Zadomowienie - powitania na forum - Biją :)
Rodion - 11 Stycznia 2006, 16:58
Misiu! Coś plaski taki jesteś?
No to wypchamy, takie fajne kosteczki tu sie walają, bedą w sam raz! Tylko skąd na nich taki napis! TNT. Hymm...?! A tam do pełna! I jeszcze powitalne cygarko z petardą w pyszczek.
Witaj!
( odbiega chylkiem czekajac na wielkie BUM! )
elam - 11 Stycznia 2006, 17:30
witam ktosia i misiolaka!
wlasnie opilowalam sobie nieco pazurki, wiec ominie was zdzieranie zywcem skory, zreszta z misiolaka nie bardzo jest co zdzierac..
hmm, to moze ta flaszeczke napalmu, co mi zostala jeszcze z ostatniej imprezy, obalimy wspolnie, co? no, juz nie wmawiajcie mi, ze wy niepijacy..
a potem papierosika...
co "nie pale"? co "nie pale"! ja tez nie pale!
ja tylko podpalam...
no, to chyba przelamalismy pierwsze lody..
Margot - 11 Stycznia 2006, 17:47
elam napisał/a | (...)a potem papierosika...
co nie pale? co nie pale! ja tez nie pale! |
Ja Ci dam tak marnować papierosy!!!
akira - 11 Stycznia 2006, 18:57
kurcze od was to by sie mogl uczyc nie jeden psychodeliczny scenarzysta i tworca gier. tyle pomyslów na rozwalenie kogos w tak małej przestrzeni. witajcie w klubie nowi i zapraszam na partyjke rosyjskiej ruletki... jak to nie gracie?? dobra ja wygralam (odstrzelenie glowki kazdemu nowemu), kto sie zglasza do nowej kolejki hihihi
Rodion - 11 Stycznia 2006, 19:07
akira napisał/a | kurcze od was to by sie mogl uczyc nie jeden psychodeliczny scenarzysta i tworca gier. |
No co Ty! Przecież tu sami twórcy; obecni, przyszli i inni!
Margot - 11 Stycznia 2006, 19:12
Rodion napisał/a | akira napisał/a | kurcze od was to by sie mogl uczyc nie jeden psychodeliczny scenarzysta i tworca gier. |
No co Ty! Przecież tu sami twórcy; obecni, przyszli i inni! |
Nie tylko, nie tylko... Na szczęście
akira - 11 Stycznia 2006, 19:21
moze rozmawiamy teraz z jakims przyszlym geniuszem literackim
Rodion - 11 Stycznia 2006, 19:22
Ależ Margot! Nawet Ty tworzysz np. .... nowe posty!
Margot - 11 Stycznia 2006, 19:31
Rodion napisał/a | Ależ Margot! Nawet Ty tworzysz np. .... nowe posty! |
Odcinam się zdecydowanie od zaliczenia mnie do twórców, twórców byłych oraz twórców przyszłych. Albowiem zdecydowanie jestem poza kategorią - w życiu nic nie napisałam literackiego, żaden utwór literacki nie wyszedł mi spod klawiatury, a co najważniejsze - absolutnie nie odczuwam chęci ni potrzeby tworzenia literatury (kiedyś miałam takie odczucie i popełniłam grafomanię, przy której każda inna grafomania się chowa). Postów do tworczości nie zaliczam, jak również sloganów i/lub spotów reklamowych.
Znaczy: nic z tych rzeczy, Rodionie, nie zamierzam się do tej kategorii zaliczyć ani pozwolić, aby mnie zaliczono - jestem czytelnik bez ambicji twórczych
Rodion - 11 Stycznia 2006, 19:36
Oj Margot! Czy ja wyszczególnilem o jaką twórczość mi chodzi?
Nawet martwi coś tworzą! A żywi tym bardziej!
A Ty chyba zywa jesteś? Hymm...?!
akira - 11 Stycznia 2006, 19:37
Ja swoje ambicje pogrzebalam dawno temu i teraz tez tylko czytam, choc i na to czasem nie mam czasu, zgroza...
Margot - 11 Stycznia 2006, 19:41
Rodion napisał/a | Oj Margot! Czy ja wyszczególnilem o jaką twórczość mi chodzi?
Nawet martwi coś tworzą! A żywi tym bardziej!
A Ty chyba zywa jesteś? Hymm...?! |
Nienienie. Nic nie powiem, czy jestem żywa, czy martwa, bo, obawiam się, że jestem kwantowa jak kot tego pana, co go zamknął w pudełku. Poza tym, nie zapominaj, ze jestem bootem P:P
A twórczość mi się jednoznacznie kojarzy, bo tu pełno jest właśnie autorów (przyszłych, teraźniejszych i przeszłych również, choć nie bezpośrednio)
Rodion - 11 Stycznia 2006, 20:05
Czyli robimy sprostowanie.
To forum jest pelne twórców i innych tworów!
Margot - 11 Stycznia 2006, 20:09
Rodion napisał/a | Czyli robimy sprostowanie.
To forum jest pelne twórców i innych tworów! |
O! I pod tym się mogę podpisać
gorat - 11 Stycznia 2006, 22:11
Czołem!
Przyłączyć się można, ale wątpię, czy odłączyć...
(Oblewa Misiołaka klejem. Gdy tamten przestaje się szarpać zmożony siłą kleju i jego wonią, Pan Jatek bierze piłę i zaczyna wygrywać na korpusie nowego melodię do słów:
"Co kropelka sklei sklei
Żadna siła nie odklei
Co kropelka sklei sklei
Żadna siła nie odklei
Co kropelka sklei sklei
Żadna siła..."
Na koniec (ech, jacy ci nowi ostatnio mało atrakcyjni...) oblewa Misiołaka rozpuszczalnikiem, by się ten mógł wydostać. Inna rzecz, że przypadkiem spada na niego zapałka...)
Misiołak - 11 Stycznia 2006, 22:30
Jak tak dalej pójdzie, zredukują mnie do jednego wymiaru :p
Rodion - 11 Stycznia 2006, 22:37
Misiołak napisał/a | Jak tak dalej pójdzie, zredukują mnie do jednego wymiaru |
O nie! Naszym celem ostatecznym jest zrobienie z Ciebie bytu nierealnego!
Margot - 11 Stycznia 2006, 22:49
Rodion napisał/a | Misiołak napisał/a | Jak tak dalej pójdzie, zredukują mnie do jednego wymiaru |
O nie! Naszym celem ostatecznym jest zrobienie z Ciebie bytu nierealnego! |
To się już chyba udało: po wszystkich sposobach na zmianę stanu skupienia, spójności, czy innych cech istotnych bytowo, Misiołak nadal odpowiada => a to znaczy, że już jest bytem nierealnym.
Alrin - 12 Stycznia 2006, 11:47
Wiatam serdecznie wszystkich fanów sf, fantasy i horroru a w szczególności Ojca Redaktora -jak sam się okresla choć moim zdaniem traci tym pewien prestiż , czy Wielki Mistrz nie brzmi dumniej?
Magazyn czytam od jakiegoś czasu, gdy tylko znajdę wolną chwilkę (matura w tym roku więc i czasu mało)
Serdecznie wszystkich pozdrawiam i przepraszam, że nie zgłosiłam się tutaj wcześniej
Alrin
Margot - 12 Stycznia 2006, 11:50
Nie ma za co przepraszać! <wielki miecz śwista koło ucha Alrina i od razu rzeczone ucho odlatuje w dal>
Witaj serdecznie na forum! <jeszcze tylko parę drobnych ruchów i na torsie Alrina pojawia się skomplikowany wzór - bardzo twarzowy - krew się leje, rzecz jasna, jak należy>
Rodion - 12 Stycznia 2006, 11:52
No nie! Dziewczyna i to mloda, jak sie nad taką znęcać?
Po prostu nie mam do tego serca!
A jako ze go nie mam.
( przywiązuje Alrin za wlosy do ogona dzikiego konia, kyorego nastepnie wypuszcza na kamieniste pole! )
Witaj! I milej przejażdżki!
Margot - 12 Stycznia 2006, 11:55
Aj, nie sprawdzony znaczek płci, to przez ten brak mózgu!!!
Wybacz, Alrin!!! <biegnie za koniem> Zrobię Ci jeszcze ładniejszy wzorek na plecach! A ucho odrośnie!!!
<było założyć metalowy stanik i biżuterię jakąś twarzową, bo inaczej, to trudno poznać...>
Czarny - 12 Stycznia 2006, 11:56
No to hózia na Jó.., khm, khm na Arlin
Może by tak świderek jakowyś wziąć do ręki, dziurek w czerepie porobić, bo się mózg przegrzewa nauką. Co by tu jeszcze? Może jęzorek kombinerkami pociągamy, aby był giętki i rozmowny. Masaż pleców butami alpinistów, bo pewnie się garbi nad książkami, a o zdrowie i prostą sylwetkę dbać trzeba.
Cześć nova.
gorat - 12 Stycznia 2006, 11:58
Witam.
(Patrzy ze smutkiem; chciałby powtórzyć błąd Gadulissimy, ale jakoś mu tak... nieswojo. Trzeba będzie oddział lingów zorganizować...)
Rodion - 12 Stycznia 2006, 12:00
gorat napisał/a | ale jakoś mu tak... nieswojo. |
Ło Jezu! Gorat odpuścil!
Koniec świata blisko!
Czarny - 12 Stycznia 2006, 12:03
Świata może nie, ale tej breji tkankowo-kostnej będzie sporo mniej
Margot - 12 Stycznia 2006, 12:05
gorat napisał/a | (Patrzy ze smutkiem; chciałby powtórzyć błąd Gadulissimy, ale jakoś mu tak... nieswojo. Trzeba będzie oddział lingów zorganizować...) |
No, coś Ty, Goracie?! Kobiety są złe i krzywdzą! A poza tym, równouprawnienie ma być!
Poprawność polityczna rulez!!!
Rodion - 12 Stycznia 2006, 12:05
Czarny napisał/a | ale tej breji tkankowo-kostnej będzie sporo mniej |
Mówisz o Goratcie?
Czarny - 12 Stycznia 2006, 12:07
Nie o powitanych przez niego
gorat - 12 Stycznia 2006, 12:09
Rodion napisał/a | Mówisz o Goratcie? |
Raczej o efektach moich działań
Szkoda mi się dziewczyny zrobiło (jakoś dobitniej chyba odczułem ich niedomiar), to wystarałem się o dobrych trenerów dla niej. Niech zadba o sylwetkę
(Patrzy, jak Alrin znika za horyzontem goniona przez gromadę "piesków" pędzących na oko 50km/h...)
|
|
|