To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Ludzie z tamtej strony świata - Rafał Dębski

NURS - 21 Maj 2009, 10:37

a prawa autorskie do wizerunku? :twisted:

przyjedź na NURS-con, popozujemy ci do zdjęć, zrobisz historyję, jak talala!

Ozzborn - 21 Maj 2009, 10:40

O nie wiedziałem, że google prowadzi agencję wynajmu umyślnych :mrgreen:
RD może tam kogoś znajdziesz :wink:

Iwan - 21 Maj 2009, 10:52

Ixolite, świetne :bravo :mrgreen:
Ixolite - 21 Maj 2009, 10:57

NURS napisał/a
a prawa autorskie do wizerunku? :twisted:

przyjedź na NURS-con, popozujemy ci do zdjęć, zrobisz historyję, jak talala!

Oj wiem, wiem :roll: Leżało, to podniosłem, ale rozpowszechniać ani sprzedawać nie będę oficjalnie :roll:

A na NURS-con z wielką chęcią bym się udał, tyla że egzamin będę miał tego dnia, więc nawet nie rozważałem tej możliwości.

RD - 21 Maj 2009, 11:52

Ozzborn napisał/a
O nie wiedziałem, że google prowadzi agencję wynajmu umyślnych :mrgreen:
RD może tam kogoś znajdziesz :wink:

Nie chcę jakiegoś tam gostka z gugla! Interesuje mnie Ixolite. Oczywiście z owieczkami.

Ozzborn - 21 Maj 2009, 11:57

Czy to oficjalna propozycja? Może w takim razie rozważysz proponowane przeze mnie w innym wątku fotostory produkowane przez Ixiego w każdym SFFiH... jak w starym dobrym BRAVO :mrgreen:

Ixi, na SKOFIE wystawię Ci rachunek za robienie pijaru :twisted:
Może się zatrudnie jako umyślny umyślnego? :wink:

Witchma - 21 Maj 2009, 12:04

Ozzborn napisał/a
jak w starym dobrym BRAVO :mrgreen:

To może jeszcze dorzucimy kącik z listami od czytelników... Fidel świetnie by się nadawał do odpowiadania na nie :D

RD - 21 Maj 2009, 12:06

Z tym, że - uprzedzam - umyślny w moim przypadku to funkcja społeczna, nisko płatna (bezpłata w istocie rzeczy), za to zwiążana z całą masą obowiązków, począwszy od robiena porannej kawy, na dojeniu i strzyżeniu owiec skończywszy. :mrgreen:
Ozzborn - 21 Maj 2009, 12:25

Znaczy robota dla pasterza-kawosza-fantasty? :mrgreen: To ja nie wiem czy mój klient się skusi :twisted:

Witchma, boski plan! :D Fidel byłby idealny do tej roli, trzeba mu zaproponować jak wróci.

Jak już tak jedziemy kalsyką Bravo, to może jeszcze mój pierwszy raz? :lol:
...z fantastyką oczywiście :mrgreen:

merula - 21 Maj 2009, 15:20

a takie juś gdzieś kiedyś widziałam

ale plakaty mogłyby być, z nagimi torsami herosów :mrgreen:

Ozzborn - 21 Maj 2009, 15:30

i heroin!! Nie zapominajmy o gibkich, długłowłosych, niezbyt ubranych heroinach :mrgreen:
RD - 21 Maj 2009, 15:51

Oraz pulchnych, odzianych w biel, z tu i ówdzie wystającymi częściami niesfornymi cherubinach :mrgreen:
merula - 21 Maj 2009, 16:15

cherubiny są be :wink:
RD - 21 Maj 2009, 16:19

Ostrożnie, merulo, ostrożnie! :D
Za Kopalińskim:
cherub(in) - anioł wyższego rzędu, w hierarchii chórów anielskich, zazw. następny po serafinie; młodzieniec o urodzie świeżej i delikatnej
Wiesz, że anioły wyższego rzędu bywają mocno nieprzyjemne i mściwe?

merula - 21 Maj 2009, 16:21

ok, cherubinki, zwane amorkami są be ;P:
RD - 21 Maj 2009, 16:27

No, teraz lepiej. Myślę, że ten piorun, do którego już-już wprowadzano koordynaty celu został schowany w arsenale. Przynajmniej na razie... :mrgreen:
Ixolite - 21 Maj 2009, 16:36

:shock:

Ozzborn, kiedy ja podpisałem jakiś kontrakt z tobą? Ja nic nigdy nie podpisuję na wszelki wypadek, to jakaś manipulacja! :shock:

Ozzborn - 21 Maj 2009, 17:09

Nie dość, że manipulacja to jeszcze stawianie przed faktem dokonanym... jak nie poskutkuje, to mam w zanadrzu jeszcze odwołanie się do wyższych uczuć i granie na poczuciu winy :twisted:
Ixolite - 21 Maj 2009, 17:46

OK, żeby nie śmiecić w wątku gospodarza powiem tylko, że zgadzam się, żebyś płacił mi za przywilej i niewymowną przyjemność bycia moim "gościem od pijaru". Powiedzmy beczka piwa albo butelka półtoraka za pierwszy miesiąc, a potem się zobaczy. Jak będę zadowolny możemy podnieść opłaty do dwóch beczek lub dwóch butelek :mrgreen: ;P:
RD - 21 Maj 2009, 19:08

A śmiećcie :D . Tym bardziej, że temat w jakims stopniu mnie dotyczy (wynajem umyślnych).
Adanedhel - 21 Maj 2009, 19:29

A że tak spytam - a jakaś zapowiedź nowego numeru będzie? Choćby maciupeńka. Pliiiiz!
;)

Adashi - 21 Maj 2009, 19:33

I czy strony pisma, nautilusa, forum (???) zostaną jakoś graficznie ujednolicone z sajtem FS?
RD - 21 Maj 2009, 19:37

Adanedhel napisał/a
A że tak spytam - a jakaś zapowiedź nowego numeru będzie? Choćby maciupeńka. Pliiiiz!
;)

Jutro powieszę :D

Adanedhel - 21 Maj 2009, 19:40

I to się nazywa konkretna odpowiedź. Jak jeszcze tak szybko będziecie oceniać teksty... :mrgreen:
Ixolite - 21 Maj 2009, 19:40

Jutro wieszanie, po jutrze pluton? :shock:
RD - 21 Maj 2009, 19:43

Uran albo Neptun. Pluton jest za daleko
merula - 21 Maj 2009, 19:52

ale jaki izotop?

więcej, czy mniej promienisty?

Adashi - 21 Maj 2009, 19:53

Dziękować za udzielenie odpowiedzi :roll: :|
RD - 21 Maj 2009, 19:56

merula napisał/a
ale jaki izotop?

więcej, czy mniej promienisty?

Maksymalnie promienisty. Ile fabryka dała!

Gwynhwar - 21 Maj 2009, 20:02

Adashi napisał/a
I czy strony pisma, nautilusa, forum (???) zostaną jakoś graficznie ujednolicone z sajtem FS?

Halo, halo o.o

Partner forum