To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Blogowanie na ekranie - Wnimanje! Gawra wirtualnego suwalskiego niedźwiedzia!

Fidel-F2 - 14 Listopada 2011, 23:49

ilcattivo13 napisał/a
Piwo dla każdego, kto dostrzega dobrą stronę i potencjał drzemiący w przyspieszeniu zakładania firmy
możesz wcześniej zacząć zarabiać
Rafał - 15 Listopada 2011, 09:10

ilcattivo13 napisał/a
witam moja droga,

A do mnie napisał doktor :mrgreen: :
Cytat
Z dr Paul Vancio
Numer telefonu komórkowego: +44-7011173605

Jestem dr Paul Vancio Od Harlsden, North West London, tutaj w Anglii. Ja pracuję dla NatWest Bank Corporation Londynie. Piszę ci z mojego biura, które będą z ogromną korzyścią dla nas obu. W moim departamencie, jako asystent menedżera (Greater London Regional Office), odkryłem opuszczonej sumę 15 milionów funtów Funty brytyjskie (piętnaście milionów Great British Pounds) na koncie należącym do jednego z naszych zagranicznych klientów Late Mr.Terry Ryan obywatel amerykański, który niestety stracił życie w katastrofie samolotu Alaska Airlines Flight 261, który rozbił się 31 stycznia 2000, w tym jego żona i córka tylko.

Wybór jest skontaktować się cieszyła z charakter geograficzny, gdzie mieszkasz, w szczególności ze względu na wrażliwość transakcji. i poufność w niniejszym dokumencie. Teraz nasz bank został czeka na którykolwiek z krewnymi, aby się do roszczenia, ale nikt nie uczynił tego. Ja osobiście został nieudanych odnalezienie krewnych na 2 lat, szukam Twojej zgody, aby zaprezentować Państwu jak najbliższych krewnych / Czy beneficjent do zmarłego tak, że wpływy z tego konta wyceniono na 15 milionów funtów może być wypłacona do Ciebie.

To będzie wypłacane lub udostępniane w tych procentów, 60% do 40% mnie i dla Ciebie. Mam zabezpieczone wszystkie niezbędne dokumenty prawne, które mogą być wykorzystane do wykonania kopii zapasowej tego twierdzenia jest uczynienie. All I need to wypelnic swoje nazwiska do dokumentów i zalegalizować go w sądzie, aby udowodnić Ci za prawowitego beneficjenta. All I wymagają teraz jest uczciwy współpracy, poufności i zaufania w celu umożliwienia nam patrz poprzez tę transakcję. Gwarantuję, że będzie to wykonane zgodnie z prawem rozwiązanie, które będzie chronić Ciebie z naruszenia
prawa.

Proszę dostarczyć mi następujące: jest to bardzo, bardzo PILNE PROSZĘ.

1. Pełne imię i nazwisko
2. Twój bezpośredni numer komórkowy
3. Twój adres kontaktowy.
4. Twój wiek

Po odszedł poprzez metodyczną wyszukiwania, postanowiłem skontaktować się z Tobą nadzieję, że znajdziecie tego wniosku interesujące. Prosimy o potwierdzenie tej wiadomości i wskazując zainteresowanie będzie dostarczyć Państwu więcej informacji. Endeavor do let me know swojej decyzji jak najszybciej.

Proszę o kontakt poprzez mój prywatny e-mail: dr_paulvancio2@live.com
Pozdrawiam,
Dr Paul Vancio
Prywatne Tel: +44-7011173605
Email: dr_paulvancio2@live.com

Fidel-F2 - 15 Listopada 2011, 09:25

Rafał, nie chcesz 15 mln funtów?
Rafał - 15 Listopada 2011, 09:30

Nie, nie o to chodzi, coś nie lubię bawić się w doktora ze starszymi panami :wink:
Fidel-F2 - 15 Listopada 2011, 09:31

tak, to jest argument :P
fealoce - 15 Listopada 2011, 12:10

ilcattivo13 napisał/a

fealoce - jeśli taki cykor jak ja dał radę obejrzeć, to można ten film pozwalać oglądać nawet nadwrażliwym pięciolatkom ;P: Ew. możesz pójść w moje ślady i zastosować koco-filtr 8)

Wyraźnie mnie nie doceniasz :mrgreen: spytaj feralnego jak wygląda oglądanie strasznych filmów w moim towarzystwie

ilcattivo13 napisał/a
Edit:
Cytat
witam moja droga,
Jak się dzisiaj, mam nadzieję, że wszystko jest dobrze z tobą. Przykro
mi martw się z moim Wniosek dotyczący relacji z tobą, ale wiem, że
spełnisz moje życzenie w dobrej wierze i zrozumienia, Mam na imię Helen
Nathan. Poszedłem Poprzez e-mail dzisiaj nie mam opcji niż z
powiadomieniem, że interesuje mnie o związek z tobą, będę również
wiedzieć, jak wam więcej, można wysłać e-mail tak, że mogę wysłać
więcej informacji na temat my self tym moje zdjęcia. Wierzę, że możemy
przenieść tutaj. Należy jednak pamiętać, że miłość nie ma bariery
kolorów, bez barier edukacyjnych powrót ziemi, nie
społeczno-gospodarczego Barrier, religijnych, języka, narodowości lub
barierę odległości, jedyną istotną rzeczą jest miłość. Czekam na
Twój mail na mój adres e-mail powyżej. Bóg was błogosławi.
Z poważaniem
Miss Helen Nathan.

:mrgreen:

do mnie nie piszą, buuu :wink:

shenra - 15 Listopada 2011, 12:13

Ahahaha, też dostałam niedawno podobne brednie, od jakieś straszliwie ciężko chorej, wręcz umierającej i niemogącej się ruszać kobiety Rosemary, czy jakoś tak. Dramat
dalambert - 15 Listopada 2011, 12:17

No shenra, , ale z fealoce, to jakaś Helen chce mieć miłość bez bariery :wink: Ale się jej trafiło :D
shenra - 15 Listopada 2011, 12:19

A nie z Hubertem? :mrgreen:
dalambert - 15 Listopada 2011, 12:21

shenra, może3 i z Hubertem, ale kto tam taka Helen wi :mrgreen:
merula - 15 Listopada 2011, 12:27

odpowiednimi gadżetami możesz obskoczyć prezentowo rzesze krewnych i znajomych. nawet na bogato :mrgreen:
feralny por. - 15 Listopada 2011, 13:13

A ja dostałem lepsze:
Cytat
Hi there b,

As a reminder, you created a YouTube account for ...... but haven't completed the signup process. Complete your registration and upgrade your account by clicking the link below:

http://www.youtube.com/si...ature=neup2>

Once you've upgraded, you'll be able to login to YouTube using the same account you use for all other Google sites.

Please note that your account will be deleted from our system on Dec 10, 2011 if you do not upgrade your account. If you're having trouble and need some help, please visit the YouTube help center.

Thank you,
The YouTube Team
A ja się przed szantażem nie ugnę.
ilcattivo13 - 15 Listopada 2011, 16:35

Fidel-F2 napisał/a
ilcattivo13 napisał/a
Piwo dla każdego, kto dostrzega dobrą stronę i potencjał drzemiący w przyspieszeniu zakładania firmy
możesz wcześniej zacząć zarabiać

nie doczytałeś do końca - "oraz w możliwości odzyskania kosztów poniesionych na gadżety" :wink:

merula - dyskwalifikuję, bo odpowiedź miała być na pw :twisted: A poza tym, nie tak do końca trafiłaś :wink:

Rafał - takie jak Twój, dostawałem tylko na była skrzynkę firmową :)

fealoce - pamiętasz Jasia Fasolę i Koszmar z ulicy wiązów? Ja przeżywam dużo mocniej 8)
A odnośnie maili - podaj adres swojej skrzynki, coś się załatwi :twisted:

feralny - ja dostałem dwa takie (do obecnego konta i do poprzedniego - do którego zapomniałem hasła). I też się nie ugiąłem :D

odnośnie zakładania firmy. Istnieje bardzo poważne prawdopodobieństwo, że w ciągu najbliższego tygodnia ocip*eję. Jeszcze wczoraj można było miesięczne faktury za opał wliczyć w pomostówkę, dziś już nie (butli z gazem do grzejników tez nie). Dlatego kupuję klimatyzację z wbudowanym grzejnikiem elektrycznym. Zimą będę miał ciepło, latem chłodno, a prund pójdzie w pomostówkę i koszty. A w kozie będę palił dla przyjemności. O!

I sprawdziłem wysokość poddasza - 222,5 cm. O 2,5 za dużo, żeby móc skorzystać z połówkowej stawki podatku od nieruchomości (czyli zamiast ~750, będę płacił ~1500 pln). Siut...

Martva - 15 Listopada 2011, 16:48

Ułóż baaarrrdzo gruby dywan na podłodze ;)
Rafał - 15 Listopada 2011, 16:49

przyklej styropian na sufit i zaciągnij klejem albo daj panele na styropian na podłogę :wink:
kropek - 15 Listopada 2011, 16:53

Niedźwiedź,
Nie zrozumiałem do końca ale wnoszę, że o 2,5 cm Ci chodzi? Przeca ty techniczny jesteś, o błędzie pomiaru słyszałeś? Masz atestowaną metrówkę? Kto kiedy przyjdzie Ci mierzyć wysokość na poddaszu? W końcu zawsze możesz sobie sufit podwieszany zrobić, jak będziesz miał tą kontrolę....
Taki duży, a taki ... misiowaty :lol: , no... Kasy masz za dużo? 8)

ilcattivo13 - 15 Listopada 2011, 17:41

Martva napisał/a
Ułóż baaarrrdzo gruby dywan na podłodze ;)

będzie specjalna wykładzina dywanowo-antyelektrostatyczno-antyalergiczna, ale dziady nie robią ich grubszych niż 5 - 7 mm.

kropek - już wiesz, co niedźwiedziowi chodzi po głowie? :wink:

Zaraz usiędę (tzn. już usiędłem, ale usiędę jeszcze bardziej) i będę od nowa kalkulował koszty. Koszt notebooka już przewalam na to, co mi US zwróci z VATu - trochę szkoda, bo miałem nadzieję, że będę go miał już w styczniu/lutym, a nie w marcu/kwietniu.

Na pewno oprócz kompa, upsa, projektora, sejfu i paru innych dupereli, muszę przeznaczyć część kasy na przystosowanie instalacji elektrycznej i oświetlenia oraz na ew. zamontowanie podlicznika. Muszę też pomyśleć, co zrobić z domofonem. No i alarm by się przydał. A mamuśka mówi, żebym też zamontował rolety przeciwwłamaniowe na oknie i drzwiach przy balkonie.
Jakbym obniżył sufit, to płaciłbym te ~750pln rocznie mniej, ale znowuż koszta obniżenia byłyby ze 3-4 razy wyższe (na pewno nie zamontuję styropianowych kasetonów/płyt na poddaszu - wiem jak to śmierdzi, kiedy pomieszczenie się nagrzewa). Tyle, ze taki obniżony sufit miałbym na lata.

BTW - może mi ktoś polecić jakiś sensowny elektryczny grzejniko-klimatyzator wolnostojący?

fealoce - 15 Listopada 2011, 17:47

ilcattivo13 napisał/a

fealoce - pamiętasz Jasia Fasolę i Koszmar z ulicy wiązów? Ja przeżywam dużo mocniej 8)
A odnośnie maili - podaj adres swojej skrzynki, coś się załatwi :twisted:

Dobre! Mam tylko dziwne wrażenie graniczące z pewnością, że kolejnych randek już nie było... :mrgreen:
A z "Koszmarem z ulicy Wiązów" poradziłam sobie bardzo prosto: wyłączyłam po ok 2 minutach :wink:

Co do maili- dziękuję, postoję ;P:

shenra - 15 Listopada 2011, 17:52

fealoce napisał/a
A z Koszmarem z ulicy Wiązów poradziłam sobie bardzo prosto: wyłączyłam po ok 2 minutach
Ale dlaczego? I był tam boski Johnny :roll:
ilcattivo13 - 15 Listopada 2011, 17:57

fealoce napisał/a
Dobre! Mam tylko dziwne wrażenie graniczące z pewnością, że kolejnych randek już nie było... :mrgreen:
I tu się, moja droga, mylisz :D Randek było więcej. A przynajmniej jeszcze jedna - dyskotekowa.
fealoce - 15 Listopada 2011, 18:01

Ojej, w takim razie szczerze tej pani współczuję ;P:
shenra, wyłączyłam bo się bałam...mnie łatwo wystraszyć

ilcattivo13 - 15 Listopada 2011, 18:08

jakbyś widziała, jakiego mena wyrwała na dyskotece, to byś przestała współczuć :wink:

Oki... Pośmialiśmy się, pożartowaliśmy się, trza się brać za robotę :roll: Na zrazie :wink:

ilcattivo13 - 16 Listopada 2011, 00:42

sześć godzin z hakiem i już mam wybraną drukarkę: Lexmark Pro 709 Prevail :wink:

A teraz spać...

Fidel-F2 - 16 Listopada 2011, 08:06

ilcattivo13 napisał/a
nie doczytałeś do końca - oraz w możliwości odzyskania kosztów poniesionych na gadżety
nie będę udawał, że łapie o co chodzi
ilcattivo13 - 18 Listopada 2011, 19:09

wczoraj miałem spotkanie z doradcą biznesowym. Poza jedną kwestią, ocenił mój bp dość wysoko :D
fealoce - 18 Listopada 2011, 20:54

no to super :) :bravo
Agi - 18 Listopada 2011, 21:04

Dalej trzymam kciuki :)
ilcattivo13 - 18 Listopada 2011, 21:45

dzięki :D Przywracacie mi wiarę w przywracanie wiary :wink:
ilcattivo13 - 19 Listopada 2011, 20:08

Grucha dostał ostrzeżenie w sposób, który chyba najlepiej rozumie (poza sztraszną ścierą).

Mamuśka od jakiegoś czasu przyzwyczajała kota, że wystarczy miauknąć kiedy ona je obiad i zaraz dostanie się kawałek tego obiadu (mięsko, ryba, łotewer). Teraz jak tylko siada gdzieś z talerzem, to Grucha, choćby dopiero co skończył półkilowy kawał wątróbki i tak przyjdzie, usiądzie pod nogami i zacznie "beczenie". Nawet, jeśli i tak nie będzie jadł tego, co mu się rzuci. Ale dzisiaj...

Dzisiaj było inaczej. Obiad był opóźniony, a że zaczął się Top Gear, to postanowiłem spożyć posiłek w cywilizowany, starożytno-rzymski sposób. Czyli leżąc na kanapie przed tv. Byłem w połowie posiłku, kiedy przylazł Grucha i zobaczył, że coś jem. Najpierw ze trzy razy miauknął z poziomu podłogi, a gdy dalej nie zwracałem na niego uwagi, wskoczył na kanapę i zaczął podchody do mojego talerza. Kiedy był już w zasięgu umożliwiającym "poczęstunek", wpakowałem sobie kawał mięcha do buzi, poparzyłem się Grusze w oczy, pokazałem mu całą moją klawiaturę i zrobiłem GRRRRRRRRRR tak głośno, jak tylko się z mięchem w buzi dało. Wspominałem już, ze Grucha szybki jest? :twisted:

Jutro znowu zjem obiad w ten sam sposób i ciekawe, czy Grucha będzie miał odwagę przyjść sępić ;P:

shenra - 19 Listopada 2011, 20:26

ilcattivo13, biedny kot zawału przez Ciebie dostanie. :mrgreen:

Partner forum