwa wskazuje, same głoszą (np. swoje poglądy). Wyeliminowałem je, by mieć wpływ na to, co ja chcę wyrazić.
2. Wymyślony nick to swego rodzaju akronim (wyjaśni się, gdy dorobię się podpisu w profilu). A jest związany z muzyką.
3. Chciałbym, żeby to kot "stanął na klawiaturę". Jak uda mi się zasłużyć na awatar, to będzie to kot(ka) w żółtej misce. Nomen omen miała na imię Eris.
4. Z Enigmą będę (tak podejrzewam) miał styczność, jak w moje łapki trafi Cryptonomicon Stephensona. Ze skórowaniem miałem do czynienia w powieściach Anne Bishop (tam skórowali koty - jeden z gatunków Krewniaków - żywcem).

O jej! Tłumaczę się! Chyba jestem winny, bo to oni zawsze się tlumaczą.

Tylko za Chiny cara nie wiem skąd gorat wie, że przedwczoraj w nocy jadłem dżem? (truskawkowy a nie wiśniowy) :D

Martva - 2 Grudnia 2013, 15:34

gorat wie wszystko. Prawie.
Magnis - 2 Grudnia 2013, 16:36

Witaj, njdd.
gorat - 3 Grudnia 2013, 12:53

http://latajaca-holera.pl...p=881806#881806

Czyli już wiemy, że to przypadek rozczworzenia jaźni. Życzę gorących kłótni w waszym gronie! :twisted:

makpfi - 3 Grudnia 2013, 14:26

Hmmm, wydawało mi się, że mogę już pisać posty, ale widocznie coś się zmieniło.
Zobaczymy czy teraz zadziała.

gorat - 3 Grudnia 2013, 15:45

^ http://latajaca-holera.pl/forum/rules.php
Agi - 3 Grudnia 2013, 17:15

makpfi, witaj na pokładzie. Uaktywniłam Ci konto.
Mocker8 - 3 Grudnia 2013, 21:08

Witam/żegnam - zależy, czy się Wam spodobam. Pozdrawiam twórcze pułapki czytania ze zrozumieniem - jestem na mecie.
Luc du Lac - 3 Grudnia 2013, 21:17

Mocker8 napisał/a
Witam/żegnam - zależy, czy się Wam spodobam. Pozdrawiam twórcze pułapki czytania ze zrozumieniem - jestem na mecie.

dawaj zdjęcia

Agi - 3 Grudnia 2013, 21:18

Mocker8, witaj na pokładzie. Pisz z sensem i we właściwych wątkach. :)
thinspoon - 3 Grudnia 2013, 21:18

Mocker8 napisał/a

Rzuć to świństwo, dziewczyno.

Partner forum