Zadomowienie - powitania na forum - Dzień dobry, cześć i czołem...
Godzilla - 2 Maj 2006, 11:32
Wiesz co, ty naprawdę z daleka wróciłeś. Jesteś pewien, że jeździłeś tylko do Rewy, czy jak jej tam?
I rzucasz tym KTLem jak mięsem. Żebym ja jeszcze wiedziała, o co chodzi.
Rodion - 2 Maj 2006, 11:40
Dość ciekawie opisal to Viking, a tak naprawde to trzebaby tam byc aby zrozumiec!
A i tak zasymilujemy to forum, juz jest nast tu coraz wiecej.
Iscariote - 2 Maj 2006, 11:43
Tak.. wyniki poszukiwan Iscariota co do KTL..
Google podają:
KTL - żegluga, turystyka, serwis
Kataforeza - KTL - Electro Painting Systems - Electrocoating
Kaliskie Towarzystwo Lekarskie(może ich badają)
Katedra Transportu Linowego
i to chyba na tyle z ciekawszych..
No nic.. to ja w tamik razie napisze KRL, a co sobie bedę załował
Godzilla - 2 Maj 2006, 11:46
Nie, nie, jeżeli ktoś ma mnie asymilować do KRL, to ja protestuję. Do towarzysza Kim Dzong Ila nie czuję wystarczającego sentymentu, żeby pozwolić na takie numery. Poza tym nie władam koreańskim. To was jest tu coraz więcej, skośnoocy tajniacy? Przyznawać mi się zaraz, którzy to!
Ziuta - 2 Maj 2006, 11:50
Cześć wszystkim!
Nie wiem, o co biega, ale zabawię się w Oświeconego:
KTL
Selithira - 2 Maj 2006, 11:58
Witać się dzisiaj? Może jednak nie... Ups! Jak to wyślę i się nie przywitam, to off-top będzie. No cóż... Dzień dobry! <woła i ulatnia się do bezpieczniejszego tematu>
Pako - 2 Maj 2006, 12:05
Tu i tak jest zawsze offtop na temat no bo jak sie przywitać, to jeszcze trzeba ze sobą te parę słów zamienić
Ale witam
Godzilla - 2 Maj 2006, 12:14
No tak. Tak sobie myślę. To jednak nie jest KRL, a KRLD. No bo Ludowo-Demokratyczna. To tak jak z Kaddafim. On Libię nazwał Al-Dżamahirijja Al-Libijja, czy jakoś tak. W ten sam deseń. Po arabsku dżumhur to jest lud, naród. Dżamahir - liczba mnoga, czyli ludy, narody. Republika jest dżumhurijja. Ta dżamahirijja Kaddafiego to jest stopień wyższy, jakaś ludowość ludowa. Ciekawostka, że co drugi satrapa z takim naciskiem twierdzi, że u niego jest absolutnie ludowo i demokratycznie.
No więc skoro to nie małe żółte ludziki, to może mi ktoś wyjaśni o co chodzi z tym KTLem?
Rodionie, witam cię serdecznie!
I wszystkich pozostałych!
Rodion - 2 Maj 2006, 12:19
Godzillo, specjalnie dla Ciebie za chwilke wkleje do tematu o spotkaniu tekst Vikinga ( mam nadzieje ze bog ToraToraTora mi wybaczy), ktory troche rozjaśni tem temat.
mawete - 2 Maj 2006, 12:33
Jezu... Konrad T. Lewandowski.... Przewodasem zwany... - mam nadzieje że to nie to...
Godzilla - 2 Maj 2006, 12:39
Czytałam, czytałam. Co do KTL, wreszcie rozumiem Ale żeby mnie tak od razu asymilować? Z moimi rozmiarami to trochę potrwa
Duke - 2 Maj 2006, 13:23
A ja nadal nie kumam
gorat - 2 Maj 2006, 14:47
DNS poprawiony.
Witam
Kwa, aż się boję tego brdelu w Powrocie...
Godzilla - 2 Maj 2006, 16:20
Pa pa, idę sobie. Ta pociecha, że na ulicach luz jak rzadko kiedy. Prawdziwie świąteczne i luksusowe warunki jazdy. Nie to, żeby w autobusie zaraz się trafiło miejsce siedzące, ale jedzie się bez korków. Aż trudno uwierzyć. Może będę w domu za mniej niż godzinę.
Indy - 2 Maj 2006, 16:44
Witam was w ten deszczowe popołudnie, co prawda teraz się rozjaśniło ale i tak jest do bani.
Emilia - 2 Maj 2006, 16:55
Cześć.
Pako - 2 Maj 2006, 17:04
Witam was!
A u mnie normalnie ciągle ciepło jest
elam - 2 Maj 2006, 17:35
witam
walczylam z wiatrakiem
emilko, intrygujacy awatarek
Pako - 2 Maj 2006, 18:04
Witaj!
Wygrałaś?
Bedwyr - 2 Maj 2006, 18:10
Siema wszystkim! Nowy jestem, co zresztą widać
Zbierałem się długo do rejestracji i wreszcie się udało
Bo widzę, forum miodzio
Pako - 2 Maj 2006, 18:14
O.. witam Dzisiaj jakiś taki przypływ nowych I to już druga osoba z Pruszkowa
Bejsbolem go!!!
Bedwyr - 2 Maj 2006, 18:21
Haha, standardowa reakcja, gdy ktoś słyszy skąd jestem
Widzę, że tu niejaki rytułał inicjalny jest
Oj nieładnie korzystać z przemocy
Pako - 2 Maj 2006, 18:36
I kto to mówi
Ale racja... to taki rytuał jest Prawie wszyscy przez niego przeszli
To i ty dostaniesz Bejsoblem jeszcze raz
Pako - 2 Maj 2006, 19:31
Bedwyr, ja się dziś gubię... zapomniałem cię posłać do wątku Biją , w tymże dziale, co ten temat. Tam się nowi witają. A ja tu niepotrzebnie cię.. tego... no, zapomniałem. Wybaczysz mi chyba tego bejsbola
A tymczasem ja już znikam Do zobaczenia jutro!
Lu - 2 Maj 2006, 19:48
Witam - już po pracy, cała szczęśliwa i zadowolona.
Zaraz zniknę do znajomych, moze jeszcze dzisiaj wrócę
Anonymous - 2 Maj 2006, 20:25
Cześć!
Byłam na zakupach ubraniowych i kupiłam dwie książki. Jestem szczęśliwa.
Witaj Bedwyr, ziomku! Tutaj Pruszków juz na nikim nie robi wrażenia. (A jest nas w sumie troje forumowiczów z tego pięknego misata, ale jeden gdześ zniknął)
Vykosh - 2 Maj 2006, 20:53
Halo, halo!
Mokrego dlugiego weekendu ciag dlaszy
Bedwyr - 2 Maj 2006, 22:41
Nie no spoko, Pako. I tak nic nie bolało
Cześć Miria. Cieszę się, że kogoś tu spotykam z Pruszkowa. Nawet się nie spodziewałem
Lu - 2 Maj 2006, 23:32
Miria
Cytat | Tutaj Pruszków juz na nikim nie robi wrażenia. (A jest nas w sumie troje forumowiczów z tego pięknego misata, ale jeden gdześ zniknął) |
Ciekawe gdzie... ?
Hauer - 3 Maj 2006, 00:06
Dobranoc. Gordon znowu się bawi latarką
|
|
|