Konwenty, te fandomowe i te forumowe - Warszawa (SKOFA) (cykliczna, 2025.08.23)
Studnia - 8 Czerwca 2007, 09:46
Przepraszam, bo nie jestem pewny, ale czy Ty próbujesz mi grozić?!
Anonymous - 8 Czerwca 2007, 09:47
Tylko obiecuję.
Studnia - 8 Czerwca 2007, 09:48
Obiecanki, cacanki...
Ixolite - 8 Czerwca 2007, 09:53
Obiecanki macanki, ja będę robił zjęcia, jak mi się będzie chciało
Azirafal - 8 Czerwca 2007, 12:48
No to ja już oficjalnie potwierdzam, że będę. Nie posiedzę zbyt długo (21? 22 może?), ale co pogadam i wypiję, to moje
Rafal Kosik - 8 Czerwca 2007, 14:26
Przygotujemy Ci Twojego ulubionego drinka ;)
Khorne_S - 8 Czerwca 2007, 14:29
Tylko dodamy trochę więcej tajemnej chemii ....
Trująco-wybuchowej byś się rozerwał troszkę
Adanedhel - 8 Czerwca 2007, 15:53
Będziemy obstawiać - czy szybciej wybuchniesz, czy się otrujesz
mawete - 8 Czerwca 2007, 20:21
Balujecie...
gorat - 8 Czerwca 2007, 21:35
Azi był, uniknął wyrywania kończyn.
I kto wymyślił, że przychodzący przed osiemnastą stawia piwo? <ostrzy narzędzia> No kto? We dwóch z Adanedhelem siedzieliśmy i prawie zasypialiśmy z nudów I to jeszcze sporo po...
A Ixi to jakiś strachliwy cżłowiek jest. Co zagadałem do niego, to się odsuwał.
I niech spróbuje nie cenzurować...
Studnia - 8 Czerwca 2007, 21:43
Niech nie cenzuruje... Jeszcze kwadrans i wychodze z roboty i sam tam dołącze ze swoim fotoaparatem...
gorat - 8 Czerwca 2007, 21:50
Ta, niech spróbuje.
Ixolite - 9 Czerwca 2007, 04:28
Bry. Wróciłem
gorat - wspominałeś coś o rozszarpywaniu i innych tego typu rozrywkach, tedy się odsunąłem nieco
Studnia - 9 Czerwca 2007, 05:05
Witam i zarazem dobranoc mówie. Właśnie wróciłem do domu. Było miło, ale jak zawsze szybko się skończyło. I taka jedna obietnica... Jako że SKOFA wypada z reguły co miesiąc, a mniej więcej za miesiąc obchodzę ćwierćwiecze, serdecznie zapraszam wszystkich na następną SKOFĘ!!
lokje - 9 Czerwca 2007, 06:29
Bry, SKOFowy ochlapus do domu dotarł Jak zwykle mądrze rozmawialiśmy o literaturze, gwiazdy wieczoru świeciły bez migotania, było pięknie w ogóle i w szczególe. Po stronie strat osobistych wpiszę wyparowanie czterech zapalniczek, plus odkrycie, że istnieją ludzie lubiący Busha
A, zdjęć powinno być sporo bo się lud rozpstrykał maksymalnie, fundując reszcie tymczasową ślepotę. Zdjęcia, oczywiście, są tendencyjne...
Studnia
Cytat | obchodzę ćwierćwiecze |
A ja Cię cmokałam po główce... Matko z dzieciątkiem, zostałam pedofilem
poranna edyta- Khorne, niech Ci Bozia ( coś się religijna zrobiłam) w dzieciach zapalniczkę wynagrodzi
Anonymous - 9 Czerwca 2007, 09:47
Jak, rany, idę szukać zapalniczki, bo ja zapalniczkowy kleptoman jestem i na pewno dostanę po głowie. Albo i się nie przyznam, o!
Było jak zwykle radośnie, były i zielone napoje, i mydlane wyznania i robienie zdjęć Żebrowskiemu. Czyli jak zwykle nie wiadomo, o co chodzi.
Dzisiaj już nie jest tak fajnie.
Adanedhel - 9 Czerwca 2007, 09:55
Zdjęć będzie sporo. Ale zaskoczenie - to nie starzy fafarazzo dominowali tylko Rafał z Kasią. Normalnie, dorwali się do aparatu jakby w życiu żadnego nie widzieli No i udało się mi się ściągnąć Piekarę Wyglądał na zadowolonego, zwłaszcza gdy rozmawiał z lokje ( ), więc podejrzewam, że może zostać nowym stałym skofowiczem...
lokje napisał/a | (...) odkrycie, że istnieją ludzie lubiący Busha |
Cóż, lokje, są ludzie i ludziska
Anonymous - 9 Czerwca 2007, 09:57
Coś dziwnego, nie dość, że nie mam zapalniczek Lokje, to swoich takoż.
Spisek!!
Rafał, spróbuj nie dać zdjęć do cenzury, to będziesz biedny.
Adanedhel - 9 Czerwca 2007, 10:01
A właśnie, już kilka godzin od SKOFY minęło i nie ma żadnych zdjęć? Normalnie ktoś tu się obija... No, chyba, że Miria ma tak dużo do ocenzurowania
Studnia - 9 Czerwca 2007, 10:15
Cenzurowania, jakiego cenzurowania?! Cenzura to bzdura!!
lokje napisał/a | A ja Cię cmokałam po główce... Matko z dzieciątkiem, zostałam pedofilem |
Eee... No to sorry bardzo, ale na ile mnie oceniłaś? W sensie wiekowym oczywiście...
Kasiek - 9 Czerwca 2007, 10:17
Hmm... za miesiąc? A forumowicze z NOCARZA robią strzelankę jakoś wtedy, to może się zdarzy, że zostanę w Wawie lub przyjadę dzień wcześniej jeśli termin będzie dogodny
Kruk Siwy - 9 Czerwca 2007, 10:31
Kasiek, zabierz takiego jednego z bródką. Co to nie bija za darmo...
Studnia - 9 Czerwca 2007, 10:47
No dobra... Zdjęcia gotowe do opublikowania. Tylko Ix cholera pewnie jeszcze śpi, i nie mam gdzie tego wgrać, coby każdy mógł pooglądać...
lokje - 9 Czerwca 2007, 10:48
Miria napisał/a | Dzisiaj już nie jest tak fajnie. |
Bo nie pijesz Muszynianki Inna sprawa, że te nasze wody to żopiaste są. Swojego czasu bywałam w Kluczborku, mieli tam ciecz pachnącą wiekowym jajem ( dowolnie wybranego gatunku), ale syndrom dnia następnego leczyła natychmiast.
Z tymi zapalniczkami coś jest na tzw. rzeczy, wyjszły były dziwnie. Mamy chyba cichego zapalniczkowego kleptomana.
Cytat | Rafał, spróbuj nie dać zdjęć do cenzury, to będziesz biedny. |
Słusznie, słusznie. Ja polecę z innej mańki- Raaaafał, nie bądź wiśnia, daj obejrzeć zdjęcia przed puszczeniem, proooszę...
Mamy groźbę, prośbę, musi się złamać Zrobi się na maczo- uderzymy do Kasi...
Niewymawialny nick
Cytat | Wyglądał na zadowolonego, zwłaszcza gdy rozmawiał z lokje |
Oj, pierwszy raz doświadczał, to był uprzejmy i nie uciekał. Zresztą była Miria, Merula, Kasia- pod takim naporem piękna i mądrości nawet Piekara padnie Skoro już mi tyłek obrabiasz nie wspomniałeś o Marcinie- cały kwadrans słuchał mojego blablania i przeżył... Nooo, to jest osiągnięcie, wróżę, że pisarsko się po tej traumie rozwinie na Nobla, lekko licząc....
Studnia
Paparatowy, weź no się nie narażaj, khem, khem.
Cytat | Eee... No to sorry bardzo, ale na ile mnie oceniłaś? W sensie wiekowym oczywiście... |
Łoczywiździe. O swoim wieku pisałam, o swoim, psze dziecka
Studnia - 9 Czerwca 2007, 10:58
lokje napisał/a | Paparatowy, weź no się nie narażaj, khem, khem. |
Bez obaw, pewne zdjęcia ukazujące pewne osoby w sposób kontrowersyjny nie zostaną opublikowane...
lokje napisał/a | Łoczywiździe. O swoim wieku pisałam, o swoim, psze dziecka |
No ale gdzie odpowiedź na moje pytanie... Bo co mnie tam Twój wiek obchodzi, kobiet o lata nie pytam...
Kruk Siwy - 9 Czerwca 2007, 11:17
Zwłaszcza, gdy wyglądają na bardzo, bardzo dojrzałe...
Ixolite - 9 Czerwca 2007, 11:39
Żółtą zapalniczkę ja podprowadziłem Ktoś ją porzucił i musiałem się nią zaopiekować...
Anonymous - 9 Czerwca 2007, 11:39
lokje napisał/a | Z tymi zapalniczkami coś jest na tzw. rzeczy, wyjszły były dziwnie. Mamy chyba cichego zapalniczkowego kleptomana. |
To spisek jest, mówię! Może trzeba było sprawdzić u pod T-shirtem Rafała?
lokje napisał/a | Zresztą była Miria, Merula, Kasia- pod takim naporem piękna i mądrości nawet Piekara padnie |
O, właśnie. Tym razem skupisko się było uczyniło wokół pisarza innego niż Marcinek. Bo kobiety to niestałe są straszliwie...
Studnia - 9 Czerwca 2007, 11:42
No dobra. To ja zapraszam tutaj
Ixolite - 9 Czerwca 2007, 11:52
A właśnie, ktoś mię mówił, że się leniłem zdjęciowo - przeca mam swoich folołersów, którzy za mnie część roboty odwalają
|
|
|