To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Zadomowienie - powitania na forum - Luźne rozmowy bez tematu

Pako - 8 Wrzeœśnia 2006, 17:36

Wiecie co? Logan zamknął temat, bo ludzie tam spamowali. I ja nie miałem tam ani jednego posta. Znaczy => nie koniecznie jestem spamer ;)
gorat - 8 Wrzeœśnia 2006, 19:01

A implikacja w drugą stronę? :mrgreen:
Pako - 8 Wrzeœśnia 2006, 19:13

To, żę tam nie spamiłem, nie znaczy, ze spamerem nie jestem ;)
ale wiesz, grunt to podać rzecz na włąsną korzyść ;)

Pako - 9 Wrzeœśnia 2006, 08:26

Tak se siedzę na ircu na kanale jednym i nikogo nie ma. Zakladamy kanał ircowy sffh :> ?
Fidel-F2 - 9 Wrzeœśnia 2006, 08:30

Jak nie ma to po co tam siedzisz :?: :shock: :?:

Znajdź sobie robotę albo nadrabiaj zaległości w czytaniu.

Pako - 9 Wrzeœśnia 2006, 08:34

Siedzę, bo mam irca w tle właczonego, a ogólnei przesiaduję na forum i www. ale czasem miło jest mieć do kogo mordę otworzyć ;)
Robotę? Wakacje mam, kończa mi się to korzystam na całego ;) A zaległości w czytaniu nadrabiam, a jak :) Właśnie kończę żertwę czytać :)

Fidel-F2 - 9 Wrzeœśnia 2006, 08:38

Żertwa to nie są zaległości. Zaległości to Helikonia, Fundacja Asimowa, Gallegher, Tumitak, Gateway, itd.
Pako - 9 Wrzeœśnia 2006, 09:07

to też... ale tego w bibliotece nie ma :/
dareko - 9 Wrzeœśnia 2006, 09:16

Pako, a gdzie ty jestes, na sffh nie ma nikogo ;)
Pako - 9 Wrzeœśnia 2006, 10:27

Poszedłem się rozerwać... granatem w call'u 2 :)
Poza tym parę osób się pojawiło na kanale irc, czytam opowiadanie, gadam na gg.... okzauje się, zę ja zajęty jestem ;)

gorat - 11 Wrzeœśnia 2006, 18:33

Ktoś może przypilnowac Przybyłka, by wreszcie posta jakiegokolwiek napisał? :|
mawete - 11 Wrzeœśnia 2006, 18:41

a po co? ma chłopak kilka postów do przeczytania - jakieś kilkadziesiąt tysięcy... :mrgreen:
Lu - 11 Wrzeœśnia 2006, 19:12

Może boi się tego bicia ? Ja sie bałam i wślizgnęłam się po kryjomu :lol:
gorat - 11 Wrzeœśnia 2006, 20:47

Jakby napisał wreszcie te parę postów poza powitaniem i zwiał na parę miesięcy, to potem mógłby się udzielać bez obawy, że ktoś będzie pamiętał, że się nie witał :? :evil: :mrgreen: :P
Agi - 18 Wrzeœśnia 2006, 19:56

TV zrobiła mi dużą frajdę - na TVP3 dali transmiję meczu żużlowego poznańskich Skorpionów. Na razie są w II lidze ale z bardzo realnymi szansami na I-szą. Ten mecz też wysoko wygrali :D
Dunadan - 18 Wrzeœśnia 2006, 20:03

mecz zuzlowy... :shock: co to jest?...
Agi - 18 Wrzeœśnia 2006, 20:22

Dunadan napisał: mecz żużlowy... :shock: co to jest?...

Jak by Ci tu przystępnie wytłumaczyć (długa chwila namysłu): wyobraź sobie stadion, na którym dookoła murawy zamiast np. bieżni położona jest nawierzchnia z masy, zwanej potocznie żużlem. Wyznaczone są 4 tory, które oznacza się licząc od wewnętnej. Przyswajasz :?: No to jedziemy dalej. Mecz rozgrywają dwie drużyny (jeśli to jest liga). W 15 wyścigach (dwa ostatnie nominowane) startuje po dwóch zawodników z drużyny. Zawodnicy mają do pokonania 4 okrążenia. Punktowane są trzy pierwsze miejsca w kolejności 3, 2, 1 punkt. Aha jeszcze najważniejsze - zawodnicy ścigają się na specjalnych motocyklach napędzanych etanolem.
Czy wszystko jasne :?: :mrgreen:

Dunadan - 18 Wrzeœśnia 2006, 20:33

Zaraz... wiem co to zuzel :P tzn zawody zuzlowe :) ale jakos tak mi sie... no dziwnie mi zabrzmialo 'mecz zuzlowy' :D nie wiedzialem ze to sa MECZE i ze sa druzyny itp... dobrze ze bramek nie ma :P
Ani nie wiedzialem ze motory jada na etanolu :shock: dzieki za info :wink:

Agi - 18 Wrzeœśnia 2006, 20:52

Dunadan co Ty opowiadasz :shock: czy Tobie mecz kojarzy się tylko z piłką nożną :?: Przecież w żużlu oprócz rozgrywek indywidualnych (Mistrzostwa wszelkiej maści i cykl Turniejów Grand Prix) są normale ligi żużlowe. W tym roku w Polsce najlepszy jest Atlas Wrocław
Dunadan - 18 Wrzeœśnia 2006, 20:56

Agi ja sie nie znam - widzialem w TV kilka razu w zyciu zawody ( nie wiem czy mecz czy nie ) zuzlowe :) no, ale wlasnie zdobylem nieco wiedzy dzieki tobie :)
Agi - 18 Wrzeœśnia 2006, 21:01

Oki, zagalopowałam się :oops: przecież nie ma obowiązku znać się na żużlu. Sorry Dunadan
hjeniu - 18 Wrzeœśnia 2006, 21:15

Agi55, nie myl chłopaka paliwem do motocykli żużlowych jest metanol a nie etanol, a to istotna różnica. Trafi kiedyś biedak na mecz żużlowy chlapnie sobie i wyjdzie niewidomy. :mrgreen:
Agi - 18 Wrzeœśnia 2006, 21:17

:mrgreen: literówka - m mi uciekło. Dzięki
hjeniu - 18 Wrzeœśnia 2006, 21:21

Trzeba dbać o życie i zdrowie współforumowiczów :mrgreen:
Dunadan - 18 Wrzeœśnia 2006, 21:37

Agi - spoko, rozumiemcie :D CO do tego etanolu to sie tak wlasnie zdziwiliem... jak to tak... tak marnowac?!... :D ale juz sporostowano.
A skoro juz jestesmy przy sprawach alkoholowych - wreszcie dorwalem gruzinskie wino :D Szukalem go po przeczytaniu trylogii jak na razie o kuzynkach Pilipiuka. Az sie napilem jego zdrowie - wino jest boskie! wole nie wiedziec ile kosztowalo bo dostalem na urodziny :D

hjeniu - 18 Wrzeœśnia 2006, 22:20

Tak i armeński koniak moja ciotka przemycała to kiedyś podczas wycieczek do kraju szczęśliwego ludu pracującego miast i wsi :mrgreen:
Agi - 18 Wrzeœśnia 2006, 22:39

Armeński "koniak" piłam, owszem niezły :)
Dunadan - 18 Wrzeœśnia 2006, 23:44

szczesciarze :/
mad - 19 Wrzeœśnia 2006, 00:33

Można gdzieś to kupić?
Rafał - 19 Wrzeœśnia 2006, 09:25

Pewnie. W Tibilisi. I w ...Pradze. :mrgreen:
Ponadto widziałem (i nie tylko widziałem :wink: ) już wina Mołdowskie -nawet niezłe. Koniaki Gruzińskie i Armeńskie skończyły się dawno, ale można już z powrotem kupować Słoneczny Brzeg, też gdzieś widziałem.

Partner forum